Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

Shorty last won the day on January 20

Shorty had the most liked content!

Community Reputation

160 Heel goed

About Shorty

 • Rank
  Semi-expert

Recent Profile Visitors

4,424 profile views
 1. Herstel tijd /spierpijn

  Yes! Ik zie Magnesium en Vitamine C en D3 in de comments. Heel goed! Dat is wat helpt. De eiwitten ook zeker weten, maar ik zou niet proberen 180 gram eiwitten aanbevelen voor het slapen! Het is beter om die over de hele dag te eten, zorgt voor veel minder nierstress en eer dat het opgenomen is, ben je een dag verder.
 2. Mactropin Nep?

  Je hebt een berichtje, zag de jouwe binnenkomen!
 3. Advies altijd welkom!

  Hoi en welkom! Allereerst denk ik dat op jouw lengte en vetpercentage 2080 kcal teveel kcal tekort in 1 keer is. Dan gaat je lijf in een soort survival modus, en dan val je bijna niks af... Begin op 2400 en kijk of je daarmee afvalt, zo ja, is dat perfect en doe je dat zolang je afvalt. Stop je met verliezen? Dan ga je naar 2250. Repeat.
 4. Nolva tijdens of na rad 140

  Yes super. Heb je al veel uit kunnen leggen. Wat een hoop desinformatie is er in de wereld, gewoon klote
 5. Nolva tijdens of na rad 140

  Topic is me even ontgaan! Er is al voldoende gezegd... dit was 100% zeker geen RAD-140. Daar krijg je geen gyno van namelijk... 8 weken nolvadex (sowieso nolvadex als PCT) is niet correct. Ik heb je berichtje ontvangen, we zullen daar eens een soort mini-cursus SARMs doen haha! Groeten!
 6. maximale eiwitten uit zuivel

  Geen ENKELE reden om zuivel te mijden als je niet intolerant bent! Ik vind zuivel heerlijk en kan letterlijk geen dag zonder. Elke dag 1 liter melk, zeker 1 liter chocolademelk en daarbij bijna elke dag zeker een paar broodjes of tosti's met kaas recht van de boer. (Melk ook) rauwe zuivel dus, met alle goede bacteriën er nog in. Transvetten is gelul vind ik, als je je daar druk om moet maken, kan je maar beter vegan gaan en karton eten haha
 7. RAD 140 log (2de cycle)

  Droevig idd. Dat is het enige woord wat in mij opkomt. Droevig.
 8. Sustanon Gel

  Hey man! Testosteron gel krijg je niet zomaar, dat is een voorgeschreven middel. Daarbij is het ook ZEER ineffectief, heel veel pieken en dalen in de bloedconcentratie. Bijwerkingen? Alles die je bij een injecteerbare vorm van Testosteron ook hebt. Testosteron is namelijk Testosteron. (Betrouwbaar) Testosteron verhogen is vrijwel onmogelijk, behalve door injecties. En ja, dat moet dan elke week meerdere keren. Telkens een naald in je flikker dus als je dat niet ziet zitten, houdt kuren op. (Heb de impressie dat het daar naartoe gaat namelijk, en dat je niet wilt prikken.) Als ik mis zit, moet je het ook ff zeggen. Groeten!
 9. Diverse Sarms geprobeerd over 40

  Hey gozer. Wat @Fit zegt is simpelweg de waarheid, je had gewoon geen echte (of correct gedoseerde) SARMs. Mega kut natuurlijk, maar het is altijd "you get what you paid for" Betaal je niks, krijg je zooi
 10. Ostarine kuur

  Dat is de correcte en veilige manier idd. Tof dat je mijn raad opvolgt, ga je geen spijt van krijgen. Alleen loggen als je ZEKER weet dat je echt SARMs hebt en geen vreemde capsules die goedkoop waren uit Polen of godweet waar en gelabeld zijn als SARMs, maar het stiekem niet zijn. Ik zeg dat laatste omdat je het hebt over 2 doseringen die niet helemaal kloppen, die 10 en 20mg. Wat je met Ostarine wilt als man is 25 zoals je al zei. Daar gaan mijn haren altijd van overeind want als simpelweg de dosering al niet klopt, kan de hele zooi ook niet voor de volle 100% kloppen snap je? Je hoort van Ostarine niet 1 bijwerking te krijgen, niet 1. Dus als je wat krijgt, meteen kappen en nakuren dan is het gegarandeerd niet wat je denkt gekocht te hebben! Groeten bro!
 11. SARM in combinatie met medicatie

  Mooie log man Heel fijn dat je het naar je zin hebt!
 12. Ostarine vragen.

