Advertentie:

Carli

Members
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Normaal

Over Carli

 • Rang
  Amateur

Persoonlijke informatie

 • Gewicht
  67
 • Lengte (in cm)
  179
 1. gewichten opruimen na oefening of niet

  En wat dacht je van de zweet/gel afdruk waar mensen met hun hoofd hebben gelegen op het bench press bankje, holy gatverdamme neem een handdoek mee! 😭 Fijn om even te klagen 😁 verder bij ons types die opruimen en types die alles laten slingeren maar die vind je denk ik overal
 2. IFBB Comeptitie

  Zeker benieuwd! Alvast succes met de feestdagen 🙈🙈🙈
 3. IFBB Comeptitie

  Hey Jolien, ik heb helemaal geen verstand van wedstrijden of competities of iets dergelijks dus daar ga ik niets over zeggen 😆 Maar ik heb een tijdje via LINDA.nl Dafne van Dommelen gevolgd in de aanloop naar een bikini fitness wedstrijd. Jij hebt je waarschijnlijk al lang goed ingelezen maar misschien toch interessant om te bekijken je ziet goed hoe het haar leven veranderd op dat moment. Hou ons op de hoogte!
 4. Benen training

  Een tijd geleden mijn lag day omgekeerd uitgevoerd, zelfde idee als hierboven beschreven. Die lunges en squats aan het einde! Killing 😵 Voor mij een eenmalige actie!
 5. Toewerken naar chin ups

  Bedankt voor de duidelijke uitleg Peter. o.a. Lat pulldown en reverse grip lat pulldown heb ik al een tijd in mijn schema verwerkt daarnaast heb ik veel met een "stiek" geoefend, ik merk dat ik in die tijd wel vooruit ben gegaan. Van geen chin up naar 3/4 chin-ups hierna moet ik mijn benen gebruiken om een momentum te creëren. Ik wil graag toch tot de 8 kunnen komen, ik ga eens proberen of het helpt om de pulldown met meer gewicht en minder herhalingen te doen. Wat betreft pull ups.... die lukken helemaal nog niet Maar zoals Jolien zegt de aanhouder wint!
 6. Toewerken naar chin ups

  Hey Jolien, Ik haak even in op je topic, hier een "lotgenoot" wat betreft chin ups. Loodzware oefening die ik maar niet goed onder de knie krijg. Zit er bij jou al vooruitgang in?
 7. Hi there

  Dat heb ik gemerkt idd, train de laatste tijd met een split schema upper/lower body, waar voorheen mijn bovenlijf achter bleef begint dat nu eindelijk een klein beetje bij te trekken ;-) En wat betreft voeding eet ik gezond en afwisselend, maak veel zelf en maak gebruik van een app om mijn macro's te berekenen. Gaat goed, behalve in de weekenden dan laat ik nog al eens een steekje vallen wat betreft gezonde voeding.
 8. Niet-gym kleding

  Misschien de oplossing voor je jeans probleem ;-) http://www.menshealth.nl/Stijl/Eindelijk-een-jeans-voor-mannen-met-gespierde-benen
 9. Hi there

  Hey mede sporters, Ook ik wil me even voorstellen, mijn naam is Carli, 27 lentes jong. Ik train al meer dan 10 jaar bij dezelfde sportschool waar ik jaren met name groepslessen heb gevolgd waaronder bodypump. Toen resultaten behalve een goede conditie uit bleven en ik helemaal klaar was met de groepslessen ben ik 2 jaar geleden met krachttraining begonnen. Ik ga sinds die tijd weer met heel erg veel plezier trainen Ik werk fulltime op erg wisselende tijden (dag en nacht) en sinds het afronden van mijn opleiding heb ik weer meer tijd om mij te verdiepen in sport en voeding. Ik hoop hier eea te leren wat betreft trainings methoden en voeding in combinatie met mijn onregelmatige levensstijl. En natuurlijk is gezellige klets ook welkom!