Advertentie Bodyengymshop

Jolien

Members
 • Aantal bijdragen

  145
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  37

Jolien last won the day on January 24

Jolien had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

69 Heel goed

Over Jolien

 • Rang
  Semi-professional
 • Verjaardag 17-01-94

Persoonlijke informatie

 • Gewicht
  54
 • Vetpercentage
  21,2
 • Lengte (in cm)
  167
 1. Eigen PT studio draadje

  Same here!
 2. Mijn progressie

  We zijn weer een maand verder. Opzich niet zo lang, maar reeds 3 weken train ik nu met schema's van @P2I en volg ik ook zijn voedingschema's. Kort samengevat: goed eten en 6x per week kapot gaan in de fitness met tot nu toe dit als resultaat Ikzelf ben tevreden met deze progressie op zo korte tijd (zeker mijn glutes en hamstrings) en het geeft enorm veel motivatie om te blijven gaan voor die wedstrijd. @P2I nog eens via dit bericht een enorm dikke merci voor je hulp!!!
 3. Wat geeft resultaat bij voeding?

  Denk zelf ook dat wat je eet een veel grotere invloed heeft dan hier wordt aangehaald. P2I heeft voor mij een volledig voedingsschema gemaakt (hierover ga ik snel eens een uitgebreide update doen in dat topic). Mijn eetgewoontes zijn zelfs niet drastisch veranderd en toch voel en zie ik al een heel groot verschil!
 4. Gripped audio koptelefoon

  Mijn vriend heeft dit jaar mijn goed geluisterd naar mijn hints en mij een koptelefoon cadeau gedaan! De zwarte met oranje afwerking. Een kleur die ik zelf nooit zou kiezen, maar waarvan ik echt heel blij ben! Ben ook heel tevreden van de koptelefoon zelf: goed geluid, fijne pasvorm en blijft goed zitten. Zeker een aanrader voor wie een nieuwe wil aanschaffen!
 5. Wat geeft resultaat bij voeding?

  Wat denken jullie hierover? Hij zegt ook nog dat de kleine percentages van 5% enkelvan belang zijn bij bodybuilding en fitness wedstrijden.
 6. Mijn progressie

  Zaterdag is nu al een tijdje schouderdag voor mij in de fitness en hoewel dit niet mijn favoriet is, ben ik zeker blij met hoe ze er nu al uitzien!
 7. Prettige feesten

  Ook van mij aan iedereen prettige feesten! He was een fijn jaar op dit forum en ben er zeker van dat 2018 minstens even goed zal zijn
 8. @P2I daar maak je een heel goed punt! In het vervolg dus beter in profiel naar de spiegel staan en ook eens wat meer core trainen. Dat is eerlijk gezegd iets waar ik niet apart op train.. Doe wel veel compound oefeningen.
 9. Hey allemaal, Kom ik weer aan met een vraag Ik was eerder deze week biceps aan het trainen door middel van standing hammer curls. Daarop sprak de medewerker van de fitness mij aan en stelde voor een powerlift belt te proberen omdat ik naar het einde van mijn set toe m'n rug durf buigen. Ik heb dit dan geprobeerd en merkte inderdaad een verschil. Door dat pantser kon ik natuurlijk mijn rug niet meer buigen, maar had wel degelijk het gevoel stabieler te staan en meer op mijn biceps te kunnen focussen. Wat is jullie mening hierover? Raden jullie zo'n riem aan of gebruiken jullie er misschien zelf eentje? Alvast bedankt voor jullie reacties! Jolien
 10. IFBB Comeptitie

  Het is echt hartverwarmend om te zien hoeveel support je krijgt op dit forum! Je kan hier werkelijk voor alles terecht en dat Bart zijn hulp aanbiedt is weer een extra motivatie om er volledig voor te gaan!
 11. High frequency training

  Ik heb onlangs dit filmpje tegengekomen en deze PT benadert het met aantal sets per week in plaats van sessies. Ik train nu de laatste weken met ongeveer 12 à 16 sets (afhankelijk van de spiergroep) van 8 à 10 reps. Ik richt ook wel op toename van volume: van zodra ik 4x10 met een gewicht kan verhoog ik met 10%
 12. IFBB Comeptitie

  Wauw, dat zou echt super zijn van je! Je hebt geen idee hoe je mij hiermee helpt en zou er dan ook geen nee op zeggen. Vraag zeker eerst wat dingen na en laat me gerust iets weten als je zeker bent. Dan zorg ik erna wel voor de rest
 13. IFBB Comeptitie

  Sowieso zou ik alle kosten op mij nemen zoals inschrijving en kilometervergoeding, maar snap je volledig! Je zou erdoor ook een hele dag kwijt zijn eh
 14. IFBB Comeptitie

  Hey allemaal! Ik zit met ene vraag waar jullie me hopelijk mee kunnen helpen. Ik heb me vorige week ingeschreven voor mijn eerste wedstrijd en nu raadt de organisatie aan om een coach mee te brengen, zeker omdat het mijn eerste wedstrijd is. Coach is misschien niet het juiste woord, maar eerder iemand die me met alles kan helpen backstage. Zelf denk ik dat het best iemand is uit dit wereld (en eventueel zelf wedstrijdervaring) maar ik ken zo niemand uit mijn eigen omgeving. Kennen jullie misschien mensen die dit doen? Of is er eventueel iemand onder jullie die die dag zou meewillen?
 15. Fit logboek

  Hetzelfde hier! Ter compensatie de dagen tussendoor extra gezond koken dus