Advertentie:

dimi3

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Normaal

About dimi3

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Gewicht
  79
 • Vetpercentage
  13
 • Lengte (in cm)
  173
 1. meningen schema nodig

  Alvast bedankt voor de schema's en de reply. Maar ook in jou schema ging je dan 5/7 trainen, wat ik zelf niet kan. het blijft wat zoeken, zodra je benen integreert, om dit in 3 dag /week rond te krijgen. Ik zie wel dat je Squats en deadlifts op dezelfde dag deed, dus dat zie ik voor mezelf wel als mogelijkheid om één extra dag in te lassen en zo toch al enkele compounds te kunnen toevoegen voor de benen/onderrug... Thanks.
 2. meningen schema nodig

  Ik heb al paar keer mijn schema proberen omgooien en benen mee te nemen maar dan train ik elke spiergroep maar 1x per week...(3dagen trainen 1 rust en weer opnieuw haal ik niet, ik geraak max 3x/week in de gym). ik lees toch overal dat dit te weinig zou zijn, vandaar. dat schema mag zeker, alle input welkom. had ook al gedacht om bv. 1 dag push/1 dag pull en dan bv. een dag deadlift en squats ofzo... maar blijf het moeilijk combineren vinden als je niet 6/7 in de gym wilt zitten.
 3. meningen schema nodig

  Hey, Jaartje aan het trainen nu en heb recent deadlifts ingevoerd in mijn schema. Ik train dag 1 rug/biceps en dag 2 borst/schouders/buik/triceps. Telkens 1 a 2 dagen rust tussen workouts. Ik heb het gevoel dat mijn oude schema een completere training voor de rug gaf. Graag jullie input ivm de gekozen oefeningen van huidige schema, en of ik een bepaalde spiergroep vergeet etc... Huidig schema rug/biceps: - Deadlifts - bent over barbell row - straight arm pulldown - bicep curl -front shrugs -hammer curl Ik heb het gevoel dat mijn oude schema een completere training voor de rug gaf: lat pulldown seated row straight arm pulldown face pulls hyperextensions bicep curls front shrugs hammer curl rear delt fly alle tips welkom.