Advertentie:Shorty

Moderators
 • Content count

  366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by Shorty

 1. Morgen gaan de gyms open!

  Oh jongen ik ook. Mezelf ingehouden, maar denk alsnog iets teveel gedaan. Dat zien we morgen en overmorgen wel haha.
 2. Morgen gaan de gyms open!

  Juistem. Ik natuurlijk ook! Het is ook maar zo voor 4 weken he jongens. Daarna wordt het weer bekeken of het weer gewoon naar normaal kan Een grote KUTZOOI is het.
 3. Precies dat bedoel ik. Het logisch dat ik niet bedoel dat iemand van 100kg op 1m65 met 40% bodyfat 200 gram eiwit nodig heeft haha!
 4. Dit is een goeie. Dat bewijst alleen maar nog meer dat we het heel erg goed doen op 160gr per day als je 80kg weegt met 0% bodyfat. Dus als je hoger zit in bodyfat heb je minder nodig. Al die gasten die je 320gr ziet eten en zo, hebben geen idee van hoe het daadwerkelijk in elkaar zit en kunnen dus 50% minder uitgeven aan hun dagelijkse proteine en dan alsnog maximaal efficient zijn Use your brain
 5. Zijn eiwitshakes slecht voor je zaadkwaliteit?

  Dat klinkt eigenlijk best goed! Dus aan het eten zal het denk ik niet liggen. Wel eens bloedwaarden laten testen? Totaal testosteron, vrij testosteron, oestradiol, LH en FSH? Als die laatste twee nou bijvoorbeeld aan de lagere kant zijn (vooral FSH) dan weet je wat je moet doen. Dan moet je daar de huisarts die je doorstuurt naar de endocrinoloog. Daar leg je alles uit en dat je graag hCG en hMG zou willen nemen. Dat boost beide hormonen en dan zou je toch vrij vlug raak moeten schieten! Voor je algehele mentale en fysieke welgesteldheid, kan je denk ik beter meteen met je endo wat bespreken over het bovengenoemde naast een TRT protocol met Proviron. TRT, Proviron, hCG en hMG. Dat is kwakjes schieten als een pornoster bwhahaha😂 dan moet er eentje zijn die de finishlijn bereikt!
 6. Zijn eiwitshakes slecht voor je zaadkwaliteit?

  De kwaliteit van sperma kan WEL beinvloed worden doordat je dieet misschien teveel EDC's bevat. Endocrine Disruptive Chemicals. Even googlen en kijken wat je precies eet door een week heen. Veel rommel zit in ons eten, zonder dat we het weten!
 7. Droogtrainen of Spieropbouw?

  Hey gozer, welkom! Dat is zeker mogelijk hoor, maar daar moet je niet teveel bij nadenken man! Focus je gewoon op het eten in de min, en dan is die sixpack er zo snel mogelijk. Als je merkt dat de weegschaal niet meer beweegt, ga je weer net ff wat minder eten per dag, gewoon 100 of 150 kcal minder. Dat doe je dan gewoon weer tot je niet meer afvalt of het beeld in de spiegel niet meer verandert. Meer is het niet! En als je daar gearriveerd bent, DAN kan je maximaal focussen op hoeveel massa je wilt pakken. Dat is wat IK zou doen, maar daarin moet je je eigen draai ff vinden!
 8. Hoe pak je sporten op na corona?

  Hahahaha dat bijvoorbeeld ja. Godverdomme wat een vorm
 9. Wat kan ik veranderen?

  20 procent van een 1770 kcal inname is wat weinig. Dat zou 88 gram eiwit zijn. Probeer eens die wat naar 110 te doen. (Als dat betaalbaar is. En dan iiiieeetsje minder koolhydraten of vetten. (Wat je kiest maakt niets uit, als het maar om ongeveer die 100kcal gaat die je aan eiwitten omhoog gaat) Verder gewoon aanhouden kerel! Op 1770 kcal moet je praktisch altijd in een deficiet eten dus je zult afvallen
 10. Hoe pak je sporten op na corona?

  Yes. 100% mee eens. Opwarmen goed, nog 2 extra opwarm sets voor de zekerheid en echt dan pas iets van gewichten pakken. En dan dus idd nowhere near waar je was... Anders verhuizen we allemaal naar "snap-city" Voorzichtig doen is fuuuuuucking kut, maar we moeten heel ff want anders kunnen we helemaal niks meer doen na de eerste keer dat we gegaan zijn...!
 11. Oestrogeen en gynecomastie

  Die had ook even weggehaald moeten worden, maar niet om de reden die jij noemt, Peter. Dit is geen "obvious rep" voor een website... (in mijn ogen dan) Dit is gewoon een idioot die geen idee heeft wat ie gaat nemen en zet er toevallig bij waar hij die klotezooi gekocht heeft haha. No rep, just an idiot. (Denk ik echt nog steeds) Laat het plaatje maar ff staan, ik verwijder de link ff uit de post in de tussentijd! (je kunt ook zien dat het er later bijgeplakt is, en dat ik eerder gereageerd had dan dat het erin stond.)
 12. Oestrogeen en gynecomastie

  And you are female?... Are you a girl? Because that is something I would never, EVER advise a female to do...
 13. Mijn Identiteit en- Introductie

  Hey kerel! Welkom op het forum! Doe je positieve ervaring met deze reacties man! Een webshop is lastig! Probeer producten te hebben die zin hebben, creatine etc en dan vooral de prijs en je Google vindbaarheid is belangrijk! (SEO vindbaarheid heet dat volgens mij) In deze industrie is het wel lastig denk ik, dus ik wens je veel succes man! Hoop dat het vorm krijgt!
 14. Vitamine K in de strijd tegen Covid?

