Advertentie:

Robindm

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Normaal

About Robindm

 • Rank
  Amateur
 1. Pré workout

  Voor de gebruikers van pre workout. Wat is jullie favoriet en waarom? Ikzelf kies meestal voor jack3d. Het geeft me een boost en zorgt er voor dat ik toch het meeste uit mijn workout kan halen.
 2. Voeding voor een cut

  Wou graag eens horen welke voeding voor jullie onmisbaar is tijdens een cut? Eventueel ook welke supplementen jullie aanraden wanneer je dit doet. Ik kan zelf heel vlot bijkomen in massa maar heb het altijd moeilijk bij een cut. Ik eet wel gezond en heel eiwitrijk (kip peulvruchten, Whey, makreel,...) Maar ik blijf toch vaak last hebben van een hongergevoel waardoor ik toch vaak iets meer eet dan goed is voor me. Over de afgelopen 2 jaar heen ben ik van 122kg (puur vet) afgevallen tot 83kg. Dit lijkt zo een beetje het plafond voor me. In die tijd deed ik aan intermediate fasting, iets dat ik nu niet goed durf uit angst voor ketabolisme. Een hele mooie progressie maar ondanks dat ik minstens 4x per week goed train heb ik toch nog een skinny fat look. Het doel is uiteindelijk om op 78kg te geraken met een zo laag mogelijk vetpercentage. Al pin ik me niet te veel vast op het nummer. Een mooi strak lichaam is het hoofddoel. Wat zijn jullie gedachten ervaringen? Als jullie tips hebben zijn deze in ieder geval zeer welkom
 3. Anavar

  Bedankt voor jullie reacties. Blij dat ik op dit forum terecht ben gekomen. Kunnen SARMS ook gecombineerd worden met supplementen of moet je hier dan even mee stoppen? Mijn supplementenlijstje bevat momenteel: Ashwaganda, boron, HMB, fatburners (24h fatburn van body en fit) Verder whey en caseine voor het slapen.
 4. Anavar

  Hey Jiggie, Ik las na wat opzoekwerk dat anavar het beste is als eerste kuur omdat het niet super zwaar is. Ook wil ik liever niet injecteren. Ik heb zelf door de jaren heen een beetje een homegym opgebouwd. Dit werkt voor mezelf beter. Het nadeel hiervan is dat ik niet super veel in contact kom met mensen die hiermee ervaring hebben dus sta zeker open voor andere suggesties. Ik ben 27 jaar en dit word mijn eerste kuur. Ik bouw uit mezelf vrij goed massa op, het is meer het cutten waarbij ik een kleine extra nodig heb. Dus belangrijk is dat het iets goed is voor een beginner, dat het helpt met een cut en ook dat het in tabletvorm kan. Bedoel je met een prik ernaast dat ik dan naast de anavar nog testosteron zou moeten injecteren?
 5. Anavar

  Ik ben op zoek naar anavar als eerste kuur. Ik zie online een hoop websites die anabolen te koop aanbieden waaronder anavar maar ik vind het er weinig betrouwbaar uitzien. Iemand die ervaring heeft of me kan verder helpen?