Advertentie:

pim123

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pim123 last won the day on October 10 2017

pim123 had the most liked content!

Community Reputation

3 Normaal

About pim123

 • Rank
  Amateur
 1. ff voorstellen: Pim

  LOL, ja dat is een probleem dat je als geest altijd zal hebben, mischien als je een laken omdoet ?
 2. ff voorstellen: Pim

  En het voordeel ik dat ik om vier uur stop met werken dus in principe om half vijf onder de ijzers kan, als het nog lekker rustig is. Zijn er ook nog van die echte body builder sportschooltjes dan ? Ik dacht dat alle sportscholen er tegenwoordig zo uitzagen.
 3. ff voorstellen: Pim

  De sportschool viel juist een beetje tegen, veel spiegels natuurlijk dus hij leek op internet veel groter Wel mooie machines en zag er verder keurig uit. ( http://www.club-sportsartfitness.nl/algemeen/impressie-club/ )
 4. ff voorstellen: Pim

  Hoi, leuk dat je het vraagt. Nog steeds bezig bij de Fysio, ondertussen een tricepsoefening toegevoegd en vandaag begonnen met borst (weet niet hoe die machine heet). iedere week gaat nog steeds zwaarder, soms in twee weken om het aantal reps wel gelijk te houden. Verleden week ff in de sportschool wezen kijken of het me wat leek, kom ik toevallig mijn fysio tegen die aan het trainen was. Best groot ! Nu met hem aan het verzinnen hoe mijn schema in elkaar kan zitten, wil het in drie delen verdelen, waarvan twee delen dus bij de fysio want daar ben ik toch. Stoppen met roken was voor mij nooit een probleem, ik ben niet nicotineafhankelijk. Ik vond het gewoon lekker en gezellig en vaak een gewoonte.
 5. ff voorstellen: Pim

  Hallo ik ben Pim, 56 jaar oud en pas weer begonnen met trainen. Laatste keer was zo'n 35 jaar geleden in mijn jeugd (toen de de 'sportscholen' nog bedompte hokken waren met vieze douches ) Dit keer train ik onder begeleiding van een fysiotherapeut, altans in het begin. Over een paar maanden weer voorzichtig beginnen bij een echte sportschool. De rest van mijn leven ook aangepakt: groente, fruit, eiwitten, gestopt met roken, veel minder alcohol en letten op mijn calorieen. Alles rustig aan want het moet wel houdbaar zijn, en veel youtube kijken en lezen. Ik lees dus ook mee op dit forum om te leren, en zal, zeker in het begin, nog niet veel bijdragen. Groet, Pim