Advertentie Bodyengymshop

Alle bezigheden

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Ghost

  Vandaag is de eerste 2,4 kilo er af (niet schoon gewogen) in 4 dagen tijd. (koolhydraat arm en onder de 2700 Kcal gemiddeld) Urine stinkt verschrikkelijk sterk en adem fruit. Vandaag een grote gebraden kip van de poelier staan te schransen die lekker vet was met een beetje fruit. Activiteit, 0,0. Herinnering voor mijzelf!!!!!! DRINK VEEL MEER WATER. Begin pijn in de lage onderrug te krijgen en de nieren krijgen het zwaar te voortduren. Ik tel verder niets meer uit en hou ook niets meer bij, ik vermoedt dat ik nog wel gemiddeld (gezien de voeding over de dagen heen) nog een 100gram koolhydraten gebruik. Maar extreme stress verbruikt ook verschrikkelijk veel energie maar cumulatief zal ik in keto zitten. Gemniddeld zal ik tegen de 2 liter vocht aan zitten maar dat is dus te weinig. Voeding was veel vet vlees, en vis plus veel vette producten van verse roomkaas en veel olie. Blikje fernades en mountendew tegen het extreem instorten en een paar biertje's. Epilepsie begint een beetje smerig te worden maar gelukkig heb ik de ervaring daarvan al ondervonden door P2I zijn schema's en ben er niet meer te huiverig voor. Ik moet hoe dan ook zo snel mogelijk gewicht droppen....
 3. Yesterday
 4. Meal prep bakjes

  Het is maar net waar jou voorkeur ligt, ik heb zelf bakjes welke toen een keer bij de lidl waren geloof ik. Sluiten goed en zitten stevig dicht. Dat was voor mij 1 van de punten waarom ik deze koos. Heb ook wel eens van action gehad en deze gingen telkens open, je raad het al dat is drama. Ik bewaar hier soms ook de bakjes van de chinees van (weg werp), deze neem ik dan mee als ik ergens naartoe ga en kan ze dan makkelijk weggooien daar.
 5. Meal prep bakjes

  Hey allemaal! Een korte vraag: Meal preppen jullie en zo ja, zijn er bakjes die jullie het liefst gebruiken? Ik ben hier namelijk naar op zoek, maar weet niet goed wat kiezen: duurzame bakjes or zijn wegwerpbare ook voldoende? Alvast bedankt! Jolien
 6. Afgelopen week
 7. Fitnessbal

  Ik gebruik die vaak, ook bij klanten. Hamstring rolls, 1leg bridge, back extensions,...
 8. Rugspieroefeningen

  Ik neem aan dat je thuis traint. Een heel handig tooltje is een zogenaamde Cross Training Strap. Ook wel TRX genoemd. Dit werkt met je eigen lichaamsgewicht. Het handige is dat je het overal kan gebruiken. Je hebt alleen een punt nodig waar je de strap aan kan bevestigen. https://www.decathlon.nl/p/cross-training-strap-domyos-training-100/_/R-p-152631?mc=8360619 Hier is een voorbeeld van een oefening voor de rug maar je kan het ook voor andere spiergroepen gebruiken.
 9. Rugspieroefeningen

  Wat Fit zegt. Wel deel van je rug wil je trainen? Dumbell rows, barbell rows, lat pull downs en deadlifts hebben mijn voorkeur :)!
 10. Voorstellen: Tom

  Thanks! Laatste tijd wat tegenslag gehad helaas. Helaas een pees in mijn bicep gescheurd, wat het trainen in sommige gevallen wat lastig maakte. Hiernaast heb ik het erg druk met mijn opleiding gehad..
 11. Rugspieroefeningen

  barbell row, dumbell row, deadlift, back fly, stiff legged deadlift.
 12. Fitnessbal

  Je bedoelt favoriete oefeningen met deze fitness bal of in het algemeen? Ik gebruik deze namelijk nooit eerlijk gezegd
 13. High frequency training

