Advertentie:Shorty

Moderators
 • Content count

  400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by Shorty

 1. cottage cheese

  Haha ik vind het echt heel goor😆 kan je niet helpen bij deze, sorry man!
 2. Je slaat de spijker op zijn kop Geert. HIIT heeft geen ''extra zin'' als je wilt cutten of ''afvallen'' in de simpele volksmond.... Dan dien je alleen simpelweg minder kcal in te nemen dan dat je verbrandt. En dan kan je dat op 2 manieren doen: 1. De vork/lepel neerleggen en minder eten. 2. Of dus meer kcal verbranden en exact hetzelfde blijven eten. Beiden zullen ervoor zorgen dat je in een calorie ''min'' komt te zitten en DAARDOOR val je af. Beiden tegelijk kan natuurlijk ook, dat zal het verder versnellen. Simpel hoofdrekenen is het eigenlijk.
 3. LGD-4033 Ervaring

  Fantastisch om te horen! En ook super gedetailleerd man. Hier hebben we wat aan Een goed begin is echt een serieus teken van een fijne kuur. HEEL benieuwd wat je weegt straks aan het eind! (Dan ff wegen als je darmen en maag goed leeg zijn, anders is dat ook gewicht natuurlijk en dat is geen spiermassa natuurlijk haha. Wel andere massa🤣)
 4. Geen spierpijn??

  Ik denk dat jullie allemaal ff wat harder moeten trappen in de gym jongens... denk ik echt. Ik heb toch echt altijd spierpijn als ik stevig getraind heb. ZELFS als ik aan de spulletjes zit. (Wat praktisch het hele jaar door is...) Intensiteit is belangrijk. Ik kan in 25 minuten mijn armen, zowel biceps als triceps compleet naar de klote hebben en dan heb ik daar zeker 1 volledige dag last van! Hetzelfde kan ik met elke andere spiergroep. Je moet niet als een halve tamme trainen guys😆 (grapje he) De uitspraak "no pain, no gain" komt niet zomaar uit de lucht vallen he...
 5. Exact Inderdaad, dan zou iedereen daar een laag test gehalte hebben haha. Ik zuip het ook met pakken tegelijk. (Ja ik weet het, Lipton Green Tea is niet hetzelfde haha) Nergens last van. Neem het met een blaadje thee
 6. Introductie

  Hey Thomas! Welkom op het leukste forum van NL natuurlijk kan je hier nuttige inbreng hebben, daar gaan we vanuit! Over SARMs probeer ik veel dingen te plaatsen en mensen loggen steeds meer hun kuurtjes met SARMs etc. Een goeie bron is belangrijk, want anders weet je totaal niet wat erin zit etc. Een lekkere thuisgym ben ik jaloers op😆 maar als je een goeie hebt, kan je alles doen en gains maken voor de komende tijd. welkom nogmaals en knallen verdomme met dat ijzer!
 7. Even voorstellen

  Welkom man! Kunt hier een hoop leren, dus ook van onze kant komt het goed!
 8. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Altijd een nakuur nemen, het kan geen kwaad. Maar het kan WEL kwaad als je nou net die persoon bent die zwaarder onderdrukt wordt. Clomifeen 4 weken. Eerste week 50mg per dag En dan 3 weken op 25mg per dag. (maar... dan moet je er ZEKER van zijn dat het echte SARMs zijn. En die kan je simpelweg niet kopen voor 45 tot 60 euro per kuur. Dan is het totaal iets anders of ondergedoseerde troep! Wees HEEL voorzichtig met wat je in je lichaam stopt.) Altijd een nakuur doen. Better safe than sorry. Waarom niet doen? Voor die paar euro het risico lopen om je Test productie voor langere tijd onderdrukt te hebben? Dan heb je de verkeerde hobby gekozen! Oh, en Nolvadex is geen nakuur. Clomifeen is het "belangrijkste" tijdens de nakuur om je LH te boosten. Nolvadex is beter in het regelen van wat oestrogeen mag doen op welke receptoren etc. (Dus die heb je bij een anabolica nakuur WEL nodig, maar in een SARMs nakuur niet)
 9. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  (Sorry, deze is veel later dan de rest, dacht dat ik deze al geplaatst had, maar toch niet! Sorry people! SARM - Testolone - RAD-140.Beste dames en heren, Ik zal hieronder nu wat informatie geven over de SARM Testolone (wetenschappelijke benaming RAD-140). Veel mensen vragen zich af waar het zoal voor gebruikt kan worden en wat de effecten zijn. Dosering - 1 keer per dag. Mannen: 20 tot 30mg, eenmaal bij het ontbijt bijvoorbeeld. Vrouwen: start de eerste twee weken op 10 a 15mg per dag en als je daarvan niets negatiefs ondervindt, kan de dosis naar 20-30mg verhoogd worden. Effecten: - Zorgt voor extra stikstofretentie. (betere pomp en meer kracht) - Een van de beste SARMs voor kracht en uithoudingsvermogen. - Zorgt voor sterkere botten, pezen en spieren. - Voorkomt verliezen van spiermassa en kracht tijdens het cutten. - Erg bruikbaar om droge spiermassa mee te bouwen! - Maakt het lichaam efficiënter in het gebruiken van eiwitten, koolhydraten en goede vetten. - Verhoogt ook het cardio-uithoudingsvermogen veel tijdens sessies op de fiets of loopband. - NIET levertoxisch, zoals Prohormonen en Orale steroïden. Advies kuurlengte: 12 weken is perfect. Daarna neemt de effectiviteit af en dan doet men een nakuur. Dan neem je 3 tot 4 weken niets, zo went het lichaam weer aan ''naturel'' zijn en als je dan weer met een nieuwe kuur beginnen zou, is deze weer maximaal effectief. Dit kan dezelfde SARM overnieuw zijn, of een totaal andere. Testosteron onderdrukking: Tussen de 1 en 20 procent. Hiervoor is een mini-nakuur met Clomifeen altijd aangeraden. Is dat verplicht? Nee, ik ben niemand's papa, maar voorkomen is beter dan genezen... Clomifeen heeft mijn eigen natuurlijke testosteron productie zelfs blijvend verhoogd! Vragen mogen jullie altijd roepen!
 10. Mactropin

