Advertentie:

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Plantaardig diet combineren met krachttraining

  Hey hey! Welkom op het forum gozer! Het gaat wel lastig zijn voor je, want dat betekent zoveel meer eten voor dezelfde hoeveelheid bruikbare voedingsstoffen... Mensen zijn ook simpelweg niet gemaakt om volledig plantaardig te leven, we hebben namelijk hoektanden. (Dat is genoeg als bewijs) Ik sluit me aan bij Peter. - B12 (uit injecties, NIET capsules. Dat neemt praktisch niet op.) - Soja producten zijn ook mega slecht voor je nieren en het is lastig afbreken voor je lichaam. Dus ga alsjeblieft voor de proteine uit bonen bijvoorbeeld. Veel beter voor je. - Ijzer gaat ook een probleem zijn, maar dat is simpel te supplementeren. Groeten!!
 3. Yesterday
 4. Plantaardig diet combineren met krachttraining

  Als je volledig plantaardig gaat eten zijn er een paar zaken waar je, als ik het goed heb, mogelijk een tekort van gaat krijgen. Vitamine b12, creatine en ijzer. Proteine kan je perfect uit soja halen.
 5. Hi community! Ik ben al een tijdje aan het nadenken om meer plantaardig te gaan eten en dat te combineren met mijn krachttraining. Zijn er mensen hier die daar ook over nadenken maar daar enige zorgen of over hebben of het een grote uitdaging vinden? Zo ja, welke zorgen en uitdagingen zijn dat dan? Thanks!
 6. Last week
 7. Hallo!

  Yes! Welkom! Hoop dat je je vragen hier kwijt kunt. Genoeg mensen hier met kennis Powerliften doen we volgens mij allemaal iets minder, maar daarin heb ik wel vrienden die ook wedstrijden draaien.
 8. Hallo!

  Welkom Quincy! Succes met je doel en wellicht de wedstrijd!
 9. Hallo!

  Mijn naam is Quincy ben 22 jaar en fitness sinds mijn 15e. Mijn focus ligt op kracht en volg momenteel het 16 weken schema van calgary barbell. Ik studeer biologisch en medisch laboratoriumonderzoek en weet zelf vrij veel van het lichaam af. Naast mijn studie ben ik ook erg geïnteresseerd in voeding en heb daar redelijk wat kennis over. De rede dat ik op dit forum een account heb aangemaakt is om zelf wat bij te leren en andere te helpen. Mijn doel betreft fitness is momenteel om van 82kg te cutten naar ongeveer 76kg. Dit wil ik omdat ik misschien volgend mee wil doen aan powerlift wedstrijden in de 74kg klasse. Groeten, Quincy.
 10. Helaas net een aantal weggegooid toen ik de zolder ging opruimen
 11. Slecht denkwerk van mij, dacht dat dit een verouderd product was. Bedankt!
 12. Earlier
 13. Oh ja inderdaad. Dat zou ook kunnen een Decathlon. Maar die zitten niet overal. Had er niet aan gedacht haha
 14. Is dit dumbelonderdeel ergens te verkrijgen

  Ik heb dezelfde van Decathlon.
 15. Hey Rein, Welkom op het forum! Ik heb gevonden wat je zoekt, het was letterlijk 20 seconden werk... https://www.fitness-seller.nl/standaard-schroefsluitingen/ Groeten Theo
 16. Een tijdje geleden is een vriend van mij dit onderdeel van mijn dumbels verloren. Weet iemand hier hoe ik daaraan zou kunnen komen of een andere creatieve oplossing? Ik kom er zelf niet uit. Zou super zijn als iemand dit weet en mij kan helpen groeten, rein
 17. Interesse in moedermelk?

