Advertentie:

Peter Wouters

Moderators
 • Content count

  776
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  133

Peter Wouters last won the day on February 8

Peter Wouters had the most liked content!

Community Reputation

268 Heel goed

4 Followers

About Peter Wouters

 • Rank
  Semi-expert

Personal Information

 • Gewicht
  85

Recent Profile Visitors

5,460 profile views
 1. Pull up bar bevestigen

  Zoiets zou ik vast zetten met een keilbout. Komt nooit meer los
 2. Unique pharma/ purity pharma test troep?

  Moest je verder willen gaan op een legale manier dan moet je eens contact op nemen met Android Health Clinic in Utrecht. Die behandelen mensen zoals jij.
 3. Unique pharma/ purity pharma test troep?

  Daar is maar 1 middel om dat te weten te komen en dat is door een bloedonderzoek. Verder heb je geen Oestrogeenremmer nodig. Oestrogeen is de kern van de zaak bij trt. Het is een oud fabeltje dat dat onderdrukt moet worden. Ik vraag me dan ook af wat je precies bedoeld met Oestrogeenklachten.
 4. Aanhoudende dorst en moeheid

  Mogelijk insuline resistentie en bijgevolg verhoogd bloedsuiker. Ik ben benieuwd wat de dokter er van vind.
 5. Hoe verhoog je igf1en

  De rode draad in dit verhaal is dat het gebruik van een SERM nooit zin heeft. Kan je een bladzijde verder in het boek lezen. En dit is wat de meeste bodybuilders gebruiken. Met HCG wordt het een ander verhaal maar daar gaat deze topic niet over.
 6. Hoe verhoog je igf1en

  Een interessant stukje uit het boek Anabolics 2006 van William Llewellyn pagina 68. Hieruit blijkt dat niet LH maar de testosteronproduktie in de testikels het probleem is. Volgende recentere meta analyse toont gelijkaardige uitkomsten. Hoogst waarschijnlijk hadden hogere dosissen een effect op de langere recuperatieperiode. "Following AAS withdrawal, LH and FSH levels increased to reach the levels prior to AAS use after a period of 13–24 weeks [34–36]. Interestingly, despite normalization of gonadotropin levels in some studies, serum testosterone remained lower compared with baseline (mean difference of 9.40 nmol/L) even at 16 weeks after AAS withdrawal [35, 36, 44, 46], indicating prolonged impairment of the hypothalamus–pituitary–testicular axis and/or testicular atrophy. In all these studies, testosterone was included in the AAS regimen." https://fisiologiadelejercicio.com/wp-content/uploads/2017/04/Effects-of-Anabolic-Androgenic-Steroids-on-the-Reproductive.pdf
 7. Hoe verhoog je igf1en

  Voor zover ik kan zien zijn LH levels wel gemeten. Zie de uitgebreide studie: https://academic.oup.com/humrep/article/36/4/880/6129954?login=false Juist. 100% correct. In die periode heeft het dan ook geen zin om een serm gaan te gebruiken. "Taking into consideration the very high supraphysiological doses of androgens and the long half-life of the intramuscular depots, it is unlikely that anti-oestrogens are able to counteract the strong suppressive effects of androgens on gonadotrophin production." Alhoewel niet significant zat er een vertraging op tegenover deze zonder nakuur. Maar toegegeven dit kan aan de hogere gemiddelde dosis gelegen hebben.
 8. Hoe verhoog je igf1en

  Is niet mijn advies maar dat van de Haarlem studie. Eigenlijk is het logisch, je lichaam schreeuwt achter Testosteron en Oestrogeen omdat er niets meer wordt gedetecteerd. Welk nut heeft het om een receptor te blokkeren voor een hormoon dat er niet is. Hier is de link: https://peterbond.org/post/haarlem-study-suggests-post-cycle-therapy-pct-doesnt-work Kijk maar eens waar de groep zonder nakuur stond na 3 maanden in meting 3. Edit: de tabel komt van een andere website. Meting 1 op de tabel komt overeen met meting T0 in het artikel. Meting 2 met T1 , meting 3 met T2 enz
 9. Echt of nep

  Ik denk als je zoekt naar een goede reseller binnen de EU van Deus Medical of HilmaBiocare je al in de goede richting zit.
 10. Hoe verhoog je igf1en

  Geen pct gebruiken dan.
 11. Hoe verhoog je igf1en

  Je bedoeld waarschijnlijk Enclomiphene. Is het om je spiermassa te verhogen? Dan denk ik dat je beter gewoon Testosteron gebruikt. Wil je het gebruiken als PCT dan gebruik je beter niets. Het is nooit bewezen dat PCT beter is dan niets. De trend in Nederland en Belgie is tegenwoordig cold turkey. Wat IGF-1 betreft, die gaat omhoog met Testosteron. De peptiden in omloop zijn niet zo betrouwbaar. Je zou zeker moeten zijn dat ze van farmacologische oorsprong zijn.
 12. Enclomapine /peptiden

  Je bedoeld waarschijnlijk Enclomiphene. Is het om je spiermassa te verhogen? Dan denk ik dat je beter gewoon Testosteron gebruikt. Wil je het gebruiken als PCT dan gebruik je beter niets. Het is nooit bewezen dat PCT beter is dan niets. De trend in Nederland en Belgie is tegenwoordig cold turkey. Wat IGF-1 betreft, die gaat omhoog met Testosteron. De peptiden in omloop zijn niet zo betrouwbaar. Je zou zeker moeten zijn dat ze van farmacologische oorsprong zijn.
 13. Ervaringen met prime pharma?

  Er is een forum waar al de certificaten van deze UGL worden gepost en waar diegene die het onderzoek deed meekijkt. Maar dan nog weet je niet zeker of datgene wat wordt aangeboden hetzelfde was als in de labtest. Best is om zelf datgene dat je in je handen hebt te laten testen. Transparantie is de sleutel. Als iemand iets fout heeft toegestuurd gekregen wordt dit vroeg of laat vermeld en dat kan je niet maken als leverancier. Zulke mensen komen bovendrijven, positief of negatief.
 14. Prettige dagen!

  Prettige feestdagen!
 15. Dopinghandelaar opgepakt

  Catcafe aka Liska opgepakt https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/116257/5676383