Advertentie:All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Ik kom hier even in, en allereerst @Peter Wouters hele goede info. Ik denk dat jij en @Fit heel goed geprobeerd hebben uit te leggen dat dit probleem hoogstwaarschijnlijk bij dieet zit. Als men dan niet wilt luisteren en dan nog dingen wil gaan doen, kunnen we daar niets meer aan doen. Als er vragen zijn van de kant van hormonen, kunnen we eens een flinke skypesessie hebben @Kameleon. Als je daar interesse in hebt. Er zitten namelijk wel serieus downsides aan met je hormonen fucken op het moment dat prostaatkanker een issue is. (Ze zijn namelijk vaak vrij zeker van dat prostaatkanker een hormoon gedreven kankersoort is. En dan zou je dus van alles weer aanwakkeren op het moment dat je Clomid of zelfs TRT neemt.) Dit kunnen we samen uitzoeken, want zoals je je beschrijft, voel je je mega kut. MAAR iedereen hier wil je graag helpen zoals je merkt. Het begin zit denk ik absoluut bij het eten van koolhydraten en vetten. Die dieetkeuze is ronduit stom, als ik hard mag zijn Als je wilt skypen hierover, kan dat. Dan stuur me ff een berichtje met je skype account erin Groeten!
 3. LGD-4033

  Hey Snowfever, LGD wil je op 10mg per dag. 5mg is meer geschikt voor vrouwen. De ideale duur van een SARMs kuur is 12 weken, de reden hiervoor is dat het allemaal net lekker ff gaat werken op week 5-6 en dan heb je dus nog maar eventje over als je 8 weken doet, waar je met 12 weken nog 6 weken gains over hebt! SARMs zijn subtiel in hun gains, dus ineens ENORM worden doe je niet. Ik denk dat voor jouw doel LGD-4033 voor 12 weken heel leuk is en dat je er heel blij mee zult zijn qua wat het je brengt in resultaten! Ik zal je even een berichtje doen ook. Groeten!
 4. LGD-4033

  Hallo Shorty, Hier ook wel interesse in een betrouwbaar adres voor sarms. Mijn doel is om net wat strakker te worden en niet zo zeer enorm te groeien. Zou een 5-6 mg kuur voor 8-10 weken LGD 4033 hier zinvol zijn? Heb het gevoel dat ik wat stil sta qua training, dus zou ook mooi zijn om wat meer kracht te winnen. Stats: 42 jr. 77kg 1,79m.
 5. Yesterday
 6. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  @Kameleon Bij mijn weten zijn er 2 zaken waarbij je lichamelijk en psychisch klachten kan ervaren. Te laag testosteron en/ of schildklier problemen. Dikwijls gaan die hand in hand. Ik vind het ook vreemd dat je met T-gel zulke hoge T waardes kreeg. Normaal is dat niet het geval. Werd er een bloedstaal vlak vóór het smeren of vlak erna genomen? Je eigen produktie zal er waarschijnlijk niet beter van geworden zijn. TRT samen met prostaatkanker wordt sterk afgeraden omdat dit de zaken kan verergeren. Of het moest zijn dat die kanker behandelt is. Ik heb begrepen dat er zelfs bij heel ernstige gevallen anti-androgenen worden toegepast. Hun testosteron wordt dan zo laag dat ze zich rotslecht gaan voelen. Wat ik een uroloog op het andere forum al heb zien vermelden is dat hij die patienten gewoon oestrogeen geeft met positief succes. Oestrogeen wordt bij mannen verkregen door aromatase van testosterone. Wanneer testosterone laag is of wegvalt is er geen omzetting meer naar oestrogeen. Het is daarvan dat je je slecht voelt. Oestrogeen zorgt voor libido, stemming, de smering in je gewrichten, cardiovasculaire gezondheid enz. In de hypothalamus zijn oestrogeenreceptoren aanwezig waaraan oestrogeen zich hecht. Wanneer er te weinig oestrogeen zich kan hechten gaat de hypothalamus het bevel geven om meer luteiotroop hormoon(LH) af te geven waardoor de testosterone produktie in de testikels stijgt. Meer testosterone betekend meer omzetting naar oestrogeen. De hypothalamus gaat dit voelen en zal de T produktie vervolgens afremmen. Dit is de negatieve feedback loop. Clomid/Clomifeen belet oestrogeen om zich te hechten aan de receptoren in de hypothalamus. Deze denkt vervolgens dat er niet genoeg oestrogeen aanwezig is en verhoogt de T produktie tot een hoger dan normaal niveau. De keerzijde van de medaille is dat receptoren in andere delen(niet allemaal) van het lichaam geblokt worden. Ik denk bijvoorbeeld in dat deel dat instaat voor je libido, stemming, ja zelfs je ogen waardoor er problemen met zicht ontstaan . Maw, je gaat van Clomid niks voelen of zelfs slechter worden. Wat jij nodig hebt is iemand die verstand heeft van hormonen en het lef heeft om out of the box te gaan. De adressen die ik hierboven opnoemde zijn zulke mensen.