  Geen probleem man. Let's get better together😎
 11. Mactropin

  Mactropin is rommel en ondergedoseerd. Injecties doen pijn en dat zegt genoeg... die moeten pijnloos zijn. Ook de prijzen vertellen hun verhaal, die zijn zo laag dat het niet goed KAN zijn. @Dalton 75 Als je een serieuze bron moet hebben, stuur me maar gerust een berichtje. Groeten!
 12. Cut kuur

  Hey guys! Ik sluit me inderdaad aan bij wat @Fit zegt. Boldenon KAN geschikt zijn, maar het kan ook gebeuren dat je die honger krijgt, en dat is wat tegenstrijdig natuurlijk. Daarbij moet.ik zeggen dat Test en Primo slimme keuzes zijn, maar Test niet te hoog. Maximaal 300 a 350mg zou ik aanbevelen. Dat je begint over oestrogeen en water vasthouden baart me wel zorgen... dat betekent gewoon dat je voorheen niet correct je oestrogeen op orde had. Dat doen je met bijvoorbeeld Aromasin. Niet teveel, dan crash je de boel naar te weinig of zelfs 0. Maar met Test in je kuur kan je (meestal) niet zonder. Maar op de compounds: goeie keus, maar hou je Test dosis gewoon wat lager. Testosteron heeft echt veel meer nare bijwerkingen dan mensen vaak denken. Primobolan is praktisch bijwerkingloos en Boldenon ook. Over de gyms maak ik me totaal geen zorgen nog, ze zien het als "uitlaatklep" en dat is het ook gewoon! Groepslessen en zo stoppen ze, maar individueel sporten gaat gewoon door. Groeten!
 13. Even voorstellen

  Welkom kerel! Ik denk dat je niet de enige bent die van een ander forum komt, omdat het wat afneemt qua nuttige info of zelfs omdat mensen vaak meteen raar gaan lopen doen. Hier zijn gelukkig veel mensen met hetzelfde doel, so let's get better together! Zijn er vragen over training en voeding, dan kan iedereen helpen hier denk ik zo. Zijn er vragen over hormonen en zo, hoor ik het graag. Heb veel ervaring met alle compounds in de wereld en vooral ook domme dingen gedaan. Dus daarom help ik nu mensen om die domme dingen dus vooral NIET te doen😆 Groeten!!
 14. ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc

  Daarbij komt nog de vraag of je echt wilt om een (beschermend) hormoon wilt beperken? Het is er voor een reden en de veiligheid in onze sport en het gebruiken van spulletjes, zit hem in het verstandig omgaan met die dingen.
 15. I am starting an Ostarine cycle 

  Hey man! If you absolutely know for sure you have real Ostarine, you STILL need a PCT. Even SARMs are (minimally) suppressive, but suppressive anyway. Clomid (clomiphene) for 4 weeks. First week 50mg per day and then three weeks at 25mg per day.
 16. ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc

