Advertentie:

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Bevindingen...

  It was invented by John Sheaffer with the aim of driving strength in the following movements: Squat Bench press Deadlift Overhead Press Je wordt er sterker van, maar dit schema geeft minder massa en doet niks voor vetverbranding. Als je 2x5 traint, en dan 1xAMRAP... kan je 贸f maar 5 reps doen (misschien 6), 贸f je train de eerste 2x5 te licht. Het zal ongetwijfels iets voor je doen, maar het ligt niet in lijn met je doel. Voor kracht is 5x5 erg goed, voor massa 12/12/10/10 贸f 15/12/10/8 贸f 12/10/8/6 (iets meer focus op kracht). Ik ben 42, dus ivm blessures doe ik bijna niks onder de 8 reps. Tenminste... niet met opzet, soms zit er gewoon ff niks meer in de tank. Met 15 herhalingen merk ik dat ik kracht verlies en daarmee niet optimaal massa aan zet. Maar goed, ieder zijn ding natuurlijk We zijn niet gelijk.
 4. Bevindingen...

  Ik volg op aanraden van jullie leden deze workout. Ik heb me volledig ingelezen en gisteren geprobeerd. Het is me zeer goed bevallen hoor. 2sets van 5 reps / 1 set as many reps as possible. Lees gerust de link eens door. Maar neem je tijd want het is nogal een boterham 馃榾.. Wat mijn voeding betreft ga ik zeker eens langsgaan bij een coach. Thx voor de reactie!
 5. Onzeker over progressie

  Bedankt voor je motiverende reactie en tip!
 6. Bevindingen...

  Ik begrijp het trainingsschema niet zo goed. 2x5 / 1x5+ Wat betekent dat? Als dat 2 sets van 5 reps betekent, is dat bij lange na niet genoeg Over de kcal inname heet @Bart.BBzeker gelijk. Als 2200 kcal je baseline is, moet je geen 2500 eten. Dan kom je juist AAN in vetmassa. (Zeker met dit trainingsschema)
 7. ripped*

  Je hebt een mailtje. Yes je hebt een mailtje!
 8. Bevindingen...

  Welja, ik probeer het zo duidelijk mogelijk als leek uit te leggen, maar begrijp dat het voor jullie niet altijd simpel is een leek te begrijpen . Mijn doel is vet% verliezen en een sportief lichaam in de plaats krijgen. Kg's wegen uiteraard meer dan vet. Dus ik begrijp je verwarring wel als ik zeg te vermageren ipv vet% te verliezen. Maar bodybuilding is niet mijn doel. Ik heb vandaag voor het eerst het Greyskull LP toegepast, alsvolgt: ----- Warming up lichte cardio 2x5 /1x5+ overhead press 2x5 / 1x5+ chinups (reverse) 2x5 / 1x5+squats ------ Vrijdag ga ik terug om dag 2 toe te passen: Warming up lichte cardio 2x5 /1x5+ bench press 2x5 / 1x5+ barbell rows 1x5+ deadlifts ----- Maandag dan dag 3: Warming up lichte cardio 2x5 /1x5+ overhead press 2x5 / 1x5+ chinups (reverse) 2x5 / 1x5+squats ----- Qua voeding zal ik idd best eens langsgaan bij een coach. Bedankt voor de uitleg 馃槈
 9. Bevindingen...

  Hoi hoi, Heel eerlijk, ik kan niet zoveel met alle data die je geeft - beetje too much naar mijn mening. Ik ben maar simpel Voor mij is het apart om te lezen dat de gegevens aangeven dat je een theoritisch metabolisme hebt van minder dan 2200kCal en je nu 300 meer eet, en het doel hebt om een "Body Recomp" te doen. Qua voeding en inname kan ik je helaas niet helpen, daar kan een echte coach je mee helpen. Incl een goed (dus makkelijk te volgen) dieet. Deze zal je ook meteen helpen met een goed trainingsschema. Dan je doel; Wat wil je? Sterk worden, afvallen (van krachtraining val je niet af.. je wordt zwaarder, maar je hebt minder vet %) of Hypertrofie (bodybuilding). Dit bepaald nl je voeding ( veel, matig, of weining eten) en schema (veel gewicht met weining herhalingen, of andersom). Persoonlijk zou ik een beginner niet op een 3 day split zetten, maar 3x Full Body workout. Dan kan je elke keer maximaal gaan en stimuleer je in het begin optimale groei. Dus 1 oefening voor; Quads, hamstrings, kuiten, borst, rug, schouders, lats, (onder)rug. Hierop goed varieren, dan heb je in 1 week alles te pakken. Bijvoorbeeld voor je borst spieren; maandag een bench press, woensdag incline bench press (of met dumbels, vrijdag de Cable crossover. Bij Full body, ben ik zelf fan om er zeker 1 compound oefening in te gooien zoals een deadlift of squats. PS: Pulldown achter de nek wordt tegenwoordig afgeraden ivm blessures, doe deze op de borst!
 10. ripped*

  Zou je me de link willen sturen? dankjewel!
 11. Bevindingen...