  Ik heb begrepen dat 1x per week(bro split) niet voldoende is. Echter 3x geeft geen meerwaarde. Hou er rekening mee dat wekelijks totaal volume hetzelfde bleef in de studie in 2x vs 3x. En inderdaad, ieder lichaam is anders. Er is ook een studie waar de vergelijking werd gelegd met een German Volume Training en een lager volume. Er bleek geen meerwaarde, integendeel. Blijkbaar bestaat er ook een drempel in een sessie waar hoger volume geen meerwaarde meer bied. Brad Schoenfeld benadrukt ook dat dit 'guidelines' dienen te zijn en geen zuiver op te volgen wetenschap. Volume is superieur tegenover frequency. Tot op een bepaalde drempel neem ik aan. Lees ook de reacties op Facebook https://www.facebook.com/brad.schoenfeld.cscs/posts/10213643959154321 Wat ik vooral bij stil sta is dat high frequency training gebruikt wordt om proteinesynthese hoog te houden. Immers, dit gaat maximaal maar 48u mee. Mogelijk is dit minder belangrijk dan gedacht. Dan vraag ik me ook af of hoge proteine innames wel belangrijk zijn.
 14. High frequency training

  Dus nu gaan ze terug in de richting van bro split en volume training? Ik blijf erbij dat elke lichaam anders is en ook veel afhangt van voeding en hoe lang je al traint. Sommigen reageren goed op 3x full body, anderen beter op bro split met hoog volume. Zelf reageer ik echt slecht op hoog volume in 1 training. Hetzelfde volume over 2 trainingen gaat dan wel goed, ondanks dat het dan bvb 6 dagen zijn ipv 4 of 5
 15. High frequency training

  Een nieuwe studie van Brad Schoenfeld die binnenkort wordt gepubliceerd. Het blijkt dat er geen meerwaarde bestaat dan meer dan 2x trainen van dezelfde spiergroep per week wanneer het totale wekelijkse volume hetzelfde blijft. Een hoger volume per sessie zou beter zijn. Based on the findings of several studies that will be published soon, it is looking more and more as though resistance training frequency plays at best a minor role in hypertrophy when volume is equated. There appears to be no benefit to training a muscle group more than twice per week. In fact there is some evidence that higher volumes within a session are superior to spreading out the volume over more frequent weekly sessions (i.e. 2 vs 3; 2 vs 4). Now perhaps very high frequencies (i.e. 3 vs 6) are needed to show greater gains; our new study on this topic is getting underway shortly so we will see...
 16. Fitnessbal

  Wie heeft de fitnessbal en welk is jullie favoriete oefening? Mijn favorieten zijn de knee tucks en de dumbell press.
 17. Rugspieroefeningen

  Op internet zijn weinig rugspieroefeningen. Welke oefeningen kan ik doen?
 18. Ghost

  ik merk dat het nu leeg is! De dromen zijn nu waar geworden en de lexus is een vertekening van de waarheid.... Er was geen agressie meer nodig vanavond maar kon wel duidelijk aangeven dat ik niet meer gewenst ben van smeekbedes of dreigingen. Het is beter om niet meer te vragen om medicatie!
 19. Ghost

  Ik heb vanavond iets gedaan wat ik anders niet zo snel doe....... Ik weet niet of ik een fout heb gemaakt en te ver ben gegaan.... Waarschijnlijk heb ik iets gedaan waar ik zelf niet geheel achter sta maar de stress moet wegwerken... je kon de brochure niet opvragen.....
 20. Eerder
 21. IFBB Comeptitie

  Hey Jolien, ik heb helemaal geen verstand van wedstrijden of competities of iets dergelijks dus daar ga ik niets over zeggen ūüėÜ Maar ik heb een tijdje via LINDA.nl Dafne van Dommelen gevolgd in de aanloop naar een bikini fitness wedstrijd. Jij hebt je waarschijnlijk al lang goed ingelezen maar misschien toch interessant om te bekijken je ziet goed hoe het haar leven veranderd op dat moment. Hou ons op de hoogte!
 22. Ghost

