Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Shorty last won the day on January 4

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

49 Heel goed

3 Followers

About Shorty

 • Rank
  Semi-professional

Recent Profile Visitors

1,597 profile views
 1. Sarms

  LGD gegarandeerd de beste voor bulken. Zowel clean als dirty bulk. S4 en Ostarine voor het bouwen van massa terwijl je cut EN vasthouden van massa natuurlijk. Cardarine is fantastisch tijdens elke kuur. Die geeft je zoveel uithoudingsvermogen en extra reps, dat is niet normaal dus die kan overal bij toegevoegd worden!
 2. cutten/bulken

  Als jij maar diep genoeg in een deficiet zit, worden vanzelf jouw spieren ook opgevreten. Hoeveel proteine je ook eet. Ook is het zo dat als je te weinig koolhydraten eet met de eiwitten elke dag, gaan die eiwitten niet als aminozuren door het celmembraan. Voor elk eiwit molecuul heb je een koolhydraat molecuul nodig om uberhaupt die eiwitten te laten opnemen. Als ik daar een studie op kan vinden, zal ik hem plaatsen maar dit stond ook vooral in alle biologieboeken die ik tot nu toe op school gehad heb
 3. cutten/bulken

  Hans, je kunt spiermassa niet behouden door meer ewitten te eten. Je spieren worden behouden, simpelweg door ze te gebruiken. Dus zolang jij blijft sporten, of jou in een calorisch deficiet of een surplus zit! Vet verliezen gebeurt sneller als je meer spiermassa hebt die kcal verbrandt, dus... het zal naarmate je meer spiermassa bouwt, sneller gaan! Welkom op het forum Jeanette! Helaas is dat gewoon een eetlustremmer. Werkt dus hetzelfde als gewoon jezelf niet aanstellen en minder eten dan dat je verbrandt. vet verliezen en spiermassa opbouwen gaat met hard werken en af en toe afzien haha. Niet door Phentermine te nemen...
 4. Oestrogeen

  Als er voor noppes iets ingekocht kan worden, is het vaak qua kwaliteit helemaal ruk OF niet eens daadwerkelijk een SARM. En dan worden dingen super link...
 5. Informatie SARM Ligandrol / LGD-4033

  Heb het meerdere malen geprobeerd, maar noppes. Dat is denk ik alleen je centen weggooien. Als je op 10mg niet kunt groeien, zit het probleem heel ergens anders!
 6. Oestrogeen

  Het tegendeel is waar! Heel veel mensen kiezen nu vaak voor geen bijwerkingen en dan maar wat duurder. In plaats van acne, prostaatvergroting (kans erop), cholesterol verhoging, leverwaarden die het te verduren krijgen etc. Tegenwoordig kiezen mensen vaak voor SARMs. Ook simpelweg voor de reden dat je met SARMs kuurtjes van 12 weken kunt doen, zonder te prikken! En bij een orale steroid, hoort wel een prikje, anders loop je tegen mega veel problemen aan. Erectiestoornissen is er eentje van.
 7. Dianabol

  Nee. Je zet dan je eigen testosteron productie op 0 en dan heb je daar dus geen oestrogeen conversie van... je hebt oestrogeen nodig, niet veel, maar je hebt het nodig. Anders krijg je al snel last van pijnlijke gewrichten, je brein wordt wazig, vergeetachtig, dat soort dingen. Zonder oestrogeen functioneer je niet. EN zonder een prikje Test in de mix bij een orale steroid, heb je ook praktisch geen gains daaraan, want je lichaam heeft niks om op terug te vallen en dus verlies je alles wat je daarmee opgebouwd hebt...
 8. Willen de mensen hier meer info over SARMs?

