Advertentie:

Alle bezigheden

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Yesterday
 2. Voorstellen

  Proficiat! wat is je doel?
 3. Even voorstellen

  Hoe lukt het ondertussen?
 4. Misselijkheid na V2 Extreme workout

  1) teveel gegeten voor intensief trainen. In combinatie met je maagzuurremmers, is dit niet voldoende verteerd. 2) caffeine door de pre-workout kan je maag ook overhoop halen. Dit maakt probleen 1 nog groter natuurlijk 3) je warming up zal te zwaar geweest zijn. Ondanks het gevoel dat je meer aankan, moet je warming up echt een warming up blijven. Gewoon spieren warm maken en gewrichten los maken. je hebt je gewoon overdaan met daarbij nog eens een vollere maag. en een whey shake + pre workout drankje erbij is veel vloeistof (water) in je maag. Water wordt heel traag opgenomen en gaan klotsen dan, zorgt voor een nog misselijker gevoel.
 5. Opgewonden na krachttraining

  Hoe lang na je krachttraining ga je slapen en eet je nog iets voor je gaat slapen? hoe veel rustdagen heb je?
 6. Afgelopen week
 7. waar koop ik steoride

  Ik ben hier ook wel benieuwd naar hoe dit je bevalt
 8. waar koop ik steoride

  Ik ga een van de volgende weken eens een log posten over mijn ervaring met sarms (LGD-4033). Ik ben nog even aan het wachten zodat ik voldoende nuttig info kan geven over een voldoende lange periode. Als je dus nog even kan wachten, heb je wat eerste-hands-informatie om te beslissen of het zinvol is voor jouw of niet.
 9. waar koop ik steoride

  hey fit.. bedankt voor de tip maar dat was mij al bekent.. ik ben echt n nieuwkomer wat dat betreft.. ben nog volop aan t kijken wat voor mij de beste optie is.. sarms zijn toch wel legaal en weet jij evt n betrouwbare site of winkel daar voor.. vind genoeg online maar ja.. ze kunnen alles nog zo mooi voor doen maar hoor liever hoe en waar van iemand met ervaring hier mee. thanks
 10. waar koop ik steoride

  Hoi David, Helaas kunnen we je hier niet mee helpen, het is verboden om dit te verhandelen op het forum / links te vermelden. Op google kun je wel diverse sites vinden. Welke hier betrouwbaar is weet ik niet maar je kan wel reviews opzoeken. Groeten, Fit
 11. waar koop ik steoride

  goede dag. ik had n vraag over het kopen van steoride.. ik woog altijd ong 80 kg maar sinds 2 jaar ben ik terug gezakt naar ong 64 kg.. bijna allemaal spiermassa.. sinds 2 jaar krijg ik ook n medicatie die hier waarschijnlijk voor zorgt. ik zit gemiddelt nu op 3300kcalorien per dag.. meer dan voldoende om bij te komen maar dit houd alles slechts stabiel.. ik heb geen ervaring met steoride maar wil dit graag proberen om weer op mn oude gewicht te komen. wie weet waar ik steoride kan kopen.. ik kom graag in contact met iemand met ervaring hier in. bvd David
 12. Eerder
 13. HELP, geen idee waar ik moet beginnen!

  Allereerst welkom op het forum! Hoeveel dagen per week ben je van plan te gaan sporten? Dan kan je daarna bepalen hoeveel split schema je nodig hebt. Supplementen is niet nodig, er valt genoeg uit voeding te halen. Supplementen kan een toevoeging zijn. Fit
 14. HELP, geen idee waar ik moet beginnen!

  Hallo iedereen! Ik ben een jongen van 16 die wilt starten met fitnessen, mijn gewicht is 62 kilo en ik ben 1.80m lang. Nu zit ik een half uur al te zoeken naar allerlei fitness schema's, maar de meeste willen je alleen maar hun supplementen verkopen. Zou iemand mij een beginners schema kunnen aanraden om mee te starten?
 15. Voorstellen!

  Ik vind het allemaal wel meevallen set/reps 3x8 Tuurlijk ik ben gesloopt na de training... maar dat is volgensmij het hele doel?
 16. Voorstellen!

  Ik ben helemaal geen expert. Maar is meer dan 16 verschillende oefeningen in 1 sessie niet te veel ? Kan je die dan echt intensief doen ? Ik heb al moeite om 8 verschillende oefeningen in 1 sessie klaar te krijgen.
 17. Voorstellen!

  Thanks! mijn schema ziet er nu zo uit: Eetschema heb ik een foto van te lui om over te typen Trainingschema: Maandag:1, Dinsdag:2, Woensdag:1, Donderdag:2, Vrijdag:1 Maandag:2, Dinsdag:1, Woensdag:2, Donderdag,1, Vrijdag:2 Enz. Enz. Schema 2: (Biceps, Rug/Schouders en Buik) - Rope Hammer Curl - Overhead Curl - Alternate Hammer Curl - Rope Lat Pulldown - Lat Pulldown - Seated Cable Rows - Shoulder Press - Dumbbell Shoulder Press - Two arm dumbbel preacher curl - Machine asstist Pull Up - Reverse grip Lat pull - Dumbbell lying arm rear lateral raise - Dubbbell raise - Ab Crunch machine - Leg raise on parallel bars Schema 1: (Triceps, Borst en Benen) - Butterfly - Cable crossover - Dumbbell Bench Press - Bench Press - Dip Machine - Dips - Reverse on arm cable triceps extension - Incline chest press - Machine chest press - Machine pullover - Calf press on the leg press - Leg extension - Leg press - Wide stance hack squats - Wide stance leg press - Seated leg curl - Standing calf raise
 18. Voorstellen!

