Advertentie:

Shorty

Members
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Alles door Shorty geplaatst

 1. SARM lgd-4033 log

  3.4 kilo en geen massaverlies tijdens een korte cut. Vind ik persoonlijk fucking awesome! Ga je ooit nog een andere SARM proberen, zoals S4? Geweldige krachtwinst en overal aders😂
 2. Vrouwen kunnen een mooie volle rug vormen hoor, maar het zal qua vormen nooit maar dan ook nooit op een mannelijke rug lijken. Als dat je doel zou zijn, Sylvie, google dan even naar een wat haalbaarder plaatje
 3. Gino! Serieuze gains gemaakt man. Misschien kan je wel eens research doen naar een SARM. Mocht je nog groter willen worden in elk geval, als dat niet het geval is, gewoon lekker natty blijven trainen. Maar al met al, damn, hard gewerkt gozer.
 4. Trapezius

  Facepulls zijn perfect. Goed het midden van het touw naar je voorhoofd willen trekken, zeker weten dat je hem voelt in je trapezius. Daarnaast de old-school ''shrugs'' zijn er. En NIET draaien met je schouders, op en neer, niet draaien. Slijmbeursonstekingen everywhere, zoveel mensen die dit niet weten.
 5. onderzoek anabolen

  Je kunt me een privé berichtje sturen met daarin iets van een enquete of zoiets joh. Als ik je kan helpen, dikke prima!
 6. Updates 05-10-2018

  Heb er totaal geen last van kerel. Body&Fit en XXL mogen van mij best adverteren
 7. SARM lgd-4033 log

  Je kunt al wel starten in de nakuur hoor. Spiermassa verliezen doet ons lijf niet graag. Spiervolume val je meestal af en dan lijkt het heel erg alsof je massa kwijt bent maar het is alleen water wat de spieren verlaat omdat je minder eet. Het is een beetje een mindfuck! Gewoon beginnen in de nakuur maar niet met een enorme deficiet van calorieën. Gewoon 250 omlaag en dan dat eventjes aanhouden, dan weer iets omlaag en dan komt het helemaal goed Laat je niet bang maken. De weegschaal gaat iets omlaag maar het gaat om de spiegel!
 8. Anabolenkuurkopen.nl oplichters

  Mega kut en mega balen. En daarom koop je bij een betrouwbare bron! Betaal je misschien wat meer maar dan heb je wel je spullen... Waarom heb je eigenlijk bij ze besteld? Je weet gewoon dat alles daar ondergedoseerd is. Of het is helemaal niet wat ze zeggen dat het is! (Bijvoorbeeld je besteld Anavar maar de bijwerkingen schreeuwen Winstrol.) Ik vind het overigens al ERG shady om in een envelop geld op te sturen en zo joh... Wat had je eigenlijk besteld?
 9. SARM lgd-4033 log

  In mijn opinie, even die massa laten aanzetten, ook al is daar een beetje vet bij. Wat ik altijd doe is zoveel mogelijk massa winnen, dus ook wat vet, dat is dan maar zo. En als je tevreden bent met de ''size'' van jezelf. Dan flink cutten, dan sta je er super droog bij en lijkt het allemaal nog een tikje groter! Dat stelt mij (en mijn vriendin haha, mijn vriendin is mijn persoonlijk jurylid bijna) nooit teleur! Iedereen heeft een goed bulkseizoen nodig zeg ik altijd
 10. waar koop ik steoride

  Klinkt goed dit bericht, helaas mogen we op verkoop of vraag naar verkoop niet ingaan. SARMs zijn wellicht een optie voor je, je kunt de Log van Bartverbeek lezen op dit forum!
 11. ervaringen met tren icm test

  Dan kies je nu helemaal de verkeerde dingen eigenlijk. Tren is juist HEEL slecht voor uithoudingsvermogen. De trap oplopen kan erg zwaar zijn op Trenbolone. Is dit je eerste kuur, of een van je eerste? Zo klinkt het wel eigenlijk. Je kunt me een privé berichtje sturen en dan kan ik je wat tips geven.
 12. SARM lgd-4033 log