 7. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Fijn dat je nog even reageert Peter! Omdat mijn klachten naar mijn mening best heftig zijn, afgezien het natuurlijke verouderingsproces (inmiddels 60 jaar) probeer ik erachter te komen wat nu precies de oorzaak kan zijn. Is het een hormonale storing, of mogelijk toch een fysieke oorzaak? (Hypofyse/bijnieren) Ik heb al een keer trt in gelvorm gebruikt voor een half jaar (3 jaar geleden) trt waardes tijdens gebruik waren absurd hoog.(30 tot 54 en hoger) Fysiek en qua libido merkte ik niet veel, maar mijn PSA ging van 2,2 naar 4,1 en na onderzoek bleek ik prostaatkanker te hebben. PSA is nu gelukkig weer laag 0,6 Ik las bv ook dat prolactine mogelijk een oorzaak kan zijn, en wil toch eerst een uitgebreid hormoon onderzoek laten doen. Raar maar waar, in het verleden is dat nooit echt gebeurd op een goede manier, maar zo werkt dat ook vaak bij bepaalde dokters is mijn ervaring. Zijn er hier voorbeelden van te vinden wat een echt goed onderzoek precies inhoud? De uroloog en huisarts vinden dit deels onzin en vinden dat ik blij moet zijn dat de prostaatkanker onder controle is, maar ik voel me er zo slecht bij dat ik me er niet bij neer kan leggen zolang zaken/oorzaken niet zijn uitgesloten. Zou nog liever 5 jaar normaal willen leven, als 15 jaar zo door leven als nu, maar artsen zien dat toch vaak anders helaas. Thanks voor jouw bericht en advies! En ik zou nu voor een lage dosering clomid gaan waarbij je eigen productie niet wordt stil gelegd, om te kijken of dat resultaat geeft, maar pas na goed hormonaal onderzoek!
 8. Last week
 9. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Even een overweging die ik wil meegeven. Ik neem aan dat je op zoek bent naar testosteron suppletie. Zo niet, negeer dan dit bericht. TRT is voor het leven. Je kan niet zomaar even een kuurtje doen en dan stoppen. Je eigen produktie wordt nooit meer wat het ervoor was. Nu heb je de keuze uit 2 bronnen: ofwel zoek je het in een underground lab ofwel in het reguliere systeem(uroloog, endocrinoloog). Bij een underground lab ga je heel waarschijnlijk het goedkoopste gesteld zijn. Daar staat tegenover dat je nooit zeker gaat zijn wat betreft de werkelijke dosis ze in jouw handen duwen(minder geconcentreerd), noch wat er werkelijk inzit. Al beweren ze allen dat hun produkt 100% echt is, bij TRT is de juiste dosis de belangrijkste vereiste. Als je dan ook nog eens bedenkt dat je voor de rest van je leven afhankelijk gaat zijn van deze bron. In het reguliere systeem gaat het een beetje moeilijker gaan en een beetje duurder. Hoe raar het ook mag klinken, 99% van die specialisten lijken geen notie te hebben van de werking en het behandelen met testosteron. De resterende 1% zijn heel dun bezaait en dikwijls zijn ze zelf aan TRT. Vandaar hun expertise. In de anti-aging sektor ga je die waarschijnlijk vinden. In Belgie heb je Thierry Hertoghe https://www.hertoghe.eu/en/ In de UK is er Balance My Hormones. Zij zijn werkzaam met verschillende doktoren over heel Europa en doen online consultaties. Ik ken mensen die binnen de week aan de TRT zaten met hen. Alles gaat heel snel. Zij hebben ook iemand in Amsterdam. https://balancemyhormones.co.uk/
 10. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Wel...genoeg goede tips waar ik wat mee kan. Toch wil ik nog wel wat proberen met aanvullende supplementen, welke misschien niet makkelijk te verkrijgen zijn. Kan iemand mij daar verder mee helpen, zodat ik mijn geld niet kwijt ben aan oplichters op internet? Ik zou daar blij mee zijn!
