Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Shorty last won the day on September 21

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

141 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Professional

Recent Profile Visitors

3,883 profile views
 1. Informatie SARM Ligandrol / LGD-4033

  Ligt aan waar je ze koopt, heb een goede bron voor je als je wilt. Je hoort 0 bijwerkingen te hebben, anders is het iets anders. Vaak hebben mensen toch bijwerkingen als ze op shady websites bestellen als sarms4you of weet ik het. Dan zit er iets anders in dan een SARM.
 2. SARM in combinatie met medicatie

  Hoi Jeroen, Dat kan ik je alleen vertellen als je SARMs echt zijn. En dat ligt helemaal aan wat je ervoor betaald en waar je ze haalt. Er wordt veel genept
 3. Intro

  Hey Jeffrey! Het is in elk geval duidelijk dat als jij je hoofd ergens naar zet, dat je het kan. Dat is een fantastisch begin, dat betekent gewoon dat je je doelen zult behalen, zonder twijfel. Als je de werkethiek hebt, is dat de helft! Groeten!
 4. Informatie SARM Ligandrol / LGD-4033

  10mg is prima. Meer is niet nodig.. Maar niet levertoxisch zoals jij zegt, dat klopt niet. Als je "SARMs" levertoxisch zijn, heb je geen SARMs. Ik begeef me nu 8 jaar in dit soort supplementen en ik heb nog nooit leverschade gezien van (echte) SARMs.
 5. RAD 140 cyle + log

  Je hebt een berichtje kerel!
 6. Rad 140 - Log

  Goed zo! Hou die dosis op 25mg
 7. RAD 140 cyle + log

  Die bron heb ik wel voor je. Shoot me a message. En om maar meteen hard te zijn: 8 weken is niet voldoende, 12 weken is wat je nodig hebt om blijvende gains te maken... plus daarbij komt dat 10mg niets voor je gaat doen. Dus dat wordt weggooien van geld als dat je plan is. Daarbij ook nog eens dat je nu geen flauw idee hebt van wat je koopt, want je hebt het op een of andere shady webshop gekocht die je beloofd dat ie ze laat testen een testje is gefaked in 5 minuten, dus daar kan je ook niet van op aan... wees alsjeblieft voorzichtig met dit soort "SARMs". Ik garandeer je dat dit geen SARMs zijn.
 8. Rad 140 - Log

  Hey, leuk dat je een log doet 1 dikke tip: niet elke dag wegen! Je lichaam kan letterlijk kilo's fluctueren in 24 uur tijd. 1 keer per week op dezelfde dag van de week wegen. Dat geeft je de beste "steady" meting. Blijf je dan hetzelfde wegen 1 weging na de andere? Dan ga je weer meer kcal eten Verder, super gedetailleerd en blijf lekker loggen
 9. Mactropin Nep?

  Oh! Dan zal mijn inbox vol zijn! Ik stuur je een berichtje
 10. Dry scooping

  Daarnaast is het ook echt HEEL vies🤣
 11. RAD 140 cyle + log

  Om even te reageren op de voltooide log, heel erg bedankt @Traveller040. Heel specifiek beschreven en ook vooral alles is aan bod geweest! Hier hebben mensen iets aan als ze eventueel RAD-140 willen proberen. Dan weten ze naar welke werking en effecten ze moeten zoeken en welke dingen ze ook vooral NIET zullen ervaren. (Zoals de bijwerkingen die er niet horen te zijn inderdaad!) Tot de volgende?!
 12. RAD 140 cyle + log

  Je hebt er eentje!
 13. Zelf eiwitreep maken

  Ik vind het altijd vies Smaakt allemaal minder goed dan daadwerkelijk voedsel
 14. Even voorstellen

  Welkom Jeroen! Een goed begin is het halve werk!
 15. Anavar

  Hey! Ja, zeker gewoon lekker doorgaan met die supplementen. De SARMs zullen daar niet mee gaan zitten kloten. Je moet het zelfs zo zien, het lichaam wordt zelfs efficiënter. Zo ook met die supplementen