  Curcumine heb ik van Flinndal. Is een hele mooie dosering. Venkel is overigens een waanzinnig gezond ding om in je voeding op te nemen. (Ik vind het heel lekker ook!
 15. Vitamine K in de strijd tegen Covid?

  Vitamine K is inderdaad goed voor veel dingen. Een van de enige supplementen die ik neem waarvan ik dus ook zeker ben dat het zij heeft Vitamine K2-MK7, Curcumine en Berberine zijn vaste wapens in mijn arsenaal. Samen met intraworkouts met suikers en elektrolyten.
 16. Hoe verder spieren aanmaken

  Hey Simon, Natuurlijk zal meer equipment je helpen. Ook meer eten zal helpen. Ook een abonnementje bij een gym kan helpen. Dat kost bijna niets natuurlijk en helpt heeeel erg makkelijk in het vinden van nieuwe oefeningen en het vinden van je weg in deze sport. Supplementen zoals whey proteine zijn in mijn optiek pas aan de orde zodra je het trainen en het benodigde eten onder controle hebt! Groeten!
 17. Help!

  Klopt Peter, Eiwitten kosten meer werk om te verteren, maar dit gaat echt om misschien 30kcal over een hele dag die je dan meer verbrandt en daar gaan de resultaten van fatloss niet op spaak lopen haha. Hij moet gewoon kijken naar de videos van Greg Doucette op Youtube. Dan is alles duidelijk. 100%. Iedereen kan makkelijk vet verliezen, iedereen. Videos zijn delen 1 en 2.
 18. Help!

  Hoi Mick! Dat vetlaagje krijg jij weg! Het enige wat je nodig hebt is eten in een deficiet. Dus als je nu niet afvalt, eet je toch nog teveel kcal. (of je verbrandt te weinig, het werkt twee kanten op.) Je eet teveel eiwitten, niet nodig zo veel, dus die kunnen omlaag. Ook van teveel eiwitten kan je dik worden, die bevatten gewoon kcal natuurlijk. 4 kcal per gram. Dus schroef die gerust met 70 omlaag. 150 is voldoende, ZEKER op je huidige gewicht en lengte. Geen zorgen! 70 gram eiwit x 4 kcal per gram = 280 kcal. Als je die dus even een week niet eet, dan nog eens op de weegschaal gaan staan. En het is ook niet 1,2,3 weg, het duurt helaas lang! En dan klote randje op je navel en heupen, gaat als laatste meestal... Geen stress en gewoon even die eiwitjes omlaag, dat scheelt bijna 300kcal. Dat moet te zien zijn in je vetpercentage. Welkom op het forum trouwens! Succes!
 19. Oestrogeen en gynecomastie

  Natuurlijk, als mensen weer gaan kuren en ze nemen geen voorzorgsmaatregelen etc. Komt het gewoon keihard terug. Uniek, misschien. Als je kijkt naar de halfwaardes van dat soort medicatie, is het vaak zo dat je na langere tijd pas wat ziet. Plus, ik wilde dus echt niet onder het mes. Een echo had ik ook niet, mijn huisarts wilde me daarmee niet helpen. Maar die wist ook niet dat Oestrogeen ook te vinden was in mannen, dus dat zegt voldoende.
 20. Welkom op het forum gozer! Inderdaad, volledig sluit me aan bij @Fit Je kunt niet vet op een bepaalde plek verminderen ook, dus afvallen op alleen je buikregio bijvoorbeeld kan je vergeten. Gewoon simpelweg minder kcal eten dan dat je verbrandt. Dat mag McDonalds en Pizza Hut zijn. Maar ook het eigen papje wat je moeder in de avond maakt kcal in - kcal uit. Als je meer verbrandt dan dat je eet, zal je lichaam hetgeen wat het tekort heeft uit je vet gaan halen. En dan val je dus af (Of Pindakaas smeren...)
 21. Oestrogeen en gynecomastie

  Ik wel. Ieder zijn ding idd. Ik zou graag zien wie er achter een heel boek zit en een volledige websites met seminars. Is niet zo raar toch? wat heeft ie te verliezen? Medicatie werkt niet voor iedereen, @PeterBond. Sommigen komen er ook zelfs helemaal niet vanaf zonder operatie. Zoals Fit al zegt. Die heeft het ook niet eventjes gedaan. Ikzelf had aan een kleine 4 maanden Raloxifeen genoeg. Onder het mes zou ik niet doen, je ligt er zomaar 6 maanden uit met je hechtingen en zo. 4 weken 120mg per dag en daarna door op 60mg per dag tot het ver genoeg weg was dat ik tevreden was. (Totaal 4 maanden of zo) Tamoxifen heeft voor mij in een kleine 7 maanden noppes gedaan.
 22. Oestrogeen en gynecomastie