  Geen zware nakuur inderdaad, maar hij js ZEKER wel onderdrukkend voor je Testosteron spiegel. Dus een nakuur is praktisch verplicht als je correct wilt herstellen.
 13. Ostarine vragen.

  Hey kerel, ik kom ff binnen en aangezien dit helemaal mijn ding is de afgelopen 8 jaar, kan ik niet anders dan ff inbreng doen Ik ga even hard zijn: als je niet wist dat je voor SARMs ook een nakuur nodig hebt, moet je echt nog wat extra huiswerk doen. Nu wat zachter: Niemand kan jou zeggen of je meer of minder gains gaat maken op RAD-140 of op Ostarine (MK-2866) want ieder lijf reageert anders op dingen! Je kunt beginnen met welke SARM het beste bij jouw doelen aansluit! Er zit geen "sterker" of "minder sterk" ladder in verschillende SARMs. Verder is het ALLERbelangrijkste dat je 100% zeker weet dat je SARMs koopt, en niet een laag gedoseerde orale steroïd, want dat is goedkoper en daarom faken "bedrijven" die zooi. (Dan gaan er namelijk nare dingen gebeuren) En wat ook kan is dat je wel een SARM koopt, maar dat die zwaar ondergedoseerd is en dat je dus ook je geld weggooit. Clomifeen is overigens ook erg moeilijk te krijgen! We mogen niet op bronnen praat op de topics reageren, dus als je een bron zoekt, stuur me ff een berichtje. Hoop dat alles beantwoord is man. Groeten!!
 14. Groeihormonen (Piemel)

  Helaas. Is niet waar, ik zit 8 jaar in deze informatie en dat is helaas niet wat het doet. Zonder operatie is jouw henkie niet te vergroten. Erewoord! Weet je wat helpt? Niet zo onzeker zijn! Als je henkie niet groot genoeg is, zit dat tussen je oren! Of krijg je constant klachten dat ie klein is? Hoogstwaarschijnlijk niet Seks is ook veeeeeel meer dan jouw "size". Het is letterlijk wat jij daarmee kunt, als je in seks zuigt, dan moet je je daarin beter verdiepen! En niet in wondermiddeltjes die DAAR helaas niets voor doen. Vrouwen vinden het fantastisch als je met ze speelt en tease't. Erg veel vrouwen kunnen door penetratie ook nog eens niet klaarkomen, dus uiteindelijk heb je geen hol aan "lengte". Dikte moet je wel wat hebben, maar dat zit meestal wel oke. En ik zou dat allemaal niet zeggen als ik zelf ook niet gemiddeld was. Ik ben gewoon gemiddeld, en jij waarschijnlijk ook. Werk aan je seks-game, en niet aan je "laat ik de makkelijke uitweg kiezen"-game. En dan om te eindigen: SAMEN goed worden is seks is iets van maanden en jaren... een one-night-stand is (denk ik, nooit behoefte aan gehad) ALTIJD mega slechte seks. Het kan ook gewoon niet dat je elkaar "kent" na een meter bier en 15 minuten lullen over je hobby en huisdieren. Misschien wat te lang en too much info, maar heb het beste met je voor en hier heb je tenminste wat aan bro Groeten!
 15. Groeihormonen (Piemel)

  Hey kerel, Kan je gelijk uit de droom helpen: als je geen micropenis hebt, gaat geen enkel hormoon je daar helpen als je ouder bent dan 18😆 Groeihormoon doet namelijk alleen dingen GROEIEN in je puberteit. Daarna stopt het daarmee en gaat het veel andere dingen doen. Groeten!