 11. nieuwe aanpak

  Ha hans, Leuk om te zien dat je dit positief ervaart. De mogelijkheden zijn inderdaad eindelijk, persoonlijk gebruik ik ze enkel tijdens vakantie of corona Roeien is zeker een goede oefening, lekker varieren met cardio blijft het leukst, roeien, fietsen en hardlopen (of wandelen).
 12. Ervaringen Beta Ecdysterone

  Hallo Thomb en welkom op het forum. Het probleem met deze substantie is dat de meeste studies gedaan zijn ofwel In Vitro(proefbuis) ofwel bij ratten. Deftige studies bij mensen ontbreken. Hieronder enkele teksten uit bronnen die ik betrouwbaar acht. https://suppversity.blogspot.com/search?q=Ecdysterone In spite of the fact that the study provides quite convincing evidence in favor of the unexpected potency of Ecdysterone, there is a problem with dosing. While the scientists say they used 5mg/kg body weight in order "mimic the situation in athletes", the correct rodent equivalent of the aforementioned dosages of up to 1g per day would be roughly 50-75mg/kg per day and thus far more than the meager 5mg/kg the researchers used.In other words, if they didn't accidentally give us the human equivalen dose instead of the actual rodent dose, those 1g/day some bodybuilders may be taking should be way more than you'd need to see significant increases in muscle gains and that is a problem.Why? Well, not because I'd believe that dosages as high may have toxic side effects, but rather in view of the fact that you can hardly imagine that a drug as effective as that wouldn't be all over the place in the discussions on pertinent bulletin boards. A 2006 study by Wilborn et al. even fuels the doubts, because it found no performance or hypertrophy effects in the 15 out of 45 subject of their 8-week training study who consumed 30 mg of 20-hydroxyecdysone per day from an allegedly standardized (but not tested) extract from Suma root. An even older study by Simakin et al. (1988), however, appears to confirm the existence of potent anabolic effects of ecdysterone in humans with significant increases in lean (6-7%) and reductions in fat mass (10%) in a 3-week study on 78 highly-trained male and female subjects. In view of the conflicting evidence, I am still very skeptical whether (a) the results translate to human beings, whether (b) the growth promoting effect is maybe restricted to slow twitch fibers and thus of little use to bodybuilders and whether (c) the supplements that are already being sold actually contain ecdysterones https://examine.com/supplements/ecdysteroids/research/#sources-and-structure Androgens At the moment, only one human study has been conducted with ecdysterone. Dosed at 200mg daily, no results were seen in resistance training males in regards to total and free testosterone or body composition changes when compared to placebo.[60] When tested for binding to the androgen receptor, 20-hydroxyecdysterone does not appear to have any binding affinity and thus cannot activate the androgen receptor.[48] That being said, despite no influence on testosterone itself ecdysterone may be able to exert testosterone-like effects via signal transduction pathways (although the exact mechanism is not yet known); an action with ultimately the same biological significance as testosterone.[61] There is not much evidence beyond in vitro to suggest ecdysterone useful for muscle protein synthesis or strength gains. Estrogens When tested in vitro, 20-hydroxyecdysone appears to promote muscle cell hypertrophy due to acting on the beta estrogen receptor. This molecule also appears to act on the alpha receptor, and when both receptors are being acted upon simultaneously the muscle cell still experiences hypertrophy
 13. Beste allemaal,Een tijdje terug kwam ik in een onderzoek de stof beta ecdysterone tegen. Het is een in sommige planten voorkomt, waaronder spinzie. Uit onderzoeken blijkt dat het de eiwitsynthese ondersteund en verbeterd en dat de deelnemers van onderzoeken die beta-ecdysterone nemen veel sneller progressie boeken. Ikzelf gebruik het nu ook een half jaartje en merk ook dat ik iets sneller gains maak dan toen ik het nog niet gebruikte en een paar maten van me ervaren hetzelfde. In de links hieronder staan wat artikelen over wat het precies is en doet. Ik vroeg me af of er meer mensen hier het gebruiken en wat de meningen erover zijn.https://www.caasn.com/ecdysterone.htmlhttps://www.vice.com/en_us/article/...cally-a-steroid-should-be-banned-for-athletesPS. Ik heb het geimporteerd en heb nog wat over, dus als er iemand interesse heeft om het te proberen kan je me een pm sturen.
