Advertentie:

Wayne

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Wayne last won the day on July 10

Wayne had the most liked content!

Community Reputation

5 Normaal

About Wayne

 • Rank
  Amateur
 • Birthday October 28

Personal Information

 • Gewicht
  78
 • Vetpercentage
  16
 • Lengte (in cm)
  178
 1. Cycle LGD 12 weken

  Hey even weer een update. Ik eet momenteel iets meer dan ik nodig heb en kom er goed van aan! laatste keer weging 81,5 voor dat ik mijn voeding aan paste bleef ik steken op 77kg en ook om mij heen hoor van vrienden dat ze vinden dat het niet normaal snel gaat . Ook vroeg iemand me "heb je soms een kuurtje gehad" hehe altijd goede indicatie dat er iets gebeurd. Wel komt er ook iets vet terug op de buik, Maar dat mag de pret zeker niet drukken. Ik wil iedereen en vooral Shorty bedanken voor de goede tips ik ga zeker door! Geen bijwerkingen tot dusver.
 2. Cycle LGD 12 weken

  Bedankt voor de tip :-) ik zit momenteel op 2600 kcal sinds vorige week donderdag even kijken hoe dat gaat idd.
 3. Cycle LGD 12 weken

  Hey Barry, resultaat is indrukwekkend de middelvingers wat minder . Ik neem het advies aan en ga over in Bulken. Heb jij een echte bulk gedaan of in stappen van 300 kcal?
 4. Cycle LGD 12 weken

  Hey mensen, Ik heb even gewacht met de update, Omdat ik gisteren de afspraak bij de Nefroloog had en daar heb ik mijn bloedwaarden laten testen. Mijn nierfunctie is ongewijzigd gelukkig. Het is voor mij behoorlijk spannend wat Sarms met me doen i.v.m de transplantatie nier, But so far so good ;-) Ik merk echter wel dat ik niet veel sterker wordt (kan ook komen omdat ik maar 2300 Kcal nuttig in de cut. Uiterlijk veranderd wel beetje bij beetje vooral de schouders komen er nu langzaam maar zeker beetje uit. (zie foto's ). Mensen om mij heen zien ook duidelijk het verschil met 3 maanden geleden. Ik heb tussendoor een meting gedaan en daar kwam uit dat ik 1% vet ben gezakt en 0.8kg spier erbij weer in 2 weken. Mijn trainer zegt dat ik na de weging in de bulk kan, Maar zit nog 15% vet volgens de weegschaal zijn beredenering was dat als je meer spier hebt je het vet er dan bij de volgende cut er makkelijker af krijgt zijn jullie het daar mee eens? Ik zat zelf aan een lean bulk te denken met de eerste stap +300 Kcal i.p.v meteen van 2300 Kcal naar 3000 Kcal te springen. Tot zover de update.
 5. Cycle LGD 12 weken

  Eerste week zit erop! Kracht in de gym neemt enorm toe en tot nu toe geen bijwerkingen :-) Mijn volgende weging is over 3 weken dan weet ik wat het me heeft opgeleverd kwa spiergroei.
 6. Cycle LGD 12 weken

  Hi allemaal, Vandaag 02-07-2021 ben ik begonnen met mijn Cycle LGD 10mg. Ik heb een PCT voor na de Cycle. Ik ga jullie hier op de hoogte houden van mijn ervaring van week tot week. momenteel 78,8 Kg met 16% vet ik train om de dag 3 a 4 keer per week. Volgende week mijn eerste update.
 7. Post je meals (fotos)

  Wat een leuke topic! Toevallig hou ik heel erg bij wat ik eet met mijn eetmeter en maak ik ook foto's :-) Ik denk dat ik veel plezier ga beleven dit keer met alle informatie en dit forum. Momenteel zit ik op 2000 Kcal op de off days en 2300 Kcal op de dagen dat ik train. Ik had al lang niets meer gedaan, Dus ik moest wat vet kwijt. Mijn percentage is in 2,5 maanden van 21% naar 16% gegaan en de spiermassa is met 2kg gestegen. Binnenkort ga ik bulken, Dus dan gaan we weer veel eten :-)
 8. Beste Leden, Momenteel eet ik zo'n 2000 Kcal op off days en 2300 Kcal op training dagen en hiermee heb ik mijn vetpercentage van 21% naar 16% gekregen met 2,4 Kg spiergroei in 2,5 maanden trainen. (ik had al even niet meer getraint, Dus de meeste spiergroei komt waarschijnlijk van spiergeheugen. Nu wil ik een Cycle starten met LGD zal ik dan dit aan kunnen houden? of kan ik dan ook beter mijn voeding intake verhogen? Mijn makro's op dit moment zijn 50/70 gr vet 140/180 Koolhydraten en 200 eiwitten. Groeten, Wayne
 9. RAD 140 cyle + log

  Thnx Barry, Ik ben ondertussen een stuk beter geinformeerd.
 10. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  goede bronnen zijn moeilijk te vinden.
 11. Hi, Ik ga binnenkort starten met RAD140 10 mg voor 12 weken en daarna 4 a 5 weken PCT heb jij meer informatie waar ik op zou kunnen letten tijdens deze cycle? Groeten, Wayne
 12. introductie

  thnx!
 13. introductie

  Beste mede leden, Ik ga binnenkort beginnen met mijn eerste Cycle Rad140 voor 10 weken en daarna een pauze met PCT voor 12 weken. In 2016 heb ik een niertransplantie gekregen en het is moeiijk informatie te vinden over het gebruik van SARMS en TEST en transplantatie patienten, Dus ik zal mijn voortgang hier plaatsen voor het geval er meer mensen zijn zoals ik die graag Sarms etc willen proberen en transplantatie patient zijn. Met vriendelijke groet, Wayne
 14. RAD 140 cyle + log

  Beste mede forum members, Kunnen jullie een vertrouwde leverancier aanbevelen voor Rad140 etc? Ik ga mijn eerste Cycle beginnen na heel veel informatie te hebben gelezen. Nu wil ik er wel zeker van zijn dat ik het juiste middel bij een betrouwbare leverancier haal. Met vriendelijke groet, Wayne