Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  709
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  110

Shorty last won the day on December 1

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

195 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Semi-expert

Recent Profile Visitors

9,456 profile views
 1. Vraag bij heropstart

  Hier in NL heb ik een super bron die naar België verzend. Stuur me maar een berichtje als dat moet. Geen idee wat je zoekt, maar dat hoor ik dan wel en speel ik het door!
 2. Precies! De kuur zal zinloos zijn! 12 weken is the way to go en ALTIJD nakuren met Clomifeen!
 3. ripped*

  Ik ga je een berichtje sturen!
 4. AAS

  Geen, pas daarmee op! Zeer oplichtingsgevoelig. Ik zag je berichtje en heb al op je gereageerd!
 5. Ervaringen met prime pharma?

  Beiden niet doen, het is OF ondergedoseerd OF er zit niet in wat ze zeggen dat er in zit. Primobolan bevat bijvoorbeeld nooit Primobolan, is mega duur, dus ze stoppen er netjes een beetje in, maar voor de rest is het bijvoorbeeld Masteron of Boldenon. Betrouwnbare, Nederlandse bron heb ik wel eventueel voor degenen die me een berichtje sturen. Daar kunnen we niet openlijk op het forum over praten.
 6. Logboek LGD-4033 & RAD-140

  Als die set van 13-15 op Benchpress en Barbell curls zo aanhouden... dan omhoog in gewicht! Blijf goed opwarmen! Altijd 2 sets licht doen en als je pezen en gewrichten goed warm zijn pas knallen!
 7. 12 week LGD4033 logbook

  Kan dat? Zeker! Hoelang geleden heb je voor het laatst een deload week gedaan?
 8. 12 week LGD4033 logbook

  Wauw! 2.5kg+ in 4 weken. Dat is mega goed! Die snelle toename neemt wel af in de komende weken, dat houdt nooit stand, maar dat is niet erg! Keep grinding! Verder: dat moe zijn, is geen bijwerking. Wat wel kan, is dat je ietwat overtraind bent. Hoevaak train je per week? Meer dan 4 of zelfs 5 keer is teveel in mijn optiek. Dan blaas je je centraal zenuwstelsel op en kan je niks meer!
 9. LGD-4033 Ervaring

  Je hebt al een mailtje van me met een bron
 10. ripped*

  Got it!
 11. Lage testwaardes rad140

  Zolang je je goed voelt, is het oke, maar het is verplicht om een nakuur te doen met dit soort waardes. Ik adviseer ze altijd, en dit is precies waarom je ze niet kunt skippen! Jij reageert duidelijk zeer heftig op de SARM. Opzich goed, want dan weet je dat ie werkt. Maar dus ook ZEKER die nakuur doen. Ook was je testosteron al serieus laag, dat had ik je op WhatsApp ook al aangegeven. Dat zal zeker genetisch zijn, aangezien dit je eerste SARM kuur is!
 12. Sarms kuur

  Yes sir!
 13. Sarms kuur

  Komt ie aan, stuur je een berichtje!
 14. Bevindingen...

  Ik begrijp het trainingsschema niet zo goed. 2x5 / 1x5+ Wat betekent dat? Als dat 2 sets van 5 reps betekent, is dat bij lange na niet genoeg Over de kcal inname heet @Bart.BBzeker gelijk. Als 2200 kcal je baseline is, moet je geen 2500 eten. Dan kom je juist AAN in vetmassa. (Zeker met dit trainingsschema)