  Dag allemaal , Omdat ik beginnende sporter ben, ben ik op zoek naar nuttige info die bij mezelf past. Kijkende naar mijn lichaamsmetingen, wat zijn jullie bevindingen.. Meer bepaald, op welke oefeningen e.d. moet ik me richten, waar moet ik naartoe werken en hoe doe ik dat best, niet snelst... Maar best a.u.b. Het is mijn bedoeling om rustig op te bouwen met zowel cardio, vermageren, spieropbouw. Ik volg momenteel het programma hierbij toegevoegd & let op mijn voedingsinname 2560Kcal/dag (excl. sporten) om te vermageren. Mochten jullie nog meer informatie nodig hebben hoor ik het graag.. Aangezien ik nieuw ben in de fitnesswereld is het moeilijk de correcte vragen te stellen of benodigde info te geven . Alvast bedankt!!
 12. Hoi hoi!

  Dag beste mensen, Sedert kort (eind augustus) ben ik toegetreden in een fitnesscentrum. De bedoeling is om terug een betere conditie te krijgen, te vermageren maar ook om spieropbouw te cre毛ren. Ik hoop hier dan ook veel info te vinden, delen... Want als ik aan een avontuur begin, dan weet ik heel graag hoe, wat, hoeveel etc.. Alvast bedankt op voorhand voor de nuttige tips!
 13. Calorietekort voor afvallen te hoog?

  Hallo Hannah, Enkele zaken die bij me opkomen. Mag ik vragen hoe je weet hoeveel calorie毛n je verbrand? Is het met een calorie tracker? Weet dan dat die niet zo accuraat zijn. Leg ook meer de nadruk op het eten van prote茂ne. Je lichaam moet hierbij meer arbeid verrichten om dit om te zetten en verbrand hierbij meer calorie毛n. Dit noemt het thermische effect (TEF) en is de hoeveelheid energie die uw lichaam nodig heeft om het voedsel dat je eet te verteren, absorberen en metaboliseren. Voor prote茂ne is dit ongeveer 20-30%. Voor koolhydraten 5-10% en voor vetten 0-3%. En dit terwijl je niets doet. Verder is het raadzaam om trage koolhydraten te consumeren. Ikzelf tel nooit calorieen maar een dieet waar ik altijd succes mee boek is brood en als het kan aardappelen achterwege te laten. Dit zijn snelle koolhydraten. 's Morgens start ik de dag bijvoorbeeld met havermout. Dit zijn trage, bijna onverteerbare koolhydraten en een goede voeding(vezels) voor je darmbacteri毛n. 's Middags een kom met een grote diversiteit aan groenten (spinazie, ui, kool, wortel, radijs, noem maar op) aangevuld met Tonijn. Dit aangevuld met een zelfgemaakte vinaigrette op basis van olijfolie. 's Avonds eet ik gewoon wat de pot schaft met zo weinig mogelijk aardappelen. Tussendoor vul ik aan met fruit. Door de dag drink ik proteine shake.
 14. Earlier
 15. He allemaal, Ik ben na een flink ongeluk 25 tot 30 kg aangekomen en ben sinds 1,5 maand weer flink bezig met mijn lichamelijke gezondheid. Maar ik merk dat ik een vraag heb die blijft spoken. Ik ben veel te zwaar, voor gezond gewicht zou ik 45 tot 55kg moeten afvallen. Ik ben nu flink aan het sporten en op mijn voeding aan het letten, maar merk dat mijn calorietekort erg hoog is. Even een schets: Maandag: 4612kcal verbrand en 1653 gegeten Dinsdag: 2711kcal verbrand en 1465 gegeten Woensdag: 3190kcal verbrand en 1359 gegeten Donderdag: 3423kcal verbrand en 1524 gegeten Vandaag: 2635kcal (tot nu toe) verbrand en 1509 gegeten Kunnen deze cijfers met mijn overgewicht of is dit verschil toch te groot?
 16. Hallo

  Hoi allemaal, Ik ben Hannah, 29 en na een ongeluk nu eindelijk weer flink aan mijn lichamelijke gezondheid aan het werk (mentaal had even de voorrang). Helaas na het ongeluk heel veel aangekomen, dus dat moet er nu weer allemaal af. Maar lekker boksen, fitnessen en metbde hond erop uit en dat gaat zeker goedkomen!
 17. Voorstellen

  Verbrijzelde pols, verbrijzelde elleboog, kapotte knie, heb zoveel metaal en schroeven in me lichaam zitten dat ze me met een magneet op kunnen tillen haha
 18. Voorstellen

  IJzers tillen Maar even zonder gekheid, welkom op het forum! Waarom moest je stoppen en welke mankementen zit je nu nog mee?
 19. Voorstellen

