Advertentie:

Scoopz

Members
 • Content count

  252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Scoopz last won the day on August 14 2019

Scoopz had the most liked content!

Community Reputation

86 Heel goed

1 Follower

About Scoopz

 • Rank
  Professional

Personal Information

 • Gewicht
  96
 • Vetpercentage
  12

Recent Profile Visitors

2,892 profile views
 1. Gebroken enkel + krachttraining

  Hey Wess, Dat is mooi klote! Of je kan trainen en de mate van je training is natuurlijk sterk afhankelijk van de ernst van je breuk en hoe je enkel nu gefixeerd is. Gips, tape etc. Je bovenlichaam kan je natuurlijk gewoon blijven trainen, mits je je enkel niet belast (lopen met gewichten). Benen trainen wordt alweer lastiger, ondanks dat je enkel misschien in het gips zit en je deze niet kan bewegen, kan je deze ook niet (volledig) belasten en kunnen sommige oefeningen wel degelijk de pezen/aanhechtingen welke over het gewricht lopen belasten. Dat zou niet zo mooi zijn en eventueel pijnlijk. En een niet goed genezen enkel breuk kan aardige complicaties teweeg brengen. Ik zou eieren voor mijn geld kiezen en wachten tot je de enkel weer kan belasten op advies van een arts. Laat het bot eerst iets helen. Zou zonde zijn als je permanent last zou houden. Je zou voor benen de leg-extension en - curl kunnen nemen en de rol die normaal net boven je wreef zit, nu wat hoger zetten (halverwege je scheenbeen) of op je kuit. Zo kan je toch een beetje benen trainen. Benen trainen waarbij beweging in het enkel gewricht noodzakelijk zijn (squat, lunges) zijn natuurlijk niet mogelijk of waarbij er veel druk via je voeten wordt verplaatst. Het is even kut, maar beter 6-8 weken niet trainen, dan altijd last houden
 2. Gymbabes Collectie

  Emily Ratajkowski https://www.instagram.com/emrata/ Bekend geworden van oa Blurred Lines..
 3. Test e winny

  Eens. De reden is denk ik dat het steeds meer en makkelijke aangeboden wordt, via underground of de locale aanbieder. De huidige media schets ook idealen welke nagenoeg niet haalbaar zijn. En er wordt vergeten dat daar vaak jaren van dedication, motivation en afzien aan vooraf zijn gegaan. En vergeet genetische aanleg niet. Maar tegenwoordig, via het internet, even een kuurtje bestellen om in de zomer er strak bij te lopen op het strand in Spanje. Vol aan de zuip, vol in de kuur en terugkomen als een ingezakte pudding waarbij er weer een nieuwe kuur klaar stand, want aan de vorige is niets overgehouden. Waar is de tijd van goed eten, goed trainen en de tijd nemen gebleven, om een solide basis op te bouwen waar je op kan terugvallen of op verder kan bouwen. Men denkt zo snel dat ze hun natuurlijke limiet bereikt hebben, te snel... Alles moet tegenwoordig snel en direct en vergeten daarbij hun eigen gezondheid. Leuk voor de portemonnee van de handelaar, minder leuk voor je lichaam. Met alle respect voor degenen die er wel verstandig mee omgaan natuurlijk, bovenstaande is enkel gericht op sommigen die er niets van snappen of willen snappen.
 4. Test e winny

  2 jaar en dan 8 kg aangekomen of in de afgelopen 20 jaar? En wil je massa, dan zou ik de cardio achterwege laten, misschien beperken tot een minimum, 90% fitness - 10% cardio. Daarbij om massa te winnen is een calorie overschot nodig en om vet te verliezen (droger worden) is een calorie tekort nodig. Dus dat gaat lastig tegelijk. Wil je optimale resultaten van een anabolica (=opbouwend), dan zul je dus moeten eten, meer eten anders is het zonde van de spullen. Afvallen doe je niet met anabolica, maar met eventuele andere middelen. Met de androgene effecten van Winstrol zul je echt wel wat vet verliezen en ook werkt het vochtafdrijvend, maar voor vetverbranding is het niet bedoeld. Fout! En dubbel fout! Je begint niet met Winstrol om af te vallen, maar je kijkt naar je voeding. Daarbij kan anabolica je ondersteunen, mits je de juiste middelen neemt voor het doel. Vragen naar merken is niet aan te raden op fora!! Begrijp me niet verkeerd, Winstrol zal je echt wel wat resultaten geven, maar puur voor het vetverlies kan je beter andere middelen nemen. 8-12 weken is toch wel enigszins lang en het is zeker wel levertoxisch. Beter zou max 8 weken op max 50mg ed zijn. Of zoals eerder voorbijkwam, injecteren ELKE DAG
 5. Favoriete oefening

  Idem, de squat. Tevens een week spierpijn altijd! Zie er altijd enorm tegen op, maar eenmaal bezig vind ik het heerlijk!
 6. Gymbabes Collectie

