Advertentie:

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/21/2021 in all areas

  1. 1 point
    Hey Hans, Zeggen dat er neveneffecten zijn die alleen optreden bij overdoseren is inderdaad verkeerd. Die KUNNEN ook optreden bij normale of zelfs LAGE doseringen. Soms is het erger om te weinig te nemen van iets tegenover wat meer. Dat gezegd hebbende; niemand heeft het nodig! Maar als je een bepaalde fysiek in gedachten hebt, zal je soms wel moeten. Zijnde het SARMs of steroïden. Sommige fysieken zijn niet mogelijk zonder extraatjes. Maar! Ik vind het wel goed dat je een no-nonsense productlijn wilt opstarten. Wat wel lastig zal zijn, want je hebt een soort "naambekendheid" nodig... en als die er niet is, zal het in de fitness wereld lastig zijn om echt door te breken. Desalniettemin, heel veel succes!
  2. 1 point
    Welkom, Schwarzie blijft toch bij velen de gemeenschappelijke noemer hé Wegens weinig kennis van zaken kan ik niet bevestigen of mensen die "gebruiken" harder moeten trainen. Het leek mij logisch dat ze bij dezelfde trainingsarbeid opmerkelijk beter konden presteren en daaruit volgend meer spiermassa ontwikkelen. Het punt dat je aanhaalt van overdosering zal hoogstwaarschijnlijk worden tegengesproken door ervaringsdeskundigen denk ik. Een nauwkeurig gecontroleerde en "veilige" dosering zal al voldoende prestatie bevorderend werken. Dit geheel terzijde.
  3. 1 point
    Beste, lieve, slimme mensen, Ik maak dit bericht omdat ik me soms zorgen maak over de informatie die op internet te vinden is en mensen die bepaalde informatie verkondigen. Ik zit op het moment in een Facebook groep en in die groep zitten mensen die een testosteron vervangingstherapie doen en nodig hebben omdat hun eigen lichaam niet voldoende aanmaakt om goed te functioneren. Nou is dat simpelweg op te lossen met kennis en genoeg middelen om vervolgens over te gaan naar een prikje van een bepaalde Testosteron ester. (Maar tot een bepaalde hoogte is Testosteron toedienen gezond vanaf daar gaat het naar ongezond bezig zijn en niet weten wat je doet...) Nu weet ik dat er mensen hier van het forum ook in die groep te vinden zijn. En vooral voor die mensen geldt dit bericht ook sterk... Ikzelf heb VEEL ervaring met alle compounds in de wereld en heb allerlei soorten doseringen geprobeerd en weet exact wat ze doen. In die Facebook groep zijn mensen die in de medische wereld actief zijn maar totaal geen verstand hebben van anabolica in de echte wereld. (Op papier wel maar uiteindelijk hebben we daar geen ene kut aan) Er wordt daar bijvoorbeeld gezegd dat je 350mg per week aan Testosteron een "therapie dosis" mag noemen en dat "echte cycles" pas beginnen vanaf 500mg Testosteron... De mensen die al wel eens 350mg Testosteron genomen hebben, of zelfs 250mg, weten precies dat dat TOTALE BULLSHIT is en dat je als een koe groeit op 350mg. (en zelfs al op 250mg per week) Vervolgens heb ik daar mijn mening over gegeven qua wat ik vond van die absurd hoge doseringen, en nu ben ik geblokkeerd in de groep en kan ik alleen nog lezen. Zo zie je dat mensen niet graag praten en hun ongelijk toegeven en dan doen ze zulke kinderachtige dingen. Het is simpelweg levensgevaarlijk als doorsnee mensen bijna 3 keer de dosis nemen als een IFBB bodybuilder... Dat gaat echt mijn pet voorbij. Ik wil hierbij mijzelf compleet open stellen voor vragen over allerlei compounds, kuren etc. Ik wil mensen hier graag mee helpen die WEL een aantal hersencellen hebben die actief zijn. Zodat mensen gezond kunnen blijven tijdens hun kuurtjes en erna. ALLES mag gevraagd worden en op ALLES wordt antwoord gegeven, uit ervaring EN literatuur perspectief. (Op papier kan iets namelijk A zeggen, maar in het lichaam B doen.) Super bedankt voor jullie tijd om het berichtje te willen lezen en ik zie graag vragen komen over alles SARMs, Steroids en andere dingen gerelateerd! Groeten!