Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  96

Shorty last won the day on December 14 2022

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

176 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Semi-expert

Recent Profile Visitors

6,696 profile views
 1. Fitness app

  Hey! Naar mijn mening is een YouTube app met de goeie subscriptions de beste optie! Seth Feroce, Greg Doucette, Eddie Hall. Dat soort mensen weten heel goed hoe hun sporten en delen van sport werken, kunt alles van ze leren! Als je maar LUISTERT naar wat ze zeggen en ook wilt begrijpen WAAROM dat zo is. Neem alle info op van ze en maak dan zelf je schema
 2. Mactropin Nep?

  Heb gereageerd op je berichtje kerel!
 3. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  SARMs zijn geschikt voor elke leeftijd hoor! het is wel belangrijk dat je de basis goed onder controle hebt! Voor een eventuele bron weet je waar je moet zijn Je hebt een berichtje MK-677 is niet echt waard om er voor te betalen, dan is in mijn optiek zeker weren HGH injecteren beter. Goedkoper EN effectiever!
 4. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Done
 5. Hand/arm oefening

  Dit MOET de raarste vraag op dit forum zijn nu, die prijs heb je gewonnen @Nos Verder zie ik dat je al geholpen bent haha!
 6. Pillenpotjes

  Yes, ook waar. Alles wat we nemen is ergens ook een belasting voor ons lichaam.
 7. Pillenpotjes

  Eens met @Peter Wouters Pillendoosjes geprobeerd maar je vergeet 1 dag dat ding mee te nemen en dan neem je niks in Ik ga nu altijd het rijtje af en neem gewoon elke dag alles.
 8. misschien toch niet zo goed bezig ?

  Omdat hij dat leuk vind? Ik doe de oldschool split, omdat ik dat lekker vind en de pomp voor mij daarop beter is. De ene persoon reageert goed op PPL, de andere op oldschool splits. De andere op 7 dagen per week elke keer de spiergroepen kiezen die hij wil trainen.
 9. SARMs advies nodig

  Hey @Bolo, Je input is welkom en deels correct. Eerst inderdaad het eten etc. goed geregeld hebben is de basis en die is bij veel mensen niet op orde. Maar je moet nooit, maar dan ook nooit, HCG gebruiken gedurende je hele kuur. Het is 1, zinloos. En 2, je stuurt gemixte signalen over ''HCG zegt produceren, oh nee toch niet want er is nog synthetisch hormoon, HCG zegt jawel produceren, Test-E zegt weer nee joh hoeft niet ik ben er nog...'' etc. etc. Daarnaast kunnen de Leydig cellen ongevoelig worden voor HCG en dus ook voor lichaamseigen LH. Dat wil dus zeggen dat het lichaam niet optimaal of zelfs helemaal geen Testosteron zou kunnen produceren. Dus HCG gewoon maar de hele kuur gebruiken, is roekeloos. Ergens is het wel zo natuurlijk dat ie makkelijker Tren kan bestellen dan een nakuur voor SARMs etc. Maar dat is niet de schuld van @Dazing
 10. Logboek Hakan

  Heel beknopt! Ik volg je!
 11. SARMs advies nodig

  Hmm... inbox is toch echt praktisch leeg nu. Ik stuur je een mail. Komt ie aan.
 12. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Doe ik! Mailbox vol, excuses!
 13. SARMs advies nodig

  Oeps! Dan is mijn inbox vol! Ik zal jou een mailtje sturen! Om je vragen te beantwoorden; ALS je de mogelijkheid hebt om ze terug te sturen, doe dat. De kans is absoluut 0 dat je nu iets legits hebt, want een kuur van die 3 dingen bestaat nooit uit 3 potjes capsules, want dan heb je er te weinig. Plus daarnaast nog het feit dat 3 SARMs stacken voor veel mensen echt te veel geld is! Voor echte SARMs van hoge kwaliteit en geen ondergedoseerde (of zelfs neppe) ''SARMs'' betaal je gewoon echt meer. Puntje 2 is wel een belangrijke; Nolvadex is geen nakuur, dat doet echt een stuk minder voor het herstel van je testosteron productie dan Clomifeen doet. Dat adviseer ik al jaren als nakuur voor SARMs. Nolvadex is WEL benodigd (als extra naast Clomifeen) voor anabolica nakuren. Simpelweg omdat het daar gebruikt dient te worden om (de effecten van) oestrogeen rebound te voorkomen en dat je dus in de nakuur ineens borstvorming krijgt. (gynecomastia) Ik heb een kijkje gewaagd op de website waar je het over hebt, en god wat ziet dat er shady uit. Sowieso zijn party drugs en zo toch echt ZO slecht voor je (op welke manier dan ook...) dat ik denk dat je principes niet goed liggen als je zo'n website maakt. Bah. Sorry, heb er weinig goede woorden voor Dat is het dan voor nu! Je hebt een mailtje voor de bron. Groeten!
 14. Voor de mensen die niet weten dat Mactropin's ''lab'' is opgerold (maanden geleden) en dat het dus niet meer te koop is... Die weten dat nu. Alles wat je nu kunt kopen is misschien nog van lagere kwaliteit dan dat Mactropin al was.
 15. maximale eiwitten uit zuivel

  Laag niveau? Nee joh, alleen veel verschillende lichamen die verschillend reageren. Ik drink veel zuivel, een ander is lactose intolerant. ik HAAT noten bijvoorbeeld, maar Edamame en linzenSOEP lust ik graag. Heb een half-Spaanse vriendin die mega lekker kookt, super veelzijdig. De ene keer eten we Pasta Pesto (met pijnboompitten etc. erin, zoals het hoort) en de andere keer zalmforel uit de oven, of een volledige zeevruchten paëlla. Teveel vezels is ook niet oke he, de ene persoon raakt ervan aan de schijterij en de ander raakt geconstipeerd. Die balans moet per persoon uitgezocht worden. Wat belangrijker is dan macro's, zijn de micro's!