Advertentie:

Linus62

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Normaal

About Linus62

 • Rank
  Amateur
 1. Fitness zonder bovenkleding

  Ben je op zoek naar een parenclub……haha
 2. Ik ben nu 59….volgend jaar een nieuwe voordeur. Niet erg; In mijn hoofd veel minder. Klein kind zegt mijn vrouw soms…….haha. Vroeger veel getraind maar door omstandigheden ( werk , knieprothese enz…..) er niet meer van gekomen. Dacht niet dat het er nog van ging komen. Een jaar geleden ….zeer voorzichtig weer mee begonnen. Met vallen en opstaan. Sedert enkele maanden weet ik echt wel wat ik aankan en wat ik nog mag doen. Opletten met gewrichten , botten enz…. Mijn homegym is af en het bevalt mij echt. Is niet hardcore maar het lukt en ik zie resultaat. Wat moet een mens meer. Hier zie je waar ik mij bezig hou en wat moet je meer hebben…..zalig.
 3. Terug van weg geweest

  Na jaren niet meer getraind te hebben is het er weer van gekomen. Volgende jaar 60 maar jong van geest. Heb een beetje moeten zoeken wat nog kan en veilig is . In verband met gewrichten enz…. Ben geen 3 x 7 meer. Vele oefeningen gedaan die me niet lagen……rugpijn ;….pijn elleboog enz….. Nu uiteindelijk gevonden wat kan. Tweede garage ingericht en het vlot goed. Train drie maal per week…….is genoeg voor mij. Hier alvast een kijkje in mijn homegym.
 4. Is nog nieuw. Neemt te veel plaats in beslag. Had mij misrekend. 500,00 euro Af te halen in Veurne (Be)
 5. Latpulldown , 115 kg stack, atx

  Verkocht
 6. Pre-workout

  Sterre stof van sterrenstore.nl. Toppie
 7. Latpull zo goed als nieuw met 115 kg stack , merk atx. Af te halen te Veurne. 600,00 euro
 8. Nieuw hier

  Slaapapneu denk ik niet. Meer plas apneu.........haha. 3 tot 4 x opstaan ‘s nachts om te plassen. Bij bloedonderzoek geen probleem met psa. Misschien dat het supplement dominat V2 de oorzaak is maar ben ik niet zeker van. Gezien mijn leeftijd wilde ik het eens proberen maar........ BInnen enkele maanden nog een bloed test .
 9. Nieuw hier

  De dokter heeft niks voorgeschreven. Na een maand of drie nog eens een bloedafname doen zij hij. Een paar jaar terug deed ik ook een bloedonderzoek en toen was dit niet van dat dik bloed (hematocrietwaarde te hoog) Genetisch zal het dus toch niet zijn.
 10. Nieuw hier

  Hallo. Ik ben Alain......58 jaar en sedert een zestal maanden weer begonnen met kracht training en het bevalt mij zeer goed. Had er al veel vroeger weer moeten aan beginnen. Vroeger , in mijn jongere jaren , fanatiek gedaan maar door gebrek aan tijd er niet mee van gekomen. Mijn garage is volledig ingericht met materiaal van ATX. Topspul. Deed vorig week een bloedonderzoek en schrok mij rot van de uitslag. Hematokriet veel te hoog. Dik bloed. De dokter vroeg mij of ik EPO of zo iets nam. Hmmm. Ik neem enkel de gewone supplementen .....pre workout , Arginine , whey en caseine eiwit , aminozuren , Omega 3..... Ik drink geen alcohol en in ik rook niet. Ik begrijp er niks van. Dacht dat ik goed bezig was. IK ben nu wel een paar weken bezig met Dominate V2 maar daar zal het toch niet aan liggen zeker. Groetjes en thanks.