Advertentie Bodyengymshop

Jolien

Members
 • Aantal bijdragen

  129
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  33

Jolien last won the day on November 26

Jolien had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

60 Heel goed

Over Jolien

 • Rang
  Semi-professional
 • Verjaardag 17-01-94

Persoonlijke informatie

 • Gewicht
  54
 • Vetpercentage
  21,2
 • Lengte (in cm)
  167
 1. Mijn progressie

  Top instructies! Wil jullie alvast allemaal bedanken voor jullie reacties, ben er zeker van dat deze mij gaan helpen!
 2. Mijn progressie

  Goeie tips! Ga er morgen direct mee aan de slag! En dankje Dankje! En gebeurt droogtrainen niet vooral in de laatste paar weken? Ik zeg bv, 3 maanden.
 3. Mijn progressie

  Foto's van vandaag, gewoon om een beeld te krijgen vanaf waar ik start op mijn weg naar mijn eerste bikini wedstrijd. Geef gerust feedback op welke punten ik zeker extra aandacht moet vestigen! Het doel is om binnen 3 maanden er voldoende spiermassa op te krijgen om dan te cutten. Momenteel weeg ik 55.4kg en meet 1m67. Wat is volgens jullie een mooi resultaat na bulken?
 4. IFBB Comeptitie

  De eerste stap is gezet: Voor 2018 officieel lid van het Belgium IFBB! In mijn progressie-topic post ik ook nog even foto's van vandaag, gewoon om een idee te krijgen van de fysiek waarmee ik nu start.
 5. Calisthenics

  Waaaauw, echt chique! Ik ben al blij als ik gewoon 2x kan optrekken
 6. Calisthenics

  Doe het eerlijk gezegd niet vaak zelf. Misschien toch eens verandering in brengen Sterk van je dat je het bijna onder de knie hebt!
 7. En jullie?

  Volledig mee eens! Je bent tenslotte met je eigen lichaam bezig en dan mag het geld kosten vind ik. Als je je geld niet geeft aan een kwalitatieve trainer ben je het na een tijd misschien wel kwijt aan dokters, kinesisten of ziekenhuisbezoeken.
 8. Pre workout

  Zit helemaal in dezelfde situatie! Kan me echt zo enorm lui voelen na een werkdag dat ik me echt naar de gym moet sleuren.. Maar met een schepje pre-workout gaat dat dan weer als niks
 9. Pre workout

  Heb laatst voor het eerst pre-workout gekocht van Optimum Nutrition (via Body&Fit) en het is echt een fijn product! Gebruik het enkel als ik benen/billen doe in de avond, dan is het echt een goeie opkikker!
 10. gewichten opruimen na oefening of niet

  Ook al meegemaakt! Overlaatste las ik ergens een soort 'waarschuwing' dat je in dit seizoen ook best de toestellen eens extra kan reinigen voor je ze gebruikt omwille van alle virussen die nu de ronde doen. Hier had ik eigenlijk nog niet bij stil gestaan. Reinig altijd mijn toestel na gebruik omdat ik het vies zou vinden dat anderen mijn zweet moeten aanraken, maar aan mijn eigen gezondheid denk ik niet
 11. IFBB Comeptitie

  Ga ik zeker doen! Echt fijn om te weten dat er hier met elkaar wordt meegeleefd!
 12. IFBB Comeptitie

  Deze foto staat sinds enkele dagen op hun facebook. En da's een hele goeie tip! Ga die berekening eens maken voor mezelf.
 13. IFBB Comeptitie

  Dankje! Dat is goed om weten. Gisteren is ook de kalender van het IFBB online gekomen. op 26/05 is er een wedstrijd hier in België. Dat zou toch een haalbaar doel moeten zijn om tegen dan wedstrijd-klaar te zijn.
 14. IFBB Comeptitie

  Daar maak je een goed punt. Het zou jammer zijn om geen resultaten te zien doordat ik er niet genoeg de tijd voor neem. Raad je het aan om te starten met bulken met de feestdagen in het vooruitzicht? Mij lijkt het dan net zo moeilijk om je aan je trainingen, maar vooral dieet te houden.
 15. IFBB Comeptitie

  Zou je gaan voor 8 weken?