  Hey kerel! Nou kunnen we daar heel kort over zijn, en dat is simpelweg dat er nog helemaal geen bewijs is dat zoiets werkt. Alleen op een rat en dan een bepaalde dosis, en om die te repliceren, moet je zo verschrikkelijk veel euro's spenderen... dat je beter af bent een mooie tweedehandse auto te kopen in mijn optiek Het klinkt allemaal wel heel mooi, maar zoals @Peter Wouters ook al zegt, is Myostatine beperken ook niet altijd wat goeds...
 17. Hmm ja, van het ene is wel een maximum of aanbevolen hoeveelheid te vinden. En ban het andere niet. Waar je rekening mee moet houden is dat je ook een TEVEEL kunt hebben van bepaalde vitaminen en mineralen. De wateroplosbare vitaminen plas je bijvoorbeeld bij een overschot weer uit. In vetoplosbare vitaminen dus weer niet en dat kan tot gevaarlijke hoeveelheden oplopen!
 18. Onderzoek thuissporten

  Ik heb alleen de nadelen ervan ontdekt. Wat een fantastische kutperiode
 19. Stacker pro

  Is altijd rommel kerel! ''Fatburners'' gooien ze alleen maar caffeine en andere rommel in, uiteindelijk doet het helemaal niets meer dan je hartslag omhoog gooien en dat wil je eigenlijk niet. Caffeine kan ook erg slecht zijn voor je namelijk.
 20. Nieuw op het forum

  Hoi Luuk, Welkom inderdaad! Als er vragen zijn, over wat dan ook, stuur ons een berichtje of knal een bericht op het forum Groeten!!
 21. Hey mensen, Er wordt binnenkort een nieuwe video gemaakt door mij en Steven. We willen een beetje inventariseren wat de mensen willen weten over (orale in dit geval) steroïden. Het mag een vraag zijn over een specifieke compound waar je info over wilt of wat dan ook. De vraag mag ook hieronder gezet worden over SARMs eventueel, dan nemen we die misschien ook wel mee. En anders in een volgende video! Groeten!
 22. Vrije testosteron waarde versus totaal waarde

  Ik kom hier even in, en allereerst @Peter Wouters hele goede info. Ik denk dat jij en @Fit heel goed geprobeerd hebben uit te leggen dat dit probleem hoogstwaarschijnlijk bij dieet zit. Als men dan niet wilt luisteren en dan nog dingen wil gaan doen, kunnen we daar niets meer aan doen. Als er vragen zijn van de kant van hormonen, kunnen we eens een flinke skypesessie hebben @Kameleon. Als je daar interesse in hebt. Er zitten namelijk wel serieus downsides aan met je hormonen fucken op het moment dat prostaatkanker een issue is. (Ze zijn namelijk vaak vrij zeker van dat prostaatkanker een hormoon gedreven kankersoort is. En dan zou je dus van alles weer aanwakkeren op het moment dat je Clomid of zelfs TRT neemt.) Dit kunnen we samen uitzoeken, want zoals je je beschrijft, voel je je mega kut. MAAR iedereen hier wil je graag helpen zoals je merkt. Het begin zit denk ik absoluut bij het eten van koolhydraten en vetten. Die dieetkeuze is ronduit stom, als ik hard mag zijn Als je wilt skypen hierover, kan dat. Dan stuur me ff een berichtje met je skype account erin Groeten!
 23. LGD-4033

  Hey Snowfever, LGD wil je op 10mg per dag. 5mg is meer geschikt voor vrouwen. De ideale duur van een SARMs kuur is 12 weken, de reden hiervoor is dat het allemaal net lekker ff gaat werken op week 5-6 en dan heb je dus nog maar eventje over als je 8 weken doet, waar je met 12 weken nog 6 weken gains over hebt! SARMs zijn subtiel in hun gains, dus ineens ENORM worden doe je niet. Ik denk dat voor jouw doel LGD-4033 voor 12 weken heel leuk is en dat je er heel blij mee zult zijn qua wat het je brengt in resultaten! Ik zal je even een berichtje doen ook. Groeten!
 24. Omdat dan alle Test losbreekt? Nu moet ik zeggen dat ik geen idee heb wat je bedoelt Maar om je vraag te beantwoorden; Nee dat is niet slecht nee, het is juist super voor een mega pomp. Aderen zullen meer open staan, dus meer bloed, dus dikkere pomp.
 25. Lastig huidprobleem?

  Wat minder smakelijk en meer geschikt voor de dermatoloog, maar helpt wel als wij misschien met z'n allen weten wat het is haha. Ik denk persoonlijk iets van histamine, maar dat is gissen inderdaad zonder foto