Advertentie:

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Informatie SARM Ligandrol / LGD-4033

  Heb het meerdere malen geprobeerd, maar noppes. Dat is denk ik alleen je centen weggooien. Als je op 10mg niet kunt groeien, zit het probleem heel ergens anders!
 3. Informatie SARM Ligandrol / LGD-4033

  Zijn de resultaten van lgd beter als de dosis verhoogd Word? Er zijn heel wat video's te vinden waar Word aanbevolen om met 10mg te starten en te verhogen naar 20mg om te bulken...
 4. Last week
 5. Trainingsschema

  Hoi Emin, Je gaat wel erg hard! Eerst een goeie basis leggen (bench presses, squats en deadlift). Van daar uit verder uitbouwen. Te veel info tegelijk maakt alleen maar chaotisch. Op een gegeven moment zie door de bomen 't bos niet meer. Sluit het risico van overtraining ook niet uit! Wanneer je in te korte tijd te veel van je spieren vergt, kan daar nare gevolgen hebben; constante vermoeidheid, blessures e.d.). Rustig opbouwen, dan kom je er wel! Succes, Geert.
 6. Trainingsschema

  https://krachtforum.nl/topic/925-4-dagen-split-trainingsschema-voor-beginners-of-semi-gevorderde-sporters/ Hij is officieel voor 4 dagen, maar probeer het even!
 7. Trainingsschema

  Thanks, kan je het mij doorsturen? Voor ongeveer 5 dagen per week
 8. Trainingsschema

  Welkom @Emin, Betalen is niet nodig hoor hulp is hier gratis Shorty en ik hebben een behoorlijk goed schema in elkaar gezet wat iedereen kan gebruiken, als je bepaalde oefeningen niet kent raad ik je aan om deze oefening gewoon via YouTube op te zoeken. Hier zijn duizenden mensen die bepaalde oefeningen uitleggen hoe hij moet. Probeer dit dan met een laag gewicht en vraag eventueel aan begeleiding in de sportschool of je de oefening goed uitvoert. Vervolgens kun je gaan opbouwen! Succes!
 9. Sarms in de volgende video is zeer goed idee,er is weinig goede feedback over de effectieve resultaten die de producten geven.wat mogelijke resultaten zijn en het vasthouden van de resultaten.
 10. Trainingsschema

  Goedemiddag allemaal. Ik ben 5 dagen geleden begonnen met sporten. 180cm, 88 kg. Ik ben al 4 keer geweest naar de gym. Ik wil voor de zomer een goed lichaam (beetje spieren en buikspieren) Gebruik eiwitshake, eet gezond (geen vet en geen snoep of snacks), veel kip, bosbessen, bruinbrood en kwark etc. Alleen heb ik gemerkt dat ik 70% van de tijd rondloop afvragend wat alle begrippen en apparaten zijn. Op internet kom je heel veel schema’s tegen, met legpress extension, deadlift en alle andere begrippen waar ik nooit van heb gehoord. Kan iemand een schema sturen waarbij er begrippen staan zoals buikspieroefening etcetera voor een beginner :)? Desnoods betaal ik ervoor. Mvg emin
 11. Oestrogeen

  Ok,mischien toch eens het proberen waard... Hoe komt dat het prijsverschil er is,heeft het te maken met duurdere grondstoffen of omdat het in mindere maten verkocht en gebruikt word. Als je op Engels forums kijkt worden er Sarms grondstoffen in grotere hoeveelheden in groep aan gekocht.
 12. Oestrogeen

  Het tegendeel is waar! Heel veel mensen kiezen nu vaak voor geen bijwerkingen en dan maar wat duurder. In plaats van acne, prostaatvergroting (kans erop), cholesterol verhoging, leverwaarden die het te verduren krijgen etc. Tegenwoordig kiezen mensen vaak voor SARMs. Ook simpelweg voor de reden dat je met SARMs kuurtjes van 12 weken kunt doen, zonder te prikken! En bij een orale steroid, hoort wel een prikje, anders loop je tegen mega veel problemen aan. Erectiestoornissen is er eentje van.
 13. Dianabol

  Nee. Je zet dan je eigen testosteron productie op 0 en dan heb je daar dus geen oestrogeen conversie van... je hebt oestrogeen nodig, niet veel, maar je hebt het nodig. Anders krijg je al snel last van pijnlijke gewrichten, je brein wordt wazig, vergeetachtig, dat soort dingen. Zonder oestrogeen functioneer je niet. EN zonder een prikje Test in de mix bij een orale steroid, heb je ook praktisch geen gains daaraan, want je lichaam heeft niks om op terug te vallen en dus verlies je alles wat je daarmee opgebouwd hebt...
 14. Oestrogeen

  Test /mast is voor mij dan geen optie.ik heb al eens geprobeerd op 300mg van elk met gyno als gevolg...Sarms is een optie maar sta er een beetje sceptisch tegen over en waarom is het zo duur.Als je de prijs van een deftige sarms kuur vergelijkt met een anabole is veel duurder en zolang dat zo is zullen veel mensen anabolen boven sarms blijven verkiezen volgens mij.
 15. Oestrogeen

  Voor die mensen zijn SARMS een mogelijkheid, of winstrol / anavar. Of als je echt test wilt gebruiken doe dit dan met masteron erbij.
 16. Plantaardig eten en bodybuilding?

