Advertentie:Shorty

Moderators
 • Content count

  389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Shorty last won the day on September 19

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

103 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Professional

Recent Profile Visitors

2,393 profile views
 1. Even voorstellen

  Welkom kerel! Ik denk dat je niet de enige bent die van een ander forum komt, omdat het wat afneemt qua nuttige info of zelfs omdat mensen vaak meteen raar gaan lopen doen. Hier zijn gelukkig veel mensen met hetzelfde doel, so let's get better together! Zijn er vragen over training en voeding, dan kan iedereen helpen hier denk ik zo. Zijn er vragen over hormonen en zo, hoor ik het graag. Heb veel ervaring met alle compounds in de wereld en vooral ook domme dingen gedaan. Dus daarom help ik nu mensen om die domme dingen dus vooral NIET te doen😆 Groeten!!
 2. ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc

  Daarbij komt nog de vraag of je echt wilt om een (beschermend) hormoon wilt beperken? Het is er voor een reden en de veiligheid in onze sport en het gebruiken van spulletjes, zit hem in het verstandig omgaan met die dingen.
 3. I am starting an Ostarine cycle 

  Hey man! If you absolutely know for sure you have real Ostarine, you STILL need a PCT. Even SARMs are (minimally) suppressive, but suppressive anyway. Clomid (clomiphene) for 4 weeks. First week 50mg per day and then three weeks at 25mg per day.
 4. ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc

  Hey kerel! Nou kunnen we daar heel kort over zijn, en dat is simpelweg dat er nog helemaal geen bewijs is dat zoiets werkt. Alleen op een rat en dan een bepaalde dosis, en om die te repliceren, moet je zo verschrikkelijk veel euro's spenderen... dat je beter af bent een mooie tweedehandse auto te kopen in mijn optiek Het klinkt allemaal wel heel mooi, maar zoals @Peter Wouters ook al zegt, is Myostatine beperken ook niet altijd wat goeds...
 5. Hmm ja, van het ene is wel een maximum of aanbevolen hoeveelheid te vinden. En ban het andere niet. Waar je rekening mee moet houden is dat je ook een TEVEEL kunt hebben van bepaalde vitaminen en mineralen. De wateroplosbare vitaminen plas je bijvoorbeeld bij een overschot weer uit. In vetoplosbare vitaminen dus weer niet en dat kan tot gevaarlijke hoeveelheden oplopen!
 6. Onderzoek thuissporten

  Ik heb alleen de nadelen ervan ontdekt. Wat een fantastische kutperiode
 7. Stacker pro

  Is altijd rommel kerel! ''Fatburners'' gooien ze alleen maar caffeine en andere rommel in, uiteindelijk doet het helemaal niets meer dan je hartslag omhoog gooien en dat wil je eigenlijk niet. Caffeine kan ook erg slecht zijn voor je namelijk.
 8. Nieuw op het forum

  Hoi Luuk, Welkom inderdaad! Als er vragen zijn, over wat dan ook, stuur ons een berichtje of knal een bericht op het forum Groeten!!
 9. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Ik kom hier even in, en allereerst @Peter Wouters hele goede info. Ik denk dat jij en @Fit heel goed geprobeerd hebben uit te leggen dat dit probleem hoogstwaarschijnlijk bij dieet zit. Als men dan niet wilt luisteren en dan nog dingen wil gaan doen, kunnen we daar niets meer aan doen. Als er vragen zijn van de kant van hormonen, kunnen we eens een flinke skypesessie hebben @Kameleon. Als je daar interesse in hebt. Er zitten namelijk wel serieus downsides aan met je hormonen fucken op het moment dat prostaatkanker een issue is. (Ze zijn namelijk vaak vrij zeker van dat prostaatkanker een hormoon gedreven kankersoort is. En dan zou je dus van alles weer aanwakkeren op het moment dat je Clomid of zelfs TRT neemt.) Dit kunnen we samen uitzoeken, want zoals je je beschrijft, voel je je mega kut. MAAR iedereen hier wil je graag helpen zoals je merkt. Het begin zit denk ik absoluut bij het eten van koolhydraten en vetten. Die dieetkeuze is ronduit stom, als ik hard mag zijn Als je wilt skypen hierover, kan dat. Dan stuur me ff een berichtje met je skype account erin Groeten!
 10. LGD-4033

  Hey Snowfever, LGD wil je op 10mg per dag. 5mg is meer geschikt voor vrouwen. De ideale duur van een SARMs kuur is 12 weken, de reden hiervoor is dat het allemaal net lekker ff gaat werken op week 5-6 en dan heb je dus nog maar eventje over als je 8 weken doet, waar je met 12 weken nog 6 weken gains over hebt! SARMs zijn subtiel in hun gains, dus ineens ENORM worden doe je niet. Ik denk dat voor jouw doel LGD-4033 voor 12 weken heel leuk is en dat je er heel blij mee zult zijn qua wat het je brengt in resultaten! Ik zal je even een berichtje doen ook. Groeten!
 11. Omdat dan alle Test losbreekt? Nu moet ik zeggen dat ik geen idee heb wat je bedoelt Maar om je vraag te beantwoorden; Nee dat is niet slecht nee, het is juist super voor een mega pomp. Aderen zullen meer open staan, dus meer bloed, dus dikkere pomp.
 12. Lastig huidprobleem?

  Wat minder smakelijk en meer geschikt voor de dermatoloog, maar helpt wel als wij misschien met z'n allen weten wat het is haha. Ik denk persoonlijk iets van histamine, maar dat is gissen inderdaad zonder foto
 13. Lastig huidprobleem?

  Hoi! Ik ken deels het probleem. Ik DENK dat het misschien je shirt is, probeer eens te sporten met een ander materiaal sportshirt of zelfs een gewoon katoenen shirt? Groeten!
 14. Net begonnen

  Al het bovenstaande! En daarbij zeg ik ook: Vergelijk jezelf niet met anderen en grafiekjes. Wat belangrijk is, is wat jij van je eigen lijf vind. En of iemand anders dat mooi, vet, awesome, fit of iets anders vindt... is totaal onbelangrijk...
 15. Hoe beginnen / trainingsschema

  Jep. Perfect advies van @Peter Wouters. En dan ons schema volgen dat @jiggie aangeeft. Dan komt het zeker weten goed.