Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Everything posted by Shorty

 1. Informatie SARM Ligandrol / LGD-4033

  Ligt aan waar je ze koopt, heb een goede bron voor je als je wilt. Je hoort 0 bijwerkingen te hebben, anders is het iets anders. Vaak hebben mensen toch bijwerkingen als ze op shady websites bestellen als sarms4you of weet ik het. Dan zit er iets anders in dan een SARM.
 2. Informatie SARM Ligandrol / LGD-4033

  SARM - Ligandrol - LGD-4033. Beste dames en heren, Ik zal hieronder nu wat informatie geven over de SARM Ligandrol (wetenschappelijke benaming LGD-4033). Veel mensen vragen zich af waar het zoal voor gebruikt kan worden en wat de effecten zijn. Dosering - 1 keer per dag. Mannen: 10mg bij het ontbijt bijvoorbeeld. Vrouwen: 5mg per dag, ook bij het ontbijt gewoon. Effecten: - Zorgt voor extra stikstofretentie. (betere pomp en meer kracht) - Ook zeer geschikt voor een hercompositie! (vetpercentage omlaag en spiermassa opbouwen) - Flinke toename van kracht en spiermassa. - Beste SARM om mee te bulken. - PERFECTE combinatie met S4 (Andarine)! - Erg bruikbaar om droge spiermassa mee te bouwen! - Maakt het lichaam efficiënter in het gebruiken van eiwitten, koolhydraten en goede vetten. - NIET levertoxisch, zoals Prohormonen en Orale steroïden. Advies kuurlengte: 12 weken is perfect. Daarna neemt de effectiviteit af en dan doet men een nakuur. Dan neem je 3 tot 4 weken niets, zo went het lichaam weer aan ''naturel'' zijn en als je dan weer met een nieuwe kuur beginnen zou, is deze weer maximaal effectief. Dit kan dezelfde SARM overnieuw zijn, of een totaal andere. Testosteron onderdrukking: Tussen de 1 en 20 procent. Hiervoor is een mini-nakuur met Clomifeen altijd aangeraden. Is dat verplicht? Nee, ik ben niemand's papa, maar voorkomen is beter dan genezen... Clomifeen heeft mijn eigen natuurlijke testosteron productie zelfs blijvend verhoogd!
 3. SARM in combinatie met medicatie

  Hoi Jeroen, Dat kan ik je alleen vertellen als je SARMs echt zijn. En dat ligt helemaal aan wat je ervoor betaald en waar je ze haalt. Er wordt veel genept
 4. Intro

  Hey Jeffrey! Het is in elk geval duidelijk dat als jij je hoofd ergens naar zet, dat je het kan. Dat is een fantastisch begin, dat betekent gewoon dat je je doelen zult behalen, zonder twijfel. Als je de werkethiek hebt, is dat de helft! Groeten!
 5. Informatie SARM Ligandrol / LGD-4033

  10mg is prima. Meer is niet nodig.. Maar niet levertoxisch zoals jij zegt, dat klopt niet. Als je "SARMs" levertoxisch zijn, heb je geen SARMs. Ik begeef me nu 8 jaar in dit soort supplementen en ik heb nog nooit leverschade gezien van (echte) SARMs.
 6. RAD 140 cyle + log

  Je hebt een berichtje kerel!
 7. Rad 140 - Log

  Goed zo! Hou die dosis op 25mg
 8. RAD 140 cyle + log

  Die bron heb ik wel voor je. Shoot me a message. En om maar meteen hard te zijn: 8 weken is niet voldoende, 12 weken is wat je nodig hebt om blijvende gains te maken... plus daarbij komt dat 10mg niets voor je gaat doen. Dus dat wordt weggooien van geld als dat je plan is. Daarbij ook nog eens dat je nu geen flauw idee hebt van wat je koopt, want je hebt het op een of andere shady webshop gekocht die je beloofd dat ie ze laat testen een testje is gefaked in 5 minuten, dus daar kan je ook niet van op aan... wees alsjeblieft voorzichtig met dit soort "SARMs". Ik garandeer je dat dit geen SARMs zijn.
 9. Rad 140 - Log

  Hey, leuk dat je een log doet 1 dikke tip: niet elke dag wegen! Je lichaam kan letterlijk kilo's fluctueren in 24 uur tijd. 1 keer per week op dezelfde dag van de week wegen. Dat geeft je de beste "steady" meting. Blijf je dan hetzelfde wegen 1 weging na de andere? Dan ga je weer meer kcal eten Verder, super gedetailleerd en blijf lekker loggen
 10. Mactropin Nep?

