Advertentie:Shorty

Members
 • Aantal bijdragen

  42
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Shorty last won the day on April 23 2018

Shorty had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

3 Normaal

1 Volger

Over Shorty

 • Rang
  Amateur
 1. Detectie sarms

  Hoi VGA, NAAR MIJN WETEN is daar helemaal geen info op. Meestal weten de sporters ook van te voren wanneer ze getest worden. Ik heb persoonlijk geen ervaring met wedstrijden doen waarin getest wordt voor hormonen en andere spierversterkende middelen. Waarvoor zou je die info nodig hebben? Wil je een SARMs kuur doen en dan een wedstrijd in bodybuilding of powerliften of zoiets?
 2. Anabolenkuurkopen.nl oplichters

  Jeetje man, je weet het gewoon van te voren... Ik heb eventueel wel een bron voor je als je alsnog bij een betrouwbare bron wil bestellen? Stuur me ff een berichtje!
 3. SARM lgd-4033 log

  Hey Tim, De enige negatieve bijwerking van S4 die je KUNT krijgen, (Is dus niet zeker of je die krijgt, kans is zo'n 60 a 70 procent als ik moet gokken) is dat wit licht in plaats van spierwit wat gelig kan gaan lijken. Dat is dus alleen het effect van de kleur die je ziet. Is afhankelijk van jou als persoon maar ook van je dosis natuurlijk. S4 dosis is altijd op de eerste keer dat je die gebruikt 25mg tweemaal per dag. Totaal dus 50mg per dag. Een shitload kracht, spierconditie en een super droge fysiek krijg je van S4. (Mits je al een beetje in conditie bent) En natuurlijk wat extra spiermassa, mijn ervaring is in 12 weken moet je denken aan 2.5kg spiermassa. Het is sterk spul!
 4. Fitness handschoenen

  Dat denk ik persoonlijk ook, die leren stukken aan de binnenkant draait het om. Gebruik ze zelf ook niet, maar kan me voorstellen dat als je dat wel wilt, dat die met leer aan de binnenkant wel voor meer grip zorgen op het staal!
 5. SARM lgd-4033 log

  En lab uit Amerika. Colmaric Analytics LLC.
 6. SARM lgd-4033 log

  Een labeltje op een potje plakken zegt natuurlijk helemaal niets haha! Je hoeft alleen maar te kijken naar de prijzen, dan zie je dat het niet goed is. Die zijn veel te laag. Van mij mag je proberen hoor, het is jouw lichaam/lever... En dan erbij hebben mensen die ik ken uit België daar besteld en die hadden politie aan de deur omdat ze illegale dingen besteld hadden zonder doktersrecept. (Sarms zijn niet op doktersrecept, maar steroiden kunnen dat wel zijn, dus dan weet je genoeg.) We mogen officieel geen bronnen bespreken in de open fora, dus stuur me even ff een berichtje. Dan kan ik je alles uitleggen! Ik heb een bron met alle lab tests erbij, dus ik weet 100% zeker dat het perfect is
 7. SARM lgd-4033 log

  Je moet geen websites online zoeken voor een bron voor SARMs. Ook niet musclerage, ik heb net de prijzen gezien en dat is GEEN SARM. Als je op zoek bent naar echte SARMs, heb ik een goede bron voor je, ik heb ook vaak genoeg mensen moeten helpen met het oplossen van hun problemen nadat ze DACHTEN een SARM gebruikt te hebben maar vervolgens steken in hun testikels krijgen... Helemaal gek! Die bronnen zijn niet schoon en de prijzen kloppen ook van geen kant. Even terug: Ja inderdaad, 12 weken kuur, dan inderdaad daarna 4 weken een mini-nakuurtje met Clomifeen. Met ECHTE SARMs heb je minimale onderdrukking van je Testosteron-spiegel en ook totaal geen problemen met vruchtbaar zijn. (Zelfs tijdens een anabolica kuur heb ik mijn vriendin zwanger gemaakt, per ongeluk, maar toch haha!) Er is trouwens een hele goede reden voor het feit dat Musclerage aangeeft 8 weken maximaal, dat heeft er mee te maken dat het simpelweg orale roids zijn of prohormones en die zijn dus levertoxisch... Weer een heel boekwerk haha!
 8. SARM lgd-4033 log

  Nee Eskimo, het is zeker niet verstandig om welke SARM dan ook korter te doen dan 12 weken. Ze zijn niet levertoxisch en her duurt even voordat ze maximaal effectief zijn. Dat is zonde van je tijd en je geld op die manier! Zorg wel dat je een perfecte en betrouwbare bron hebt, SARMs zijn duur en worden veel gefaked.
 9. SARM lgd-4033 log

  3.4 kilo en geen massaverlies tijdens een korte cut. Vind ik persoonlijk fucking awesome! Ga je ooit nog een andere SARM proberen, zoals S4? Geweldige krachtwinst en overal aders😂
 10. Vrouwen kunnen een mooie volle rug vormen hoor, maar het zal qua vormen nooit maar dan ook nooit op een mannelijke rug lijken. Als dat je doel zou zijn, Sylvie, google dan even naar een wat haalbaarder plaatje
 11. Gino! Serieuze gains gemaakt man. Misschien kan je wel eens research doen naar een SARM. Mocht je nog groter willen worden in elk geval, als dat niet het geval is, gewoon lekker natty blijven trainen. Maar al met al, damn, hard gewerkt gozer.
 12. Trapezius

  Facepulls zijn perfect. Goed het midden van het touw naar je voorhoofd willen trekken, zeker weten dat je hem voelt in je trapezius. Daarnaast de old-school ''shrugs'' zijn er. En NIET draaien met je schouders, op en neer, niet draaien. Slijmbeursonstekingen everywhere, zoveel mensen die dit niet weten.
 13. onderzoek anabolen

  Je kunt me een privé berichtje sturen met daarin iets van een enquete of zoiets joh. Als ik je kan helpen, dikke prima!
 14. Updates 05-10-2018

  Heb er totaal geen last van kerel. Body&Fit en XXL mogen van mij best adverteren
 15. SARM lgd-4033 log

  Je kunt al wel starten in de nakuur hoor. Spiermassa verliezen doet ons lijf niet graag. Spiervolume val je meestal af en dan lijkt het heel erg alsof je massa kwijt bent maar het is alleen water wat de spieren verlaat omdat je minder eet. Het is een beetje een mindfuck! Gewoon beginnen in de nakuur maar niet met een enorme deficiet van calorieën. Gewoon 250 omlaag en dan dat eventjes aanhouden, dan weer iets omlaag en dan komt het helemaal goed Laat je niet bang maken. De weegschaal gaat iets omlaag maar het gaat om de spiegel!