Advertentie:

Ganjaman420

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Normaal

About Ganjaman420

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Gewicht
  75
 • Vetpercentage
  5
 • Lengte (in cm)
  1.90
 1. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Als je even een paar berichten gaat teruglezen dan weet je wie je kan contacten. je kan bij @Shorty een bron krijgen.
 2. DNA turinabol

  Okee. Uiteindelijk wel de beste manier vinden wat het minst slecht is voor m’n lichaam. maar je behoudt de spiermassa toch ook als je weer stopt met anabolen zolang je blijft trainen? maar als je stopt met sarms kuur dan blijf je dat wel behouden of moet je dan ook steeds weer kuren blijven doen?
 3. DNA turinabol

  Ja ik begrijp hem. Iedereen wilt zoveel mogelijk verdienen natuurlijk. okee. En sarms. is bijna het zelfde als steroïden?
 4. Dilemma in schema

  Ik zou geen cardio doen na leg day. Ik kan dan amper trap lopen. Laat staan minimaal 20 min hardlopen of ander cardio. Maar dat is mijn mening. ik zelf probeer altijd 20-30 min cardio te doen voor de kracht trainingen.
 5. DNA turinabol

  Ja. Je hebt sowieso daar over gelijk. Of dat ik het had moet laten testen. Okee dus nooit dna pharma halen. Dat heb ik er nu ook zeker van geleerd. Ik wou oraal only met Liv 52 gebruiken. En voornamelijk vanwege de naalden inderdaad. daarover had ik wel van die forums kunnen halen dat merendeels positievere ervaringen hadden met spuiten, vanwege je lever.
 6. DNA turinabol

  Ik had wel wat research gedaan. Maar ik zag alleen maar gemengde antwoorden op forums. En er zijn zoveel soorten. vandaar dat ik ook een milde aas wou gebruiken. ik heb ze wel meteen weggegooid. wat voor merk wordt er aan geraden.
 7. DNA turinabol

  Hopelijk weet iemand het aan de hand van de foto’s of het echt of nep is. alvast bij voorbaat dank.
 8. DNA turinabol

  Goedendag. ik heb dna pharma gekocht. En heb zeer mijn twijfels erover. Heb het net een paar keer gebruikt en krijg er op een paar momenten het warm en veel zweten. weet iemand of het echt of nep is of dat ik beter voor een ander merk kan gaan.