  Hoi Thijs welkom! Hoe zien je schema's er nu uit? Dat maakt het voor ons makkelijker om eventuele tips te geven
 19. Voorstellen!

  Ha Heren&Dames! ik ben Thijs, 31 jaartjes jong en start vanaf morgen met een fitnesschema en voedingschema. Mijn doel is; droog en groeien! In het verleden wel wat gefitnesst maar nooit voor het echte werk gegaan. Ik ben het buikje zat en wil knalle! Enige tips voor een redelijke beginner ? Ze zijn welkom!
 20. verschillende merken

  Ik ken deze gozer niet. Ik weet wel dat SPL zeer hoog gedoseerd is. Heb namelijk de test resultaten gezien. Heb je een link naar dit verhaal?
 21. Winstrol

  Als we het hebben over Winstrol, lijkt S4 hier het meest op in termen van wat het doet. Meer aderen laten zien, S4 is net al Winstrol meer een cutting compound dan een bulking compound. Daarom zeg ik dat. Niet zozeer omdat de ene "beter" zou zijn dan de ander! S4 en LGD zijn allebei sterker dan Ostarine, maar ze doen allebei weer compleet andere dingen. LGD is echt een bulker, denk aan kracht en massa. S4 is een cutter, denk aan meer vasculariteit en kracht, droogheid. Het ligt compleet aan je doelen welke je zou kiezen. Ostarine valt een beetje tussen wal en schip, het is echt geen slechte SARM, die is een beetje van alle markten thuis. Je krijgt een beetje extra kracht, uithoudingsvermogen en natuurlijk massa. Maar niet zo veel van alles als de rest. Ostarine is in mijn optiek een betere SARM om te cutten i.p.v. echt volledig bulken, dan ben je beter af met LGD. S4 zou een betere keus zijn om te cutten maar die heeft natuurlijk de bijwerking op het zicht (die gele tint, ALS je die krijgt) en is wat duurder. - Full-on bulk? LGD. - Beetje massa, kracht en droog blijven? OSTARINE. (Ostarine is goed all-round) - Full-on cut met droge look, aderen en toch kracht winnen? S4. Hoop dat het zo duidelijk is
 22. Winstrol

  Shorty, Waarom adviseer je S4 in plaats van LGD-4033 ? Ik had begrepen dat S4 en LGD-4033 sterker zijn dan ostarine. Maar welke van de twee (S4 en LGD-4033) is het sterkste ?
 23. Winstrol

  Sorry Bert, hierover moeten we het dan oneens zijn. Met S4 en Winstrol kunnen HEEL dichtbij elkaar liggende resultaten behaald worden... Dat je toevallig SARMs (of beiden misschien wel niet) geprobeerd hebt, wil niet zeggen dat iets niet kan. Ik heb namelijk WEL beiden geprobeerd en mijn ervaring is dat ik met S4 sterker ben dan met Winstrol... maar dat is hoe ik erop reageer. (En 7 anderen in mijn kring) Daarbij kan je S4 lekker 12 weken doen en zit je met Winstrol vast aan de 6 weken, en dan heb je altijd gelazer met je lipides en leverwaarden die compleet naar de haaien zijn! (Over de onderdrukking van je testosteronspiegel nog niet eens gesproken..) Niet alles is zwart op wit. En (echte) SARMs zijn een perfecte middenweg voor iemand die wel een edge wil met het trainen maar niet alle negatieve bijwerkingen wil van AAS.
 24. Winstrol

  Leuk verhaal, maar we weten allemaal dat je met SARMS nooit zulke resultaten gaat behalen als met AAS.
 25. Even voorstellen

  www.fitnessblogger.nl Succes
 26. eerste bestelling roid4y com

  Probeer je je eigen spullen te slijten of probeer je de shop van je maat (wellicht ook je eigen shop) te promoten. Afijn, je kunt wel zeggen dat het 10/10 kwaliteitsproducten zijn, maar kom eens met stats. Ben wel benieuwd wat je over hebt gehouden na deze imo slappe cycle. Ook vind ik 6 dagen levertijd bijzonder slecht om te beoordelen met 10/10.
 27. Tostran, nakuur nodig?

  Tostran kun je smeren tot je een ons weegt. Je krijgt Tostran via de apotheek of online en wellicht kun je hun vragen of jij een nakuur nodig hebt na het smeren van die gel. Er zijn zat aanbieders online die testosteron in orale vorm aanbieden. Als het werkt, ga je geen behandeling afdwingen trouwens ;-)
 1. Meer bezigheden laden