Advertentie:Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/03/2021 in all areas

 1. 2 points
  Je zou de bands ook nog met de dumbells combineren. Je heb meer video's ervan maar hier ff snel éentje;
 2. 2 points
  Ik train nu ook thuis met resistance bands en een set dumbells van 10kg en een EZ stang. Moet zeggen dat het trainen met resistance bands super lekker gaat. Ik begrijp de twijfel over de excentrische beweging, maar ik denk niet dat je een rep met elastieken moet vergelijken met een rep met dumbells. Laat ik het anders uitleggen, een setje chest fly’s ziet er met dumbells vrij standaard uit. Lekker diep voor de stretch en dan 10-15 herhalingen. Laatste 2 sets tot faillure en dan ben je klaar. Met resistance bands zien de fly’s er bij mij uit als volgt. Staand, een kant per keer. Set van 20 herhalingen op full ROM, zelfs crossover body. Daarna direct 10 korte/halve herhalingen, zonder de stretch, maar puur de contractie. Op de 10e herhaling probeer je de spanning op de hoogste contractie 20 seconden vast te houden. Doe dit proces even x 4 setjes. Je borst knalt uit elkaar. Voorheen in de gym lekker ego liften op +100kg bankdrukken, incline dumbell press met 45kg per kant. Allemaal prachtig, maar de borst wilde niet groeien. Nu we met z’n allen thuis zitten train ik in m’n eentje. Lekker rustig, ongekende focus, geen zeikerds om me heen die alles beter weten maar eruit zien als een verbrand dorp, geen ego lifts, maar puur effectief trainen. Mijn borst is nog NOOIT zo mooi vol en rond geweest!
 3. 1 point
  AthleanX is nu ook bezig met een serie over oefeningen met alleen resistance bands. Hij heeft de borst en schouder nu behandeld, Waarschijnelijk volgen er meerdere spiergroepen.
 4. 1 point
  Daar zit dan gelijk de kern van het verhaal. De werkzame stof is niet duur. Maar om er zeker van te zijn dat je de werkzame stof krijgt en geen bijproducten (met alle gevolgen van dien) moet je wat dieper in de buidel tasten. Met een paar schoenen durf ik het wel aan om die ongezien via een schimmige aanbieder te kopen. Als ze dan niet echt zijn, dan heb ik m’n lesje snel geleerd. Maar met stoffen die je in je lichaam stopt kun je dat lesje maar beter niet leren doormiddel van praktijkervaring. En waar hebben we ‘t over, een honderdje meer of minder. Je lichaam kun je maar 1 keer goed verpesten....
 5. 1 point
  Kunt de banden ook een paar keer om je handen slaan zodat ze korter worden, dan wordt de spanning hoger en wordt de oefening dus zwaarder
 6. 1 point
  Haha sowieso! Dippen kan ik aan de achterkant van dit verstelbare rek, moet hem dan alleen naar voren schuiven en dichter bij elkaar schuiven. Handig z'n multifunctioneel rek, maar de gym zelf blijft natuurlijk het makkelijkst Komt helemaal goed, heb er nu 5 trainingen op zitten en ben super blij dat ik weer kan trainen!