Advertentie:

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/27/2021 in all areas

 1. 1 point
  Zoals Peter ook al aangeeft merk je vanzelf wel als je zink te hoog is. Met een gevarieerd voedingspatroon ben je er al voor zo'n 80%. Ik zelf pak 10mg maar doe dit om de dag dus in principe ook 5mg per dag.
 2. 1 point
  Start zelf vandaag met LGD + Cardarine
 3. 1 point
  Mooie vraag. Allemaal zullen fantastisch zijn voor je, maar net ff andere soort resultaten S4 zal je altijd een knetterharde look geven. Dus als die in de cycle zit, wordt het deels dat EN en shitload kracht en PR's! LGD is mijn favoriet voor een mooie (lean) bulk. Dus die zou ik persoonlijk nemen, verder: you cannot go wrong
 4. 1 point
  Door de lockdown ben ik juist weer begonnen met fanatiek sporten voor die tijd deed ik 1 keer in de week judo nu 3 keer fitness 1 keer judo en zondagochtend loop ik 12 tot 20 km merk nu ik weer meer mensen zie dat ze me niet altijd begrijpen. eerder nam ik ook nog wel een biertje te veel nu al een paar maanden bijna of helemaal niks. Ik voel me er erg goed bij en daar gaat het om volgens mij. bij anderen zijn de kilo’s er flink bij aangekomen bij mij gelukkig niet.
 5. 1 point
  Goed om te horen dat je weer hersteld bent man!
 6. 1 point
  Ja weer terug 😃 aantal maanden uit de running geweest door 3 aardige blesurres maar inmiddels 100% hersteld ✌️✌️
 7. 1 point
  Sowieso is 1000kcal veel te weinig. Je 2de inschatting is al een stuk beter. Je kan in principe redelijk simpel je behoefte berekenen door de vele calculators op internet. Deze zijn zeker niet heel aaccuraat maar zo heb je iig een kcal getal. houd dit gwn paar weken aan en kijk wat je gewicht etc doet. Pas hierop je kcal aan naar boven of beneden of hou het zo als je tevreden bent. 2 gr eiwit per kg lichaamsgewicht zit je altijd goed. Vet en koolhydraten zijn de meningen over verdeeld. Persoonlijk meer fan van hogere koolhydraten dan vet. Houd zelf ongeveer 0.8 gram vet per kg lichaamsgewicht aan. In een bulk is dit vaak rond de 1 gr per kg lichaamsgewicht. Wat ik overhoud aan kcal is voor koolhydraten. Je moet gewoon beetje spelen met de macro's ieder lichaam is anders. Hou eiwitten iig altijd ongeveer gelijk bij voorkeur rond de 2 gram per kg lichaamsgewicht zit je altijd goed. (Kijk niet op een paar gram is totaal verloosbaar of het nu 160 of 162 gram per dag is) Verder heb geduld! Rome is niet in 1 dag verbouwd en jouw ideale lichaam ook niet. Dit duurt jaren van doorzetten en alles eromheen. Verder geniet gewoon van het proces, het is af en toe afzien en wil je opgeven maar als je eenmaal daar bij je doel bent maakt het alles dubbel en dwars waar!
 8. 1 point
  Peter heeft alles al gezegd! Werk vooral aan een beter zelfbeeld joh, ik zie niet veel mis met jouw fysiek hoor. VEEL vet, dat is echt niet iets wat ik zie. Gewoon lekker doorgaan met doen wat goed voelt! Groeten!
 9. 1 point
  Dit gaat al in een betere richting. Meer spiermassa betekent meer energieverbruik. Hetzelfde kan gezegd worden van meer proteïne. Mensen staan er niet bij stil maar het kost het lichaam een pak meer energie om proteine af te breken en naar hun bestemming te brengen dan koolhydraten en vetten. Hou er ook rekening mee dat een te laag calorie inname op den duur zich gaat wreken tegen je lichaam. Hormonaal en mentaal loop je het risico er op achteruit te gaan.
 10. 1 point
  Persoonlijk vind ik niks mis met jouw fysiek. Hoe kom je er bij dat je veel visceraal vet hebt? Je verteld ook niks wat je proteine inname betreft. Dit is ook belangrijk.
 11. 1 point
  Je moet shorty een bericht sturen, dan komt het goed. ik heb diverse sarm gedaan: LGD, rad, ostarine en s4. Iedere 3 maanden bloedprikken, nooit een enkele afwijking gevonden. Dat is mijn ervaring. gr Sander
 12. 1 point
  Beste, lieve, slimme mensen, Ik maak dit bericht omdat ik me soms zorgen maak over de informatie die op internet te vinden is en mensen die bepaalde informatie verkondigen. Ik zit op het moment in een Facebook groep en in die groep zitten mensen die een testosteron vervangingstherapie doen en nodig hebben omdat hun eigen lichaam niet voldoende aanmaakt om goed te functioneren. Nou is dat simpelweg op te lossen met kennis en genoeg middelen om vervolgens over te gaan naar een prikje van een bepaalde Testosteron ester. (Maar tot een bepaalde hoogte is Testosteron toedienen gezond vanaf daar gaat het naar ongezond bezig zijn en niet weten wat je doet...) Nu weet ik dat er mensen hier van het forum ook in die groep te vinden zijn. En vooral voor die mensen geldt dit bericht ook sterk... Ikzelf heb VEEL ervaring met alle compounds in de wereld en heb allerlei soorten doseringen geprobeerd en weet exact wat ze doen. In die Facebook groep zijn mensen die in de medische wereld actief zijn maar totaal geen verstand hebben van anabolica in de echte wereld. (Op papier wel maar uiteindelijk hebben we daar geen ene kut aan) Er wordt daar bijvoorbeeld gezegd dat je 350mg per week aan Testosteron een "therapie dosis" mag noemen en dat "echte cycles" pas beginnen vanaf 500mg Testosteron... De mensen die al wel eens 350mg Testosteron genomen hebben, of zelfs 250mg, weten precies dat dat TOTALE BULLSHIT is en dat je als een koe groeit op 350mg. (en zelfs al op 250mg per week) Vervolgens heb ik daar mijn mening over gegeven qua wat ik vond van die absurd hoge doseringen, en nu ben ik geblokkeerd in de groep en kan ik alleen nog lezen. Zo zie je dat mensen niet graag praten en hun ongelijk toegeven en dan doen ze zulke kinderachtige dingen. Het is simpelweg levensgevaarlijk als doorsnee mensen bijna 3 keer de dosis nemen als een IFBB bodybuilder... Dat gaat echt mijn pet voorbij. Ik wil hierbij mijzelf compleet open stellen voor vragen over allerlei compounds, kuren etc. Ik wil mensen hier graag mee helpen die WEL een aantal hersencellen hebben die actief zijn. Zodat mensen gezond kunnen blijven tijdens hun kuurtjes en erna. ALLES mag gevraagd worden en op ALLES wordt antwoord gegeven, uit ervaring EN literatuur perspectief. (Op papier kan iets namelijk A zeggen, maar in het lichaam B doen.) Super bedankt voor jullie tijd om het berichtje te willen lezen en ik zie graag vragen komen over alles SARMs, Steroids en andere dingen gerelateerd! Groeten!