Advertentie:Fit

Administrators
 • Content count

  1,755
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  178

Fit last won the day on June 18

Fit had the most liked content!

Community Reputation

351 Heel goed

7 Followers

About Fit

 • Rank
  Be ripped!
 • Birthday 10/12/1993

Personal Information

 • Gewicht
  89
 • Vetpercentage
  11
 • Lengte (in cm)
  176

Recent Profile Visitors

6,635 profile views
 1. Morgen gaan de gyms open!

  Ja ik ook zeker ingehouden, maar toch gaan we dit voelen!
 2. Morgen gaan de gyms open!

  Vandaag HEERLIJK getraind! Dat was wel weer nodig
 3. Morgen gaan de gyms open!

  Gaat helemaal goed komen!
 4. Morgen gaan de gyms open!

  Ahh lekker hoor! Bij onze sportschool kon dat helaas niet. Het voordeel van reserveren vind ik wel dat je zeker bent van je plekje. Ik gok dat bij jullie op bepaalde tijden wel vol zal zijn of is het een kleine sportschool?
 5. Morgen gaan de gyms open!

  Morgen gaan de gyms EINDELIJK open! Bij ons moest je reserveren maar uiteraard zijn we aanwezig! Wie gaat er nog meer gelijk aan de bak?
 6. Ik heb nog nooit gehoord dat eiwit shakes slecht voor je vruchtbaarheid zouden zijn, maar ik snap dat als je ouders hier geen ervaring mee hebben dat ze dit gelijk als boosdoener zullen zien.
 7. Hoe pak je sporten op na corona?

  Haha iedereen wil natuurlijk fanatiek starten om weer snel terug te komen! Echter werkt dat helaas tegengesteld in dit geval! Met hulp heb je iedegeval iets minder last hiervan
 8. Hoe pak je sporten op na corona? Dit is een vraag wat ik veel voorbij hoor komen, hoe kom je weer het snelst op je oude niveau? Houd er sowieso rekening mee dat dit minimaal de helft van de tijd gaat duren dat je niet getraind hebt. Heb je 3 maanden niet getraind? Denk dan zeker aan 1.5 maanden voordat je weer op oude niveau zit. Wanneer de sportscholen op 1 juli weer open gaan zullen mensen weer voluit aan de slag gaan, no pain no gain right? In dit geval is dit niet verstandig... wanneer je direct 100% geeft zal je je lichaam zo erg belasten dat een enorme hersteltijd nodig hebt en dus niet direct je train doelen haalt. Wanneer je dus weer aan de slag gaat kun je dus het beste 2 weken beginnen op maximaal 60% van voor dat je stopte, op deze manier overbelast je je lichaam niet en is je hersteltijd niet te lang waardoor je wel je hele schema kunt doen. Uiteraard speelt voeding ook een grote rol voor je herstel, maar dit gaat vooral om je trainen weer op gang te helpen. Even een voorbeeld: Zit bankdrukken in je schema en deed je dit eerst op 100kg? Dan begin je nu op 60kg en bouw je dit langzaam weer op naar je oude niveau. Je zult zien dat dit erg snel gaat. Ook heb je op deze manier je lichaam niet overbelast en kun je gewoon 2 x per week een spiergroep trainen. ( wat optimaal is voor opbouw en in dit geval snel terug komen op je oude niveau ). Wat gebeurt er als je wel direct maximaal gaat? Hoogst waarschijnlijk overbelast je je lichaam, heb je 2 weken spierpijn en kun je de rest van de week je overige oefeningen niet meer doen. Dit heeft dus niet enkel effect op de spiergroep die je al gedaan hebt en dus niet 2x die week kunt doen, maar ook op de oefeningen die je nog moet doen. Zoals je hier al uit zult begrijpen is dit totaal niet optimaal. Wanneer je nog meer vragen hebt, stel ze hieronder!
 9. Oestrogeen en gynecomastie

  Hier nu hetzelfde verhaal dit is niet de bedoeling...
 10. Welkom op het forum! Ik heb je linkjes even verwijderd dit is wel heel voorbarig in je eerste post net als je schema die je voor 15 euro wilt verkopen. Ik snap dat je klanten wilt trekken maar om dat in je 1e post op een forum te doen is niet de juiste plek hiervoor Ik heb toevallig dezelfde studie gedaan als waar jij momenteel mee bezig bent! Succes met het opstarten van je webshop!
 11. Hoi Sam, welkom op het forum. Ik kan je met 99.9% zekerheid zeggen dat dit onzin is. Quote "In 5 weken tijd verliest het merendeel van de gebruikers met overgewicht 5-16 kg.“ Wanneer je gewoon een goed voedingschema hebt en hierbij sport heb je dit soort producten echt niet nodig, scheelt een hoop geld voor iets dat waarschijnlijk niets of bijna niets doet. Nog even een aanvulling, de ingrediënten in deze fatburner zijn niet gek verschillend met de andere fatburners die te vinden zijn. Je kunt ze altijd gebruiken naast je dieet en bewegen, maar zie het enkel als een klein hulpje. Al is het misschien het grootste deel mentaal.
 12. Oestrogeen en gynecomastie

  Tamoxifen heeft bij mij letterlijk niets geholpen ook niet op hoge dosis, armidex en letro ook niet. De slager daarintegen wel Dit zal dus ook persoonsspecifiek zijn. Jammer dat pindakaas smeren een 1 april grap is, ik heb net vol pindakaas ingeslagen....
 13. Sportscholen dicht vanwege corona.

  1 juli, nog even geduld! ... als het zo blijft gaan tenminste want ik zie het meer als een zoethoudertje momenteel. Als er straks meer corona gevallen zijn doordat de horeca opengaat blijven de sportscholen straks weer langer dicht....
 14. Nieuw lid

  Welkom op het forum kerel! Een eigen gym is momenteel goud waard in deze tijd!