  Ja, je maakt voorlopig nog wel wat gains! De reden dat het even duurt voordat je resultaten gaat merken en zien is omdat LGD toch zeker wel een dag of 10 duurt om de volle dosering in het bloed op te bouwen. Daarna komt het van zijn plek! Daarom ook 12 weken en geen 8 bijvoorbeeld, dan zou het net lekker bezig zijn en dan stop je alweer. Dat je "slechter" bent in flat bench is misschien simpelweg omdat je schouders en triceps het meeste werk doen. Dat kan je verminderen door extreem je schouders in het bankje te drukken. Dan voel ik hem zelf VEEL beter in mijn borst!
 13. SARM lgd-4033 log

  Blij dat het je bevalt! Blijf jezelf pushen, dat kan nu gewoon. 15 procent krachtwinst is serieus en zeker niet iets wat je zomaar even doet zonder iets extra's! Ikzelf houdt altijd zeker 90 procent vast na een SARM cycle. Dit is simpelweg omdat ze nauwelijks watergewicht vasthouden en dit fuckt met je hoofd! Hoeveel winst heb je gemaakt met bench, legpress/squats, bicep tricep etc? In kg per oefening bedoel ik!
 14. Vandaag in de krant

  Dit soort berichten zijn gemaakt voor idioten, door idioten. Net als shit zoals dit: Er wordt zoveel onzin verkocht op tv en in tijdschriften over ''anabole middelen''. Als ze gevaarlijk waren, werden ze in de medische wereld niet gebruikt. (En let wel, in VEEL hogere dosissen dan dat een bodybuilder ze ooit zou doen. NOOIT heb ik gelezen dat iemand 350mg per dag aan Anadrol neemt!!! In de medische wereld heel normaal om spiermassa verlies tegen te gaan. Gekkenwerk.)
 15. Winny te laat beginnen met test-e/bold

  Ik weet dat het een oud topic is, maar dit soort dingen is belangrijk dat het goed uitgesproken wordt. Er zijn een paar dingen waar ik mee zit... 1. Je gebruikt Boldenon op een VEEL te lage dosis, Boldenon is pas effectief met een kleine 600 tot 800 mg per week. Ikzelf gebruik 750mg per week als ik Boldenon (Equipoise) gebruik. 2. Dan erbij die je dat te gebruiken voor MINIMAAL 14 weken (het liefst 16), omdat het de langste ester in de anabolica wereld is. Het bouwt HEEL langzaam op. 3. Winstrol is een goeie finisher op zo'n kuur, maar dan gebruik je Winstrol inderdaad 6 weken. Omdat de halfwaarde zo kort is, kan je inderdaad de dag voor je nakuur start, stoppen met de Winstrol. Voor orale steroïden dien je wel ALTIJD ook een extra lever-en-nier supplement te nemen. Deze zijn hard op je leverwaarden en elk kleine beetje helpt. 4. Nakuren doe je NIET alleen met Clomifeen!! Dat doe je met Clomifeen, Nolvadex (Tamoxifen) EN Aromasin of Arimidex. (deze zijn tegen allerlei oestrogeen schommelingen die je niet wilt. Voortaan beter eerst de vraag stellen met als voorbeeld je kuur erbij, dan kunnen we erover praten voordat je ermee begint. Een goed begin is de halve kuur!
 16. Mahmut mass

  Da's een hele rare studie man. Er was in die studie geen enkel verschil in lichaamscompositie in beiden groepen. Dus OF die mensen aten niet zoveel eiwit, OF die mensen trainden als fucking mietjes haha! Waarom doet iemand maar een halve studie altijd?! 😂🤣
 17. Mahmut mass

  Die studie is niet betrouwbaar, te weinig proefpersonen. je hebt MINIMAAL 12 personen nodig in minimaal 3 groepen (met ieder 12 personen, dus altijd 36 personen of meer), waarin minimaal 1 groep die dubbel blind is, dus die weten niet waar ze op getest worden etc. Alleen dan is het betrouwbaar...
 18. Mahmut mass

