Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Shorty last won the day on March 5

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

57 Heel goed

4 Followers

About Shorty

 • Rank
  Professional

Recent Profile Visitors

1,829 profile views
 1. Elastiek :)

  Geert, dit is een topic van 4 jaar oud
 2. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Mijn motivatie is heeeeeel extreem op het moment. Ik kan godverdomme die klote gym niet in... Das echt mijn ding, dus dat mis ik heel erg nu. Dat merk ik persoonlijk heel erg!
 3. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Nou Jiggie, die banden en zo geven nogal wat weerstand als je het goed doet. Daarmee pak je het allemaal wel aan hoor
 4. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Jeff Cavaleire van AthleanX heeft echt een uurtje geleden een video geupload! Dus we gaan gewoon thuis wat doen... En dan maar een beetje cutten denk ik, 3 weekjes mini-cut ertussendoor haha. Want ja, efficiënt bulken gaat niet.
 5. LGD-4033

  Jullie mogen me zelf ook een berichtje daarvoor sturen hoor haha. Vragen staat vrij. Maar je hebt een berichtje.
 6. LGD-4033

  Je hebt een berichtje.
 7. Hulp nodig bij voedingschema voor het afvallen

  Bleh die smerige shakes bah. Ik pak dadelijk lekker 100gram van die protein chocolate bites van de Bulk Powders. Is wat duurder dan een shake maar wel 200x lekkerder en vanavond lekker een visje uit de oven van Iglo. Hmmm
 8. mijn schema en stats

  Exact. Voor niemand is een hapklaar schema en/of methode. Frietchinezen? Die doen niks met friet hahaha. Vreten alleen dingen die wij alleen in biologieboeken zien als "exotische, bedreigde diersoorten"
 9. mijn schema en stats

  Twee dingen: Een, 18 personen in een studie is niet genoeg en is lang niet specifiek genoeg om betrouwbaar te zijn. Dus het enige wat we hebben is ervaring en bro-science. En twee, anabolica gebruik is volledig onbelangrijk tegenover wat werkt in termen van training. Als je kuurt en je traint als een halve tamme rat, groei je nog niets.
 10. mijn schema en stats

  Ja dan hebben we een ander idee. Supersets hoeven ook helemaal niet op antagonisten te gaan. Het gaat erom dat je in de tweede set een spiergroep pakt die je in de eerste set niet pakt. Dat is juist het hele idee. Dus dat kan inderdaad biceps-triceps zijn, maar ook schouders-triceps, of kuiten-borst. Whatever you want Maar je hebt wel gelijk op het gebied van split training denk ik persoonlijk. Je kunt op die manier veel beter focussen op je zwakke plekken en spiergroepen dan tijdens een full body training die maar all-over-the-place is. (In mijn optiek dan weer, wil niemand over de zeik brengen haha)
 11. mijn schema en stats

  Waarom zouden supersets een extra zware belasting zijn? Je doet de oefeningen van een andere spiergroep in de rust van de ene oefening. Bijvoorbeeld een set benchpress en dan dus een set preacher curls. Ik zie niet hoe dat een extra zware belasting zou zijn?
 12. mijn schema en stats

  Dat is al VEEL beter joh! Dat gaat je stukken helpen. Echt goed gedaan zo!
 13. Op zoek naar pillen kuur dianabol

  Doe ik. Je ziet het berichtje verschijnen.
 14. Op zoek naar pillen kuur dianabol

  Hey gozer, Zo kan je hier geen bericht plaatsen, zeker niet als je eerste bericht. Als je iets zoekt, kan je dat beter via een privé-bericht doen. Ik kan je eventueel naar een bron sturen, MAAR ook is een Dianabol kuur doen zonder injecties van testosteron ernaast een van de domste dingen die je kunt doen, dus dat gaat ook niemand aan je verkopen die een heeeeeel klein beetje verstand heeft van hormonen. Je mist dan onder andere het lichaamseigen hormoon Testosteron (het hormoon wat jou een man maakt...) en die productie gaat van je lichaam op 0. Dat brengt veel problemen teweeg. Groeten!