  Thanks!
 7. Gymbabes Collectie

  Ja sorry voor mijn afwezigheid Fit..
 8. Gymbabes Collectie

  Daar zijn we weer! Samantha Hoopes https://www.instagram.com/samanthahoopes/ Marisa Papen https://www.instagram.com/explore/tags/marisapapen/
 9. Voeding en fitness

  Hey @Peter Wouters, goed om jou nog steeds hier te zien. Je weet toch, assumption is the mother of all F*** ups
 10. Test e winny

  Ik ben het helemaal eens met @P2I dat er nog wel meer "clean" uit te halen is, immers 1,90 m en 84 kg.. Na 1 jaar trainen heb je bij lange na nog niet het maximale bereikt. Ook vind ik je voeding erg eenzijdig en zou ik er bijvoorbeeld meer noten en vis (scheelt je weer in de omega's) en ander vlees in verwerken. Kijk ook eens naar andere bronnen van koolhydraten, aardappel is soms best lekker denk ik voor jou en er is meer groente dan spinazie, broccoli schijnt ook heerlijk te zijn om maar in het groen te blijven. Verder kijkend naar je voeding kom ik op nog niet op 2500 kCal op rustdagen, laat ik een kleine foutmarge hanteren dan kom ik nog niet in de buurt van jouw 3000 kCal. Dus je voeding is niet in orde, de bronnen niet en de totale calorie inname niet. En dan zal je ook niet groeien. Ik weet niet wat je begin stats waren, maar het zou zonde zijn om je natuurlijke groei te verkloten door de naar andere middelen te grijpen. Maar goed, ik denk dat je zelf oud en wijs genoeg bent. Eerlijk advies moet gegeven worden en ik denk dat je nog niet klaar bent voor een kuur, je hebt (denk ik, dat kan een foute aanname zijn van mij) nog te weinig trainingservaring, je voeding is niet in orde (of je hebt niet het juiste eetschema doorgegeven). Met je huidige voeding zal geen enkele kuur aanslaan. Daarbij is 500mg Test E per week meer dan voldoende voor een beginner, maar gezien jouw jonge leeftijd zou het hormoon voldoende aanwezig moeten zijn. Met 60mg Winstrol per dag is het een overkill, 40 mg is genoeg. Winstrol is immers Test in orale vorm en het zal wat vochtretentie tegen werken. Daarom zou het ook beter zijn om dit de laatste 6 weken van een kuur te nemen. Zie dit niet als kritiek of als aanval, maar denk erover na. De bedoeling is om je te helpen.
 11. Body en fit casein kwaliteit

  Wanneer je een simpele rekensom doet, kom je uit op het feit dat de waardes opgegeven door Body & Fit overeenkomen met de analyse van Supplementenlabtest. Het is dus eigenlijk een nutteloze analyse en zonde van het geld voor de test. De procentuele verschillen komen doordat verschillende smaken gebruikt zijn. Banaan en vanille zijn getest en deze twee hebben altijd een afwijking ten opzichte van een smaakloze variant. Storm in een glas water en niets aan de hand.
 12. Bodybuilding memes post ze hier!

  Echt kansloos synthol figuren..
 13. Voor de mensen die niet weten wie dit zijn: Simeon Panda.. Geweldig spul dat bamboe!! Mike O'Hearn Met Rich Piana...need I say more... We know something they don't know and we're not gonna tell you... Hang in there fellow "natty's"
 14. Even voorstellen

  Welkom Edward! Allereerst super knap en goed van je dat je het roer om gaat gooien. Staar je niet blind op de weegschaal, maar kijk naar je vetpercentage. Weet je dit, mooi, weet je dit niet, laat het dan meteen opmeten. Op die manier kan je je vorderingen en veranderingen bijhouden en weet je of je op de goede weg zit met je voeding/calorieën. Straks ben je 10 kilo lichter, maar wat ben je dan kwijt...spieren of vet? Mocht je niet weten wat dit inhoudt dan kunnen wij je daarbij wel helpen. Het opmeten moet je echter zelf doen. Daarnaast is het leuk om nu foto's te nemen van je huidige fysiek en de omtrek van bijvoorbeeld je biceps, borst, buik en benen. Altijd leuk om later te vergelijken en weer een indicatie om te kijken of je op de goede weg bent. Met 3 dagen in de week trainen zou ik voor een fullbody workout of upper/lower body workout gaan en dan de nadruk op compound oefeningen leggen. Deze geven doorgaans een grotere trainingsprikkel en zal voor jou meer resultaten opleveren. Maar dat natuurlijk wel in overleg met je trainer. Suikers dien je natuurlijk zo veel mogelijk te voorkomen en ik zou dus daarom ook de liga om 10.00 uur weglaten en vervangen door complexere bronnen. Roggebrood is een optie. Verder is het gewoon kijken hoe het gaat en aanpassen wanneer nodig. Post je trainingsschema straks als je die hebt, dan kunnen we daar ook naar kijken. Heel veel succes!