  Probeer 150 a 190 gram eiwit binnen te krijgen per dag (het is wetenschappelijk aangetoond dat meer dan dat niet door de nieren verwerkt kan worden, ook niet wanneer er hormonen of sarms gebruikt worden. Het zorgt alleen voor nierschade als je meer dan die hoeveelheden eet! Daarnaast kan ik je net als degene hierboven een hele lijst geven wat je kunt proberen, maar dat hoeft niet, Bart heeft het al gedaan voor me! Dat is wat we zouden moeten zeggen als we lief moesten zijn tegen je. Eigenlijk moeten we gewoon zeggen wat je nodig hebt om te horen, en dat is het volgende: Ikzelf tel mijn calorieën niet, kost een hoop tijd per dag en is verspilde moeite. Je weet ongeveer hoeveel eiwit er in iets zit, het staat tenslotte altijd op het product. Als je aan wilt komen, EET. En VEEL OOK. Zoveel dat je nooit op de dag honger hebt. Is dat vervelend? Ja, ik heb al dik 4 maanden geen honger meer, ik PROP de hele dag. Wel zeker 8 a 9 kilo spiermassa aangezet in al die tijd! (zeg dat 1,5 kg daarvan vet is, dat valt reuze mee.) Eigenlijk moeten we zeggen: spendeer je geld aan eten, niet aan ''weight gainers''. Daar zitten gewoon meer suikers en vetten in, en die kan jij ook gewoon eten. (is nog lekkerder ook!) EET. EET. EET. Tot je er ziek van wordt. Het vet gaat er later weer af!
 19. SARM lgd-4033 log

  Inderdaad, tijdstip van inname maakt bij LGD niet uit, LGD heeft een lange halfwaardetijd. Meer dan 25 uur zelfs, dus dan maakt inname tijd niet zo uit aangezien je dan toch de hele dag een hogere concentratie van de LGD aanwezig hebt in het bloed. Je hebt gelijk dat het bij cardio etc. niets helpt, dat effect is bij GW-501516 wel ERG groot, maar bij LGD inderdaad niet. Je kunt de oefeningen best wel weer wat zwaarder maken, pas wel op met je schouders! Kleine spiergroep waarvoor meer reps met minder gewicht beter geschikt zijn, zeker als je schouder nu niet lekker voelt. Verder kan je best de gewichten wat verhogen, gewoon jezelf blijven pushen!
 20. SARM lgd-4033 log

  Yes! Ik zal even inkomen op de tag! Wat betreft de cycle tot nu toe: Het klopt met mijn persoonlijke ervaringen, het heeft een beetje tijd nodig om van de grond te komen en op te bouwen in je systeem. Vandaar dat ik ook altijd aanraad cycles te doen van 12 weken, en niet van 8 weken, want dan heb je uiteindelijk een stuk langer profijt van deze effecten! Als je na 8 weken alweer stopt, heb je maar een kleine 4 a 5 weken echt profijt van de LGD en dan stop je alweer. Wat betreft de vraag van winsten die opstapelen: Ja en nee natuurlijk. Ja, ze blijven komen, maar hoe dichter jij bij het maximale van jouw lichaam komt, hoe langzamer de kilo's komen. (met SARMs ligt die eindstreep hoger natuurlijk, maar niet zo hoog als met een dikke testosteron kuur, maar dat ter zijde.) Voorlopig is het zeker niet zo dat je stopt met vooruitgaan hoor! Ik spreek veel mensen die na 3 kuurtjes nog steeds lekkere winst boeken! Mocht je het gevoel hebben dat je dus in bijvoorbeeld je 4e SARMs kuur wat minder profijt hebt van bijvoorbeeld LGD, kan je ervoor kiezen om een andere SARM mee te laten lopen, of gewoon weer wat anders te proberen, S4 of Ostarine bijvoorbeeld. Ze doen allemaal net even wat anders en het is weer een andere stimulans die je lichaam niet kent. Wat betreft hoelang je moet wachten: Meteen de dag NA de laatste dag van inname van de SARM start je met je nakuur van 4 weken. Je nakuur ziet er als volgt uit: Week 1 - 50mg Clomifeen per dag (gewoon in de ochtend bijvoorbeeld met het ontbijt) Week 2 - 25mg Clomifeen per dag Week 3 - 25mg Clomifeen per dag Week 4 - 25mg Clomifeen per dag Dan na je nakuur neem je even 4 weken geen SARMs en dan zijn al je receptoren weer gewisseld voor lege receptoren (het lichaam ''ververst'' ze constant en deze zijn dan dus allemaal weer helemaal vers voor nieuwe stimulans van buitenaf.) Dus wanneer je dan weer begint met een SARM bijvoorbeeld, reageert je lichaam weer goed op zoiets! Inderdaad dus, 4 weken NA de nakuur kan je weer een nieuwe kuur starten.
 21. Winstrol

