Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Shorty last won the day on June 13

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

128 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Professional

Recent Profile Visitors

3,436 profile views
 1. Spieropbouw zonder bulken

  Je zegt het zelf al een beetje, maar aan genetica kan je niks doen. EN dit klinkt wellicht een beetje lomp, maar komt uit een goed hart; Je bent nog niet echt groot/gespierd genoeg om te zien/merken wat je genen zijn. Dat duurt ff, minimaal een paar jaar. Dan zie je alles komen en dan merk je dat bepaalde spieren minder hard groeien, of zelfs helemaal niet meer willen. Of juist veel harder groeien dan de rest. Voorbeeld: ik dacht dat mijn borst een sterk punt was van me, maar dat is dus zelfs een ZWAK punt en is juist mijn rug hetgeen wat de rest zwaar overstemt. Je leert je lichaam kennen door de jaren heen! Komt allemaal goed kerel!
 2. Please help

  Hierboven is helaas alles al gezegd. There is no easy way out. Goed uitgelegd @Fit Wat wij doen met zijn allen, is moeilijk. De truc is om dingen te eten die je LEKKER vind met weinig kcal. Het komt goed, maar je moet een manier vinden waarop je het kunt volhouden zonder dat het een sleur wordt! Meer kunnen we niet zeggen!
 3. RAD 140 cyle + log

  Heel beknopt! Tof om te lezen dat het fantastisch gaat Met ECHTE SARMs heb je geen bijwerkingen (afgezien van bijvoorbeeld S4, maar die zit niet in je kuur) dus die komen als het goed is niet Keep pushing forward! Groeten!
 4. Ja die komt snel! Belgische dokter wil daar graag ook een video van maken!
 5. LGD-4033

  Inbox zal wel volstaan. Ik gooi hem even leeg! Probeer nog eens!
 6. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Stuur me maar even een berichtje. Dat je bezig bent met een kuur en je dan nog moet vragen wat je moet hebben voor PCT (nakuur)... dat baart me serieus grote zorgen...
 7. Informatie SARM Cardarine / GW-501516

  Oke, ik kan hem niet meer vinden zo snel ff. Het lijkt op de meeste research verwijderd omdat het een studie was met meerdere fouten erin. Maar ik heb wel deze link van een ZEER betrouwbare YouTuber die alles wetenschappelijk uitpluist en zijn shit weet: https://moreplatesmoredates.com/does-cardarine-cause-cancer/#the_dosages_used_in_the_cardarine_preclinical_rodent_model Lang verhaal kort: Is het kankerverwekkend als je dit jaarlijks in een dosis van 10 tot 20 mg gebruikt voor 12 tot 14 weken? Nee, want de ratten (die al snel kanker krijgen) kregen het (soms) na hun periode van 2 JAAR constant elke dag blootgesteld te zijn aan 45mg per dag😆 DUBBEL de menselijke dosis op een rat van een halve kilo. En dan 2 jaar non-stop. Ala je elke dag 1 gram paracetamol neemt zijn na 2 maanden je nieren al stuk, dus wat dat betreft is Cardarine een stuk veiliger🤣
 8. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Stuur me even een berichtje! Ik kan niet over bronnen praten. Is per wet verboden 🤣
 9. Informatie SARM Cardarine / GW-501516

  Zeker weten, zal hem morgen ff voor je gaan zoeken. Was op ratten met belachelijke doseringen. Kom ik op terug!
 10. Newbie op de site

  We zijn hier allemaal om elkaar te helpen! Ook in moeilijkere tijden. Als je ergens mee zit, schrijf het van je af hier, oke? Sporten, gains maken en afvallen. Alles doen we samen. Maar ook elkaar helpen vooral. Welkom kerel!
 11. Voorstellen

  Hey Ruud, Die kan je hier zeker weten kwijt! Veel mensen met verstand in vele hoeken. Welkom man!
 12. Traps te weinig getraind

  10 kilo? Daar geef ik beiden testikels voor!? Allereerst: mega prestatie kerel! Echt trots op wezen. Ten tweede: trapezius moet je mishandelen voordat die groeit... Geert heeft goeie tip! Zeker doen! Daarnaast zijn ouderwetse Shrugs ook perfect. (Trek ze meer naar achter dan omhoog, je zult in de spiegel zien dat ze dan hevig samentrekken!) Groeten!!
 13. Test*

  Hey man! Hebben we privé ook al besproken natuurlijk, maar toch, ik plaats hem even hier ook! Test omlaag. 600mg heeft niemand nodig, beter 350mg als een nette basis met MEER dan voldoende extra androgeniteit. En daarop bouw je dan verder met dingen die anaboler zijn dan Test en dus zinniger zijn! Boldenon (niet Bolderone) komt pas tot zijn recht vanaf 600mg en omhoog. Deca is voornamelijk water en heeft best wat bijwerkingen die je niet wil, vooral libido gerelateerde problemen die bij veel mensen de kop op steken. Boldenon op 600mg (en dan opbouwend naar meer, omdat je wil zien hoe je reageert op de compound) in plaats van Deca zou een veel betere keus zijn. Zeker wanneer je al lean bent zoals jij. Daarnaast ben ik mega fan van orals die het hongergevoel NIET aantasten en alleen droge massa promoten, denk aan Turinabol en Anavar. Als je die gedaan hebt, kan je eens kijken naar Winstrol, die is wat harder op het lijf, maar nog steeds vrij laag op bijwerkingen. Als laatste punt: Arimidex is kut, Aromasin is 10x beter
 14. Nieuw

  Haha dank je kerel! Heel fijn dat je het naar je zin hebt Zachtjes uitgedrukt denk ik?
 15. Nieuw

  Inbox was vol denk ik. Nu wel!