Advertentie:

Hardestworker2002

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Normaal

About Hardestworker2002

 • Rank
  Amateur
 1. Hoe maak ik een trainings schema?

  Wat een super tips! Dankjewel! Ik heb nog een laatste vraag. Hoe bepaal je het aantal oefeningen per workout? En hoeveel daarvan moeten dan compound en isolatie zijn?
 2. Hoe maak ik een trainings schema?

  Super bedankt voor je reactie! Ik vroeg me nog wel af hoe ik dan kan weten welke oefeningen ik in een workout moet doen? Of bedoel je een standaard schema van internet pakken? Ik ben namelijk een beetje bang dat als ik een aantal weken train met een schema dat niet goed is, ik geen/nauwelijks spiermassa aanmaak… Maar ik weet ook niet of deze angst terecht is?
 3. Hoe maak ik een trainings schema?

  Hallo, Ik ben een fanatieke sportende man van 19. Inmiddels train ik zo’n 2 jaar 4x per week met schema’s, met het doel spiermassa opbouwen. Nu wil ik graag mijn eigen trainings schema’s gaan maken. Ik heb alleen geen idee waar ik moet beginnen. Zo heb ik bijvoorbeeld een aantal vragen. Er staan een heleboel schema’s online, maar deze zijn niet gepersonaliseerd dus is dit wel nuttig? Wat zijn betrouwbare bronnen? Hoe kom ik erachter welke combinatie van oefeningen ik het beste kan doen? En hoeveel reps en sets? Welke split is het beste? Ik heb het gevoel dat als ik dit niet goed doe, ik voor ‘niks’ train. Kunnen jullie mij helpen? Of tips geven in de goede richting? Alvast bedankt!!