Advertentie:

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/29/2020 in all areas

 1. 1 point
  Update: Bloeduitslag gehad en alles tip top in orde net zo als de vorige keer 🤩 gr Sander
 2. 1 point
  Tof dat je logt, ik volg! Over ca 3 weken ook een s4 kuurtje dus ik ben in 🤩 gr Sander
 3. 1 point
  Zit momenteel in het begin van de 3de week Ostarine. merk een sterke pomp en wat kracht toename.Ik heb dezelfde bron 😂😂,ik lees veel slechte ervaringen over internet sarms, daarom dat ik het wilde weten... Ben benieuwd hoe hard je gaat op deze stack... Veel succes!
 4. 1 point
  Ik heb ze van een betrouwbare bron van dit forum! Heb jij de sarms via internet of ook een betrouwbare bron? Wat neem je en hoe verloopt het tot nu toe?
 5. 1 point
  Hai Yorben, Wat je mijn inziens het beSte kan doen: Eet een week lang het zelfse aantal kcal, laten we zeggen 2200 kcal per dag. Voor je begint weeg je je zelf in de ochtend en na een week weer. Dan zie je of je aankomt, afvalt of gelijk blijft. Wat moet je eten: Je eiwit hou je op 2 gr per kg lichaamsgewicht, dus in jou geval 160 gr. Hoe kom je daar dan aan: bv een bak kwark met een schep whey is al 60 gr. 200 gr kip is 40 gr etc. Je vetten begin je op ca 0,7 a 0,8 gr. Dus 64 gr in jou geval. Kijkt echt niet op een paar gram trouwens. Vetbronnen: pindakaas, avocado, noten, olijfolie etc. De rest vul je aan met koolydraten. Je zal dan zien dat je eiwit ook weer wat stijgt en dan kan je daar weer iets in schrappen. 100 gr brinta heeft bv ook 11 gr eiwit. zet alles wat je eet in een excel schema en zo heb je overzicht. ik zit nu ook in de cut en eet iedere dag exact t zelfde. T is disipline maar ik vind dat geen probleem, het is maar tijdelijk moet je denken en als het makkelijk was dan zag iedereen er wel strak uit. als ik een week stilsta en niet afval kan ik bv heel makkelijk 1 boterham per dag skippen en ik heb weer resultaat. Op die manier heb je echt 100% controle over het proces. Er Is in princiepe niks wat je NIET mag eten in de cut. Je lichaam ziet geen verschil tussen een hamburger of een bord pasta. Afgezien dat de macros en kcal anders zijn natuurlijk. Een bigtasty bv heeft 655 kcal. Op die manier zit je Zo aan je daglimiet en dan barst je van de honger. Eten levert energie in de vorm van kcal. wat trainen betreft: blijf zwaar als halen kan trainen. Je lichaam moet een rede hebben om je spier te houden en alleen het vet te verbranden. voorbeeld: normaal bankdruk je 80 kilo in een set van 4x8. In de cut wordt dit zwaarder en wil je 70 kilo pakken. Je lichaam zal dan zeker wat spier gaan afbreken want die chest hoeft immers niet meer die 80 kilo te duwen. je moet dan die 80 kilo blijven duwen, maar dan doe je wat minder volume. Dus 3x8, of 4x6 of 5x4. De eerste stap is dus: een week je kcal tellen en kijken wat er gebeurd. gr Sander
 6. 1 point
  Beetje laat met m'n reactie maar ik sluit me helemaal bij Shorty aan. Funest, dat draaien met de schouders! Goed dat daar eens aandacht voor is. Top Shorty!
