Advertentie:Shorty

Moderators
 • Content count

  347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Shorty last won the day on May 12

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

87 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Professional

Recent Profile Visitors

2,055 profile views
 1. Help!

  Hoi Mick! Dat vetlaagje krijg jij weg! Het enige wat je nodig hebt is eten in een deficiet. Dus als je nu niet afvalt, eet je toch nog teveel kcal. (of je verbrandt te weinig, het werkt twee kanten op.) Je eet teveel eiwitten, niet nodig zo veel, dus die kunnen omlaag. Ook van teveel eiwitten kan je dik worden, die bevatten gewoon kcal natuurlijk. 4 kcal per gram. Dus schroef die gerust met 70 omlaag. 150 is voldoende, ZEKER op je huidige gewicht en lengte. Geen zorgen! 70 gram eiwit x 4 kcal per gram = 280 kcal. Als je die dus even een week niet eet, dan nog eens op de weegschaal gaan staan. En het is ook niet 1,2,3 weg, het duurt helaas lang! En dan klote randje op je navel en heupen, gaat als laatste meestal... Geen stress en gewoon even die eiwitjes omlaag, dat scheelt bijna 300kcal. Dat moet te zien zijn in je vetpercentage. Welkom op het forum trouwens! Succes!
 2. Oestrogeen en gynecomastie

  Natuurlijk, als mensen weer gaan kuren en ze nemen geen voorzorgsmaatregelen etc. Komt het gewoon keihard terug. Uniek, misschien. Als je kijkt naar de halfwaardes van dat soort medicatie, is het vaak zo dat je na langere tijd pas wat ziet. Plus, ik wilde dus echt niet onder het mes. Een echo had ik ook niet, mijn huisarts wilde me daarmee niet helpen. Maar die wist ook niet dat Oestrogeen ook te vinden was in mannen, dus dat zegt voldoende.
 3. Welkom op het forum gozer! Inderdaad, volledig sluit me aan bij @Fit Je kunt niet vet op een bepaalde plek verminderen ook, dus afvallen op alleen je buikregio bijvoorbeeld kan je vergeten. Gewoon simpelweg minder kcal eten dan dat je verbrandt. Dat mag McDonalds en Pizza Hut zijn. Maar ook het eigen papje wat je moeder in de avond maakt kcal in - kcal uit. Als je meer verbrandt dan dat je eet, zal je lichaam hetgeen wat het tekort heeft uit je vet gaan halen. En dan val je dus af (Of Pindakaas smeren...)
 4. Oestrogeen en gynecomastie

  Ik wel. Ieder zijn ding idd. Ik zou graag zien wie er achter een heel boek zit en een volledige websites met seminars. Is niet zo raar toch? wat heeft ie te verliezen? Medicatie werkt niet voor iedereen, @PeterBond. Sommigen komen er ook zelfs helemaal niet vanaf zonder operatie. Zoals Fit al zegt. Die heeft het ook niet eventjes gedaan. Ikzelf had aan een kleine 4 maanden Raloxifeen genoeg. Onder het mes zou ik niet doen, je ligt er zomaar 6 maanden uit met je hechtingen en zo. 4 weken 120mg per dag en daarna door op 60mg per dag tot het ver genoeg weg was dat ik tevreden was. (Totaal 4 maanden of zo) Tamoxifen heeft voor mij in een kleine 7 maanden noppes gedaan.
 5. Oestrogeen en gynecomastie

  Jep zag de datum later ook. Hele leuke grap ja (#sarcasm), vooral als je invloed schijnt te hebben in de fitness wereld van NL. Maar goed, dat ter zijde: De foto op je website is niet zo fantastisch man, hierop kunnen wij niet "zien" of jij wel eens wat gebruikt hebt. No offense, maar als ik jouw informatie vergelijk met bijvoorbeeld die van Greg Doucette of Vigorous Steve en daarbij ook in acht nemende hoe zij eruit zien (plus hun IQ en ervaringen), neem ik echt vele malen liever hun advies en informatie over dan de jouwe. Hoop dat je dat wel begrijpt If you act like a mastermind, you have to look the part.
 6. Oestrogeen en gynecomastie

  Gelukkig heb ik die twijfel helemaal totaal niet, dat de wijze waarop ik al mijn spullen verkrijg iets ook maar 0.5% afwijkends aan me levert. Helaas is dat in veel gevallen wel zo inderdaad, mensen verkiezen euro's boven het eerlijk zijn over wat er in een flesje of potje zit. En dat is moraal ook nog eens compleet fucked. Als je nou eens goed leest, zeg ik helemaal niet dat Progesteron voor gyno zorgt. Nooit heb ik dat gezegd. Ook is het wel grappig om te lezen hoor over mannelijke primaten die ze aan "de pil" zetten, maar verder hebben we niets aan die info. En dan hebben we duidelijk ook een andere ervaring met Endocrinologen. Ik heb een goed idee, we doen gewoon allebei ons ding Wij begrijpen elkaar niet, en dat mag! No problemo. Ik heb trouwens even rond geneusd op je website, kan nergens foto's van je vinden en er staat ook nergens of je ooit zelf serieus gekuurd hebt. Wat ik daarentegen wel kan vinden is dat je mensen aanbeveelt om pindakaas op hun buik te smeren en zichzelf te in wrappen met vershoudfolie. Hele leuke 1 april grap, echt super tof. Je ziet verdomme overal foto's van mensen die die shit gaan doen. Echt, leuke grap. SMH...
 7. Oestrogeen en gynecomastie

