Advertentie:

Fit

Administrators
 • Content count

  1,613
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  159

Fit last won the day on March 11

Fit had the most liked content!

Community Reputation

307 Heel goed

4 Followers

About Fit

 • Rank
  Be ripped!
 • Birthday 10/12/1993

Personal Information

 • Gewicht
  89
 • Vetpercentage
  11
 • Lengte (in cm)
  176

Recent Profile Visitors

5,308 profile views
 1. Hallo!

  Welkom Quincy! Succes met je doel en wellicht de wedstrijd!
 2. Helaas net een aantal weggegooid toen ik de zolder ging opruimen
 3. TRT en Ostraine

  Hi Corst, Sterker nog je hebt eerder geluk, normaal zakt met sarms je eigen test productie, maar omdat jij aan TRT doet zal dit niet gebeuren.
 4. S4 mogelijke bijwerking

  Gele tint is inderdaad een s4 bijwerking. Naar mijn weten heeft niet iedereen hier last van.
 5. Nieuweling zoekt advies

  Heb je wel eens berekend hoeveel kcal je voedingsschema is? Iemand die moeilijk aan kan komen moet zeker minimaal 500 kcal boven onderhoud gaan eten. Ik zou dit dus ook even uitrekenen als ik jou was en dan even kijken of je misschien meer moet eten. Dit is ook handig om door te nemen: https://krachtforum.nl/topic/128-handleiding-om-te-bulken/
 6. Push-Pull schema tijdens cutten

  Ik vind het er netjes uit zien zo ver, lekker proberen en kijken of dit goed bij jou werkt ieder lichaam is anders!
 7. Push-Pull schema tijdens cutten

  Zou inderdaad nog een kuiten, en buik erbij pakken dan. Je doet namelijk zo snel ik het zie maar 2 kuiten oefeningen in een hele week.
 8. Push-Pull schema tijdens cutten

  Helemaal duidelijk! Moet wel zeggen dat ik weinig ervaring heb met push-pull schema's. Je doet inderdaad wel wat veel chest, back oefeningen in vergelijking met benen / kuiten en buik. Ook moet ik hierbij melden dat voeding tijdens het cutten vele malen belangrijker is dan de training zelf.
 9. DIY home gym equipment

  Ziet er strak uit!
 10. Push-Pull schema tijdens cutten

  Mag ik vragen wat de rede is van een push pull schema tijdens het cutten?
 11. Kant en klaarmaaltijden

  Wat wil je hier precies over weten?
 12. Foutje idd van mijn kant. Wilde het even te makkelijk maken in het voorbeeld😅. Het gaat natuurlijk om procenten die ik gaf, en dit moest inderdaad nog omgerekend worden tot de juiste grammen om tot de juiste kcal te komen excuus!
 13. Hier vind je dat terug : Als je E/K/V/ verhouding in je schema 35-40-25 is, zou je die verhouding ook in elke maaltijd terug moeten kunnen vinden. Stel je voor je gaat voor cutten 1000 kcal eten (enkel makkelijk voorbeeld) Houd dit in dat je: 350 gr eiwitten 400 gr koolhydraten 250 gr vetten Moet gaan eten. In jou geval zal zit rond de 2750 kcal worden, en dan moet je dit dus even uitrekenen.
 14. Alle vragen worden hier beantwoord : https://krachtforum.nl/topic/129-handleiding-om-te-cutten/ En voor het gemak om een voedingsschema te maken: https://krachtforum.nl/topic/46-voedingschema-maker/ Grt, fit
 15. Ik kwam een leuk artikel tegen waar voor de mensen die thuis willen sporten of beginnen te sporten wellicht een aantal leuke DIY fitness equipments kunnen bouwen. De volgende spullen zijn allemaal goedkoop te maken en je hoeft er niet eens handig voor te zijn! https://greatist.com/fitness/21-diy-gym-equipment-projects-make-home#8