Advertentie:

Barrrry

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Barrrry last won the day on June 30

Barrrry had the most liked content!

Community Reputation

5 Normaal

About Barrrry

 • Rank
  Amateur
 1. Cycle LGD 12 weken

  Hoe “gevaarlijk” het ook klinkt, want je hebt best wat skinny fat, ik zou volgas gaan bulken. Nu afvallen rondom de middel, betekent dat je eerst elders wat kwijt raakt. En je wilt spiermassa opbouwen, dus dat gaat niet samen. Ik ben met ongeveer zo’n fysiek ook gaan bulken. Resultaat is uiteraard niet naturel, maar ben in 2020 begonnen met trainen en stond er in juni 2020 ongeveer bij als jij. en dit is nu:
 2. Verloor motivatie door weegschaal

  Maar hoe sta je er nu bij dan qua fysiek? Neem aan dat de laatste foto niet recent is ivm ontbreken tattoo’s? Heb je je onderhoud al eens uitgerekend? 1800 kcal is niks idd. Ik denk dat je of ergens een rekenfoutje maakt, of ergens “stiekem” wat calorieën meer binnen krijgt. ik zou uithongeren op 1800 kcal.
 3. 2x fullbody schema gezocht

  Je bent precies daar waar ik anderhalf jaar geleden ben begonnen. Zelfde lengte en gewicht destijds. Wat mij geholpen heeft is om vooral te doen waar je op dat moment zin in hebt. Voorheen volgde ik een strikt schema (5x5 stronglifts) en hoewel het een goed schema is voor overall massa, vond ik er geen moer aan. Ik ben destijds na 6 maanden volledig gestopt. Nu train ik sinds begin 2020 zo’n 5 a 6 dagen in de week. Elke spiergroep pak ik 2 keer aan, soms 3 keer. Ook hier geldt: net waar ik zin in heb. Het meest belangrijke om te groeien is dat jij de spier voldoende stimulatie geeft om te groeien. Doe je dit naturel, dan breek je de spier af en bouwt zichzelf opnieuw op. Doe je dit niet-naturel, dan heb je ook profijt van “onder pomp” trainen. Dus zoveel mogelijk bloed in de spieren en tijdens de pomp veel volume maken met sets en reps. Je kunt natuurlijk ook een combinatie van beiden doen, zo doe ik dat ook. Ik volg dus geen strikt schema. Voor borst doe ik de ene keer 10 sets van 20 op de chest press machine en de andere keer ga ik flat of incline benchen, opgevolgd met cable fly’s, etc. You name it. Als je die borst maar genoeg op z’n flikker geeft. Meestal eindig ik met dips. Als je de borst goed hard getraind hebt, moet je nauwelijks nog een dip kunnen doen. 2 keer trainen is wel weinig. Kun je dit echt niet oprekken naar 3 keer? Hoeveel massa wil je pakken? Waar liggen je sterke punten en wat zijn je mindere punten? Ik had je DM trouwens beantwoord dus spreken elkaar ook wel op app Trouwens, blijf je bij 2 keer pw trainen dan zijn de compound oefeningen wel jouw beste vriend. Je pakt in 1 oefening meerdere spiergroepen. Anders ben je 5 uur bezig per training
 4. RAD 140 cyle + log

  NOOIT online kopen. Je denkt SARMS te krijgen, maar slikt een milde steroid in werkelijkheid, die kans is GROOT. Dit wil je absoluut niet, omdat je geen testosterone als basis hebt en dus eindigt als een wrak. Je kunt mij een DM sturen voor een echte source.
 5. RAD 140 cyle + log

  Ik zal je nog een bericht sturen, want dan hebben wij allemaal dezelfde bron. De ondervindingen van TS kan ik beamen. Wat ik vooral leuk vond aan RAD en LGD is dat de pomp nog wel langer aan lijkt te houden dan met “echte” anabolica.
 6. Nieuw

  Jouw ideetjes zetten vaak aan tot een enorme groei in spiermassa, kan ik uit eigen ervaring vertellen 😎
 7. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Als jouw budget het toelaat zou ik RAD-140 stacken met LGD-4033. Ik heb zelf RAD-140 toegevoegd aan m’n cycle, na 3 weken LGD. Zorgde bij mij voor weer een extra boost in massa.
 8. Blood flow restrictie training

