Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

Shorty last won the day on April 5

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

203 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Semi-expert

Recent Profile Visitors

11,517 profile views
 1. Aanhoudende dorst en moeheid

  Kans is ERG groot dat dit te maken heeft met het drinken van water, terwijl je als je traint en zweet, vooral ook elektrolyten verliest. Als je die niet bijvult met hetgeen wat je drinkt, dus bijvoorbeeld een isotone drank met daarin magnesium, sodium en calcium, pis je alles weer uit en hydrateer je jezelf totaal niet. Dus... blijf je dorstig. Ik zie dit heel veel, dus ik verwacht dat dit em is.
 2. Test E wss troep.

  Dit is hoe dan ook onverstandig, dosis vind ik te hoog. 350mg van een GOEDE bron moet VET voelbaar zijn en daarop groei je als bloemkool! Ook is 1x per week injecteren zwaar ondermaats, je bloedlevels gaan alle kanten op met hoge pieken en diepe dalen en zo ervaar je VEEL meer bijwerkingen dan nodig... Je kunt me altijd een berichtje sturen voor een GOEIE bron met kwaliteit spullen EN over je kuurplan, dat moeten we duidelijk even aanpakken. En ook dat is vaak zwaar onder de dosis die op het label staat gedoseerd, of zelfs gewoon alleen olie. Veel van deze merken die rondgingen zijn opgedoekt omdat hun fabrieken gesloten zijn etc.
 3. ripped*

  Yes je hebt een berichtje man. Jullie hebben allemaal ook al mailtjes ontvangen, heb alleen nog geen reactie dus geen idee of die aangekomen zijn.
 4. Anavar?

  Jij hebt er al eentje! Yes done! Jullie hebben beiden mail!
 5. Anavar?

  Yes komt eraan!
 6. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Heerlijke stack om samen te draaien hoor. Recept voor serieuze massa en kracht! Je hebt een berichtje! Ook jij hebt een berichtje van me.
 7. Anavar?

  Ik stuur je een berichtje Jay.
 8. Sarms kuur

  Jullie hebben mails! Sorry jongens, ik was op vakantie en had de berichtjes niet gezien!
 9. eerste kuur sinds 6jaar

  Traps are the new abs!
 10. ripped*

  Jullie hebben allemaal mailtjes! Yes, je hebt een mailtje.
 11. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  ja hoor, heb je mailtje beantwoord! Op 18 jaar is dat nog veel te vroeg man, je zit nog helemaal STAMPVOL met Testosteron dus als je nu geen gains maakt, is dat omdat je te weinig eet voor de hoeveelheid die je beweegt. Eat more! 18 is echt nog te jong om te starten, wacht nog even 2 jaar voor SARMs in jouw geval. Kan het? Ja hoor, maar hier is de basis nog helemaal niet correct gelegd! Je hebt een mailtje. Het antwoord is: Voor ECHTE SARMs heb je geen leverbeschermer nodig. Nakuur wel altijd doen! Ze zijn onderdrukkend zo'n 15%.
 12. eerste kuur sinds 6jaar

  Klinkt als een dikke log, ik lees mee Heel veel plezier na 6 jaar ineens weer! Hou rekening met de pezen he, HEEL goed opwarmen en geen zware gewichten met Winstrol. De pezen worden snel bros van Winstrol. (geen sets van 5 reps of minder, hou alles lekker op 10+ voor bodybuilding!)
 13. RAD 140 cyle + log

  je hebt een mailtje!
 14. Sarms kuur

  Ik heb jullie allemaal berichten gestuurd of jullie berichtjes beantwoord!
 15. Sarms kuur

  Sorry voor het lange wachten jongens, ik was op vakantie, dus kon het internet niet vaak op! Jullie hebben mailtjes!