  Dat zou natuurlijk ook kunnen! Doneren is dan altijd beter idd.
 18. S4 mogelijke bijwerking

  Dan ben jij het levende voorbeeld dat ze in jouw geval niets met de cholesterol spiegels doen! 5 dagen is namelijk nooit zat om weer te dalen naar een normaal niveau ALS ie super fucked zou zijn geweest. Trouwens! Als je nu wel last krijgt van de bijwerking en je vind hem te kut voor op de weg, kan je ook "5 dagen op - 2 dagen af" doen dan neemt de dosis S4 weer snel af in je systeem en dan gaat het weg en dan duurt het natuurlijk weer even voordat je het krijgt. Groetjes Theo
 19. S4 mogelijke bijwerking

  Hallo theo, bedankt voor de informatie, ik zie wel of ik een gele tint ga krijgen van de S4. Ik maak me alleen zorgen om die bijwerking omdat ik inderdaad veel op de weg zit. Maar ik zal het ervaren wat er gaat gebeuren Ik test altijd mijn bloed voor en 5 dagen na de kuur. Ik zie dan ook helemaal geen verschil in de bloedwaardes voor dat ik de kuur ben begonnen. Sterker nog mijn HDL was na de kuur beter dan ervoor. Dat komt dan waarschijnlijk omdat ik meer goede vetten eet tijdens de kuur. Groet, Lisa
 20. Interesse in moedermelk?

  Hallo melissa, Volgens mij weet u de wetgeving niet helemaal. Het is VERBODEN om moedermelk te verkopen, het valt namelijk niet onder de warenwet. Het is wel lekker makkelijk zo geld verdienen een beetje kolven en dat hier proberen te verkopen. Mensen weten dan niet wat ze kopen want hoe kunt u aantonen dat de melk schoon is zonder bloedtest van u zelf en de melk laten testen. Wel kunt u uw melk kwijt bij als donor, dan hebben baby’s er nog wat aan, namelijk als hun eigen mama geen melk kan produceren. Ik denk dat u beter daar terecht kan.
 21. TRT en Ostraine

  "Acceptabel" inderdaad, niet echt hoog hoor. Ik persoonlijk zou een keer meer smeren, maar dat ben ik. 13 is niet om over naar huis te schrijven of iets. Ik zou eens vragen of je niet iets meer mag smeren. Wat is je VRIJE Testosteron? DAT is belangrijk eigenlijk. Totale testosteron maakt niets uit als je vrije testosteron niet hoog is, want dan betekent het simpelweg dat je SHBG te hoog is. En dan heb je dus niets aan alle Testosteron gels etcetera, want het is geen actieve testosteron als het gebonden wordt door die SHBG. De Ostarine erbij is, zoals al eerder gezegd, een hele mooie toevoeging.
 22. TRT en Ostraine

  Hoi, bedankt voor jullie reacties, ik smeer dagelijks 60 mg ( 3 pompjes ) van het merk androgel , de laatste keer bij een bloed meting was de waarde 13 dus op dit moment is die acceptabel volgens mijn arts
 23. TRT en Ostraine

  Zoals je het nu hebt Corstiaan, is het perfect! Gewoon de TRT door blijven doen, als je hiermee stopt zal het zelfs slecht voor je zijn! Wat is je TRT dosis als ik vragen mag? Die krijg je wel wekelijks als het goed is? Veel artsen hebben helaas geen verstand van hormoonvervangingstherapie... Kan je me vertellen wat voor Testosteron je krijgt, hoeveel en hoevaak? Groeten Theo
 24. TRT en Ostraine

  Valt te bezien wat Corst zijn TRT-protocol inhoud. Als zijn circulerend testosteron 100% van injecties komt gaat er niets gebeuren. Als er ook maar iets van eigen produktie bij is of doordat er bijvoorbeeld alleen maar Clomiphene wordt gebruikt dan denk ik dat dat toch beinvloed gaat worden. Niet?
 25. TRT en Ostraine

  Bedankt voor de snelle reactie.. maar het kan dus verder ook geen kwaad wat Hormone betreft en zo
 26. TRT en Ostraine

  Hi Corst, Sterker nog je hebt eerder geluk, normaal zakt met sarms je eigen test productie, maar omdat jij aan TRT doet zal dit niet gebeuren.
 27. TRT en Ostraine

  Heren en Dames, Nog een paar weken en dan ga ik van start met MK2866... toch zou ik graag nog wat input hebben,, momenteel gebruik ik ook een TRT op dokters advies niet veel , genoeg om mijn Test niveau op te krikken naar normale waarden ( wat normaal is volgens de artsen dan), zou ik deze kunnen blijven gebruiken of heeft dat totaal geen effect tijdens de 12 weken kuur... Gr C
 28. Interesse in moedermelk?

