Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

Everything posted by Shorty

 1. Me

  That is an awesome goal bro. Just make sure you live longer than Zyzz okay? Stay off the Clenbuterol. I think that is what gave him a heartattack in the end. Could be wrong. Does anyone know?
 2. Unique pharma dianabol

  Haha. Nou ik heb het even terug gelezen. En bedankt voor je "inbreng". @Bart.BB en @Hansie in elk geval: leuk om te lezen dat mijn advies jullie helpt en dat jullie er veel info aan hebben. Maar zoals gezegd. Ik wil die onzin hier niet. Het hele hormonale systeem is dan in de war en het draait om meer dan alleen "TESTOSTERON BANKDRUKKEN WAAAAAH." Allerlei andere hormonen en processen lopen synchroon met of jij Testosteron aanmaakt of niet. (En Dianabol wordt GEZIEN als Testosteron maar is het niet, plus het is daarbij nog eens een van de meest levertoxische compounds die er zijn.) De hele korte versie voor mensen die die oral only kuurtjes willen doen; - Ga voor SARMs als je niet wilt prikken (wat we volledig begrijpen). - Als je met hormonen wil kuren, dan is daar een verstandige manier voor, en dat zijn dus in de basis Testosteron injecties. Alles is veilig te doen, maar dan wel met je hoofd waar het hoort. Het is je lichaam, dus doe altijd goed huiswerk. Als mensen vragen hebben over hormonen in het algemeen, stuur me gerust een berichtje of iets dergelijks. Dan leg ik het je uit. God weet maak ik wel "even" een Sticky hier op het forum. Dat is wellicht net zo makkelijk.
 3. Voorstellen Marcel

  Mega bericht van Bart, alles staat er in wat je nodig hebt. Weinig aan toe te voegen
 4. Voorstellen Peter

  Welkom! Ik hoef niet veel meer te zeggen, het is allemaal al gezegd!
 5. Unique pharma dianabol

  Reacties van Sjerf zijn verwijderd, aangezien er onwaarheden in stonden en een mogelijk schadelijke manier van kuren wordt geadviseerd.
 6. Eerste keer SARMS

  Hoi en welkom! Een SARM is minimaal bedrukkend op je testosteron spiegel, maar wel bedrukkend. Een nakuur is altijd verplicht in mijn optiek. Het risico dat je net niet helemaal lekker herstelt weegt niet op tegen een paar euro en als je dan ook nog eens super herstelt door die nakuur, is dat toch perfect? Ook is 8 weken net ff iets te kort. 12 weken en daarna een nakuur is the way to go.
 7. Unique pharma dianabol

  Twijfels? Wegflikkeren En een GOEDE bron zoeken zodat je geen twijfels KUNT hebben. Plus, zoals hierboven al gezegd... nooit orale anabolica doen zonder een injecteerbare vorm van Testosteron erbij, dan kom je namelijk bepaalde hormonen tekort en werken veel processen in het lichaam niet zoals het hoort. Concentratieproblemen, slaapproblemen, gynecomastia (borstvorming) en dikke vette acne. Dat zijn bijwerkingen die je tegen zult komen als je orale anabolica neemt zonder daarbij een injecteerbare vorm van Testosteron te nemen.
 8. Waarom zijn SARMS zo populair op dit forum?

  Ja dat doen we, je kunt meer doen en WIL ook meer doen. Dus waarom niet? Altijd tot het gaatje gaan
 9. Voorstellen Peter

  Hey Peter! Welkom! Kort gezegd, wat is je doel NU? Langzaam aankomen in zoveel mogelijk droge spiermassa? Of nog ietsje meer afvallen?
 10. Rad+Lgd

  MK677 is geen SARM die je spiermassa brengt etc. Het zorgt voor een toename in GH. Groeihormoon. Maar dat betekent niet dat je GROEIT. Dat is echt een misvatting voor heel veel mensen. Groeihormoon zorgt alleen voor groei zolang je groeiplaten niet vast gezet zijn, en dat zijn ze bij ons allemaal al haha. als je je Groeihormoon wilt boosten, is een dagelijkse HGH injectie 100% een betere keus. Welke combinatie goed is voor je, hangt af van je doel Is het kracht? Dan is zeker S4 een goede optie! Erg sterk op kracht. Is het massa? Dan is LGD-4033 of RAD-140 je beste keus. Die zijn de beste als het gaat om massa, over het algemeen dan! Groeten!
 11. RAD-140 only log

