Advertentie:

CORE Nutrition

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Normaal

About CORE Nutrition

 • Rank
  Amateur
 1. Hoe ziet jouw supplementen keukenkastje eruit?

  Waarom zijn TKA en Ash echte gamechangers voor jou? Merk je dat collageen echt wat voor je doet?
 2. Advies mbt supplementen

  Focus op de echt belangrijke supps: eiwitten, creatine, magnesium, omega 3, evt. pre-workout en amino's. Er zijn natuurlijk nog wel meer supps maar die zijn lang niet allemaal bewezen effectief. Als ik de eerste regels van je post lees dan zou ik vooral eerst focussen op consistent blijven en leren om hard door te trainen ipv af en aan. Succes!
 3. Ik bedacht mij laatst dat ik zelf ook een serieuze gebruiker van supplementen ben. Er staan aardig wat potjes. Natuurlijk kan ik wat goedkoper inkopen maar goed, toch wel aardig. - Weight Gainer - Creatine tabs - B100 complex - Zink - Super Greens - Multi vitamine - Pre-workout Hoe ziet jouw kastje eruit (foto is leukst)?
 4. Vraag i.v.m creatine

  Laat je niet verleiden tot het aannemen van fabeltjes. Ik heb alle vragen omtrent creatine hier opgeschreven: https://core-nutrition.nl/pages/creatine
 5. Pre workout

  Interessante discussie en ook interessante opvattingen en experimenten die hier genoemd worden. Mijn advies is om toch enkel bij de pre-workout te blijven die veilig zijn in gebruik en het niet te gek te maken. Want dan kunnen op de lange duur wel degelijk gezondheidsproblemen ontstaan. Neem ook geen pre-workout met allerlei vreemd en onbekende ingrediënten. De werkzame stoffen kennen wel allemaal wel en blijf daarbij, hooguit in een wat hogere concentratie.
 6. Producten testen

  Hallo iedereen! Zijn er onder jullie mannen/vrouwen die het leuk vinden om producten te testen? Als tegenprestatie zou ik het tof vinden om wat mooie foto's of video's van jezelf met het product en/of posts op social media te krijgen. Voor de wesite: www.core-nutrition.nl en mail naar hello@core-nutrition.nl wanneer je interesse hebt. Hartelijk dank!
 7. Pre-Workout Poll

  Leuk om eens te kijken wat de mensen hier de beste PWO vinden.
 8. Pillenpotjes

  Tussendoor eens een paar weken helemaal stoppen met alles en daarna weer beginnen kan ook helpen. Even een reset van het lichaam.
 9. Pillenpotjes

  Hallo mede-sporters! Met het nemen van diverse supplementen staan er veel potjes in het keukenkastje. Het ene supplement neem je 1-maal daags, het andere 2-maal daags, het ene 1 tablet of capsule, het andere wel 2 of 3. Hoe doen jullie dit? Met een pillendoosje, vullen voor de hele week, of hebben jullie andere handige manieren bedacht of hulpmiddelen hiervoor? Mvg Frank
 10. Pre-workout

  Ik ga zelf erg goed op 2 dubbele espresso's en een banaan als pre-workout Wij verkopen sinds kort ook een energy gum en ik ben hier zeer enthousiast over. De dosering is een stuk hoger dan die van First en al helemaal dan die van Sportlife. Echt het proberen waard. 10 minuutjes van tevoren innemen en energie. Ook handig voor werk, autoritten of studie. Je vindt 'em hier: https://core-nutrition.nl/collections/pre-workout/products/grizz-energy-gum Mvg, Frank P.S. Pre-workout hebben we natuurlijk ook.
 11. Wat is jou favoriete smaak whey protein?

  Ik vind het lekker door de kwark met wat fruit. Dan is banaan, aardbei of vanille het lekkerst!
 12. Dry scooping

  Laat je niet gek maken door Joel Beukers en dat soort figuren
 13. Bulk extreme

  Hierbij dan ook even mijn persoonlijke mening, voor wat het waard is. Ik zie dat het een samengesteld product is, op natuurlijke basis. In sommige gevallen in extreem hoge doseringen. Mocht het wat voor je doen dan is lastig te zeggen of dit nu komt door de Ashwaganda, de B12 of een ander goedje. Je kunt dan beter in "normale" hoeveelheden uitproberen met de afzonderlijke producten. Succes!
 14. maximale eiwitten uit zuivel

  Kun je gewoon doen, geen probleem. TIP: doe er ook nog wat havermout doorheen, zitten ook (een beetje) eiwitten in. Mvg, Frank
 15. Zink supplement goed of slecht idee

  10 mg is de maximale aanbevolen hoeveelheid. Voor veel supplementen heb ik op mijn website een lijstje staan. De info komt van Informatiecentrum Voedingscentrum & Gezondheid en is betrouwbaar. Dit is de pagina met een lijstje van veel vitaminen en mineralen: https://core-nutrition.nl/pages/voedingssupplementen-overzicht Mvg, Frank