Advertentie:

Kyra

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kyra

 1. Hi allemaal, ik wil een halterstang met schijven kopen voor home gym. Heb even jullie tips nodig hiervoor🥰 want ik kom er zelf niet uit. Mijn doel is booty grow en spiermassa in de benen. Ik weet niet of het dan uitmaakt welke halterstang en welke schijven ik moet nemen maar misschien hebben jullie wel een idee hiervoor? En misschien kennen jullie ook een site waar ik het iets voordeliger kan bestellen? Liefs, Kyra
 2. Oh fijn dank je voor het reageren. Ik zie bv halterstang van 220 is dat de lang voor squat?
 3. Vollere benen en billen

  Trouwens, Als je in rusttoestand onrustige gevoel hebt in de benen, niet pijn maar gewoon vervelend. Geeft dat ook aan dat je rust moet houden? Of kan ik gewoon doorgaan?
 4. Hi allemaal, Wat is een juiste trainingsschema voor vollere benen en billen? Ik train al 10 jaar en nu sinds enige tijd vanuit huis. Dus mijn spieren zijn wel een het ander gewend. Ik zie op YouTube bloggers die een schema geven met 3 dagen kracht en 1 dag rust. Ik doe dit nu al ruim 2 weken en mijn benen zijn er juist dunner en strakker van geworden maar dat is niet iets wat ik wil enige tips? Ik probeer trouwens ook veel eiwitten te eten en nu sinds enkele dagen ook gestart met size gainer.
 5. Vollere benen en billen

  Hi Hansie, dank je wel. Ik zal ik even kijken hoe mijn benen aanvoelen en iets langer rust houden. Dank voor je tips!