Advertentie:

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/25/2023 in all areas

 1. 1 point
  Hey! Ik zie dit topic nu pas, maar je hoeft je totaaaaaal geen zorgen te maken over je progressie. HEEL goed gedaan. Complimenten! Nu je die binnen hebt, nog even wat advies! Bart zei het al, maar zoals je weet heb je een herstelperiode. Als je een serieus zware benen/billen dag gehad hebt, is het echt wel nodig om.zeker 48 uur die spieren niet te trainen. Die hersteltijd hebben ze zeker weten nodig! Verder: ga zo door. Het zit hem in de consistentie! Keep fucking going
 2. 1 point
  Ik zie whey proteine net als ieder ander supplement. Ter aanvulling van je voeding. Kom ik eiwit te kort pas ik er een shake in maar ik haal eigenlijk altijd alles uit vlees kwark etc en zelden uit whey. Niks mis met whey hoor en prima aanvulling in je dagelijkze voeding. Zoals ze hierhoven al aangeven kan je het op verschillende manieren toepassen.
 3. 1 point
  Allereerst complimenten voor je progressie. Ik hoop dat je zelf ook trots bent! Waar mannen inderdaad 6kg halen in het eerste jaar, gaat de snelheid er daarna flink vanaf. Met 4Kg ga je dus echt goed vooruit! Een goede been training door vaak enkele dagen voor je hersteld bent. Als je dus 3x in de week gaat voor Been/Bil train je eigenlijk toch nog iets te licht. 2x in de week flink aan het werk is dan effectiever. Je komt dan veel meer tegen die faal grens aan. Om het goede werk voor je benen verder te accentueren is een Upper body training belangrijk. Je rug/schouders/armen worden dan steviger, wat nog meer accent legt op een zandloper figuur (als dat tenminste je doel is).
 4. 1 point
  Als ik de foto,s zie zou ik zeggen het gaat goed. In het begin kun je best veel spiermassa aankomen per jaar dat wordt later minder. Lekker zo doorgaan zou ik zeggen. Misschien 2 keer upper en 2 keer lower body tranen per week dan heb je wat meer rust voor je benen.
 5. 1 point
  Het is vooral belangrijk dat je BEIDEN pakt omdat je werkelijk geen idee hebt wat er in jouw ''SARMs'' kuur zit. Ik krijg echt mega veel berichten elke week over mensen die op websites bestellen en het is verdomme altijd raak met steken in de testikels, acne, haaruitval... het is NIET normaal dat SARMs dat doen. Als de prijzen te mooi lijken om waar te zijn, is het product dat vaak ook... Ik kan niemand verzekeren dat ze echte SARMs hebben (behalve wanneer er via mijn bron besteld wordt, maar dat ter zijde), dus dan is het het slimste om ze ALLEBEI te nemen, zowel Clomifeen als Nolvadex. De kans is namelijk heel groot dat je simpelweg laag gedoseerde orale steroïden hebt.
 6. 1 point
  UPDATE week 9+10+11 Daar zijn we weer! Inmiddels in de laatste week van m'n eerste kuur. Nu al m'n tweede kuur gepland nog eind dit jaar. 19 sept klaar met de nakuur en 19 oktober gelijk starten met nog een keer 12 weken LGD. De kracht en resultaten kunnen toch wel beetje als verslaving werken Caloriën week 9+10+11 2750 Stats eind week 8: Gewicht: 98.8 Buik: 90 cm Borst: 115.5 cm Been: 65 cm Arm: 39 cm Trainingsopmerkingen: De pomp is er nog steeds elke dag. Als je bijvoorbeeld tricep traint, voel je hem van a tot z in alle uitersten pompen. Met betrekking tot kracht > pr benchpress van 2x 100 naar 5 x120 , incline benchpress 2x 85 naar 4 x 100 , deadlift van 4 x 140 naar 1 x 200. Legpress van 1x260 naar 1x400. Dit zijn echt verbeterde prestaties die ik als gevolg van LGD kan aanmerken. Gemiddelde bloeddruk week 9+10+11: 136/60 (hoger) - Gemiddelde hartslag zone week 9+0+11: 151-33 (tijdens slaap lager) Bijwerkingen: GEEN bijwerkingen! ENDAN natuurlijk de stats na week 9+10+11: Gewicht: 100.1 Buik: 93.5 cm Borst: 117.5 cm Been: 67 cm Arm: 39.5 cm Wat een knalspul volgende week de laatste update. Dan volgt er rond 19 sept nog een update van wat er is overgebleven na de nakuur en vanaf 19 oktober weer wekelijkse updates van kuur 2 Tot volgende week, Groet Bombastico
 7. 1 point
  Welkom! Als je een geruime tijd CF dan merk je idd dat de oefeningen je niet zo heel meer doen behalve je Cardio op pijl houden. Je zal zelf de oefeningen 'moeilijker' moeten maken door de vorm te optimaliseren en technieken te beheersen. Hier ligt de focus tijdens trainingen vaak niet op. Waardoor je op een plateau raakt. Full body trainen is zowieso een goed schema om mee te beginnen. Afhankelijk van je spierconditie kán het zijn dat 3 oefeningen op Borst te veel is, maar wellicht is het voor jou geen probleem. (ik ken je tenslotte niet ). Wat je ook doet, voel vooral wat je lijf je verteld - don't overdo it! Als je helemaal stijf bent van een push dag, dan zijn de CF dagen in eens een stuk lastiger om je lift te halen.
 8. 1 point
  Eens. Een supplement moet een toevoeging zijn aan een TIP TOP voeding. Zolang er nog IETS beter kan aan de voeding, eerst dat regelen.
 9. 1 point
  Ik heb net hetzelfde met Ashwagandha. Een bijkomend effect is dat ik minder slaap nodig heb per nacht. P.S.: Theanine er bovenop geeft nog dat tikkeltje extra.
 10. 1 point
  Mijn situatie is héél persoonlijk. Ik ben gevoelig voor externe prikkels, heb moeite om in slaap te vallen en in zijn algeheel kan ik snel last krijgen van stress. Met alle gevolgen van dien. Als 42-er heeft de combo van TKA en Ash er voor gezorgd dat ik zowel zakelijk als privé veel koeler in mijn koppie ben, scherper, etc. Nu heb ik niet meer die enorme behoefte om cannabis te gebruiken als 'relaxant'. Canabis is nl niet bevordelijk voor je test aanmaak en dus progressie. In periodes dat ik rookte was mijn progressie 0. In periodes dat ik niet rookte, had ik goede progressie, maar voelde ik mij rot en sliep niet zo diep. Nu is alles on-track en voel me beter dan de 10 jaar er voor.