Advertentie Bodyengymshop

Sylvie1968

Members
 • Aantal bijdragen

  45
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Sylvie1968 last won the day on January 3

Sylvie1968 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

9 Normaal

Over Sylvie1968

 • Rang
  Amateur
 • Verjaardag 05-01-68

Persoonlijke informatie

 • Gewicht
  54
 • Vetpercentage
  22%
 • Lengte (in cm)
  165
 1. Wat luisteren jullie onder het sporten?

  Ik luister sinds kort naar muziek tijdens fitness en zing heel hard mee. Dat is het voordeel als ik thuis train. En met muziek op lijken de oefeningen minder zwaar. Ik heb het al eerder gezegd waar ik naar luister. Ja, ik luister naar spotify
 2. Fitnessbal

  Wie heeft de fitnessbal en welk is jullie favoriete oefening? Mijn favorieten zijn de knee tucks en de dumbell press.
 3. Rugspieroefeningen

  Op internet zijn weinig rugspieroefeningen. Welke oefeningen kan ik doen?
 4. Mijn eigen transformatie

  Goed bezig.
 5. Resultaten van mijn biceps en schouders

  Ik doe de knee tucks op de fitnessbal met de push up. Toen ik vanochtend deze foto maakte zag ik dat mijn biceps en vooral mijn schouders dikker zijn dan die op mijn profielfoto.
 6. scoliose

  Ik heb een aantal maanden scoliose. Een knik in de ruggenwervel. Waardoor ik ook pijn aan de zenuw heb onder mijn rechter bil. Welke oefeningen zijn geschikt om een rechtere rug te krijgen? Want ik wil liever zelf de oefeningen doen omdat fysiotherapie duur is.
 7. Gespierde kinderen

  Op internet zie ik geregeld gespierde kinderen. Met werkelijk opgezette spieren. Ik vraag mij af of dat verantwoord is omdat ze nog in de groei zijn.
 8. Mijn resultaat

  Over een half jaar ben ik 50 jaar en ik zorg er voor om geen uitgezakt lijf te krijgen. Naast kracht sport, wat ik thuis doe, wandel ik iedere dag in een stevig tempo. Ik probeer gezond te eten. En ik heb nooit gerookt.
 9. Hoe lang trainen op een dag?

  Ik train zo'n 500, met enkelgewichten verzwaard, tellen op een dag en af en toe zijn dat duizend tellen. Ik doe de russian twist, heel touch, side plank 100 of 80 tellen per zij, de v-up gecombineerd met schaar en de raised legs hold. Maar hoe lang zou ik moeten trainen op een dag?
 10. Transgender en spieropbouw

  Nu is het algemeen bekend dat vrouwen meer moeite moeten doen om zichtbare spieren te krijgen dan mannen maar hoe zit dat bij transgenders?
 11. Supplementen

  Waarom zijn voedingssupplementen nodig bij krachtsport? Ik gebruik ze niet want ik wil zonder supplementen mijn spieren trainen.
 12. Side bend

  De side bend is goed voor de onderste buikspieren. Maar is dat ook goed voor tegen lovehandles?
 13. Mijn resultaten

  De bovenste foto van de buik is van nu en de onderste foto van 3 maanden geleden. Mijn favoriete oefening is de russian twist en de side plank met gebogen benen. Zie foto.ë
 14. Buik- en beenspieroefeningen tegelijk

  20170422_102254.mp4
 15. Overvolle sportschool

  Ik train het liefste thuis in mijn dagelijkse kleding. Ik vind sportkleding lelijk. Ik doe de oefeningen dan wel in een broek i.p.v een rok. Thuis oefenen heeft zo zijn voordelen. Het is gratis, je kunt de oefeningen doen wanneer het je uitkomt en je hoeft niet eerst af te reizen naar de sportschool.