  Welkom , goed dat je het weer oppakt Je hebt het over serieus gewichtheffen wat moet me daarbij voorstellen ?
 20. Voorstellen

  Hey, ik ben Brady 38 jaar oud, Ik ben 12 jaar geleden ooit begonnen met serieus gewichtheffen maar 6 jaar geleden moeten stoppen door wat lichamelijke problemen. Wil nu weer een beetje in vorm komen ondanks een paar mankementen.
 21. ripped*

  zou je mij ook een linkje kunnen sturen? dank je wel
 22. Jamie en Alexander PWS

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNMVysC33xCBSmdlQAEAS2t1Q3b2qsHqxorqMk4Xt4bzO1ZQ/viewform?usp=sf_link Dit is een enqu锚te over anabolen steroide. Hij is volledig anoniem en we doen dit voor onze PWS. We hebben dus alleen de resultaten nodig, want dan kunnen we verder met ons werk Alvast heel erg bedankt voor het invullen! Met vriendelijke groeten, Alexander en Jamie
 23. Eiwit

  Yes they do I think.
 24. Onzeker over progressie

  Hey! Ik zie dit topic nu pas, maar je hoeft je totaaaaaal geen zorgen te maken over je progressie. HEEL goed gedaan. Complimenten! Nu je die binnen hebt, nog even wat advies! Bart zei het al, maar zoals je weet heb je een herstelperiode. Als je een serieus zware benen/billen dag gehad hebt, is het echt wel nodig om.zeker 48 uur die spieren niet te trainen. Die hersteltijd hebben ze zeker weten nodig! Verder: ga zo door. Het zit hem in de consistentie! Keep fucking going
 25. Onzeker over progressie

  Je hebt een cyclus van; trainen & herstellen. Ikzelf zit met een knieblessure, dus nu even geen legday voor mij. Maar voorheen trainde ik 1x in de week benen. Dusdanig zwaar dat ik echt de 72 uur er na niet nogmaals kon trainen zonder in de leveren. Pas na 5 dagen voelde mijn hamstrings en abductors 100%. Als jij ook goed je benen belast zal het echt wel een even duren voor je spieren weer hersteld zijn. Op dat moment wil je ze weer belasten en groei stimuleren. Met dit in het achterhoofd denk ik dat 3x in de week benen inhoud dat je te licht traint.
 26. Eiwit

  He needs powder. If i'm not mistaken body&fit sells egg white protein powder.
 27. Onzeker over progressie

  Bedankt voor je reactie! Fijn om te lezen Dankzij de reacties voel ik mij trotser, ik was wat onzeker over mijn professie (zie ik wel verschil?) ondanks de cijfers. Ik denk dat je het bij jezelf minder goed ziet? Bedankt voor je tip! Dus als ik het goed begrijp 2x per week intensief benen/billen is voldoende? Upperbody train ik ook, maar minder vaak om eerlijk te zijn. Desondanks zie ik daar wel duidelijkere progressie.
 28. Offseason Log

  Nu ondertussen 2 weken bezig met kuur. 300 test 300 npp met 2iu hgh erbij. Mn lichaam reageerde eerste 1,5 week niet ze lekker op mn voeding en hield veel vocht vast. Merk nu dat mn metabolisme weer on point is en voel me veel beter. 98,4kg atm
 1. Load more activity
 • Berichten

  • It was invented by John Sheaffer with the aim of driving strength in the following movements: Squat Bench press Deadlift聽 Overhead Press 聽 Je wordt er sterker van, maar dit schema geeft minder massa en doet niks voor vetverbranding.
   Als je 2x5 traint, en dan 1xAMRAP... kan je 贸f maar 5 reps doen (misschien 6), 贸f je train de eerste 2x5 te licht.
   Het zal ongetwijfels iets voor je doen, maar het ligt niet in lijn met je doel.

   Voor kracht is 5x5 erg goed, voor massa 12/12/10/10 贸f 15/12/10/8 贸f 12/10/8/6 (iets meer focus op kracht).
   Ik ben 42, dus ivm blessures doe ik bijna niks onder de 8 reps. Tenminste... niet met opzet, soms zit er gewoon ff niks meer in de tank. Met 15 herhalingen merk ik dat ik kracht verlies en daarmee niet聽 optimaal massa aan zet. Maar goed, ieder zijn ding natuurlijk 聽We zijn niet gelijk.

   聽 聽 聽
  • Ik volg op aanraden van jullie leden聽deze聽workout. Ik heb me volledig ingelezen en gisteren geprobeerd. Het is me zeer goed bevallen hoor.聽 2sets van 5 reps / 1 set as many reps as possible. Lees gerust de link eens door.聽 Maar neem je tijd want het is nogal een boterham 馃榾..聽 聽 Wat mijn voeding betreft ga ik zeker eens langsgaan bij een coach.聽 聽 Thx voor de reactie!聽 聽 聽 聽
  • Bedankt voor je motiverende聽reactie en tip!
 • Sponsors