  Als we het hebben over Winstrol, lijkt S4 hier het meest op in termen van wat het doet. Meer aderen laten zien, S4 is net al Winstrol meer een cutting compound dan een bulking compound. Daarom zeg ik dat. Niet zozeer omdat de ene "beter" zou zijn dan de ander! S4 en LGD zijn allebei sterker dan Ostarine, maar ze doen allebei weer compleet andere dingen. LGD is echt een bulker, denk aan kracht en massa. S4 is een cutter, denk aan meer vasculariteit en kracht, droogheid. Het ligt compleet aan je doelen welke je zou kiezen. Ostarine valt een beetje tussen wal en schip, het is echt geen slechte SARM, die is een beetje van alle markten thuis. Je krijgt een beetje extra kracht, uithoudingsvermogen en natuurlijk massa. Maar niet zo veel van alles als de rest. Ostarine is in mijn optiek een betere SARM om te cutten i.p.v. echt volledig bulken, dan ben je beter af met LGD. S4 zou een betere keus zijn om te cutten maar die heeft natuurlijk de bijwerking op het zicht (die gele tint, ALS je die krijgt) en is wat duurder. - Full-on bulk? LGD. - Beetje massa, kracht en droog blijven? OSTARINE. (Ostarine is goed all-round) - Full-on cut met droge look, aderen en toch kracht winnen? S4. Hoop dat het zo duidelijk is
 22. Winstrol

  Sorry Bert, hierover moeten we het dan oneens zijn. Met S4 en Winstrol kunnen HEEL dichtbij elkaar liggende resultaten behaald worden... Dat je toevallig SARMs (of beiden misschien wel niet) geprobeerd hebt, wil niet zeggen dat iets niet kan. Ik heb namelijk WEL beiden geprobeerd en mijn ervaring is dat ik met S4 sterker ben dan met Winstrol... maar dat is hoe ik erop reageer. (En 7 anderen in mijn kring) Daarbij kan je S4 lekker 12 weken doen en zit je met Winstrol vast aan de 6 weken, en dan heb je altijd gelazer met je lipides en leverwaarden die compleet naar de haaien zijn! (Over de onderdrukking van je testosteronspiegel nog niet eens gesproken..) Niet alles is zwart op wit. En (echte) SARMs zijn een perfecte middenweg voor iemand die wel een edge wil met het trainen maar niet alle negatieve bijwerkingen wil van AAS.
 23. Interessepeiling: Informatie over alle SARMs

  Ook prima! Doe ik dat kerel! Je ziet ze verschijnen. Het is veel werk dus kan niet beloven hoeveel tijd er tussen zit telkens!
 24. Hoi mensen! Ik weet dat er een hoop onzin op internet staat wat betreft steroiden, supplementen maar ook over de wat nieuwere markt: SARMs. Dit is de afkorting voor Selectieve Androgene Receptor Modulator. Dat wil zeggen dat die stoffen hechten aan de receptor die verantwoordelijk is voor kracht, spiermassa bouw en uithoudingsvermogen. (Maar alleen aan die receptoren en ze hebben dus eigenlijk geen van de nare bijwerkingen van bijvoorbeeld steroïden.) Geweldige producten met zeer lage risico's. (Mits natuurlijk gebruikt in normale doseringen, zoals met alles!) Er zijn een aantal SARMs op de markt verkrijgbaar en ik vroeg me af of mensen hierover informatie willen zien in dit deel van de website. Ik heb veel ervaring (kleine 3 jaar gebruik ik ze nu zelf) met alle SARMs en kan jullie er alles over vertellen. De voordelen maar ook (als ze er zijn) de nadelen natuurlijk. Graag hoor ik of jullie geinteresseerd zijn, en zo ja. Welke willen jullie eerst zien verschijnen? Groeten Shorty!
 25. Interessepeiling: Informatie over alle SARMs

  Dan zullen we die eerst eens aanpakken! Ik zal ze schrijven in Word-Documenten en dan toevoegen als Bijlage