Advertentie Bodyengymshop

Sylvie1968

Members
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Sylvie1968 last won the day on January 3

Sylvie1968 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

9 Normaal

Over Sylvie1968

 • Rang
  Amateur
 • Verjaardag 05-01-68

Persoonlijke informatie

 • Gewicht
  54
 • Vetpercentage
  22%
 • Lengte (in cm)
  165
 1. scoliose

  Ik heb een aantal maanden scoliose. Een knik in de ruggenwervel. Waardoor ik ook pijn aan de zenuw heb onder mijn rechter bil. Welke oefeningen zijn geschikt om een rechtere rug te krijgen? Want ik wil liever zelf de oefeningen doen omdat fysiotherapie duur is.
 2. Gespierde kinderen

  Op internet zie ik geregeld gespierde kinderen. Met werkelijk opgezette spieren. Ik vraag mij af of dat verantwoord is omdat ze nog in de groei zijn.
 3. Mijn resultaat

  Over een half jaar ben ik 50 jaar en ik zorg er voor om geen uitgezakt lijf te krijgen. Naast kracht sport, wat ik thuis doe, wandel ik iedere dag in een stevig tempo. Ik probeer gezond te eten. En ik heb nooit gerookt.
 4. Hoe lang trainen op een dag?

  Ik train zo'n 500, met enkelgewichten verzwaard, tellen op een dag en af en toe zijn dat duizend tellen. Ik doe de russian twist, heel touch, side plank 100 of 80 tellen per zij, de v-up gecombineerd met schaar en de raised legs hold. Maar hoe lang zou ik moeten trainen op een dag?
 5. Transgender en spieropbouw

  Nu is het algemeen bekend dat vrouwen meer moeite moeten doen om zichtbare spieren te krijgen dan mannen maar hoe zit dat bij transgenders?
 6. Supplementen

  Waarom zijn voedingssupplementen nodig bij krachtsport? Ik gebruik ze niet want ik wil zonder supplementen mijn spieren trainen.
 7. Side bend

  De side bend is goed voor de onderste buikspieren. Maar is dat ook goed voor tegen lovehandles?
 8. Mijn resultaten

  De bovenste foto van de buik is van nu en de onderste foto van 3 maanden geleden. Mijn favoriete oefening is de russian twist en de side plank met gebogen benen. Zie foto.ë
 9. Buik- en beenspieroefeningen tegelijk

  20170422_102254.mp4
 10. Overvolle sportschool

  Ik train het liefste thuis in mijn dagelijkse kleding. Ik vind sportkleding lelijk. Ik doe de oefeningen dan wel in een broek i.p.v een rok. Thuis oefenen heeft zo zijn voordelen. Het is gratis, je kunt de oefeningen doen wanneer het je uitkomt en je hoeft niet eerst af te reizen naar de sportschool.
 11. Harder trainen als vrouw

  Waarom moeten vrouwen meer moeite doen om zichtbare spieren te krijgen dan mannen?
 12. Overige hobby's

  Mijn andere hobbies naast fitness zijn tekenen/ schilderen en wandelen het liefste op de hoge venen in België omdat het daar rustig is.
 13. Buik borrelingen

  Als ik buikspieroefeningen doe dan borrelen mijn darmen. Wie heeft dat ook?
 14. Mijn resultaten

  Welke oefeningen zijn wel geschikt voor zichtbare buikspieren?
 15. Mijn resultaten

  Naast beter en gevarieerde voeding doe ik buikspieroefeningen. De zijwaartse plank en de leg raised hold 200 tellen. Volgens mij eet ik best veel sodium in gezouten noten.