Advertentie:

Ron 101

Members
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ron 101 last won the day on November 2 2016

Ron 101 had the most liked content!

Community Reputation

8 Normaal

About Ron 101

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Gewicht
  74
 • Vetpercentage
  10.3
 • Lengte (in cm)
  174

Recent Profile Visitors

1,285 profile views
 1. even voorstellen!

  Welkom! Ikzelf ben terug beginnen trainen na een routine controle op het werk, VEEL te hoge bloeddruk en hartslag... Mijn advies: ga eerst eens langs bij een cardioloog voor een algemene check-up en stel vragen over wat kan en wat niet. Begin rustig aan en stel geen onhaalbare doelen, als je ze niet haalt word je er enkel down van. Bij alles wat je doet een positieve inslag bedenken, bv. als je jezelf druk maakt heb je weer wat cardio gedaan... Als je geen gewicht verliest, dan heb je spieren aangemaakt en die wegen meer dan vet... etc. Alles rustig aan doen en zoeken naar (tijdens je work-out) die tweede adem, uiteindelijk vind je die wel, niets leuker dan een seconde sneller zijn dan de vorige keer, net een beetje minder zweten dan laatst... m'n uithouding gaat erop vooruit!, Net een beetje meer zweten, want ik ga ervoor vandaag ! Mindset is naar mijn gevoel 90 procent. Veel plezier en ook een beetje afzien gewenst !
 2. Dikke nek

  Onder de schouders, nog niet geprobeerd boven..., maar lijkt me net wat te zwaar
 3. Dikke nek

  Nekspieren zijn voor sommigen een probleem om te ontwikkelen. Dus bij deze de oefening die ik om de 2 weken doe.... m'n nek en schouders vind ik zelf m'n beste features. Als iemand deze zou willen proberen, ik had graag feedback gekregen, dus alvast bedankt. Ik begin met een serie dumbell shrugs naast het lichaam van ongeveer een derde lichaamsgewicht per kant tot ik het voel. Dan met kleine gewichtjes , ongeveer 2 kg per kant, 1 tel 45 graden naast het lichaam, 1 tel 90 graden, dan 2 tellen 45 graden, 2 tellen 90 graden,3 tellen 45 graden, 3 tellen 90 graden etc. dit tot 10 tellen en dan terug naar 9/8/7 tellen... enz. Daarbij trek ik de schouders goed naar achter en let op vorm. Dan terug shrugs maar dan achter de rug en wederom met de kleine gewichtjes hetzelfde. Werkt voor mij en m'n maat, die echt geen nek kon ontwikkelen ervoor. Foto voor gedeeltelijke verduidelijking en echt een verhaal dat je eens moet lezen!
 4. Feestjes ?

  ok, hoeveel moet je kosten om me te begeleiden? <3 Glycogeen is wel degelijk een suikerverbinding... btw Spijtig dat iemand met uw kennis nooit betaalbaar zal zijn voor mij, mr dat lost deze site een beetje op ... wil deze reactie dan zeggen dat ik ofwel te hard train of net niet?
 5. Feestjes ?

  Glycogeen is toch een koolhydraat? Zou met m'n koolhydraat arm dieet dan niet het tegengestelde gebeuren? Dank je ik ben nieuw in de materie... Ik vond op bijna 2 weken 4 kilo vrij veel
 6. Feestjes ?

  Prettige feestdagen aan allen! Ik ben me best bewust van de ironie na het filmpje dat ik postte... Maar heb me dus laten gaan tijdens de feestdagen... Veel alcohol, weinig tot geen workouts. De meeste mensen komen dan aan.... ik ben zelf 4 kilo kwijt ?! Niet meteen vet aangekomen, maar eerder voelen de spieren minder vol.... Tijd om een beter dieet te volgen? Graag wat uitleg indien mogelijk Foto op onbewaakt moment ...
 7. Symmetrie

  Symmetrie is helemaal zoek in m'n rug. Vorig jaar ben ik geopereerd aan de linker schouder rotator en na enkele maanden fitness begint mij toch een groot verschil op te vallen tussen links en rechts, een beetje op de borst, maar erg veel in de rug. Ik denk qua spier volume zo'n 25 %. Veel oefeningen voor de rug worden met 2 handen uitgevoerd, pull-ups, rows,etc. Is er een goede manier om te concentreren op 1 kant om een beetje bij te benen?
 8. Brr winter

  Ik vond dit gepast dezer dagen... Prettige feesten iedereen!!
 9. Rico vs badr

  Rico wint op beslissing, maar Badr maakt het hem erg moeilijk....
 10. even voorstellen

  Je staat scherp, mooi resultaat!!! voortdoen zou ik zeggen!
 11. FF voorstellen...

  Geen medicatie meer, gebruikte tot voor 3 maanden vasexten en nobiten (al 2 jaar), nu compleet niets meer, enkel dieet, fitness en weinig alcohol, dokter was erg verrast.
 12. Buikje :(

  Dank je, doe nu regelmatig mee met de core/abs lessen, maar die vind ik echt kut.... we geraken er wel stilaan
 13. FF voorstellen...

  Dus, ff kleine update, sinds eind juli tot nu lichaamsvet percentage van 15.5 naar 10.3 (7-puntsmeting). Gewicht blijft al geruime tijd hetzelfde, dus dat is best ok. Bloeddruk gezakt van 18/12 (! echt waar ) naar 12/7. 8-pack begint zichtbaar te worden. Leg press: 160kg x11 , 4 sets Pec fly: +100kg x11, 4 sets bicep curls: 30kg x11, 3breed, 3middel, 3 smalle grip triceps extension: +60kg x11, 4 sets crunch (machine): +50kg x11, 3links, 3rechts, 3midden, + 60x op de mat Pull-ups: 10x 3 sets Lat pull down (machine): 60kg x11 per kant 3sets,+ 1 set 40 kg Geen pr's op bench (doe ik echt weinig en ik kan geen setje doen met meer dan 50kg) Geen squat pr, versleten knieën Dead lift doe ik ook niet veel, mr 100kg gaat best vlot 10 km lopen op 1 uur (ben nog steeds roker helaas) En ik heb nog steeds een enorme hekel aan hiit-training.... Ik hoop in de komende maanden alles wat consistenter te krijgen en minder reps en meer gewicht te gebruiken. Ik train nu 6 dagen per week als het werk het toelaat en ben best tevreden met de resultaten.
 14. Buikje :(

  Zodus, een aantal testen gedaan en laten doen, niets mis met bloed of urine, wel een hoop meer buikspieroefeningen om het hele zaakje binnen te houden Het is wat het is.... Nu op naar een 8-pack zolang ik m'n buikje intrek...
 15. Buikje :(

  P2I Dank je voor je reactie, we zullen de test een paar x doen... ik post de resultaten...