 7. 1 point
  Wou net een update plaatsen. Ik ben er zeer slecht aan toe, nog een week of drie en dan kan ik me kist bestellen 😭 Nee zonder gekheid, ik heb een virus te pakken en een antibiotica kuur gehad van 10 dagen. ( trouwens niet ziek en kan gewoon trainen). Maar door ander medicatie gebruik is het nodig om een antibiotica voor te schrijven. Het bloedprikken is dus uitgesteld tot na die kuur omdat er anders verkeerde waardes uitkomen en ik zodoende dan nog een keer moet. Zonde voor nu maar helaas 😔 Verder zit de eerste week nakuur er op en voel me top, geen verschil met anders. ( ja de bekende dingetjes zoals de pomp die wat sneller weg is en ik ook direct een stuk droger). Doel is straks om naar de ca 8% te cutten, hiervoor zal ik over een week of 5 de S4 gaan inzetten, deze ligt al op de plank. Tegen die tijd zal ik wel vastzitten met gewichten door het kcal tekort dus de uitgelezen kans om te kijken of ik dankzij de S4 dan weer wat meer kan liften. Wordt vervolgt gr Sander
 8. 1 point
  Jazeker wel, daar heb je volledig gelijk in. Je ziet in zijn video's ook dat hij ze met 1 arm tegelijk doet en dan zijn torso indraait, om dus de borst nog meer range of motion te geven. En dus meer spiervezels aan te spreken Ikzelf doe dat, niet het kruisen, omdat ik dat niet lekker vind voelen haha
 9. 1 point
  Beste, lieve, slimme mensen, Ik maak dit bericht omdat ik me soms zorgen maak over de informatie die op internet te vinden is en mensen die bepaalde informatie verkondigen. Ik zit op het moment in een Facebook groep en in die groep zitten mensen die een testosteron vervangingstherapie doen en nodig hebben omdat hun eigen lichaam niet voldoende aanmaakt om goed te functioneren. Nou is dat simpelweg op te lossen met kennis en genoeg middelen om vervolgens over te gaan naar een prikje van een bepaalde Testosteron ester. (Maar tot een bepaalde hoogte is Testosteron toedienen gezond vanaf daar gaat het naar ongezond bezig zijn en niet weten wat je doet...) Nu weet ik dat er mensen hier van het forum ook in die groep te vinden zijn. En vooral voor die mensen geldt dit bericht ook sterk... Ikzelf heb VEEL ervaring met alle compounds in de wereld en heb allerlei soorten doseringen geprobeerd en weet exact wat ze doen. In die Facebook groep zijn mensen die in de medische wereld actief zijn maar totaal geen verstand hebben van anabolica in de echte wereld. (Op papier wel maar uiteindelijk hebben we daar geen ene kut aan) Er wordt daar bijvoorbeeld gezegd dat je 350mg per week aan Testosteron een "therapie dosis" mag noemen en dat "echte cycles" pas beginnen vanaf 500mg Testosteron... De mensen die al wel eens 350mg Testosteron genomen hebben, of zelfs 250mg, weten precies dat dat TOTALE BULLSHIT is en dat je als een koe groeit op 350mg. (en zelfs al op 250mg per week) Vervolgens heb ik daar mijn mening over gegeven qua wat ik vond van die absurd hoge doseringen, en nu ben ik geblokkeerd in de groep en kan ik alleen nog lezen. Zo zie je dat mensen niet graag praten en hun ongelijk toegeven en dan doen ze zulke kinderachtige dingen. Het is simpelweg levensgevaarlijk als doorsnee mensen bijna 3 keer de dosis nemen als een IFBB bodybuilder... Dat gaat echt mijn pet voorbij. Ik wil hierbij mijzelf compleet open stellen voor vragen over allerlei compounds, kuren etc. Ik wil mensen hier graag mee helpen die WEL een aantal hersencellen hebben die actief zijn. Zodat mensen gezond kunnen blijven tijdens hun kuurtjes en erna. ALLES mag gevraagd worden en op ALLES wordt antwoord gegeven, uit ervaring EN literatuur perspectief. (Op papier kan iets namelijk A zeggen, maar in het lichaam B doen.) Super bedankt voor jullie tijd om het berichtje te willen lezen en ik zie graag vragen komen over alles SARMs, Steroids en andere dingen gerelateerd! Groeten!
 10. 1 point
  Facepulls zijn perfect. Goed het midden van het touw naar je voorhoofd willen trekken, zeker weten dat je hem voelt in je trapezius. Daarnaast de old-school ''shrugs'' zijn er. En NIET draaien met je schouders, op en neer, niet draaien. Slijmbeursonstekingen everywhere, zoveel mensen die dit niet weten.