Advertentie:

Fit

Administrators
 • Content count

  1,665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  166

Everything posted by Fit

 1. Wat denken jullie van plantaardig eten en bodybuilding? Net een interessante film op Netflix gezien de game changer.. Interessante studies dat je plantaardig net zo goed kunt aankomen en bijvoorbeeld ook makkelijker droog kunt blijven. Maar je blijft natuurlijk met het feit dat vlees ontzettend lekker is.
 2. Trainingsschema

  https://krachtforum.nl/topic/925-4-dagen-split-trainingsschema-voor-beginners-of-semi-gevorderde-sporters/ Hij is officieel voor 4 dagen, maar probeer het even!
 3. Trainingsschema

  Welkom @Emin, Betalen is niet nodig hoor hulp is hier gratis Shorty en ik hebben een behoorlijk goed schema in elkaar gezet wat iedereen kan gebruiken, als je bepaalde oefeningen niet kent raad ik je aan om deze oefening gewoon via YouTube op te zoeken. Hier zijn duizenden mensen die bepaalde oefeningen uitleggen hoe hij moet. Probeer dit dan met een laag gewicht en vraag eventueel aan begeleiding in de sportschool of je de oefening goed uitvoert. Vervolgens kun je gaan opbouwen! Succes!
 4. Dianabol

  Dianabol Werking van dianabol? Dianabol werkt licht via de androgeenreceptor en heeft daardoor een beperkte invloed op je hormoonhuishouding. Het heeft een grote invloed op de eiwitsynthese in je lichaam, bevordert het herstellen van het glycogeengehalte na de training en vergroot de spierkracht op een zeer directe manier. Methandrostenolone aromatiseert sterk, waardoor de gebruiker last kan krijgen van bijwerkingen ten gevolge van oestrogeen, daardoor is het niet geschikt voor een cutkuur. Dianabol is ook niet geschikt voor duursporters omdat het de celademhaling en het aantal rode bloedlichaampjes vermindert. Bijwerkingen van dianabol? De mogelijke bij werkingen zijn van diababol zijn onderandere: acne en vette huid hoge bloeddruk vasthouden van water prostaathypertrofie Ook kunnen bij hogere doses en/of lange kuren de testikels tijdelijk krimpen Verder kan gynecomastie voorkomen, vooral bij gevoelige individuen Sommige mensen kunnen last hebben van toename van het lichaamshaar en uitvallen van het hoofdhaar Bij vrouwen kan vermannelijking optreden Hoe gebruik je dianabol? Dianabol is in pil vorm, en word dus oraal genomen. Dianabol is net als de meeste andere orale anabolen zeer schadelijk voor de lever. Dianabol word ook vaak aan het begin van lange kuren gestackt bijvoorbeeld met testosteron. Week 1-4 word dan vaak ook dianabol meegenomen in het kuurschema.
 5. Oestrogeen

  Voor die mensen zijn SARMS een mogelijkheid, of winstrol / anavar. Of als je echt test wilt gebruiken doe dit dan met masteron erbij.
 6. Plantaardig eten en bodybuilding?

  Mij gaf het ook al een hoop vraagtekens, vooral het feit dat ze aangeven dat plantaardige eiwitprofielen dus even goed zouden zijn als dierlijke. Maar naar mijn weten zijn plantaardige eiwit profielen niet compleet, en zul je dus diverse verschillende planten etc moeten eten om een volledig profiel te krijgen...
 7. 21's voor biceps passé of niet

  Beste Hansie, Als afwisseling kan het oke zijn, maar persoonlijk zie ik hier niet heel veel in. Probeer eens 10-12 reps te doen waar je wel de volledige beweging pakt maar 4-5 seconden over het zakken. Dan zit je spier zeker 45 seconden onder spanning en dat is optimaal voor spiergroei. Dit zorgt er standaard al voor dat je de oefening eigenlijk op de goede manier uitvoert omdat zwaaien nu geen zin heeft omdat je toch rustig moet zakken.
 8. koolhydraten misschien opdrijven ?

  Hi Hansie, Qua gains zal het niet veel uitmaken hoor dit is minimaal! Ik ontbijt in het weekend hetzelfde en hier sport ik dan ook op. Ik merk er echter weinig van dat mijn energie op raakt, maar wellicht komt dit door de pre workout
 9. Introductie.

  Welkom op het forum Geert!
 10. Help aub

  Hi Sezgin, Ik doe zelf vaak juist het tegenovergestelde, eerst tot een vetpercentage cutten waar je tevreden bent en dan clean bulken. Dan blijf je gewoon best droog namelijk. En voor het zichtbaar worden van spieren is een laag vetpercentage belangrijker dan grote spieren. Je kunt namelijk hele kleine spieren hebben maar super zichtbaar als je een laag vetpercentage hebt.
 11. Voedingschema maker

  Wil jij je eigen voedingschema maken? Dat kan nu makkelijk met dit excel bestand. Er zit een volledige lijst in met producten en de bijbehorende voedingswaarden, het is dus super makkelijk je schema in elkaar te puzzelen. Ook kun je op de eerste pagina je energie behoefte berekenen hoeveel je nodig hebt voor je doel. ( bulken, cutten of op gewicht blijven ). Dit schema is super handig dus bewaar hem goed! voedingsschema-maker.xls
 12. Farmers walk

  Hi hansie, Kende die oefening persoonlijk nog niet. Wel vaak walking lunges gedaan, bijna zelfde principe alleen doe je dan telkens lunges. Persoonlijk zou ik niet weten hoe effectief die oefening is omdat je grip het veel sneller zal af laten weten dan je benen (waar je dus meeste mee zou verbranden en opbouwen) . Maar ik ben benieuwd naar je resultaten hiermee.
 13. Voedingschema maker

  Eet je toevallig veel brood? Dit kun je vervangen voor bijvoorbeeld salades. Voor de rest moeten we je huidige schema zien om je hierbij te kunnen ondersteunen.
 14. from Russia with love

  Mijn eerste reactie "Hmm spambot? Wtf!" tot ik je bericht las! Welkom op het forum kerel
 15. merry christmas to everybody !

  Iedereen alvast een super 2020, let the gains be with you!
 16. newbie gains

  Zolang je vooruit gaat is het altijd goed te doen. Blijf vooral zo door gaan en gemotiveerd. Doe je verder ook aan cardio om je conditie nog enigsinds te verbeteren?
 17. Log/ervaring LGD+RAD+Cardarine+Ostarine

  Toffe log kerel! Succes met de rest van je kuur ik ben heel benieuwd! Nog enkele sides die je merkt of niks?
 18. Breder worden

  Ik zou op jou leeftijd alleen nog wel uitkijken, je bent nog in de groei. Er geldt niet voor niets de regels in de sportschool van 16+.
 19. Sarms proberen

  Hier kan @Shorty je alles over vertellen!
 20. Dit schema is voor zowel beginners al gevorderden! Veel succes en maak het jezelf niet te makkelijk
 21. Trainingschema

  Bij elk schema vermelden wij wat het doel ervan is, dus je kunt dan zelf kiezen welke split en doel bij jou past.
 22. Trainingschema

  Hoi batman, @Shorty en ik zijn bezig om een aantal schema's in elkaar te zetten. Wanneer deze klaar zijn plaatsen we deze online!
 23. Welke supplementen gebruik jij? En ook voornamelijk waarom gebruik je deze?