  Oh! Dan zal mijn inbox vol zijn! Ik stuur je een berichtje
 11. Dry scooping

  Daarnaast is het ook echt HEEL vies🤣
 12. RAD 140 cyle + log

  Om even te reageren op de voltooide log, heel erg bedankt @Traveller040. Heel specifiek beschreven en ook vooral alles is aan bod geweest! Hier hebben mensen iets aan als ze eventueel RAD-140 willen proberen. Dan weten ze naar welke werking en effecten ze moeten zoeken en welke dingen ze ook vooral NIET zullen ervaren. (Zoals de bijwerkingen die er niet horen te zijn inderdaad!) Tot de volgende?!
 13. RAD 140 cyle + log

  Je hebt er eentje!
 14. Zelf eiwitreep maken

  Ik vind het altijd vies Smaakt allemaal minder goed dan daadwerkelijk voedsel
 15. Even voorstellen

  Welkom Jeroen! Een goed begin is het halve werk!
 16. Anavar

  Hey! Ja, zeker gewoon lekker doorgaan met die supplementen. De SARMs zullen daar niet mee gaan zitten kloten. Je moet het zelfs zo zien, het lichaam wordt zelfs efficiënter. Zo ook met die supplementen
 17. Anavar

  Jep, dat bedoelen we inderdaad ja. En als dat niet iets is wat je wil, dan kan je altijd voor SARMs gaan. Bijvoorbeeld S4 zou je hetzelfde effect van Anavar geven, geen twijfel heb ik daarover. S4 zal je dezelfde look geven als Anavar of Winstrol zou doen, maar zonder de acne, libidoproblemen etc etc. Ook is het een algemeen MEGA verkeerd begrepen principe dat er steroids zijn die actief vet verbranden of "helpen" met cutten. Dat is helaas niet zo. Die bestaan niet man.. Behalve Trenbolone dan, maar dat is dan gelijk giftig voor elk orgaan in je lichaam, dus daar hebben we het helemaal niet over vandaag En zoals @jiggie al zegt, cutten begint bij het omlaag schroeven van kcal. Niet teveel vooral! Maar daarnaast extra spiermassa opbouwen tijdens een cut met bijvoorbeeld een SARM, zal INDIRECT ervoor zorgen dat je cut beter verloopt. (Spiermassa die je wint, vraagt namelijk ook kcal! Dus je verbrandt meer.) Als je me nodig hebt, stuur me een berichtje
 18. Anavar

  Ik sluit me perfect aan bij Jiggie. Daarbij ligt het gebruik van hormonen ook aan je leeftijd, onder de 24/25 moet je dat gewoon niet doen. Je verkloot je hele systeem dan... De reden dat je Anavar niet zonder een prikje kunt doen, is omdat je dan geen productie van Testosteron hebt. (Al na 1 dag valt je productie volledig weg) En geen Testosteron hebben, zorgt voor veel problemen, want je hebt dus ook geen Oestrogeen meer. Haarverlies, darmproblemen, concentratie- en slaapproblemen, erectiestoornis etc. Het houdt daar niet op! Heel in het kort: Oral only kuurtjes zijn echt heel erg dom. Daarbij komt dat je hiervan praktisch NIETS overhoudt, ook niet de kracht of look ervan. SARMs zijn een goede optie. Stuur me een berichtje als je een goede bron nodig hebt, mijn bron is betrouwbaar en heeft echte Anavar. MAAR die moet met een prik ernaast! De bron heeft ook SARMs, dat is een goeie optie voor je als je niet wilt prikken.
 19. Cycle LGD 12 weken

  HELE nette resultaten man! Gaat lekker zo! Conplimenten welgemeend. Nog veel succes man!
 20. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  You got mail. Heb een bron voor je die te vertrouwen is
 21. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  (Sorry, deze is veel later dan de rest, dacht dat ik deze al geplaatst had, maar toch niet! Sorry people! SARM - Testolone - RAD-140.Beste dames en heren, Ik zal hieronder nu wat informatie geven over de SARM Testolone (wetenschappelijke benaming RAD-140). Veel mensen vragen zich af waar het zoal voor gebruikt kan worden en wat de effecten zijn. Dosering - 1 keer per dag. Mannen: 20 tot 30mg, eenmaal bij het ontbijt bijvoorbeeld. Vrouwen: start de eerste twee weken op 10 a 15mg per dag en als je daarvan niets negatiefs ondervindt, kan de dosis naar 20-30mg verhoogd worden. Effecten: - Zorgt voor extra stikstofretentie. (betere pomp en meer kracht) - Een van de beste SARMs voor kracht en uithoudingsvermogen. - Zorgt voor sterkere botten, pezen en spieren. - Voorkomt verliezen van spiermassa en kracht tijdens het cutten. - Erg bruikbaar om droge spiermassa mee te bouwen! - Maakt het lichaam efficiënter in het gebruiken van eiwitten, koolhydraten en goede vetten. - Verhoogt ook het cardio-uithoudingsvermogen veel tijdens sessies op de fiets of loopband. - NIET levertoxisch, zoals Prohormonen en Orale steroïden. Advies kuurlengte: 12 weken is perfect. Daarna neemt de effectiviteit af en dan doet men een nakuur. Dan neem je 3 tot 4 weken niets, zo went het lichaam weer aan ''naturel'' zijn en als je dan weer met een nieuwe kuur beginnen zou, is deze weer maximaal effectief. Dit kan dezelfde SARM overnieuw zijn, of een totaal andere. Testosteron onderdrukking: Tussen de 1 en 20 procent. Hiervoor is een mini-nakuur met Clomifeen altijd aangeraden. Is dat verplicht? Nee, ik ben niemand's papa, maar voorkomen is beter dan genezen... Clomifeen heeft mijn eigen natuurlijke testosteron productie zelfs blijvend verhoogd! Vragen mogen jullie altijd roepen!
 22. Cycle LGD 12 weken