  Beste Theo, Ja daar heb je ook helemaal gelijk in. Heb ik ook over nagedacht hoor. Ook dat opsturen enzo wel erg veel gedoe is omdat het gekoeld moet blijven, dus dat omgeving Arnhem wel handig zou zijn. Je wilt niemand ziek maken- maar mijn zoontje op de allereerste plaats natuurlijk al niet. Daarom gebeurt het kolven ook zo steriel mogelijk. Zoonlief is uitstekend gezond hoor! Ik rook en drink sowieso helemaal niet. Ook geen drugs. Wel koffie met mate. HIV of besmettelijke ziektes? Gelukkig niet! Heb al 10 jaar dezelfde partner en ben tijdens zwangerschap op hepatitis en HIV etc getest. Ik ga verder niet mijn medische geschiedenis/ eetpatroon hier online plaatsen maar dat kan ik per email wel uitwisselen natuurlijk. Pasteuriseren kan wel, alleen dan mis je weer juist de stoffen die je wilt. Antilichamen overleven de 70 °C niet. Misschien is het ook wel teveel gedoe. Of durft men het niet aan, wat ik ook volledig snap. Ik wilde het alleen eens polsen. Ik check hier af en toe eens of iemand interesse heeft.
 29. Interesse in moedermelk?

  Ik weet niet hoe het zit met legaliteit, maar als je dat alsnog wilt doen, lijkt het me ook slim even te noteren wat je zoal eet op een dag, of je eventueel zelfs iets aan je lijf hebt. Klein voorbeeldje: Als je bijvoorbeeld hepatitis hebt of rookt bijvoorbeeld, zou de ontvanger van jouw melk dat ook binnenkrijgen. (Je zoontje ook trouwens natuurlijk he) Dat gebeurt omdat de melk niet gepasteuriseerd wordt etc. Ikzelf heb geen interesse, maar als iemand hier wel interesse in heeft, moeten we diegene wel even een 100% veilige manier geven van doen en laten. Groeten Theo
 1. Load more activity
 • Berichten

  • Hey hey! Welkom op het forum gozer! Het gaat wel lastig zijn voor je, want dat betekent zoveel meer eten voor dezelfde hoeveelheid bruikbare voedingsstoffen... Mensen zijn ook simpelweg niet gemaakt om volledig plantaardig te leven, we hebben namelijk hoektanden. (Dat is genoeg als bewijs)   Ik sluit me aan bij Peter.   - B12 (uit injecties, NIET capsules. Dat neemt praktisch niet op.) - Soja producten zijn ook mega slecht voor je nieren en het is lastig afbreken voor je lichaam. Dus ga alsjeblieft voor de proteine uit bonen bijvoorbeeld. Veel beter voor je. - Ijzer gaat ook een probleem zijn, maar dat is simpel te supplementeren.   Groeten!!
  • Als je volledig plantaardig gaat eten zijn er een paar zaken waar je, als ik het goed heb, mogelijk een tekort van gaat krijgen. Vitamine b12, creatine en ijzer. Proteine kan je perfect uit soja halen.  
  • Hi community!   Ik ben al een tijdje aan het nadenken om meer plantaardig te gaan eten en dat te combineren met mijn krachttraining.
   Zijn er mensen hier die daar ook over nadenken maar daar enige zorgen of over hebben of het een grote uitdaging vinden?  Zo ja, welke zorgen en uitdagingen zijn dat dan?

   Thanks!
 • Sponsors