  Hey Hendrik, Ik zal maar meteen zeggen waar het op staat: 10, 12,5 en 15 mg zal voor RAD-140 honderd procent onzin zijn. Als je denkt dat RAD-140 lever toxisch is, zit je verkeerd hoor. Mag ik vragen waar je je ''RAD'' vandaan hebt? En of je ook een nakuur hebt? Die is namelijk wel nodig! Je zult onderdrukt worden, hoe dan ook. Als ik dat soort dingen lees, WEET ik gewoon dat mensen geen nakuur hebben EN dat ze praktisch zeker geen echte SARMs hebben. Zorgwekkend, echt waar. Daarnaast, als je nu iets van medicatie moet nemen die WEL slecht voor je lever is, raadt ik je aan even 4 tot 6 weken na het stoppen van de medicatie NIETS te nemen. Ja, veel water en anti-oxidanten ja, maar verder geen medicatie en geen SARMs. in die 4 tot 6 weken heeft je lever de tijd om te herstellen van de medicatie. (En even on-topic weer: de werkzame dosis voor mannen van RAD-140 is tussen de 20 en 30mg per dag. Minder heeft gewoon geen zin en is zonde van je tijd EN geld. Maar... Dat geld voor ECHTE RAD-140, waarover ik ten strengste twijfel of je die hebt.)
 12. Sarms

  Veel van die informatie is correct! Het is alleen wel zo dat iemand die in de IFBB zit, niet meteen verstand heeft van dit soort dingen. Geen disrespect natuurlijk, maar dat is de realiteit. De sporters uit de IFBB krijgen coaches en die zeggen wat ze moeten nemen, en zij doen dat dan ook gewoon. 9/10 keer hebben ze echt geen idee waarom ze iets nemen en in welke dosis. Uit ervaring weet ik dat dat zo is, heb er meerdere om me heen en geef ze advies voor hun doseringen. Maar... veel van die info is correct. SARMs zijn daarentegen juist ERG goed ontwikkeld, want de praktische resultaten wijzen dat simpelweg uit in de afgelopen 8 jaar van mijn persoonlijke ervaring! Bronnen mogen we zo niet bespreken, doe dat privé!
 13. Waarom zijn SARMS zo populair op dit forum?

  100% waar. Super uitgelegd. je hebt maar 1 lichaam, dus ben er voorzichtig mee
 14. Hulp met RAD140 ivm bijwerkingen

  Nu begin ik te blozen
 15. Sarms

  Ik spring even in, want hier wordt veel gespeculeerd zonder enige redenering erin helaas. Het is ALTIJD aanbevolen om een nakuur te doen voor SARMs. Het is namelijk altijd zo dat je onderdrukking hebt met SARMs, en zeker weten niet pas na 4 weken of zoiets willekeurigs haha Je zult onderdrukt worden vanaf de eerste dag dat je ze inneemt. (Als het ECHTE SARMs zijn) En als het geen echte SARMs zijn, ben je zelfs volledig shutdown en produceer je dus helemaal geen Testosteron meer. Een nakuur kost ook echt niet genoeg om hem NIET te nemen. Je verliest ook simpelweg gains als je de nakuur skipt... waarom zou je hem in godsnaam niet doen? Daarnaast is een lange kuur, 12 weken inderdaad, verreweg het beste. Het lichaam heeft profijt aan een langere blootstelling aan het anabole effect van de SARMs. Daarmee zal je meer gains maken, maar ook praktisch alles behouden als je na die 12 weken ook nakuurt. Dat is mijn ervaring van 8 jaar ongeveer.
 16. Hulp met RAD140 ivm bijwerkingen

  Ik wilde inspringen hier, maar het is allemaal al gezegd! Vooral @Motivator over de "SARMs" En @Fit heeft zeker gelijk over de gyno. Je zou een soort hardere massa moeten voelen, gyno is nooit zacht. Als het allemaal zacht is, is het borstvet
 17. Waarom zijn SARMS zo populair op dit forum?