  Middel matige activiteit maar psychisch hele zware belasting.... Het is tijd om te slapen....
 23. Ghost

 24. Ghost

  Ik pak mijn motor terug en dat is waar ik voor werk..... Kapot getrapt en afgeragt op elke manier en misbruikt door vele mensen..... Mijn motor staat nu in de garage en is binnenkort weer bruikbaar voor mij, maar ik leen hem niet meer uit! Ik leen mijn auto nooit meer uit!
 25. Ghost

  Als je deze echt wilt begrijpen, dan moet je de brochure opvragen.... (ik kan het niet vertellen omdat ik dan een ervaring van een mens zou afnemen) @pim123 Mijn teken van vakmanschap.
 26. Ghost

  In de meest vreselijk dromen kan ik tegenwoordig de gashendel of pedaal intrappen. Ik kan tegenwoordig ontsnappen uit de situatie en mijn bezittingen terug claimen.
 27. Ghost

  Ik begrijp het Peter, maar kies er even voor om nog niet dit te doen. Ik heb inmiddels weer redelijk wat alcohol gedronken en ondertussen een aantal mails verstuurt met zeer persoonlijke informatie naar mijn psycholoog. Dingen die verre van geschikt zijn om via een forum uit te leggen. Ik gebruik alcohol op dit moment weer om een beetje de rem er af te halen en te kunnen vertellen. Ik gebruik drank dan ook zeer doel bewust om de rem los te laten.
 28. ff voorstellen: Pim

 1. Meer bezigheden laden
 • Berichten

  • Vandaag is de eerste 2,4 kilo er af (niet schoon gewogen) in 4 dagen tijd. (koolhydraat arm en onder de 2700 Kcal gemiddeld) ¬† ¬† Urine stinkt verschrikkelijk sterk en adem fruit.¬† ¬† Vandaag een grote gebraden kip van de poelier staan te schransen die lekker vet was met een beetje fruit.¬† ¬† Activiteit, 0,0.¬† ¬† Herinnering voor mijzelf!!!!!! DRINK VEEL MEER WATER. Begin pijn in de lage onderrug te krijgen en de nieren krijgen het zwaar te voortduren.¬† ¬† Ik tel verder niets meer uit en hou ook niets meer bij, ik vermoedt dat ik nog wel gemiddeld (gezien de voeding over de dagen heen) nog een 100gram koolhydraten gebruik. Maar extreme stress verbruikt ook verschrikkelijk veel energie maar¬†cumulatief zal ik in keto zitten.¬† ¬† Gemniddeld zal ik tegen de 2 liter vocht aan zitten maar dat is dus te weinig.¬† ¬† Voeding was veel vet vlees, en vis plus veel vette producten van verse roomkaas en veel olie. Blikje fernades en mountendew tegen het extreem instorten en een paar biertje's.¬† ¬† Epilepsie begint een beetje smerig te worden maar gelukkig heb ik de ervaring daarvan al ondervonden door P2I zijn schema's en ben er niet meer te huiverig voor. Ik moet hoe dan ook zo snel mogelijk gewicht droppen.... ¬† ¬† ¬†
  • Het is maar net waar jou voorkeur ligt, ik heb zelf bakjes welke toen een keer bij de lidl waren geloof ik. Sluiten goed en zitten stevig dicht. Dat was voor mij 1 van de punten waarom ik deze koos. Heb ook wel eens van action gehad en deze gingen telkens open, je raad het al dat is drama. Ik bewaar hier soms ook de bakjes van de chinees van (weg werp), deze neem ik dan mee als ik ergens naartoe ga en kan ze dan makkelijk weggooien daar.
  • Hey allemaal!¬† ¬† Een korte vraag: Meal preppen jullie en zo ja, zijn er bakjes die jullie het liefst gebruiken? Ik ben hier namelijk naar op zoek, maar weet niet goed wat kiezen: duurzame bakjes or zijn wegwerpbare ook voldoende? ¬† Alvast bedankt! Jolien
 • Discussies

 • Sponsors

  Unleash V4 concentrated