Shorty

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Shorty last won the day on April 11

Shorty had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

2 Normaal

Over Shorty

 • Rang
  Amateur
 1. Anabolen op internet

  Je kunt dit soort dingen beter niet via een topic vragen. Stuur me een pb en dan kan ik wat voor je betekenen, mits je trainingservaring, voeding en vooral leeftijd goed zitten!
 2. Test e winny

  Verdiep je eens in SARMs anders? Ostarine (MK-2866) of Andarine (S4) kunnen echt wel iets voor je betekenen. Ben je half-naturel zeg maar, en je legt niet je hele hormoonstelsel plat. SARMs onderdrukken je natuurlijke testosteron productie met MAXIMAAL 15 tot 20 procent, ikzelf heb 8 procent onderdrukking. Maar daar win ik dan in 12 weken (zonder bijwerkingen en geen leverproblemen en zo...) een kleine 1,5 a 2 kilo mee, terwijl ik misschien iets omlaag ga met vetpercentage (als ik aan het cutten ben, houdt het perfect je spiermassa vast) en ik kan op een SARM zoals LGD-4033 3 a 3,5 kg pakken in 12 weken als ik bulk! Dat is toch lekker, maar het zijn subtiele veranderingen en je geeft je lichaam geen klap! (Oh en de pomp in de gym is heerlijk ) Ostarine en Andarine lijken in heel veel dingen op Winstrol! Als je meer informatie zoekt, stuur me even een berichtje, dan heb ik wel een paar goede links voor je met informatieve videos en zo!
 3. Winstrol

  S4 is een van die SARMs waar ik veel info over ga schrijven hier! Een SARM is een synthetische stof en de afkorting staat voor: Selective Androgen Receptor Modulator. Dat wil zeggen dat het op de androgeen receptor reageert net als een anabool hormoon (zoals Testosteron of een van zijn afgeleiden, zoals Winstrol etc.) MAAR dan zonder de nare bijwerkingen zoals acné, prostaatvergroting, levertoxiciteit, haaruitval... Je kent ze wel! Ook voor vrouwen zeer geschikt, omdat het geen mannelijk hormoon is! Wordt gewoon oraal ingenomen, ikzelf doe het met capsules. Je kunt het ook oplossen in een mix van water en alcohol maar dat (qua smaak) is intens vies haha, dus mensen kiezen vaak voor de capsules. Is ook makkelijk doseren natuurlijk. Qua bronnen mogen we niks bespreken toch? Als iemand vragen heeft over wat dan ook SARMs of Steroïden gerelateerd, info kan ik altijd verstrekken.
 4. Voorstellen van mijzelf

  Gaan we doen! Ga ik eerst basic info geven, en dan op elke afzonderlijk erop!
 5. Winstrol

  Als mensen goed reageren op Winstrol en iets veiligers willen, adviseer ik ze altijd S4. Heb al een aantal atleten op S4 en iedereen wil meer haha! S4 heeft dezelfde uiterlijke en lichamelijke werkingen, zoals aders die meer ''poppen'', je spieren droger en harder maken en een hoop kracht! (niet onderschatten...) Maar dan zonder de levertoxiciteit en acne etc. Ikzelf doe gemiddeld 3 SARMs kuurtjes per jaar en dat brengt me veel progressie met HEEL weinig tot geen bijwerkingen
 6. Pre workout

  Oud topic, ik weet het. Maar als je een serieuze Pre-Workout wilt... Damn. 5150 van Rich Piana OF Spazmatic van Tim Muriello. Allebei WAANZINNIG!
 7. Voorstellen van mijzelf

  Dan ga ik dat zeker doen! SARMs zijn nog erg onbekend in NL. Dus denk dat ik daarmee begin Daarna kan ik verzoekjes doen bijvoorbeeld als iemand ideeën heeft! Weet niet waar ik kan beginnen!
 8. Voorstellen van mijzelf

  Hoi beste mede-sportfanaten! Basic info: ik ben 1m67 (vandaar Shorty) en weeg nu 70 kg (aan het cutten gelukkig haha, net 6 kg kwijt.) Ik was op zoek naar een forum om te leren over nog meer supplementen etc. die daadwerkelijk werken en mijn huidige kennis aan anderen over te brengen! Ben student Fysiotherapie en ik ben de hele dag bezig met beweging, gezondheid, voeding, noem maar op. Ik ben heel erg thuis in de wereld van SARMs, anabolica (anabolica kan je natuurlijk niet zien als ''supplement'' maar toch) en andere dingen, zoals kruiden en medicijnen etc. Als mensen vragen hebben, kunnen ze me altijd bereiken via een berichtje of iets dergelijks, ik vind het geweldig om mensen te helpen! Dit bevordert mijn eigen kennis natuurlijk ook. Dat was het wel denk ik! Hoop hier veel bij te leren en mensen ook nieuwe dingen te leren! Groeten, Shorty