Advertentie:

Fit

Administrators
 • Content count

  1,650
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  165

Fit last won the day on December 11

Fit had the most liked content!

Community Reputation

322 Heel goed

4 Followers

About Fit

Personal Information

 • Gewicht
  89
 • Vetpercentage
  11
 • Lengte (in cm)
  176

Recent Profile Visitors

5,806 profile views
 1. Log/ervaring LGD+RAD+Cardarine+Ostarine

  Toffe log kerel! Succes met de rest van je kuur ik ben heel benieuwd! Nog enkele sides die je merkt of niks?
 2. Breder worden

  Ik zou op jou leeftijd alleen nog wel uitkijken, je bent nog in de groei. Er geldt niet voor niets de regels in de sportschool van 16+.
 3. Sarms proberen

  Hier kan @Shorty je alles over vertellen!
 4. Dit schema is voor zowel beginners al gevorderden! Veel succes en maak het jezelf niet te makkelijk
 5. Trainingschema

  Bij elk schema vermelden wij wat het doel ervan is, dus je kunt dan zelf kiezen welke split en doel bij jou past.
 6. Trainingschema

  Hoi batman, @Shorty en ik zijn bezig om een aantal schema's in elkaar te zetten. Wanneer deze klaar zijn plaatsen we deze online!
 7. betrouwbaarheid slimme weegschaal

  Ten eerste moet je altijd voor de training wegen om het zo accuraat mogelijk te laten werken. Ten tweede zie het meer als een richtlijn... dan zie je of je in het algemeen vooruit of achteruit gaat. Als je een dag veel drinkt, zal je vetpercentage lager zijn en je spiermassa hoger volgens z'n weegschaal
 8. Toch ben ik van mening als je meer massa bij de binnenkant van de borst krijgt je de kans hebt dat dit toch wel minder zichtbaar word. ( Maar nogmaals geen ervaring mee ). Maar goed zou me hier sowieso niet aan storen!
 9. Hey kerel! Ik heb geen ervaring hiermee maar het lijkt mij geen gek idee dat je door je borst te trainen dit minder gaat opvallen. Ik zou natuurlijk heel de borst goed trainen, maar vooral ook focus leggen op de "inner chest" . Dit gedeelte word door best veel mensen ook vergeten om goed te trainen. Ik moet zeggen dat ik het bij jou nog niet heel erg vind, ik heb veel gekkere gevallen gezien! https://www.menshealth.com/fitness/a25848810/chest-workout-for-inner-pecs/
 10. mooiste fysiek aller tijden

  Arnold zat wel wat boven onderhoudsdosis hoor ! Persoonlijk vind ik Ryan Terry een erg goed fysiek hebben. En is van deze tijd
 11. Onderzoek Men's Training/Fitness markt

  Ik heb hem voor je ingevuld!
 12. Zeker wel mee eens, thuis trainen heb je een behoorlijke motivatie voor nodig. Ook moet je natuurlijk niet vergeten dat het ontzettend vervelend is om heel de tijd die schijven thuis te moeten verstellen.
 13. Enkel erheen kan een stap zijn, maar als je er eenmaal bent altijd knallen !
 14. Een curlstang maakt het wel beperkt om heel je bovenlichaam te doen in theorie kan je veel oefeningen wel reproduceren ermee maar verreweg van makkelijk / ideaal. Een set met dumbells kom je veel verder mee. Als je dus thuis wilt trainen zou ik een set dumbells aanschaffen.