Advertentie:

Shorty

Members
 • Aantal bijdragen

  33
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Shorty last won the day on April 23

Shorty had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

3 Normaal

1 Volger

Over Shorty

 • Rang
  Amateur
 1. Vrouwen kunnen een mooie volle rug vormen hoor, maar het zal qua vormen nooit maar dan ook nooit op een mannelijke rug lijken. Als dat je doel zou zijn, Sylvie, google dan even naar een wat haalbaarder plaatje
 2. Gino! Serieuze gains gemaakt man. Misschien kan je wel eens research doen naar een SARM. Mocht je nog groter willen worden in elk geval, als dat niet het geval is, gewoon lekker natty blijven trainen. Maar al met al, damn, hard gewerkt gozer.
 3. Trapezius

  Facepulls zijn perfect. Goed het midden van het touw naar je voorhoofd willen trekken, zeker weten dat je hem voelt in je trapezius. Daarnaast de old-school ''shrugs'' zijn er. En NIET draaien met je schouders, op en neer, niet draaien. Slijmbeursonstekingen everywhere, zoveel mensen die dit niet weten.
 4. onderzoek anabolen

  Je kunt me een privé berichtje sturen met daarin iets van een enquete of zoiets joh. Als ik je kan helpen, dikke prima!
 5. Updates 05-10-2018

  Heb er totaal geen last van kerel. Body&Fit en XXL mogen van mij best adverteren
 6. SARM lgd-4033 log

  Je kunt al wel starten in de nakuur hoor. Spiermassa verliezen doet ons lijf niet graag. Spiervolume val je meestal af en dan lijkt het heel erg alsof je massa kwijt bent maar het is alleen water wat de spieren verlaat omdat je minder eet. Het is een beetje een mindfuck! Gewoon beginnen in de nakuur maar niet met een enorme deficiet van calorieën. Gewoon 250 omlaag en dan dat eventjes aanhouden, dan weer iets omlaag en dan komt het helemaal goed Laat je niet bang maken. De weegschaal gaat iets omlaag maar het gaat om de spiegel!
 7. Anabolenkuurkopen.nl oplichters

  Mega kut en mega balen. En daarom koop je bij een betrouwbare bron! Betaal je misschien wat meer maar dan heb je wel je spullen... Waarom heb je eigenlijk bij ze besteld? Je weet gewoon dat alles daar ondergedoseerd is. Of het is helemaal niet wat ze zeggen dat het is! (Bijvoorbeeld je besteld Anavar maar de bijwerkingen schreeuwen Winstrol.) Ik vind het overigens al ERG shady om in een envelop geld op te sturen en zo joh... Wat had je eigenlijk besteld?
 8. SARM lgd-4033 log

  In mijn opinie, even die massa laten aanzetten, ook al is daar een beetje vet bij. Wat ik altijd doe is zoveel mogelijk massa winnen, dus ook wat vet, dat is dan maar zo. En als je tevreden bent met de ''size'' van jezelf. Dan flink cutten, dan sta je er super droog bij en lijkt het allemaal nog een tikje groter! Dat stelt mij (en mijn vriendin haha, mijn vriendin is mijn persoonlijk jurylid bijna) nooit teleur! Iedereen heeft een goed bulkseizoen nodig zeg ik altijd
 9. waar koop ik steoride

  Klinkt goed dit bericht, helaas mogen we op verkoop of vraag naar verkoop niet ingaan. SARMs zijn wellicht een optie voor je, je kunt de Log van Bartverbeek lezen op dit forum!
 10. ervaringen met tren icm test

  Dan kies je nu helemaal de verkeerde dingen eigenlijk. Tren is juist HEEL slecht voor uithoudingsvermogen. De trap oplopen kan erg zwaar zijn op Trenbolone. Is dit je eerste kuur, of een van je eerste? Zo klinkt het wel eigenlijk. Je kunt me een privé berichtje sturen en dan kan ik je wat tips geven.
 11. SARM lgd-4033 log

  Ja, je maakt voorlopig nog wel wat gains! De reden dat het even duurt voordat je resultaten gaat merken en zien is omdat LGD toch zeker wel een dag of 10 duurt om de volle dosering in het bloed op te bouwen. Daarna komt het van zijn plek! Daarom ook 12 weken en geen 8 bijvoorbeeld, dan zou het net lekker bezig zijn en dan stop je alweer. Dat je "slechter" bent in flat bench is misschien simpelweg omdat je schouders en triceps het meeste werk doen. Dat kan je verminderen door extreem je schouders in het bankje te drukken. Dan voel ik hem zelf VEEL beter in mijn borst!
 12. SARM lgd-4033 log

  Blij dat het je bevalt! Blijf jezelf pushen, dat kan nu gewoon. 15 procent krachtwinst is serieus en zeker niet iets wat je zomaar even doet zonder iets extra's! Ikzelf houdt altijd zeker 90 procent vast na een SARM cycle. Dit is simpelweg omdat ze nauwelijks watergewicht vasthouden en dit fuckt met je hoofd! Hoeveel winst heb je gemaakt met bench, legpress/squats, bicep tricep etc? In kg per oefening bedoel ik!
 13. Vandaag in de krant

  Dit soort berichten zijn gemaakt voor idioten, door idioten. Net als shit zoals dit: Er wordt zoveel onzin verkocht op tv en in tijdschriften over ''anabole middelen''. Als ze gevaarlijk waren, werden ze in de medische wereld niet gebruikt. (En let wel, in VEEL hogere dosissen dan dat een bodybuilder ze ooit zou doen. NOOIT heb ik gelezen dat iemand 350mg per dag aan Anadrol neemt!!! In de medische wereld heel normaal om spiermassa verlies tegen te gaan. Gekkenwerk.)
 14. Winny te laat beginnen met test-e/bold

  Ik weet dat het een oud topic is, maar dit soort dingen is belangrijk dat het goed uitgesproken wordt. Er zijn een paar dingen waar ik mee zit... 1. Je gebruikt Boldenon op een VEEL te lage dosis, Boldenon is pas effectief met een kleine 600 tot 800 mg per week. Ikzelf gebruik 750mg per week als ik Boldenon (Equipoise) gebruik. 2. Dan erbij die je dat te gebruiken voor MINIMAAL 14 weken (het liefst 16), omdat het de langste ester in de anabolica wereld is. Het bouwt HEEL langzaam op. 3. Winstrol is een goeie finisher op zo'n kuur, maar dan gebruik je Winstrol inderdaad 6 weken. Omdat de halfwaarde zo kort is, kan je inderdaad de dag voor je nakuur start, stoppen met de Winstrol. Voor orale steroïden dien je wel ALTIJD ook een extra lever-en-nier supplement te nemen. Deze zijn hard op je leverwaarden en elk kleine beetje helpt. 4. Nakuren doe je NIET alleen met Clomifeen!! Dat doe je met Clomifeen, Nolvadex (Tamoxifen) EN Aromasin of Arimidex. (deze zijn tegen allerlei oestrogeen schommelingen die je niet wilt. Voortaan beter eerst de vraag stellen met als voorbeeld je kuur erbij, dan kunnen we erover praten voordat je ermee begint. Een goed begin is de halve kuur!
 15. Mahmut mass

  Da's een hele rare studie man. Er was in die studie geen enkel verschil in lichaamscompositie in beiden groepen. Dus OF die mensen aten niet zoveel eiwit, OF die mensen trainden als fucking mietjes haha! Waarom doet iemand maar een halve studie altijd?! 😂🤣