  Hey man, Ze zijn simpelweg zo populair omdat ze (bewezen) VEEL minder (zeg maar praktisch geen) nare bijwerkingen met zich meenemen en mensen TOCH een dikke edge geven op anderen. Kracht, uithoudingsvermogen, en zeker weten spiermassa kan daaruit gewonnen worden. En niet zo'n beetje ook. Ik heb mensen echt KILO'S zien gainen. Je weet het als je het eens probeert en het ook echt daadwerkelijk SARMs zijn, maar je hebt gelijk... het wordt veel gefaked. Dus zoek je bron goed uit. EN de nakuur!
 18. advies nodig voor Anabool/Steroids gebruik

  Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit. Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit. Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt. Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind. Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar. Etc. Etc. En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!
 19. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  (Sorry, deze is veel later dan de rest, dacht dat ik deze al geplaatst had, maar toch niet! Sorry people! SARM - Testolone - RAD-140.Beste dames en heren, Ik zal hieronder nu wat informatie geven over de SARM Testolone (wetenschappelijke benaming RAD-140). Veel mensen vragen zich af waar het zoal voor gebruikt kan worden en wat de effecten zijn. Dosering - 1 keer per dag. Mannen: 20 tot 30mg, eenmaal bij het ontbijt bijvoorbeeld. Vrouwen: start de eerste twee weken op 10 a 15mg per dag en als je daarvan niets negatiefs ondervindt, kan de dosis naar 20-30mg verhoogd worden. Effecten: - Zorgt voor extra stikstofretentie. (betere pomp en meer kracht) - Een van de beste SARMs voor kracht en uithoudingsvermogen. - Zorgt voor sterkere botten, pezen en spieren. - Voorkomt verliezen van spiermassa en kracht tijdens het cutten. - Erg bruikbaar om droge spiermassa mee te bouwen! - Maakt het lichaam efficiënter in het gebruiken van eiwitten, koolhydraten en goede vetten. - Verhoogt ook het cardio-uithoudingsvermogen veel tijdens sessies op de fiets of loopband. - NIET levertoxisch, zoals Prohormonen en Orale steroïden. Advies kuurlengte: 12 weken is perfect. Daarna neemt de effectiviteit af en dan doet men een nakuur. Dan neem je 3 tot 4 weken niets, zo went het lichaam weer aan ''naturel'' zijn en als je dan weer met een nieuwe kuur beginnen zou, is deze weer maximaal effectief. Dit kan dezelfde SARM overnieuw zijn, of een totaal andere. Testosteron onderdrukking: Tussen de 1 en 20 procent. Hiervoor is een mini-nakuur met Clomifeen altijd aangeraden. Is dat verplicht? Nee, ik ben niemand's papa, maar voorkomen is beter dan genezen... Clomifeen heeft mijn eigen natuurlijke testosteron productie zelfs blijvend verhoogd! Vragen mogen jullie altijd roepen!
 20. SARMs

  Altijd. Elke SARM is onderdrukkend. Niet nakuren is een ronduit dom idee. Het begin is zeker weten of je SARMs ook echt SARMs zijn, het eind is de nakuur. Beiden MEGA belangrijk
 21. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  Natuurlijk kan dat!
 22. Mactropin Nep?

  Hey man, T5 is de grootste onzin die er is. Werkt het? Ja... soort van. ECA stack is het eigenlijk. En dat is echt maar procentjes sneller dan wat je nu verbrandt... Dus stel je verbrandt nu 2500 kcal per dag. Zeg dat ie 5% verhoogt, dan kom je op 125 extra kcal uit haha. En daar betaal je tientallen euro's voor? Kan je beter 1 Snicker of 1 Banaan minder eten elke dag, of 1 km verder wandelen. Dat is een identiek resultaat!
 23. Informatie SARM Testolone / RAD-140

  We kunnen niet over bronnen praten, dat kan wel in privé berichten uiteraard!
 24. weldaad van kersen

  Volgens mij zijn zwarte bessen ook in dit specifieke ding erg goed. Sowieso is fruit MEGA belangrijk!
 25. Mactropin Nep?

  Done!