 14. Earlier
 15. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Vooral veel pauze tussen sets. Minimaal 2 minuten wil je je testosterone handhaven
 16. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Super Peter! Wil me alleen wat beter voelen ipv als een man van 80.....en ja....elk lichaam reageert anders....als je nog meer tips heb graag....begrijp het van jouw beter als bij de uroloog.....en trainen kort en zwaar?
 17. nieuwe aanpak

  Na een dipje van enkele weken de moed terug gevonden en het over een totaal andere boeg gegooid. Daar ik redelijk vet sta en ik nog altijd de fitness vermijdt (meeste fitness clubs in Antwerpse gesloten ten gevolge van tweede corona golf) ben ik aan het roeien gegaan afgewisseld met weerstandsbanden. Heb voor roeien gekozen omdat dit bijna een full body work out is (85% van de spieren komen in actie) gecombineerd met gewrichtsvriendelijke cardio. Mijn hart zal tevreden zijn. De bedoeling is dat wanneer de fitnesscentra niet meer als hoog risico beschouwd worden scherper en gezonder voor de dag te komen. Zelf was ik ook sceptisch ivm weerstandsbanden. Eindeloos variëren lijkt niet aan de orde maar na wat filmpjes op you tube te checken zijn de mogelijkheden toch groter als gedacht. Daarbij met mijn rare spierblessuregevoeligheid kick ik momenteel op de spanning die het trainen met banden op mijn spieren creëert. Ervaar hier een prikkeling van de spieren die persoonlijk voor mijn lichaam fijn aanvoelt. De bewegingsvrijheid en de hoeken die ik met mijn gewrichten en ledematen kan aannemen voelen lekker aan. Groeten Hansie
 18. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Vrije testosterone bedraagt ongeveer 2 - 3% van het totaal testosterone. Dus, in jouw geval zit dat ongeveer waar het moet zijn. Totaal testosterone zakt met de jaren dus dat is ook normaal. Voeding doet heel veel. Koolhydraten verlagen SHBG waardoor minder testosterone wordt gebonden. Dus, meer vrij testosterone. Over SHBG weten we het laatste nog niet. Deze zou testosterone in bepaalde omstandigheden toch loslaten. Magnesium en vitamine D zou je zeker moeten nemen. Een supplement dat je zeker moet proberen is Ashwagandha. Ik neem dit elke dag. Of het testosterone verhoogt betwijfel ik maar het verbeterd de symptomen die je ervaart van een laag vrij testosterone. vb stress, energie, zelfvertrouwen enz. Bij de meeste mensen werkt dit heel goed maar ik ken een paar mensen die er niks van ervaarden.
 19. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Hey Peter, Dank je wel voor je input! Dat schiet dus ook niet op lijkt mij. Wat zou een manier zijn om het vrije testosteron hoger te krijgen? Ik lees wat over tongkat Ali en magnesium, vitamine d3 en borium. En wat zou eventueel de oorzaak kunnen zijn? Alle input is erg welkom.