  Hey gozer, jezelf 1x per week wegen is betrouwbaarder dan jezelf 7 keer wegen. 100%. Waarom? Omdat je lichaam letterlijk KILO'S fluctueert dagelijks. Jij weegt de ene ochtend 94 en ik vertel je dat je de volgende ochtend makkelijk ineens 1.5 kg meer weegt. Of juist minder. Zo werkt het met elektrolyten balans, maar ook 100 gram koolhydraten meer of minder, maakt een enorm verschil. Aan 100 gram koolhydraten hangen namelijk 200 gram water moleculen. Dat wil zeggen dat als je 1 dag 100 gram koolhydraten eet die jij de dag ervoor niet at, gebeuren er 2 dingen... je komt aan in de hoeveelheid eten, want dat wordt letterlijk gewicht aan STRONT in je darmen, PLUS nog de 2 a 300 gram aan water. Dus jij staat op en denkt dan ineens "holy shit ik heb een halve kilo gains in 1 dag!" NOPE. Gewoon kak en water. En de moraal van het verhaal? Met 1x per week wegen ben je die fluctuaties kwijt van 6 dagen waar je niets mee kan. Plus je zet in een dag geen resultaten neer, afvallen of aankomen. Dat zie je pas na meerdere dagen, zeg maar gerust een week. En over obsessief gesproken... als je jezelf elke dag weegt, kijk dat is dus een obsessief gedragspunt.
 23. Cycle LGD 12 weken

  2300 is jouw cut? Dan kan je ook naar 2600 en daarop weer gains maken. Meteen zomaar naar 3000 is wat roekeloos in mijn optiek. Als je zinloos vet aan wilt zetten, kan je dat doen inderdaad. Maar lean bulken is dan een betere optie! 2300 in je cut, stoppen met cutten. Je base line opzoeken. (Dat zal ergens rond de 2500 of zo zijn gok ik, maar dat moet je testen.) Daarna weet je die, dan ga je dus 250 a 300 kcal erboven zitten als "lean bulk". DAT doe je dan tot je geen gram meer aankomt per week. (Weeg jezelf alsjeblieft niet elke dag... maar gewoon 1 keer per week) en dan pas ga je weer 200 kcal omhoog. Zo lean bulk je Groeten!
 24. Even voorstellen met een klein verzoek...

  Hey Hans, Zeggen dat er neveneffecten zijn die alleen optreden bij overdoseren is inderdaad verkeerd. Die KUNNEN ook optreden bij normale of zelfs LAGE doseringen. Soms is het erger om te weinig te nemen van iets tegenover wat meer. Dat gezegd hebbende; niemand heeft het nodig! Maar als je een bepaalde fysiek in gedachten hebt, zal je soms wel moeten. Zijnde het SARMs of steroïden. Sommige fysieken zijn niet mogelijk zonder extraatjes. Maar! Ik vind het wel goed dat je een no-nonsense productlijn wilt opstarten. Wat wel lastig zal zijn, want je hebt een soort "naambekendheid" nodig... en als die er niet is, zal het in de fitness wereld lastig zijn om echt door te breken. Desalniettemin, heel veel succes!
 25. RAD 140 cyle + log

  Fuck man, klinkt erg goed. Super dat je het zo gedetailleerd aangeeft allemaal. Ook mooi dat andere mensen het zien en vragen "of je ergens aan zit". Dat is DE manier om zeker te weten dat het niet tussen je oren zit en dat je dus groeit als een bloemkool! Goed om te lezen, en een hele fijne vakantie alvast!