  Haha, neppe tamoxifen? (niet verkeerd bedoeld...) Dat is dan wel echt de eerste keer dat ik dat hoor. Tamoxifen is niet duur genoeg (het is namelijk spotgoedkoop) om te ''faken''. En gelukkig heb ik een bron die absoluut niet overtroffen worden, haha. De kans dat mijn Tamoxifen nep was, is letterlijk 0.00000%. Natuurlijk heb ik het niet tijdens een kuur gebruikt, dat is ook het domste tijdstip om te bekijken of je gyno hebt. Je kunt de gyno het beste ''bekijken'' als je hormonen in balans zijn en op je natuurlijke niveau zijn, zonder allerlei andere variabelen. Nolvadex tijdens een kuur is toch wel echt een beetje het gat in de dam proberen te dichten met een punaise... (je hebt inderdaad wel gelijk dat meer dan 40mg Nolvadex per dag geen extra waarde heeft) STERKER NOG: Tamoxifen kan mogelijk tijdens een kuur met Nandrolone (NPP of Deca) of Tren zelfs zorgen dat dingen niet verlopen zoals ze horen. (hiervan zijn naar mijn weten geen wetenschappelijke studies naar gedaan, maar: als je het niet zeker weet en je hoort zoiets, lijkt het me niet te getuigen van een gezond stel hersenhelften als je het dan toch tijdens je kuur met een Progesteron gebaseerd hormoon neemt.) Het is overigens ook mijn ervaring dat endocrinologen etc. (de mensen die verstand zouden moeten hebben van hormonen) en bijvoorbeeld apothekers en huisartsen al helemaal (de mensen die dus zomaar lekker bakken insuline meegeven aan mensen met overgewicht en diabetes) compleet 0,0 verstand hebben van de hormonen. Of het nu Insuline, Prolactine, SHBG, Testosteron, Oestradiol, of Progesteron is, ze weten de BALLEN er van.
 8. Oestrogeen en gynecomastie

  Over het onbelang van Prolactine gaan we het niet eens worden, dat zie ik al. En dat is geen probleem. Dus daar stop ik. Wat ik wél wil zeggen, is dat Tamoxifen bij heel, maar dan ook heel veel mensen totaal geen reet gedaan heeft en dat Raloxifeen letterlijk en figuurlijk het harde ongewilde schijfje afbrokkelt. Waaronder bij mijzelf en meerdere mensen in mijn kringen. Agree to disagree. No problemo, maar wilde het wel gezegd hebben. Fijne avond!
 9. Ostarine log

  You should start a new topic for this. That way it's more clear. But: the answer is neither. The most optimal dose is 25mg per day for men. 12.5mg per day for women. And the most optimal cycle length is 12 weeks. So: 12 weeks. And 25mg, not 20 and not 30.
 10. Hey friends !Im newbie.

  Hey and welcome! Exactly, where are you from and where do you live?
 11. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Oh dit hoop ik zo... 1 juli, laat het zo zijn
 12. Nieuw lid

  Hey man! Welkom. #jaloers... thuisgym
 13. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Zeker weten! Is een goede combo! Je weet waar je moet zijn voor een goeie bron toch?
 14. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  (Sorry, deze is veel later dan de rest, dacht dat ik deze al geplaatst had, maar toch niet! Sorry people! SARM - Testolone - RAD-140.Beste dames en heren, Ik zal hieronder nu wat informatie geven over de SARM Testolone (wetenschappelijke benaming RAD-140). Veel mensen vragen zich af waar het zoal voor gebruikt kan worden en wat de effecten zijn. Dosering - 1 keer per dag. Mannen: 20 tot 30mg, eenmaal bij het ontbijt bijvoorbeeld. Vrouwen: start de eerste twee weken op 10 a 15mg per dag en als je daarvan niets negatiefs ondervindt, kan de dosis naar 20-30mg verhoogd worden. Effecten: - Zorgt voor extra stikstofretentie. (betere pomp en meer kracht) - Een van de beste SARMs voor kracht en uithoudingsvermogen. - Zorgt voor sterkere botten, pezen en spieren. - Voorkomt verliezen van spiermassa en kracht tijdens het cutten. - Erg bruikbaar om droge spiermassa mee te bouwen! - Maakt het lichaam efficiënter in het gebruiken van eiwitten, koolhydraten en goede vetten. - Verhoogt ook het cardio-uithoudingsvermogen veel tijdens sessies op de fiets of loopband. - NIET levertoxisch, zoals Prohormonen en Orale steroïden. Advies kuurlengte: 12 weken is perfect. Daarna neemt de effectiviteit af en dan doet men een nakuur. Dan neem je 3 tot 4 weken niets, zo went het lichaam weer aan ''naturel'' zijn en als je dan weer met een nieuwe kuur beginnen zou, is deze weer maximaal effectief. Dit kan dezelfde SARM overnieuw zijn, of een totaal andere. Testosteron onderdrukking: Tussen de 1 en 20 procent. Hiervoor is een mini-nakuur met Clomifeen altijd aangeraden. Is dat verplicht? Nee, ik ben niemand's papa, maar voorkomen is beter dan genezen... Clomifeen heeft mijn eigen natuurlijke testosteron productie zelfs blijvend verhoogd! Vragen mogen jullie altijd roepen!
 15. Mountainbike tijdens corona

  Oooeh, dan moeten jullie echt even de videos van Rapper Sjors kijken! Al die dikke tricks en tips man. Poah.