Advertentie:

danstijl

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

danstijl last won the day on December 10 2021

danstijl had the most liked content!

Community Reputation

1 Normaal

About danstijl

 • Rank
  Amateur
 1. Over de 40

  Hé Sander, bedankt man, dat je je verhaal deelt en voor je berichtje. Ja inderdaad, ik ben inmiddels in contact gekomen met shorty dus dat gaat helemaal goedkomen. Thanks 👊 gr Daan
 2. Diverse Sarms geprobeerd over 40

  Bedankt guys. Moet wel zeggen dat het niet helemaal niks was, er was wel degelijk verandering, voelde zeker wel iets, maar was me bewust dat iets niet helemaal klopte. Leek meer dat dosis laag was of soort van gemengd. Dus voelde wel soort van rush, maar was ook weer na 2 weken weg. Heel apart. Ook wat suppression voelde ik, maar dus geen echte vooruitgang. maar het lijkt me beter om de juiste bron te checken zodat ik wat vergelijkingsmateriaal heb. Ben benieuwd.
 3. Diverse Sarms geprobeerd over 40

  Na 3 jaar consequent trainen (en goede voeding) heb ik toch na onderzoek, wat sarm cycles geprobeerd. Ben 48 jaar en wil toch het maximale uit m’n lichaam halen, zo ver als kan. Om lang verhaal kort te maken, heb ik m’n twijfels of ik echte Sarms heb gehad. Ben benieuwd of iemand mij in persoonlijk bericht (las dat bronnen hier niet mag worden weergegeven) een goede shop kan doorgeven om meer zekerheid te hebben. Alvast bedankt.
 4. Over de 40

  Hé mensen, ben Daan en ben pas op latere leeftijd, 44 jaar beginnen te trainen. Beviel zo goed en maakte al snel gains door consequent te trainen en op voeding te letten. Al snel werd het een obsessie en ben nu volop gemotiveerd aan het trainen om het maximale uit m’n lichaam te halen. Op een gegeven moment merk je toch dat je niet verder komt en stabiel blijft. Geest wil wel maar m’n lichaam heeft vaak toch pauze nodig. Na veel onderzoek en lezen toch ook benieuwd naar stimulerende middelen om nog even dat extraatje te krijgen. Ben benieuwd hoe we dit naar een hoger plan kunnen brengen.