  Mij gaf het ook al een hoop vraagtekens, vooral het feit dat ze aangeven dat plantaardige eiwitprofielen dus even goed zouden zijn als dierlijke. Maar naar mijn weten zijn plantaardige eiwit profielen niet compleet, en zul je dus diverse verschillende planten etc moeten eten om een volledig profiel te krijgen...
 17. Oestrogeen

  WAt is een een goede cycle of wat zijn goede compounds die veilig gebruikt kunnen worden voor mensen die heel gevoelig zijn voor oestrogene bijwerkingen en gyno gevoelig zijn op een lage dosis test.mensen die toch wel spiermassa willen bij zetten,proberen zo veel mogelijk te behouden daarvan en op een veilige manier...
 18. Dianabol

  Ok,kan het ook gebruikt worden door mensen die erg gevoelig voor gyno zijn zonder er test bij te zetten?Enkel t bol en toch wat kilo's pakken...
 19. Plantaardig eten en bodybuilding?

  Ik heb de film nog niet gezien maar op het International Society of Sports Nutrition forum heb ik me laten wijsmaken dat er nogal wat bullshit in verteld wordt. Kijk ook maar eens op youtube. Daar zie je de ene debunking achter de andere.
 20. Wat denken jullie van plantaardig eten en bodybuilding? Net een interessante film op Netflix gezien de game changer.. Interessante studies dat je plantaardig net zo goed kunt aankomen en bijvoorbeeld ook makkelijker droog kunt blijven. Maar je blijft natuurlijk met het feit dat vlees ontzettend lekker is.
 21. Willen de mensen hier meer info over SARMs?

  Massa is Die massa is VEEL beter te behouden! 300mg per week aan Test is altijd sterker dan een SARM. Maar combineren is ook mogelijk! Zeg maar 250mg per week aan Test-E bijvoorbeeld met een SARM als RAD-140 ernaast of bijvoorbeeld Ostarine is erg lekker!
 22. Dianabol

  Tbol wordt het kleinere broertje van Dbol genoemd... Is zeker niet waar! Het is praktisch Dbol maar dan zonder het water, een stuk minder levertoxisch en geen water vasthoudende oestrogeen conversie. PERFECT voor een hercompositie of cutting cycle. Turinabol is een stuk duurder, maar dat is simpelweg omdat je een hoger aantal mg per dag van nodig hebt EN er zijn praktisch geen bijwerkingen tegenover andere orale steroïden. Daarom is het duurder. Als het hetzelfde kost als Dbol, is het simpelweg geen Tbol! Zorg dus simpelweg dat je een goeie bron hebt, want je wordt belazerd waar je bij staat. Het kan iemand vaak niets schelen wat jij in je keel gooit!
 23. Dianabol

  Zijn er mensen die ervaring hebben met tbol ipv dbol?Over dianabol hoor je veel maar over tbol hoor je niets?..
 24. Willen de mensen hier meer info over SARMs?

  Zijn de resultaten van sarms om op te bulken,bvb lgd te vergelijken met een lichte test kuur op bvb 300mg/week? Is de bijgekomen massa beter te behouden na de kuur dan bij een anabolen kuur?
 25. 21's voor biceps passé of niet

  Blijven variëren is het best voor je spieren te blijven stimuleren.Consant de zelfde routine worden je spieren gewoon,net alsof ze weten wat er van hun verwacht word.Je moet proberen je spieren telkens te verassen door te variëren en vind je 21's een fijne oefening om er in te gooien dan is dit prima.
 26. Er word idd te veel hoog gedoseerd en te veel nagepraat.Er zijn veel mensen die niet weten waar ze mee bezig zijn en maar wat experimenteren,langs de andere kant is het ook moeilijk voor iemand die er niks van kent en info wil inwinnen omdat er zo veel verschillende adviezen en meningen gegeven worden...
 1. Load more activity
 • Berichten

  •   Heb het meerdere malen geprobeerd, maar noppes. Dat is denk ik alleen je centen weggooien. Als je op 10mg niet kunt groeien, zit het probleem heel ergens anders!
  • Zijn de resultaten van lgd beter als de dosis verhoogd Word? Er zijn heel wat video's te vinden waar Word aanbevolen om met 10mg te starten en te verhogen naar 20mg om te bulken...
  • Hoi Emin,   Je gaat wel erg hard! Eerst een goeie basis leggen (bench presses, squats en deadlift). Van daar uit verder uitbouwen. Te veel info tegelijk maakt alleen maar chaotisch. Op een gegeven moment zie door de bomen 't bos niet meer. Sluit het risico van overtraining ook niet uit! Wanneer je in te korte tijd te veel van je spieren vergt, kan daar nare gevolgen hebben; constante vermoeidheid, blessures e.d.). Rustig opbouwen, dan kom je er wel!   Succes, Geert.
 • Sponsors