Advertentie:

Bart.BB

Members
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Bart.BB last won the day on September 23 2022

Bart.BB had the most liked content!

Community Reputation

13 Goed

1 Follower

About Bart.BB

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Gewicht
  86
 • Vetpercentage
  9.8
 • Lengte (in cm)
  178
 1. Afbeelding AAS

  (alles behalve een expert hiero. Wel Google kampioen ) Krijg geen ervaringen gevonden die positief zijn en volmondig een ja geven. Wel een post van iemand die niks merkt (libido/kracht/pomp/etc) en wat posts die het in het midden laten (twijfel). PS: Ik krijg al jeuk van het lettertype, maar dat zegt natuurlijk echt helemaal niks, hehe. Ik hoop dat iemand betrouwbare info heeft voor je. Tot die tijd lekker in het potje laten.
 2. terug van weggeweest

  GEFELICITEERD!
 3. Terug in de sportschool na een lange tijd.

  Ik sluit me aan bij het advies om te beginnen met Full Body, 2/3 keer in de week en dan goed bijhouden of je aankomt of afvalt. Bij voorkeur dmv een vet meeting. Spier weegt meer dan vet, dus aankomen is je uiteindelijke doel. Al is gelijk blijven ook al winst! Zo lang je maar sterker wordt door de weken heen. In het begin is een push up te veel, maar als je eenmaal begint je met een Bench/Dumbell press komt de rest vanzelf! Hoe veel je nu kan drukken is niet belangrijk! Schaam je er niet voor! Maar GA er voor en zet door!
 4. terug van weggeweest

  Sterkte met je herstel, zowel lichamelijk maar zeer zeker ook mentaal!
 5. De wet is niet makkelijk, je vergeet ook te vermelden in welk wetboek de artikelen staan. Google en ik komen er niet uit De grondwet is het iig niet. Ik zou zeggen Boek 7.. maar dan kloppen je quotes niet. Lastig lastig.... Maar als we toch met nummers gaan smijten... "De privaatrechtelijke grondslag staat in het Burgerlijk Wetboek Boek 5. In artikel 5:1 staat dat eigendom het meest omvattende recht is dat iemand op een zaak kan hebben. Dat betekent onder meer dat de eigenaar van een pand bepaalt wie dat pand of het terrein van dat pand mag betreden en onder welke voorwaarden hij daar mag verblijven. De huurder van een pand heeft dezelfde zeggenschap op grond van het huurrecht. Eigenaar of huurder worden ook wel rechthebbende genoemd. Een rechthebbende is ook de zaakwaarnemer die bij afwezigheid van eigenaar of huurder geacht wordt voor zijn belangen op te komen. Hoewel een [iemand] zijn onderneming in de regel voor een ieder open stelt, neemt dat niet weg dat hij bevoegd blijft de toegang aan bepaalde personen te ontzeggen." Hiermee is je hele post in 1 klapt teniet gedaan. PS: Je zou bijna zeggen dat je gestudeerd moet hebben om de wet goed te interpreteren.
 6. Goede protocol voor spiermassa kweken

  10% massa in 4 maanden..... Je vergeet te vermelden welke stack er werd gebruikt. Mocht je er iets aan verdienen, neem dat een cursus punctuatie. Klink hier om er voor te zorgen dat je post leesbaar is! Het werkt gegarandeerd! Binnen 4 maanden maakte ik 90% minder spelfouten en werd ik eindelijk aangenomen voor mijn droom baan!
 7. DE BESTE TIP VOOR PROTEINE INNAME

  En die mooie Fake foto's erbij om het plaatje compleet te maken. Goed eten is zeker belangrijk, jezelf niet op laten lichten ook
 8. Pre workout

  Het idd niks in vergelijking met DMAA Ik erken ook dat een placebo effect heel sterk is. Dus heel netjes gezegd: ik denk wel degelijk verschil te merken t.o.v. niks nemen. Als het echt alleen neemt als je moe bent, dan blijf je altijd effect voelen (zo lijkt me) Als ik deload en geen scoop pak, dan voorkom ik dat ik alsnog zwaarder ga trainen. Zo'n sufferd ben ik dan wel weer. Zonder, kan ik mijzelf veel beter 'relaxen' en loslaten dat ik op 70-80% train. Edit: Wat Peter zegt kan heel goed kloppen... ik ben best gevoelig voor medicijnen (enzo) en simpel gezegd voelde het een beetje alsof ik mdma op had. Maar ik had geen last van de crash.. niet bewust iig... Edit2: Misschien toch maar eens kijken naar DMHA / DMAA. Is me wel eens aangeboden maar ik had het afgeslagen. Ik ken mijzelf
 9. Pre workout

  Heel herkenbaar. Ik ben toevallig net weer begonnen met pre-workout, na enkele weken gestopt te zijn. De focus was minder, doorzetten was zwaarder, maar zeker de moeite waard om te ontwennen. Op leg dag weer begonnen, dus een mooie test voor mij conditie, kracht en doorzettingsvermogen! Het effect knalde er gisteren keihard in en ik ging als een SPEER! Ik denk er nu over om mijn de-load week (wanneer toepasselijk) te combineren met een stop van pre-workout. Eerst wilde ik geen pre-workout, maar vanwege het 'meh' gevoel begonnen met een eenvoudige versie. Om dezelfde reden als jij hebt, wilde ik niet iets sterks. Nu heb ik wel een sterke...Maar man! wat traint het lekker! Ik werd gewoon super fanatiek, kon blijven stampen en was mega positief ik merkte zelf geen dip, of kort lontje oid, waar ik eerst wel bang voor was. Ik hoop dat je er iets aan hebt.
 10. use mass gainer or whey powder

  When I say something, I always have something to back up my claim. They are available, indeed very true! I could have been a little more clear on that. Thank you for correcting me so nicely All of the gainers have this label Doesn't sound particularly great to my ears either. Some labels of regular weight gainers. I stand by my claim; there are much healthier options to gain weight. Also in your case. Like it or not. EDIT: to be clear(er); a quick intake of high carbs or sugars cause an insuline spike, which you want to prevent if possible. Shakes cause enough spiking as it is and you don't want to overdo it. and to OP: i again forgot to mention that, Whey indeed is the best option for muscle recovery. #oops!
 11. Dat scheelt per persoon, aangezien aanleg een grote factor is. Maar tijdens een echte Cut (na een Bulk), stoppen je spieren met groeien zodra je eengebrek aan voeding voor je spieren krijgt. Wanneer... tsja, alleen ervaring zal het leren. Als je netjes je whey shakes blijft nemen, krijg je voldoende Amino's binnen om het verlies te minimaliseren/compenseren.
 12. use mass gainer or whey powder

  Mass gainers are Carb heavy products (read: sugar!) that help you to gain weight, combined with a lower amount of proteins. Whey powders are 80% proteins, without added sugar. I'm not a fan of gainers, are there are much healthier options to gain weight.
 13. 55 jaar

  Welkom!
 14. Unique pharma dianabol

  Dus je ontkent niet dat je advies niet klopte? Dan is het maar goed ook dat je post weg is. En als jij vindt dat ik me laat kennen ... Sorry maar dat is voor mij niet zo boeiend . Het is in ieder geval voor alle potentiele lezers duidelijk hoe het zit. Wat we voorkomen hier, is dat jij als een betrouwbare bron wordt gezien en dat er ook maar 1 persoon je woorden overneemt. Dankjewel voor je medewerking tot nu toe
 15. Voorstellen Peter

  Goed zo! En denk maar zo; Goed werk heeft TIJD nodig. Snel er op is ook snel er af (en andersom).