Advertentie:

Fit

Administrators
 • Content count

  1,928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  205

Fit last won the day on January 30

Fit had the most liked content!

Community Reputation

407 Heel goed

About Fit

 • Rank
  Be ripped!
 • Birthday 10/12/1993

Personal Information

 • Gewicht
  89
 • Vetpercentage
  11
 • Lengte (in cm)
  176

Recent Profile Visitors

9,042 profile views
 1. Hallo

  Welkom kerel!
 2. uitbreiding van 3 naar 4 dagen per week

  Dat is inderdaad een bewezen werkende trainingsmethode.
 3. Squats

  Het is niet toegestaan om hier reclame te maken voor je advertenties. Ik heb de link verwijderd, mocht je hem terug willen plaatsen mag je deze plaatsen maar als youtube link direct.
 4. uitbreiding van 3 naar 4 dagen per week

  Zelf ben ik toevallig begonnen met een 4x full body schema ( nog nooit gedaan dus experimenteel voor mij ). Maar zelfs in dit full body schema pak je 1 spiergroep net iets harder aan per keer.
 5. Super interessant, nooit gezien nog!
 6. Voorstellen

  Welkom Frederick, Allereerst natuurlijk welkom op het forum! Als het gedeelte van voeding je al bekend is zal het verminderen van je vetpercentage je vast lukken. Voeding is het grootste deel en het trainen is extra wat het enkel versnelt
 7. SARMs

  Cardarine helpt vooral tijdens cardio, het geeft je voornamelijk meer uithoudingsvermogen dus kun je makkelijker afvallen.
 8. SARMs

  Hahahah jammer maar oook maar beter, minder waardering voor je werk als het wel lukt😜
 9. SARMs

  Haha dat dus, in dit geval wondermiddelen bestaan niet, enkel hulpmiddelen
 10. SARMs

  Als je gezondheid op prijs stelt zou ik helemaal niet naar winstrol en anavar kijken.
 11. Ontstoken pijnlijke schouders

  Wat je kunt proberen ( zou idd eerst overleggen met fysio ) zijn lichte side raises. Deze kun je met een erg laag gewicht beginnen en toch doelgericht "bredere" schouders kweken. Deze oefening kan je schouders een stuk sterker maken en wellicht verdwijnen er dan ook klachten. Truck is in jou geval dus nog meer gericht op de juiste uitvoering, laag gewicht, veel herhalingen en het mooie aan deze oefening is dat je ook de hoogte kan bepalen. Merk jij dat je meer last hebt met je armen op schouderhoogte? Blijf dan eerst iets lager tot je het gewend bent.
 12. Krachtforum kleding

  Ik weet niet of er interesse is ik kan ze altijd laten maken als er iemand een leuk model shirt weet 😬
 13. Merken en bronnen TRT

  TRT doe je eigenlijk voor heel je leven. Een kuur doe je voor x weken. De dosis die je tijdens TRT neemt is dus ook aanzienlijk lager en kan inderdaad via de huisarts mits jou eigen aanmaak laag genoeg is dat je onder de range valt.
 14. Welke Sarms tijdens cut zonder test onderdrukking?

  Opzich wel. Er zijn wel 2 dingen waar je rekening mee moet houden. 1) cardarine moet je cardio bij doen, anders is het effect te verwaarlozen. 2) mk677 krijg je honger van ( lastig tijdens cutten)
 15. Feedback op trainingsschema

  Zoals @Traveller040 al aangeeft, alles 2 x per week proberen en niet enkel chest en triceps focus 2x per week. Waarom zou je enkel op die spiergroepen 2x per week focussen als ik vragen mag?