Advertentie:

Zerrin

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zerrin last won the day on June 15 2018

Zerrin had the most liked content!

Community Reputation

3 Normaal

About Zerrin

 • Rank
  Amateur
 1. Even voorstellen

  Toch beetje schaamrood op de kaken, was vergeten update te plaatsen. Gewicht zit inmiddels of 74kg, en had vooraf (kom van 95kg) verwacht dat vet dan wel weg zou zijn maar helaas zit er nog wel een aardig randje aan. We gaan dan nog maar even rustig door met cutten. Mijn aangepaste "lifestyle" begint overige steeds natuurlijker te voelen, daar ben ik wel blij mee.
 2. Even voorstellen

  Voor geïnteresseerden kleine update. Nu ruim twee maanden in bezit van powerrack. Helaas weekje ziek en nog weekje naweeën maar toch al aardig wat meters kunnen maken. Gewicht nu 79kg en taile ruim 7cm smaller. Ik krijg er steeds meer schik in, nog lange weg te gaan maar start is gemaakt. Bedankt voor jullie input, in bijzonder P2I. Zal over twee maanden nog een keer een update plaatsen, hopelijk kan dat zonder het schaamrood op de kaken
 3. Even voorstellen

  Voor ik tot aanschaf overga toch nog maar even maten opgenomen. Heb ruime zolder maar vraag me af op de hoogte van 220cm geen probleem gaat worden?
 4. Even voorstellen

  Dat ziet er echt top uit maar het is al een uitdaging om in een door mij opgebouwde tent te camperen. Als je dit aan mij toevertrouwd ben je levensmoe
 5. Even voorstellen

  Bedankt voor je reactie. Lijkt me prima om met een cage te beginnen en deze vervolgens uit te breiden. Budget zal stuk omhoog moeten wat ik op zich niet erg vind maar wil niet te overdreven starten. Eerst (fysieke) inspanningen maar eens waar maken. De Heavy Duty HD-1 Power Rack + Lat Pulley lijkt me goede optie. Hoor graag op of aanmerkingen en eventuele (betere) alternatieve.
 6. Even voorstellen

  Bedankt voor jullie welkom en de links. Het roept helaas ook veel vragen bij mij op. Voor mij lastig om onderscheid tussen goede en "slechte" barbell te maken. Ook keuze voor juiste dumbbells (materiaal, gewicht, uitbreidbaar) is niet eenvoudig. Ik begrijp zelfs dat het ene bankje het andere niet is. Beetje teveel om hier allemaal te vragen en misschien goed om me bij winkel voor te laten lichten. Een vraag wil ik wel graag stellen. Welke afweging moet ik maken om een power rack, half rack of squat rack aan te schaffen? Loop ik bij squat rack op termijn niet (sneller) tegen beperkingen aan? Ik vind pirma om met een basis te beginnen en deze later uit te breiden maar om deze te moeten vervangen heeft niet mijn voorkeur. Als dit verkeerde aanname is hoor ik het graag!
 7. Even voorstellen

  Wie ben ik Graag wil ik me even voorstellen, "Zerrin" bijna 41 jaar oud Wat ben ik Eerst stappen genomen om van postuur "opgeblazen vuilniszak" af te komen. Ik ben 1.80m en nu 85kg. Dit was een half jaar terug 95kg,. Door frisdrank te laten staan, en km of 50 per week te wandelen goede weg gevonden Wat wil ik Nu half jaar verder is het tijd voor de volgende stap. Ik heb niet de illusie op de cover van Men Health te komen maar beetje model moet er wel in te krijgen zijn. Graag wil ik hiervoor thuis gaan trainen, in verleden wel periode in sportschool actief geweest maar geef nu voorkeur aan thuis trainen. Bedoeling is ongeveer 4x per week thuis te gaan trainen. Wat heb ik nodig Na wat ingelezen te hebben denk ik dat ik er goed aan doe een power rack aan te schaffen. Is het reeel om hier ongeveer € 400,- budget voor uit te trekken? Voorkeur voor tweedehands van betere kwaliteit dan nieuw budget model waar ik later spijt van krijg. Hebben jullie suggesties wat (en waar aan te schaffen)? Kan ik hiervoor bij decathlon terecht of beter marktplaats af speuren? Voor eerste post lijkt me dit wel even genoeg, opmerkingen of suggesties hoor ik graag. Tot op het forum!!!