  Jep zag de datum later ook. Hele leuke grap ja (#sarcasm), vooral als je invloed schijnt te hebben in de fitness wereld van NL. Maar goed, dat ter zijde: De foto op je website is niet zo fantastisch man, hierop kunnen wij niet "zien" of jij wel eens wat gebruikt hebt. No offense, maar als ik jouw informatie vergelijk met bijvoorbeeld die van Greg Doucette of Vigorous Steve en daarbij ook in acht nemende hoe zij eruit zien (plus hun IQ en ervaringen), neem ik echt vele malen liever hun advies en informatie over dan de jouwe. Hoop dat je dat wel begrijpt If you act like a mastermind, you have to look the part.
 23. Oestrogeen en gynecomastie

  Gelukkig heb ik die twijfel helemaal totaal niet, dat de wijze waarop ik al mijn spullen verkrijg iets ook maar 0.5% afwijkends aan me levert. Helaas is dat in veel gevallen wel zo inderdaad, mensen verkiezen euro's boven het eerlijk zijn over wat er in een flesje of potje zit. En dat is moraal ook nog eens compleet fucked. Als je nou eens goed leest, zeg ik helemaal niet dat Progesteron voor gyno zorgt. Nooit heb ik dat gezegd. Ook is het wel grappig om te lezen hoor over mannelijke primaten die ze aan "de pil" zetten, maar verder hebben we niets aan die info. En dan hebben we duidelijk ook een andere ervaring met Endocrinologen. Ik heb een goed idee, we doen gewoon allebei ons ding Wij begrijpen elkaar niet, en dat mag! No problemo. Ik heb trouwens even rond geneusd op je website, kan nergens foto's van je vinden en er staat ook nergens of je ooit zelf serieus gekuurd hebt. Wat ik daarentegen wel kan vinden is dat je mensen aanbeveelt om pindakaas op hun buik te smeren en zichzelf te in wrappen met vershoudfolie. Hele leuke 1 april grap, echt super tof. Je ziet verdomme overal foto's van mensen die die shit gaan doen. Echt, leuke grap. SMH...
 24. Oestrogeen en gynecomastie

  Haha, neppe tamoxifen? (niet verkeerd bedoeld...) Dat is dan wel echt de eerste keer dat ik dat hoor. Tamoxifen is niet duur genoeg (het is namelijk spotgoedkoop) om te ''faken''. En gelukkig heb ik een bron die absoluut niet overtroffen worden, haha. De kans dat mijn Tamoxifen nep was, is letterlijk 0.00000%. Natuurlijk heb ik het niet tijdens een kuur gebruikt, dat is ook het domste tijdstip om te bekijken of je gyno hebt. Je kunt de gyno het beste ''bekijken'' als je hormonen in balans zijn en op je natuurlijke niveau zijn, zonder allerlei andere variabelen. Nolvadex tijdens een kuur is toch wel echt een beetje het gat in de dam proberen te dichten met een punaise... (je hebt inderdaad wel gelijk dat meer dan 40mg Nolvadex per dag geen extra waarde heeft) STERKER NOG: Tamoxifen kan mogelijk tijdens een kuur met Nandrolone (NPP of Deca) of Tren zelfs zorgen dat dingen niet verlopen zoals ze horen. (hiervan zijn naar mijn weten geen wetenschappelijke studies naar gedaan, maar: als je het niet zeker weet en je hoort zoiets, lijkt het me niet te getuigen van een gezond stel hersenhelften als je het dan toch tijdens je kuur met een Progesteron gebaseerd hormoon neemt.) Het is overigens ook mijn ervaring dat endocrinologen etc. (de mensen die verstand zouden moeten hebben van hormonen) en bijvoorbeeld apothekers en huisartsen al helemaal (de mensen die dus zomaar lekker bakken insuline meegeven aan mensen met overgewicht en diabetes) compleet 0,0 verstand hebben van de hormonen. Of het nu Insuline, Prolactine, SHBG, Testosteron, Oestradiol, of Progesteron is, ze weten de BALLEN er van.
 25. Oestrogeen en gynecomastie

  Over het onbelang van Prolactine gaan we het niet eens worden, dat zie ik al. En dat is geen probleem. Dus daar stop ik. Wat ik wél wil zeggen, is dat Tamoxifen bij heel, maar dan ook heel veel mensen totaal geen reet gedaan heeft en dat Raloxifeen letterlijk en figuurlijk het harde ongewilde schijfje afbrokkelt. Waaronder bij mijzelf en meerdere mensen in mijn kringen. Agree to disagree. No problemo, maar wilde het wel gezegd hebben. Fijne avond!