Advertentie:robvanholsteren

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Normaal

About robvanholsteren

 • Rank
  Amateur
 1. Ik ben er klaar mee

  Bedankt Abell, ik weet voldoende!
 2. Ik ben er klaar mee

  Abel, Ik moet zeggen dat ik het ook niets meer vind en daarom mijn abonnement heb opgezegd via https://xpendy.com/nl/ waar je gemakkelijk kunt opzeggen en zij het verder voor je regelen. Ideaal, want nu zit ik niet meer vast aan een abonnement waar ik geen gebruik van maak dus dat is top. Gewoon lekker thuis door trainen en af en toe naar buiten duiken voor een lekkere workout. Mag ik daarnaast vragen of je veel spullen voor thuis hebt gekocht?
 3. Ik ben er klaar mee

  Beste Abell, Hier heb je helemaal gelijk in, vind je thuis sporten ook doelgerichter dan een sportschool? En heb je zelf ooit een sportschoolabonnement gehad voor een langere tijd? Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar verhalen van mede sporters.
 4. Ik ben er klaar mee

  Ik merk nu tijdens de lockdown dat ik mijn abonnement helemaal niet meer nodig heb voor de sportschool. Ik blijf vanuit huis prima fit, hoe denken jullie er over?
 5. Geen spierpijn??

  Hebbben jullie nog spierpijn na het thuis trainen? Ik wel, ik mis de gym eerlijk gezegd totaal niet
 6. Vitamine D en Covid

  Hebben jullie een goede tip waar ik vitamine D kan kopen?
 7. Hoe zit 't met m'n doelen?!

  Hoe komen jullie aan de informatie over eventuele vaccins? Ik ben er namelijk ook nog niet over uit of ik de prik wel of niet ga nemen, maar ik heb in ieder geval wel moeite om te motivatie te vinden om weer thuis te gaan trainen.