Advertentie:

Xeno

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Normaal

About Xeno

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Gewicht
  96
 • Vetpercentage
  22,9
 • Lengte (in cm)
  183
 1. Bevindingen...

  Ik volg op aanraden van jullie leden deze workout. Ik heb me volledig ingelezen en gisteren geprobeerd. Het is me zeer goed bevallen hoor. 2sets van 5 reps / 1 set as many reps as possible. Lees gerust de link eens door. Maar neem je tijd want het is nogal een boterham 😀.. Wat mijn voeding betreft ga ik zeker eens langsgaan bij een coach. Thx voor de reactie!
 2. Bevindingen...

  Welja, ik probeer het zo duidelijk mogelijk als leek uit te leggen, maar begrijp dat het voor jullie niet altijd simpel is een leek te begrijpen . Mijn doel is vet% verliezen en een sportief lichaam in de plaats krijgen. Kg's wegen uiteraard meer dan vet. Dus ik begrijp je verwarring wel als ik zeg te vermageren ipv vet% te verliezen. Maar bodybuilding is niet mijn doel. Ik heb vandaag voor het eerst het Greyskull LP toegepast, alsvolgt: ----- Warming up lichte cardio 2x5 /1x5+ overhead press 2x5 / 1x5+ chinups (reverse) 2x5 / 1x5+squats ------ Vrijdag ga ik terug om dag 2 toe te passen: Warming up lichte cardio 2x5 /1x5+ bench press 2x5 / 1x5+ barbell rows 1x5+ deadlifts ----- Maandag dan dag 3: Warming up lichte cardio 2x5 /1x5+ overhead press 2x5 / 1x5+ chinups (reverse) 2x5 / 1x5+squats ----- Qua voeding zal ik idd best eens langsgaan bij een coach. Bedankt voor de uitleg 😉
 3. Bevindingen...

  Dag allemaal , Omdat ik beginnende sporter ben, ben ik op zoek naar nuttige info die bij mezelf past. Kijkende naar mijn lichaamsmetingen, wat zijn jullie bevindingen.. Meer bepaald, op welke oefeningen e.d. moet ik me richten, waar moet ik naartoe werken en hoe doe ik dat best, niet snelst... Maar best a.u.b. Het is mijn bedoeling om rustig op te bouwen met zowel cardio, vermageren, spieropbouw. Ik volg momenteel het programma hierbij toegevoegd & let op mijn voedingsinname 2560Kcal/dag (excl. sporten) om te vermageren. Mochten jullie nog meer informatie nodig hebben hoor ik het graag.. Aangezien ik nieuw ben in de fitnesswereld is het moeilijk de correcte vragen te stellen of benodigde info te geven . Alvast bedankt!!
 4. Hoi hoi!

  Dag beste mensen, Sedert kort (eind augustus) ben ik toegetreden in een fitnesscentrum. De bedoeling is om terug een betere conditie te krijgen, te vermageren maar ook om spieropbouw te creëren. Ik hoop hier dan ook veel info te vinden, delen... Want als ik aan een avontuur begin, dan weet ik heel graag hoe, wat, hoeveel etc.. Alvast bedankt op voorhand voor de nuttige tips!