Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  668
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

Shorty last won the day on May 10

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

179 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Semi-expert

Recent Profile Visitors

7,748 profile views
 1. Sarms, rad140

  Dit was 100% het geval.
 2. LGD 4033 Na Kuur?

  Bart heeft gelijk. Sowieso op dat soort websites bestellen is linke soep... vaker dan eens is het troep!
 3. Sorry iedereen! Mijn mailbox zat vol, daarom konden jullie geen berichtjes sturen! Ik heb jullie allemaal een berichtje gestuurd!
 4. Ik verwacht een beetje wat @Peter Wouters zegt, maar ook dat blijft speculeren. Verlies je bijvoorbeeld kracht in je armen als je die "stroomschokjes" voelt? Zo ja, zou het een zenuw kunnen zijn die in je schouder bekneld zit. Dit zou KUNNEN aangezien bankdrukken echt dikke poep is qua oefening voor spiermassa, maar veel mensen doen hem om "sterk te lijken" en doen het dan veel te zwaar en overbelasten die schouders dan op die manier en kan er een zenuw bekneld raken.
 5. Dat zullen ze alle SARMs doen (mits je echte SARMs hebt) tot een bepaalde hoogte. De een wat meer dan de ander. Welke je zou moeten kiezen, heeft meer te maken met je verdere doelen. Je kunt me altijd een berichtje sturen met moeilijkere vragen, of ze hier open op het forum stellen. Waar je sowieso mee moet beginnen mocht je dat niet doen, is je Potassium (Kalium) en Magnesium en Calcium inname op peil hebben. Die zijn HEEL belangrijk voor het gezond houden van gewrichten als je aan krachttraining doet! Groeten!
 6. ripped*

  Hey man, je hebt een berichtje. Ik zou AC-262 zeker weten niet doen. Daar is zeer weinig van bekend en daar sta ikzelf bijvoorbeeld niet achter. Je wil geen gekke bijwerkingen over een jaar of wat omdat je maar wat genomen hebt dat net op de markt is. Toch? Je hebt maar 1 lichaam man!
 7. Sarms kuur

  Done.
 8. ff voorstellen

  Welkom! We hebben ook de Stallone en Schwarzenegger generatie NODIG op dit forum, ik ben er zelf mee opgevoed dus laat maar komen die ''veteranen!'' Hoop dat je hier lekker op je plek zult zijn!
 9. Sarms kuur

  Ook jij hebt een berichtje! Het duurt ff voordat je een goede bron hebt, maar ook voor een nakuur, aangezien SARMs toch iets bedrukkend zijn op de Testosteron spiegel.
 10. SARMS

  Je hebt hem weer en als het goed is, zijn alle vragen beantwoord
 11. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  De video's heb ik hier, momentje. En je kunt me bereiken via een persoonlijk berichtje hier via het forum
 12. Hulp gevraagd voedingschema

  Eens met @Jeroen Ook vind ik het heel vreemd dat je in 5.5 uur werk geen pauze hebt. Volgens mij is bij 4 uur of meer werk iets van 15 minuten wettelijk verplicht. Maar kan het fout hebben! Verder: "Lukt me helaas niet." Dit past niet bij iemand die met Astma de Viking Run gaat doen...
 13. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Dat is nogal een brede vraag! Ik heb videos gemaakt hierover op YouTube. Die moeten hier ook ergens staan. Maar voor meer diepgaande info kab je me ook een berichtje sturen en Skypen/bellen/appen we even over die info. Het is goed dat je dit soort info zoekt. Laat zien dat je om je gezondheid geeft! Got it!
 14. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Yes! Check je mailbox maar even! Ik zie dat ik een mailtje heb van je, ik zal hem beantwoorden kerel!
 15. SARMS

  Eens met Fit hierboven. Je bent al 10kg aangekomen, maar op 1m93 is er nog VEEL ruimte voor extra bulk! Eten, eten, eten! En correct trainen en slapen vooral ook. Een bron voor SARMs heb ik wel, maar ook dan geld dat je EERST de basis 100% onder controle hebt. Anders zullen die SARMs niet doen wat je wilt!