 20. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Hieronder een topic van die facebookgroep over clomid. Zo heb je een ideewat het doet in real life. Ik heb de namen weggelaten wegens privacy. Vraag: Curious to get some medical opinions here. I recently started going to an HRT clinic, did blood work, and my total test and free test came back at 500 and 9, respectively. The Dr said ideally he wants me to be at 1100 and 35... He started me on a drug called Clomiphene citrate, dosage: one 50mg pill every other day, and said it will help stimulate my testes to produce more testosterone on their own. He said he he wants to try this before putting me on a cream or injections. I’ve been on Clomiphene for 45 days, and I haven’t noticed any changes at all. I’m curious to know peoples opinions, especially any medical opinions about my course of treatment and the dosage. *****update***** After 4 months on it, I had another blood test. Before Clomid- 500 total, 9 free After Clomid for 4 months - (50mg EOD) 1083 total , 23 free. As far as how I feel, I feel the same for the most part, but I have noticed a slight decrease in joint inflammation. My doctor wants to keep me on Clomid for the time being , he is hoping he can get my free test number up higher, we shall see... Antwoorden: - This protocol is often used by people that are younger and want to remain fertile. Usually people don’t feel much better on clomid monotherapy so it’s not surprising that you feel the same. - Yeah, unless your worried about fertility clomid is pointless. Its an old school idea mostly held onto by the bro science and bodybuilding groups. And even they are slowly changing their mindset. Painfully Slow. - Many report that even if their numbers improve they feel worse on it. I know it made me an emotional wreck. - Same here but like severely emotional ... fits of crying followed by severe anxiety intrusive thoughts etc etc it was a pretty scary experience - What was your dosage? - 25mg EOD - that’s half the dose I am on now, and feel the same as before, no behavioral changes or changes in energy level/ strength - I guess it affects us all differently it scared the crap out of me - Most people feel terrible on Clomid so be glad you at least don’t feel worse. It’s unlikely to help long term but worth a shot before committing to TRT - I had the most horrible experience on clomid and in the end it did nothing for me - It’s common for Drs to try this first, but most men feel better on T vs Clomid. At least you’ll know you ruled it out first -
 21. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Hoi Peter,en eventueel anderen Dat is dan anders dan waar ik op gehoopt had, of gebruiken deze mensen een hele hoge dosis? Dit is wat ik gelezen heb over de resultaten van een onderzoek waaruit blijkt dat mensen, met een lage vrije testosteronwaarde, maar een gewone totale testosteronwaarde, fysiek en seksueel veel klachten hebben. https://www.eoswetenschap.eu/gezondheid/vrij-testosteron-cruciaal-bij-seksuele-klachten-op-middelbare-leeftijd En dit is wat ik gelezen heb over het gebruik van Clomid op oudere leeftijd. https://www.ergogenics.org/clomid-testosteron.html Ben heel benieuwd wat jij hier van vindt!?
 22. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Clomid gaat je Testosterone omhoog brengen maar die gaat terug omlaag zodra je er mee stopt. Ik zit in een facebookgroep van mensen die testosteronetherapie doen. Ik heb daar nog niemand gezien of gehoord die zich beter voelt met Clomid. In feite voelen ze zich nog slechter. Dit komt omdat bepaalde oestrogeenreceptoren geblokt worden zodat geen oestrogeen er kan gaan aanhechten. Je zult misschien verwondert zijn maar mannen hebben de expressie van oestrogeen echt nodig. In feite zijn de voordelen van oestrogeen datgene waar je naar streeft tijdens een therapie. Dit wordt verkregen door aromatase van testosterone in de weefsels. Alleen injecties of scrotaal aanbrengen van een creme zijn de enige manier om aan therapie te doen.
 23. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Dank voor jullie tips inzake het dieet, ik ga daar wat in veranderen! Toch denk ik dat ik meer gebaat zal zijn met een clomid kuur van zo'n drie maanden. Daar zijn hele goede resultaten mee behaald na recent onderzoek onder een grote groep mannen. Ik ben 60 jaar oud, en juist deze groep behaalde zeer goede resultaten. Hebben jullie daar meer meer ervaring mee, een lange clomid kuur van meerdere maanden waarin je dagelijks 25 mg slikt!?
 24. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Het gaat waarschijnlijk fout bij het dieet inderdaad. Weinig vet kan namelijk ook een boosdoener zijn. Je lichaam heeft tenslotte vetten nodig voor je testosteron.
 25. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Hey Kameleon. Een dieet laag in koolhydraten verhoogt het stresshormoon cortisol en verlaagd je testosterone wat op zijn beurt zich vertaalt in een lage vrije testosterone. Ook is het belangrijk dat je darmflora in orde is. Wanneer slechte bacterieen de overhand krijgen kunnen de toxines die ze produceren een weg door de darmwand vinden(leaky gut). Deze tasten de testikels aan en resulteren in een lagere testosteroneproduktie. Google ook eens naar de 'Gelding theory'. Daarom dat ik vroeg achter je eetgewoontes. Het is belangrijk dat je zo een breed mogelijk gamma aan goede bacterieen kweekt. Dit kan alleen met een vezelrijk dieet. Hier gedijen ze op. Voeg wat meer groenten en fruit in je dieet.