  Massa is Die massa is VEEL beter te behouden! 300mg per week aan Test is altijd sterker dan een SARM. Maar combineren is ook mogelijk! Zeg maar 250mg per week aan Test-E bijvoorbeeld met een SARM als RAD-140 ernaast of bijvoorbeeld Ostarine is erg lekker!
 9. Dianabol

  Tbol wordt het kleinere broertje van Dbol genoemd... Is zeker niet waar! Het is praktisch Dbol maar dan zonder het water, een stuk minder levertoxisch en geen water vasthoudende oestrogeen conversie. PERFECT voor een hercompositie of cutting cycle. Turinabol is een stuk duurder, maar dat is simpelweg omdat je een hoger aantal mg per dag van nodig hebt EN er zijn praktisch geen bijwerkingen tegenover andere orale steroïden. Daarom is het duurder. Als het hetzelfde kost als Dbol, is het simpelweg geen Tbol! Zorg dus simpelweg dat je een goeie bron hebt, want je wordt belazerd waar je bij staat. Het kan iemand vaak niets schelen wat jij in je keel gooit!
 10. Wat maakt dat nou uit man? Gewoon lekker meedoen! Fuck it
 11. Nieuw hier.

  Welkom! Er is hier genoeg kennis te vergaren, dus doe je voordeel er mee
 12. pull ups

  Dan is er helaas geen meerwaarde voor. Dan is het gewoon nog even de kracht opbouwen daarvoor met de Lat Pull machine. Verder ook totaal niet erg, want met de machine kan je net zo'n big ass rug maken als met een pull-up.
 13. Beste, lieve, slimme mensen, Ik maak dit bericht omdat ik me soms zorgen maak over de informatie die op internet te vinden is en mensen die bepaalde informatie verkondigen. Ik zit op het moment in een Facebook groep en in die groep zitten mensen die een testosteron vervangingstherapie doen en nodig hebben omdat hun eigen lichaam niet voldoende aanmaakt om goed te functioneren. Nou is dat simpelweg op te lossen met kennis en genoeg middelen om vervolgens over te gaan naar een prikje van een bepaalde Testosteron ester. (Maar tot een bepaalde hoogte is Testosteron toedienen gezond vanaf daar gaat het naar ongezond bezig zijn en niet weten wat je doet...) Nu weet ik dat er mensen hier van het forum ook in die groep te vinden zijn. En vooral voor die mensen geldt dit bericht ook sterk... Ikzelf heb VEEL ervaring met alle compounds in de wereld en heb allerlei soorten doseringen geprobeerd en weet exact wat ze doen. In die Facebook groep zijn mensen die in de medische wereld actief zijn maar totaal geen verstand hebben van anabolica in de echte wereld. (Op papier wel maar uiteindelijk hebben we daar geen ene kut aan) Er wordt daar bijvoorbeeld gezegd dat je 350mg per week aan Testosteron een "therapie dosis" mag noemen en dat "echte cycles" pas beginnen vanaf 500mg Testosteron... De mensen die al wel eens 350mg Testosteron genomen hebben, of zelfs 250mg, weten precies dat dat TOTALE BULLSHIT is en dat je als een koe groeit op 350mg. (en zelfs al op 250mg per week) Vervolgens heb ik daar mijn mening over gegeven qua wat ik vond van die absurd hoge doseringen, en nu ben ik geblokkeerd in de groep en kan ik alleen nog lezen. Zo zie je dat mensen niet graag praten en hun ongelijk toegeven en dan doen ze zulke kinderachtige dingen. Het is simpelweg levensgevaarlijk als doorsnee mensen bijna 3 keer de dosis nemen als een IFBB bodybuilder... Dat gaat echt mijn pet voorbij. Ik wil hierbij mijzelf compleet open stellen voor vragen over allerlei compounds, kuren etc. Ik wil mensen hier graag mee helpen die WEL een aantal hersencellen hebben die actief zijn. Zodat mensen gezond kunnen blijven tijdens hun kuurtjes en erna. ALLES mag gevraagd worden en op ALLES wordt antwoord gegeven, uit ervaring EN literatuur perspectief. (Op papier kan iets namelijk A zeggen, maar in het lichaam B doen.) Super bedankt voor jullie tijd om het berichtje te willen lezen en ik zie graag vragen komen over alles SARMs, Steroids en andere dingen gerelateerd! Groeten!
 14. Introductie.

  Yes! Welkom! Leuk om ook een vechtsporter in ons midden te hebben!
 15. Dippen shoulder wrecker ?

  Wat let je om je schouders en borst eens goed op te warmen en het dan nogmaals te proberen? Neem wel altijd gewoon een houding aan die voor je schouder lekker voelt. Als het knelt of iets dergelijks, niet doen!