Advertentie:

Fit

Administrators
 • Content count

  1,901
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  203

Fit last won the day on January 8

Fit had the most liked content!

Community Reputation

402 Heel goed

About Fit

 • Rank
  Be ripped!
 • Birthday 10/12/1993

Personal Information

 • Gewicht
  89
 • Vetpercentage
  11
 • Lengte (in cm)
  176

Recent Profile Visitors

8,653 profile views
 1. Moet ik mijn nek specifiek trainen?

  Dit dus, shrugs, shrugs en nog eens shrugs
 2. RAD 140 log (2de cycle)

  Yeaaahh lets goo
 3. Help mijn Fundraise!

  Precies ben ik niet de enige. Dit forum is ook gratis en help iedereen waar ik kan bij eventuele vragen. Ook zijn er zat andere leden met deze kennis. Ik verdien hier ook niks aan en dat is voor mij ook niet se bedoeling, heb het opgezet als hobby en het zien groeien is alles wat wat ik wil zien
 4. Help mijn Fundraise!

  Blijft bij mij de vraag waarom jij zelf 250k wilt ophalen hiervoor dat lijkt mij nagenoeg niet mogelijk. Wat ik begrijp zoekt de eigenaar die het wel overnemen voor 250k en daar is nog niemand voor naar voren gestapt. Ja hij wil het geld doneren maar dit is niet zomaar een bedrag.
 5. Nolva tijdens of na rad 140

  Sluit me bij bovenstaande aan, echte sarms crashen je testwaardes niet maar onderdrukken dit een beetje ergens tussen de 10-30% dit verschilt natuurlijk per persoon, maar hier zou je geen gyno van moeten krijgen. Grote kans dus dat er een ander middeltje in jou sarms heeft gezeten helaas. Nakuur inderdaad 4 weken clomid.
 6. Aantal beginnersvragen

  Kleine aanvulling op je trainingschema: Maandag: Chest - biceps Dinsdag: Rug - triceps Woensdag: Schouders - buik Donderdag: Benen / kuiten Vrijdag: Armen - buik Het zou nog mooier zijn om alles 2x per week te pakken maar dit is al een behoorlijk begin vergeleken met eerst. Ook zag ik dat buik er nog niet bij zat dus die heb ik er bij gezet.
 7. Terug van nooit weg geweest.

  Welkom terug Geert! Goed dat je de draad weer op hebt kunnen pakken. Mooi om te zien dat je lichaam weer zo in shape was ondanks je mooie leeftijd, eerlijk is eerlijk op die leeftijd fanatiek sporten zie je maar weinig dus mooi om te zien!
 8. Pre workout

  Ken hem niet maar wel met dmaa zie ik dus daar ga je sowieso lekker op😂
 9. Fijne jaarwisseling!

  Ik wens iedereen alvast een fijne jaarwisseling! En ik hoop dat de sportscholen snel weer open mogen en uiteraard niet meer dicht gaan😬
 10. zalige kerst sportvrienden !

  Iedereen fijne dagen en een vooral gezond Nieuwjaar! En laten we hopen dat de gyms snel weer open mogen!
 11. SARM in combinatie met medicatie

  Succes met het thuis trainen kerel, lekkere gains al!
 12. RAD 140 log (2de cycle)

  Allemaal drama weer helaas! Ik hoorde wel dat het kabinet bezig was om te kijken of sporten niet toch essentieel is maar dat zou pas na kerst worden. En je raad het al na kerst zullen de cijfers natuurlijk weer te hoog zijn...
 13. Bench press set

  Ik heb zelf een multifunctioneel fitness rek, volgens mij bij gorillasports vandaan. Die kan je instellen als squat rek en als bankdruk rek. Heel handig enkel is de houding voor bankdrukken net rot bij mij maar dat komt meer door mijn bankje denk ik. https://gorillasports.nl/deal/multi-squat-rack Je kunt hem dus op meerdere manieren uit elkaar schuiven, in zowel de breedte als hoogte!
 14. Homegym

  Zou nog even het zoekgebied vermelden als ik jou was
 15. Diverse Sarms geprobeerd over 40

  Kan je nu al zeggen als je twijfel had over je vorige sarms dan had je geen echte sarms haha! Bij de real deal merk je echt wel dat het goed doet waar het voor is.