Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  92

Shorty last won the day on August 28

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

171 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Semi-expert

Recent Profile Visitors

5,897 profile views
 1. use mass gainer or whey powder

  In my honest opinion: Don't spend the money on it. Because whole food, like potatoes and a piece of red meat or fish with a side of veggies will ALWAYS be better. In calories, but also in ways of micronutrients!
 2. 55 jaar

  Een echte veteraan! Welkom!
 3. Bulk extreme / creatine

  Hoewel ik denk dat Bulk extreme (gewoon een weight gainer) kan werken, is het inderdaad eerst je voeding op orde, en dan pas aan supplementen denken!
 4. Bulk extreme en creatine

  Hey kerel, Ja zeker joh. Ik denk zelfs dat ze heel synergistisch samen werken! Let wel, het zijn supplementen. Dus je voeding op orde is 1, supplementen is 2.
 5. Sarms vloeibaar of capsules

  Hey kerel, In mijn optiek is vloeibaar het beste, veel beter te controleren qua dosis. De nakuur is ook ERG belangrijk btw. Groeten!
 6. Coach/trainer

  Ik vind persoonlijk dat coaches en trainers zonde van je geld zijn! De beste coach ben jijzelf!
 7. Ostarine

  Een bron voor dit soort dingen moet heel schoon en betrouwbaar zijn. We kunnen daarover niet praten op de fora. Groeten!
 8. Me

  That is an awesome goal bro. Just make sure you live longer than Zyzz okay? Stay off the Clenbuterol. I think that is what gave him a heartattack in the end. Could be wrong. Does anyone know?
 9. Unique pharma dianabol

  Haha. Nou ik heb het even terug gelezen. En bedankt voor je "inbreng". @Bart.BB en @Hansie in elk geval: leuk om te lezen dat mijn advies jullie helpt en dat jullie er veel info aan hebben. Maar zoals gezegd. Ik wil die onzin hier niet. Het hele hormonale systeem is dan in de war en het draait om meer dan alleen "TESTOSTERON BANKDRUKKEN WAAAAAH." Allerlei andere hormonen en processen lopen synchroon met of jij Testosteron aanmaakt of niet. (En Dianabol wordt GEZIEN als Testosteron maar is het niet, plus het is daarbij nog eens een van de meest levertoxische compounds die er zijn.) De hele korte versie voor mensen die die oral only kuurtjes willen doen; - Ga voor SARMs als je niet wilt prikken (wat we volledig begrijpen). - Als je met hormonen wil kuren, dan is daar een verstandige manier voor, en dat zijn dus in de basis Testosteron injecties. Alles is veilig te doen, maar dan wel met je hoofd waar het hoort. Het is je lichaam, dus doe altijd goed huiswerk. Als mensen vragen hebben over hormonen in het algemeen, stuur me gerust een berichtje of iets dergelijks. Dan leg ik het je uit. God weet maak ik wel "even" een Sticky hier op het forum. Dat is wellicht net zo makkelijk.
 10. Voorstellen Marcel

  Mega bericht van Bart, alles staat er in wat je nodig hebt. Weinig aan toe te voegen
 11. Voorstellen Peter

  Welkom! Ik hoef niet veel meer te zeggen, het is allemaal al gezegd!
 12. Unique pharma dianabol

  Reacties van Sjerf zijn verwijderd, aangezien er onwaarheden in stonden en een mogelijk schadelijke manier van kuren wordt geadviseerd.
 13. Eerste keer SARMS

  Hoi en welkom! Een SARM is minimaal bedrukkend op je testosteron spiegel, maar wel bedrukkend. Een nakuur is altijd verplicht in mijn optiek. Het risico dat je net niet helemaal lekker herstelt weegt niet op tegen een paar euro en als je dan ook nog eens super herstelt door die nakuur, is dat toch perfect? Ook is 8 weken net ff iets te kort. 12 weken en daarna een nakuur is the way to go.
 14. Unique pharma dianabol

  Twijfels? Wegflikkeren En een GOEDE bron zoeken zodat je geen twijfels KUNT hebben. Plus, zoals hierboven al gezegd... nooit orale anabolica doen zonder een injecteerbare vorm van Testosteron erbij, dan kom je namelijk bepaalde hormonen tekort en werken veel processen in het lichaam niet zoals het hoort. Concentratieproblemen, slaapproblemen, gynecomastia (borstvorming) en dikke vette acne. Dat zijn bijwerkingen die je tegen zult komen als je orale anabolica neemt zonder daarbij een injecteerbare vorm van Testosteron te nemen.
 15. Waarom zijn SARMS zo populair op dit forum?

  Ja dat doen we, je kunt meer doen en WIL ook meer doen. Dus waarom niet? Altijd tot het gaatje gaan