Advertentie:

Fit

Administrators
 • Content count

  1,873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  199

Fit last won the day on October 9

Fit had the most liked content!

Community Reputation

393 Heel goed

About Fit

 • Rank
  Be ripped!
 • Birthday 10/12/1993

Personal Information

 • Gewicht
  89
 • Vetpercentage
  11
 • Lengte (in cm)
  176

Recent Profile Visitors

8,409 profile views
 1. Hoi Kyra welke stang en gewichten maakt niet zoveel uit, als hij maar stevig genoeg is om het aantal kilo's te tillen wat jij wilt gebruiken. Ik raad echter aan geen kunstof schijven te nemen deze zijn namelijk met iets gevuld en niet stevig.
 2. Zink supplement goed of slecht idee

  Zelf neem ik geen extra zink supplement, dit zit al in mijn multivitaminen. En dit is de aanbevolen hoeveelheid welke ik dus met zink zo houd.
 3. Ideeën voor een nieuwe bulk sarm cycle

  Zit er wel over te denken, maar door bepaalde omstandigheden kijk ik het even rustig aan eerst. Ik zal alles al wel vast bijhouden zodat ik dit eventueel iets later kan posten
 4. Ideeën voor een nieuwe bulk sarm cycle

  Ben heel benieuwd
 5. Ideeën voor een nieuwe bulk sarm cycle

  Start zelf vandaag met LGD + Cardarine
 6. Oppakken na de lockdown

  Wat een wijze woorden haha! Zelf heb ik ervaren hoe "extreem" ik gehecht was aan de gym, en dat ik maar moest moest gaan van mezelf. Nu alles op een "iets" lager pitje en resultaat blijft. Ben zelf van 6x per week naar 4 x per week gaan sporten.
 7. RAD-140 only log

  Jammer man! Hoop niet dat het ernstig is!
 8. Oppakken na de lockdown

  Ik vroeg mij af hoe het bij iedereen verloopt. Iedereen de slag weer goed te pakken? Doe je dingen anders nu dan voor de lockdown?
 9. Mijn trainingsschema (Advies is welkom)

  "In principe pak ik geen rustdag, dit is meestal in het weekend, daar waar ik van ma t/m vrij train neem ik vaak op zaterdag rust en doe ik de zondag wat rustig aan met meer een full body workout". Waarom pak je niet bijvoorbeeld lekker 2 rust dagen? Wat je nu doet: Je traint 5 dagen, dan hou je 1 dag rust opzich niks mis mee. Maar vervolgens pak je dag 7 een full body workout waardoor je dag 1 en 2 eigenlijk niet meer optimaal kunt benutten. Als je alles meer keer per week wilt trainen kun je altijd kijken naar bijvoorbeeld een push / pull schema.
 10. SARM in combinatie met medicatie

  Goed om te horen dat je weer hersteld bent man!
 11. Voorstellen

  Welkom op het forum man!
 12. Dry scooping

  Hoi Amy, helaas is mijn reactie nu al te laat maar ik ben er van overtuigd dat je je geen zorgen hoeft te maken. Pre workout kan altijd heftig aanvoelen na een tijdje en ook als je een andere pakt. Maar dry scoopen zou ik niet doen, ook is het effect minder. Als je het met water inneemt word het beter opgenomen en heb je dus meer aan je pre workout. Ook is het zo dat als je het genomen hebt en je gaat je zorgen lopen maken dat je je juist slechter gaat voelen. Probeer er niet op te letten goed blijven drinken. Sneller uit laten werken gaat helaas niet als het al opgenomen is.
 13. Zelf eiwitreep maken

  Heb zelf ook liever gewoon een lekkere maaltijd reepje kan handig zijn voor onderweg even snel iets te eten maar om het daar speciaal voor te maken vind ik ook weer onnodig. Het maken kost ook weer tijd :=)
 14. Even voorstellen

  Welkom!
 15. RAD 140 cyle + log

  Dat is vervelend kerel, neem je tijd we zien het wel verschijnen!