  Is hier nog wel eens dieper op in gegaan? Ik kom het onderwerp zelden tegen. Net een BFR training gehad op biceps en triceps. Ik weet dat het veilig is, maar ik vond het toch even heel eng... De aderen in mijn biceps werden dermate groter en zichtbaar dat ik de elastieken uit angst heb af gedaan. Ik heb 3 goede sets van 15 herhalingen op m’n biceps gedaan (barbell curl) en 3 goede sets van 25 herhalingen op triceps (cable pushdown). Ik denk dat ik deze vorm van training pas serieus aandurf als ik een echte set bands met drukmeter heb aangeschaft. Om die uitgave te rechtvaardigen wil ik mij wel eerst even goed inlezen over de positieve effecten van deze vorm van trainen. Wellicht dat hier iemand wat over kan vertellen? Mijn persoonlijke ervaring tijdens de beperkte trainingsduur onder BFR is wel positief. Je merkt inderdaad dat je training zwaarder voelt. Als de pomp komt is de pijn bijna ondraaglijk. Let wel: ik kan tegen deze pijn, ik presteer goed onder pijn, maar het voelde ietwat gevaarlijk en daarom ben ik gestopt en zonder elastieken verder gaan trainen. De elastieken zaten duidelijk te strak, want de armen begonnen instant gruwelijk koud aan te voelen. Elastieken iets losser gedaan en toen was het hele effect juist weg.... dus te strak vs te los. Ben benieuwd hoe de armen er morgen bij staan @Shorty heeft ook zijn vraagtekens bij de effectiviteit van de training. Ik kan meerdere bronnen opzoeken die dan beiden het tegenovergestelde ‘aantonen’.... Lastig onderwerp? Mensen met praktijkervaring?
 9. schema resistance bands

  Op die manier doe ik m’n bicep curls nu. Met borst wil ik ook wel eens proberen om de press bewegingen te combineren met dumbells en resistance bands. Volgens mij leren we een hoop dingen bij tijdens zo’n lockdown
 10. Pre-workout

  Ik moet zelf écht uitkijken met pre workouts. Ik train elke avond een uur, maar zit dan vaak ook een uur lang mezelf vooraf helemaal agressief en euforisch te maken met een keiharde set hardstyle op m’n oren. Tijdens dit voortraject zit ik dan aan de koffie EN aan de pre workout. Ik moet mezelf echt in bedwang houden om niet steeds bij te scheppen. Als je 4 scheppen neemt is het effect niet zo leuk C4 trouwens. Niet te zuipen. Maar smaak boeit me niet. In mijn geval zelfs beter dat het niet lekker is.
 11. schema resistance bands

  Ik train nu ook thuis met resistance bands en een set dumbells van 10kg en een EZ stang. Moet zeggen dat het trainen met resistance bands super lekker gaat. Ik begrijp de twijfel over de excentrische beweging, maar ik denk niet dat je een rep met elastieken moet vergelijken met een rep met dumbells. Laat ik het anders uitleggen, een setje chest fly’s ziet er met dumbells vrij standaard uit. Lekker diep voor de stretch en dan 10-15 herhalingen. Laatste 2 sets tot faillure en dan ben je klaar. Met resistance bands zien de fly’s er bij mij uit als volgt. Staand, een kant per keer. Set van 20 herhalingen op full ROM, zelfs crossover body. Daarna direct 10 korte/halve herhalingen, zonder de stretch, maar puur de contractie. Op de 10e herhaling probeer je de spanning op de hoogste contractie 20 seconden vast te houden. Doe dit proces even x 4 setjes. Je borst knalt uit elkaar. Voorheen in de gym lekker ego liften op +100kg bankdrukken, incline dumbell press met 45kg per kant. Allemaal prachtig, maar de borst wilde niet groeien. Nu we met z’n allen thuis zitten train ik in m’n eentje. Lekker rustig, ongekende focus, geen zeikerds om me heen die alles beter weten maar eruit zien als een verbrand dorp, geen ego lifts, maar puur effectief trainen. Mijn borst is nog NOOIT zo mooi vol en rond geweest!
 12. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Daar zit dan gelijk de kern van het verhaal. De werkzame stof is niet duur. Maar om er zeker van te zijn dat je de werkzame stof krijgt en geen bijproducten (met alle gevolgen van dien) moet je wat dieper in de buidel tasten. Met een paar schoenen durf ik het wel aan om die ongezien via een schimmige aanbieder te kopen. Als ze dan niet echt zijn, dan heb ik m’n lesje snel geleerd. Maar met stoffen die je in je lichaam stopt kun je dat lesje maar beter niet leren doormiddel van praktijkervaring. En waar hebben we ‘t over, een honderdje meer of minder. Je lichaam kun je maar 1 keer goed verpesten....
 13. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Het gaat er om dat commerciële merken vaak het liefst gewoon meer marge pakken en dus onder doseren of andere werkzame stoffen gebruiken. Je weet in dat geval niet wat je in je lichaam stopt en dat is bijna net zo dom als jezelf vaccineren tegen corona. Het internet staat bomvol met dergelijke horrorverhalen. Ik ben blij dat ik even geïnformeerd heb alvorens ik mijn bestelling deed.