Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  571
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

Shorty last won the day on May 20

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

168 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Semi-expert

Recent Profile Visitors

5,412 profile views
 1. advies nodig voor Anabool/Steroids gebruik

  Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit. Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit. Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt. Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind. Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar. Etc. Etc. En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!
 2. SARMs

  Altijd. Elke SARM is onderdrukkend. Niet nakuren is een ronduit dom idee. Het begin is zeker weten of je SARMs ook echt SARMs zijn, het eind is de nakuur. Beiden MEGA belangrijk
 3. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Natuurlijk kan dat!
 4. Mactropin Nep?

  Hey man, T5 is de grootste onzin die er is. Werkt het? Ja... soort van. ECA stack is het eigenlijk. En dat is echt maar procentjes sneller dan wat je nu verbrandt... Dus stel je verbrandt nu 2500 kcal per dag. Zeg dat ie 5% verhoogt, dan kom je op 125 extra kcal uit haha. En daar betaal je tientallen euro's voor? Kan je beter 1 Snicker of 1 Banaan minder eten elke dag, of 1 km verder wandelen. Dat is een identiek resultaat!
 5. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  We kunnen niet over bronnen praten, dat kan wel in privé berichten uiteraard!
 6. weldaad van kersen

  Volgens mij zijn zwarte bessen ook in dit specifieke ding erg goed. Sowieso is fruit MEGA belangrijk!
 7. Mactropin Nep?

  Done!
 8. Pct yk-11 ?

  Hey kerel, welkom. Ik val meteen ff met de deur in huis: YK-11 is een ''belooft veel, doet weinig in de praktijk'' geval van PED's. (Performance Enhancing Drugs) En het tweede waar ik mee zit, is dat je al besloten hebt iets te gaan kopen, doen etc. (hoop dat je het nog niet besteld hebt zonder een nakuur in gedachten te hebben, dat zou maximaal roekeloos zijn) zonder daarbij dus te weten wat je nodig hebt voor het herstel. Herstel is ALLES bij een ''kuur''. Je verliest alles (of bijna alles) van wat je eventueel opbouwt als je niet correct nakuurt, en dat is hartstikke zonde, maar vooral de negatieve effecten op het lichaam en daarbij dan nog een slechte (of geen) nakuur. Nakuren kopen houdt in dat je medicijnen moet kopen (Clomifeen en Tamoxifen zou je nodig hebben) maar dat kan niet zomaar, dat is illegaal namelijk Als je spiermassa wilt bouwen met een SARM, is LGD-4033 een veeeeeeeeeel betere keus. Onderzocht en veilig. (OOK een nakuur voor nodig) Het enige wat je moet doen, is een betrouwbare bron zoeken voor SARMs, er wordt veel gefaked en gespiked met andere dingen zodat het LIJKT op een SARM) Sorry voor de wall of text haha! Groeten!
 9. SARMs

  Hey! Zoals hierboven al gezegd, niet doen. Anavar en Winstrol zijn ook zeker weten GEEN fatburners. Zo werken AAS niet. Daarnaast heb je bij dat soort middelen ook wekelijkse injecties van Testosteron nodig, simpelweg om het feit dat je anders allerlei hormonale processen in de war gooit en bijvoorbeeld erectiestoornissen, slaapproblemen, verteringsstelselproblemen, concentratiestoornissen etc. (Echt noem maar op...) teweeg brengt. Dus als je niet wilt prikken (of je bent onder de 24 a 25) moet je sowieso alleen aan SARMs denken! Die verbranden ook geen vet, maar dat is dan nog een mooie optie voor als je net ff 8 a 10% gedropt bent in vetmassa. Groeten!
 10. SARMs

  Jawel hoor, maar als je 25% bodyfat hebt, is het geen goed idee daar eerst nog spiermassa bij te zetten. Gaat ook veel minder snel dan wanneer je eerst even het grote gedeelte eraf werkt en DAN daar de massa bijzet. Je lichaam wordt niet graag zwaarder namelijk!
 11. SARMs

  Hey Gary, Wat je beschrijft is heel normaal! In het begin komt kracht en spiermassa heel snel terug en daarna gaat het weer steeds langzamer. Het is alleen zo dat geen enkele SARM bijvoorbeeld zal helpen bij bijvoorbeeld vetmassa verminderen, dat moet je echt met je voeding doen. Kracht en spiermassa bouwen zijn ze wel serieus goed in! Ik heb een aantal Sticky's gemaakt met info over een aantal verschillende SARMs. Mocht je dan nog vragen hebben, kan je me altijd een berichtje sturen. Ik zou wel nog even je vetpercentage met 10% proberen te verminderen voordat je aan een SARM begint, zo zul je ook de resultaten veeeel beter kunnen zien
 12. Ontstoken pijnlijke schouders

  Yes klopt, er zijn ook zeer veel mensen die beter groeien op meer reps en minder gewicht, dan wanneer ze lagere reps doen en dat gewicht maar blijven bijladen. En voor een logische reden natuurlijk, je kunt ook gewoon de intensiteit verhogen en voor overload zorgen door MEER te doen, in plaats van MEER GEWICHT. Gelukkig gebruiken mensen hun brein steeds meer!
 13. Mactropin Nep?

  Jij bent hier degene die pilletjes aan het wegen is en dan roept ''Hoe kan dat nou 0,25 Anavar bevatten als het pilletje 0,10 weegt'' en dat soort shit. Ik zal je berichtjes verwijderen, want niemand heeft hier ook maar 1 milligram aan (snap je, milligram, is een grapje)
 14. Ontstoken pijnlijke schouders

  Heeeeeeeeeel goed opwarmen en met je fysiotherapeut overleggen... Vooral NIET benchpressen.
 15. Mactropin Nep?

  Haha dat is een zeker recept voor neppe zooi haha. Of in elk geval veel te duur. Je hebt een berichtje man.