Advertentie Bodyengymshop

Ghost

Members
 • Aantal bijdragen

  35
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Normaal

Over Ghost

 1. Ghost

  Vandaag is de eerste 2,4 kilo er af (niet schoon gewogen) in 4 dagen tijd. (koolhydraat arm en onder de 2700 Kcal gemiddeld) Urine stinkt verschrikkelijk sterk en adem fruit. Vandaag een grote gebraden kip van de poelier staan te schransen die lekker vet was met een beetje fruit. Activiteit, 0,0. Herinnering voor mijzelf!!!!!! DRINK VEEL MEER WATER. Begin pijn in de lage onderrug te krijgen en de nieren krijgen het zwaar te voortduren. Ik tel verder niets meer uit en hou ook niets meer bij, ik vermoedt dat ik nog wel gemiddeld (gezien de voeding over de dagen heen) nog een 100gram koolhydraten gebruik. Maar extreme stress verbruikt ook verschrikkelijk veel energie maar cumulatief zal ik in keto zitten. Gemniddeld zal ik tegen de 2 liter vocht aan zitten maar dat is dus te weinig. Voeding was veel vet vlees, en vis plus veel vette producten van verse roomkaas en veel olie. Blikje fernades en mountendew tegen het extreem instorten en een paar biertje's. Epilepsie begint een beetje smerig te worden maar gelukkig heb ik de ervaring daarvan al ondervonden door P2I zijn schema's en ben er niet meer te huiverig voor. Ik moet hoe dan ook zo snel mogelijk gewicht droppen....
 2. Ghost

  ik merk dat het nu leeg is! De dromen zijn nu waar geworden en de lexus is een vertekening van de waarheid.... Er was geen agressie meer nodig vanavond maar kon wel duidelijk aangeven dat ik niet meer gewenst ben van smeekbedes of dreigingen. Het is beter om niet meer te vragen om medicatie!
 3. Ghost

  Ik heb vanavond iets gedaan wat ik anders niet zo snel doe....... Ik weet niet of ik een fout heb gemaakt en te ver ben gegaan.... Waarschijnlijk heb ik iets gedaan waar ik zelf niet geheel achter sta maar de stress moet wegwerken... je kon de brochure niet opvragen.....
 4. Ghost

  Middel matige activiteit maar psychisch hele zware belasting.... Het is tijd om te slapen....
 5. Ghost

 6. Ghost

  Ik pak mijn motor terug en dat is waar ik voor werk..... Kapot getrapt en afgeragt op elke manier en misbruikt door vele mensen..... Mijn motor staat nu in de garage en is binnenkort weer bruikbaar voor mij, maar ik leen hem niet meer uit! Ik leen mijn auto nooit meer uit!
 7. Ghost

  Als je deze echt wilt begrijpen, dan moet je de brochure opvragen.... (ik kan het niet vertellen omdat ik dan een ervaring van een mens zou afnemen) @pim123 Mijn teken van vakmanschap.
 8. Ghost

  In de meest vreselijk dromen kan ik tegenwoordig de gashendel of pedaal intrappen. Ik kan tegenwoordig ontsnappen uit de situatie en mijn bezittingen terug claimen.
 9. Ghost

  Ik begrijp het Peter, maar kies er even voor om nog niet dit te doen. Ik heb inmiddels weer redelijk wat alcohol gedronken en ondertussen een aantal mails verstuurt met zeer persoonlijke informatie naar mijn psycholoog. Dingen die verre van geschikt zijn om via een forum uit te leggen. Ik gebruik alcohol op dit moment weer om een beetje de rem er af te halen en te kunnen vertellen. Ik gebruik drank dan ook zeer doel bewust om de rem los te laten.
 10. ff voorstellen: Pim

  Als ik een gewaad aan heb, dan ben ik idd beter zichtbaar. Maar dat jaagt mensen dan weer vaak weg Ik blijf mij dan maar overtuigen om niet in de spiegel te kijken vanwege mijn BAD hairday.......
 11. ff voorstellen: Pim

  Merendeel is idd een beetje fancy geworden en de hardcore scholen zijn exclusief en extreem duur geworden. Vaak ook gericht op personal training met uurtarieven van rond de 60+ euro. Vlak bij mij zit wel een mooie school, maar niet meer te bekostigen voor mij dus. Daarnaast denk ik dat met goede efficiënte training elke sportschool "hardcore" kan zijn. Het vereist alleen meer zelf discipline, inzet en zoeken naar kennis. (gebruikt geen spiegels, ziet zichzelf niet)
 12. ff voorstellen: Pim

  Dit is niet een gemiddelde sportschool kan ik wel zien, ik als simpel nederige boer noem dit wel iets voor de upper-class. Ook een zeer goed gericht concept als ik alles even snel bekijk via de website, denk dat dit helemaal geen slechte keuze voor jou is. (zegt geen U). Mocht je vragen hebben over oefeningen, dan weet ik dat er wel een behoorlijke kennis hier aanwezig is. (ik ben aanwezig, lol ) Nee zonder gein, ik denk dat je hier best wel wat vragen kunt stellen en wellicht omtrent revalidatie dat ik daar nog iets zinnigs over kan zeggen. PS: Als ik zo brutaal mag zijn; vanwaar fysio therapie?
 13. ff voorstellen: Pim

  De fysio trainer of de sportschool Goed om te horen dat je nu naar een sportschool kijkt, teken dat het vooruit gaat. Mooi om te horen en laat (als je wilt) af en toe even weten hoe het gaat? Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
 14. Mijn eigen transformatie

  Die gast die toen al vertelde dat het waarschijnlijk te vroeg was, schema's waren erg goed maar niet haalbaar achteraf. Kampte met hevige epilepsie, stress en achteraf bleek mijn eigen hormoon balans totaal verstoort te zijn. In overleg een periode Nebido gebruikt om uit het dal te komen (heeft mij zeer goed gedaan).