Jolien

Members
 • Aantal bijdragen

  152
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  39

Jolien last won the day on March 13

Jolien had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

72 Heel goed

Over Jolien

 • Rang
  Semi-professional
 • Verjaardag 17-01-94

Persoonlijke informatie

 • Gewicht
  54
 • Vetpercentage
  21,2
 • Lengte (in cm)
  167
 1. Bitcoin of andere alts?

  Gelukkig voor jou!
 2. Bitcoin of andere alts?

  Vind het zeker een heel interessant gegeven en zie het regelmatig voorbijkomen op mijn werk doordat ik in de IT sector werk. Er is ook een collega die effectief cryptocurrency heeft, maar zelf waag ik me er toch niet aan
 3. Leuke video! Ben het ook wel met je eens hierover, maar persoonlijk heb ik het zelf nog niet nodig omdat m'n core het allemaal nog mooi aankan Heb er onlangs wel eentje cadeau gekregen van iemand dus heb een riem bij de hand indien het nodig zou zijn heb me ook ineens geabbonneerd op je kanaal
 4. Mijn progressie

  Hier is die dan! Kan er weinig meer over zeggen dan dat ik zo ongelofelijk blij ben met deze bikini! Het is een hele investering geweest en ben bij een maakster in Charlotte (USA) uitgekomen. Het had ook dichterbij gekuntd maar ben erg blij dat ik voor haar gegaan ben. Heb haar alle vrijheid gegeven en ze heeft er een prachtstuk van gemaakt dat echt bij me past. Ook qua pasvorm is hij perfect en sta er nog altijd van versteld hoe iemand vanuit de andere kant van de wereld zo accuraat maten kan schatten! Mijn lichaam is zeker nog niet "stage ready" maar ik ben van plan om nog10 weken lang al het mogelijke uit de cut te halen! Indien iemand nog goeie adresjes weet voor poseerlessen mag dat altijd gepost worden! Hoe meer tips te beter, want het is moeilijker dan ik verwacht had
 5. Vergelijkingswebsite supplementen en vitamines

  Ben helemaal fan van dit concept en ga er zeker gebruik van maken! Dit gaat mijn leven echt een pak makkelijker maken in die zin dat ik geen 20 tabladen meer moet open hebben om ene product te vergelijken TOP!
 6. Mijn progressie

  We gaan er toch al 'een idee' van hebben deze week, want mijn bikini is eindelijk door de douane geraakt
 7. Mijn progressie

  Hey allemaal! Ik heb ene hele tijd problemen gehad op het forum waardoor ik niets kon posten of reageren op berichten de problemen lijken nu opgelost, dus hier komt een hele update! De organisatorische puzzelstukjes beginnen allemaal wat op zijn plaats te vallen: - Mezelf ingeschreven voor ene wedstrijd met @P2I als mijn coach - Wedstrijdbikini laten ontwerpen, helaas ligt deze nog op de douane.. - Juwelen en poseerschoenen gekocht - Uitgezocht waar ik mijn nagels, haar en make-up kan laten doen - Afspraak gemaakt voor een eerste spray-tan zodat ik zeker een mooie teint vind voor de dag zelf Verder begeleid Bart me nog steeds erg goed bij zowel training als voeding en de resultaten zijn er! Ik ben nu aan het einde van mijn bulk met deze cijfers als resultaat: Gewicht: 54.6kg => 55.5kg Vetpercentage: 23% =>18% Op zich is mijn totale massa over de hele lijn niet heel sterk gestegen, maar m'n vetpercentage is wel al erg gedaald dus dat is spiermassa erbij! Ik zie en voel vooral erg veel verschil. Hopelijk is het ook door jullie te zien op de foto's? Eens mijn bikini is aangekomen post ik sowieso al eens foto's in 'tenue' Momenteel is Bart bezig met nieuwe voedings- en trainingsschema's zodat ik maandag aan mijn cut kan beginnen. Het zijn in principe nog 11 weken, maar heb het gevoel dat het snel dichtbij komt al moet het echte werk nog beginnen. Fingers crossed!
 8. Eigen PT studio draadje

  Same here!
 9. Mijn progressie

  We zijn weer een maand verder. Opzich niet zo lang, maar reeds 3 weken train ik nu met schema's van @P2I en volg ik ook zijn voedingschema's. Kort samengevat: goed eten en 6x per week kapot gaan in de fitness met tot nu toe dit als resultaat Ikzelf ben tevreden met deze progressie op zo korte tijd (zeker mijn glutes en hamstrings) en het geeft enorm veel motivatie om te blijven gaan voor die wedstrijd. @P2I nog eens via dit bericht een enorm dikke merci voor je hulp!!!
 10. Wat geeft resultaat bij voeding?

  Denk zelf ook dat wat je eet een veel grotere invloed heeft dan hier wordt aangehaald. P2I heeft voor mij een volledig voedingsschema gemaakt (hierover ga ik snel eens een uitgebreide update doen in dat topic). Mijn eetgewoontes zijn zelfs niet drastisch veranderd en toch voel en zie ik al een heel groot verschil!
 11. Gripped audio koptelefoon

  Mijn vriend heeft dit jaar mijn goed geluisterd naar mijn hints en mij een koptelefoon cadeau gedaan! De zwarte met oranje afwerking. Een kleur die ik zelf nooit zou kiezen, maar waarvan ik echt heel blij ben! Ben ook heel tevreden van de koptelefoon zelf: goed geluid, fijne pasvorm en blijft goed zitten. Zeker een aanrader voor wie een nieuwe wil aanschaffen!
 12. Wat geeft resultaat bij voeding?

  Wat denken jullie hierover? Hij zegt ook nog dat de kleine percentages van 5% enkelvan belang zijn bij bodybuilding en fitness wedstrijden.
 13. Mijn progressie

  Zaterdag is nu al een tijdje schouderdag voor mij in de fitness en hoewel dit niet mijn favoriet is, ben ik zeker blij met hoe ze er nu al uitzien!
 14. Prettige feesten

  Ook van mij aan iedereen prettige feesten! He was een fijn jaar op dit forum en ben er zeker van dat 2018 minstens even goed zal zijn
 15. @P2I daar maak je een heel goed punt! In het vervolg dus beter in profiel naar de spiegel staan en ook eens wat meer core trainen. Dat is eerlijk gezegd iets waar ik niet apart op train.. Doe wel veel compound oefeningen.