Advertentie:

Traveller040

Members
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Traveller040 last won the day on February 9

Traveller040 had the most liked content!

Community Reputation

59 Heel goed

1 Follower

About Traveller040

 • Rank
  Semi-professional
 1. Zonder context is hier echt 0,0 van te zeggen. Wat is je volume voor chest training per week? Hoeveel sets en oefeningen doe je per training voor je borst? Hoe voer je de oefening uit/positie op de bank, voeten stand etc. Met wat je vertelt kan je heel weinig en moeten we onze fantasie erop los laten en dat is waarschijnlijk niet heel bevorderlijk. Verder zou ik altijd even langs de huisarts gaan als ik merk dat er iets niet klopt aan mijn lichaam. Je hebt er maar 1 dus zorg er goed voor.
 2. ripped*

  Geen idee wat anno 2023 de defenitie van nice is maar 10 sec op die site gekeken en ziet er zo shady as f... uit dat ik echt niet begrijp dat ze nog bestaan. Luister aub naar het advies van Shorty en blijf bij dit soort websites weg. Het advies alleen al is tenenkrommend slecht.
 3. Vraag i.v.m creatine

  Dit hierboven dus. Vaak gebruiken ze "stiekem" AAS middelen en zeggen ze dat ze kaal worden van creatine. Lees dit anders is door. Informatief en zal je zorgen wegnemen. https://bell-coaching.com/voeding/creatine/
 4. ff voorstellen

  Niks anders dan respect voor personen die al 32 jaar trainen en er nog steeds plezier in hebben. Welkom!
 5. Lgd + MK677

  Nou ken je 1 ding zeggen en dat is dat dit niet hetgene is wat erop staat. Het zijn in ieder geval geen echte sarms. Wat er wel in zit geen idee en persoonlijk wil ik her ook niet weten want het is waarschijnlijk allemaal rommel
 6. DNA turinabol

  Ik ben zelf niet zo in de AAS wereld actief maar ik heb al genoeg rare ervaringen etc gehoord over dit merk dus zou er zelf nooit iets van halen. Even in het midden of het echt of nep is staan ze er wel on bekend om onder te doseren en stoffen toe te voegen die geen meerwaarde hebben. Sowieso vertrouw ik al die online sites niet maar dat ter zijde. Verder zou ik sowieso kijken of een oral only kuur het je wel echt waard is. Dan doel ik op wat het je oplevert met massa vs gezondheid. Mild of niet een oral only kuur zijn de meningen ook verdeeld. Waarom niet gewoon een test kuur als je per se richting een aas kuur gaat? Ivm naalden of?
 7. DNA turinabol

  Waarom koop en gebruik je zomaar iets zonder eerst fatsoenlijk onderzoek te doen naar de compound in zijn geheel en vervolgens naar fabrikanten, verkopers etc. 5 minuten zoekwerk op google had je al genoeg informatie gegeven en red flags om dit niet te kopen laat staan gebruiken. Je hebt maar 1 lichaam dus ik zou daar zuinig op zijn en niet zomaar wat in stoppen.
 8. Sarms

  Precies de reden waarom ik niets online koop. Ja ik heb elke cycle van de bekende bron hier gehaald. Eerste keer natuurlijk ook afwachten of het ging bevallen maar geen onverwachte bijwerkingen gehad en bloedonderzoek allemaal prima de eerste keer. Nu na een aantal cycles nog steeds heel tevreden met alles zowel de gains als gezondheid. Ben nu week of 2 klaar met PCT na een lgd+rad cycle. Nagenoeg geen bijwerkingen gehad (alleen op het eind ban cycle wat sneller moe van de onderdrukking maar niets wat ik niet had verwacht) en prima gains gemaakt weer. Als je die sites moet geloven zou een combi van die 2 je totale shutdown geven, geen haar meer overhebben en bloeddruk van hier tot ginder. Niets is minder waar. Over een week of 2 bloedonderzoek en als alles prima is (wat ik gewoon verwacht) misschien toch maar eens naar een S4 cycle gaan kijken om laatste weken van de cut in te zetten Zo'n website sale is voor mij sowieso een no go. Zeker tegen de prijzen welke ze aanbieden vertrouw ik het al niet.
 9. Sarms

  Zijn allemaal shady websites die sarms promoten. Ook sarmsguide. Nadeel is wat ze promoten nagenoeg nooit een echte sarm is en ze veel mis informatie geven omdat wat ze promoten fake spul is. Ik heb meerdere RAD cycles gedraaid en geen van wat hun melden als bijwerkingen ooit ervaren of iemand die ik ken die het heeft ervaren. Even buiten alles om raad ik sowieso aan om visolie te supplementeren zeker als je niet voldoende vette vis eet.
 10. Pre-Workout Poll

  Recon1 total war momenteel. Bevalt me goed
 11. Anavar?

  Mens health staat nou niet bepaald hoog aangeschreven als het gaat om goede artikelen
 12. Logboek Hakan

  Hoe ik het lees en met ervaring van mensen om mij heen klinkt het eerder als pijntje in je schouder wat uitstraalt naar je traps en je daar de pijn voelt. Schouders zijn enorm blessure gevoelig. Je kan je hele trainingschema eens doorlopen en kijken bij welke oefeningen je wat last krijgt tijdens of erna. Kijken naar je lichaamspositie etc of je alles gewoon correct uitvoert. Als dat allemaal goed zit mss even je schouders niet trainen of zo veel mogelijk ontwijken. Kijken of het minder word daarvan. Het kan uiteraard ook overbelasting zijn omdat je lange tijd niet getraind hebt en nu misschien te hard weer bent begonnen. Is lastig te zeggen van een afstand haha
 13. Pillenpotjes

  Zelfde als de heren hierboven. Gewoon ritje af. Als je dag in dag uit hetzelfde slikt weet je na tijdje wel hoeveel uit elk potje. Pillendoos heb ik alleen als ik bijv op stedentrip ga omdat ik dan onzin vind om bijv 10 potjes mee te nemen. Bij langere vakanties neem ik de potjes wel mee
 14. Logboek Hakan

  Als er geen merknamen op staan kan je bij iemand die daar werkt navraag doen. Neem aan dat er ook onderhoud etc wordt gepleegd aan de apparaten en dan zou je toch ook merknaam etc moeten weten. Kan het altijd navragen daar.
 15. Logboek Hakan

  Ik volg je ook, leuk om te lezen. Over wat de gewichten zijn is lastig te zeggen. Kan iemand die bij de sportschool werkt je niet helpen daarmee? Anders zou je de volgende keer het merk van de machine kunnen googlen met erachter legpress etc. Zie dit soort machines nog welles in gyms als ik op reis ben en dan zijn de kleine 5kg en grote 10kg.