 26. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  L Hallo Peter, Dank je wel voor het welkom heten! Ik eet veel eiwitten, weinig vetten en geen koolhydraten. Vetpercentage ongeveer 23 (BMI) Persoonlijk denk ik dat het door het te lage vrije testosteron komt. Ik doe nog wel wat maar voel me lichamelijk gewoon een oude man.
 27. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Hallo Kameleon, Welkom op dit forum. Mag ik vragen hoe het met je eetgewoontes gaat? Vetpercentage?
 28. Hallo, Al twee jaar zijn mijn testosteron waardes hetzelfde: Totaal testosteron 11,4 nmol/l Vrij testosteron (cft) 219 pmol/l De behandelend arts vindt dit prima, maar ik voel me fysiek een wrak. Ik lees in literatuur dat dit allemaal kan komen door het lage cft, maar de arts wuift dat weg. Ik train 3 maal per week alle spiergroepen, maar maak totaal geen progressie. Heeft iemand hier ervaring mee, en misschien advies voor supplementen!?
 29. Starten in de gym

  Welkom, Als concentration curl je enige oefening voor biceps is, zou ik persoonlijk kiezen voor cable curl of barbell curl. Je hamstrings kan je beter aanpakken met een lying legg curl of een romanian deadlift met dumbells of barbell. Legg press is zeker niet slecht maar zou deze dan bij je tweede training in de week doen.
 1. Load more activity
 • Berichten

  • Ik kom hier even in, en allereerst @Peter Wouters hele goede info. Ik denk dat jij en @Fit heel goed geprobeerd hebben uit te leggen dat dit probleem hoogstwaarschijnlijk bij dieet zit. Als men dan niet wilt luisteren en dan nog dingen wil gaan doen, kunnen we daar niets meer aan doen.   Als er vragen zijn van de kant van hormonen, kunnen we eens een flinke skypesessie hebben @Kameleon. Als je daar interesse in hebt. Er zitten namelijk wel serieus downsides aan met je hormonen fucken op het moment dat prostaatkanker een issue is. (Ze zijn namelijk vaak vrij zeker van dat prostaatkanker een hormoon gedreven kankersoort is. En dan zou je dus van alles weer aanwakkeren op het moment dat je Clomid of zelfs TRT neemt.)   Dit kunnen we samen uitzoeken, want zoals je je beschrijft, voel je je mega kut. MAAR iedereen hier wil je graag helpen zoals je merkt. Het begin zit denk ik absoluut bij het eten van koolhydraten en vetten. Die dieetkeuze is ronduit stom, als ik hard mag zijn   Als je wilt skypen hierover, kan dat. Dan stuur me ff een berichtje met je skype account erin   Groeten!
  •   Hey Snowfever,   LGD wil je op 10mg per dag. 5mg is meer geschikt voor vrouwen. De ideale duur van een SARMs kuur is 12 weken, de reden hiervoor is dat het allemaal net lekker ff gaat werken op week 5-6 en dan heb je dus nog maar eventje over als je 8 weken doet, waar je met 12 weken nog 6 weken gains over hebt!   SARMs zijn subtiel in hun gains, dus ineens ENORM worden doe je niet. Ik denk dat voor jouw doel LGD-4033 voor 12 weken heel leuk is en dat je er heel blij mee zult zijn qua wat het je brengt in resultaten!   Ik zal je even een berichtje doen ook. Groeten!
  • Hallo Shorty,   Hier ook wel interesse in een betrouwbaar adres voor sarms. Mijn doel is om net wat strakker te worden en niet zo zeer enorm te groeien. Zou een 5-6 mg kuur voor 8-10 weken LGD 4033 hier zinvol zijn? Heb het gevoel dat ik wat stil sta qua training, dus zou ook mooi zijn om wat meer kracht te winnen.    Stats: 42 jr. 77kg 1,79m.  
 • Sponsors