Advertentie:

Shorty

Moderators
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Shorty

 1. Plantaardig diet combineren met krachttraining

  Hey hey! Welkom op het forum gozer! Het gaat wel lastig zijn voor je, want dat betekent zoveel meer eten voor dezelfde hoeveelheid bruikbare voedingsstoffen... Mensen zijn ook simpelweg niet gemaakt om volledig plantaardig te leven, we hebben namelijk hoektanden. (Dat is genoeg als bewijs) Ik sluit me aan bij Peter. - B12 (uit injecties, NIET capsules. Dat neemt praktisch niet op.) - Soja producten zijn ook mega slecht voor je nieren en het is lastig afbreken voor je lichaam. Dus ga alsjeblieft voor de proteine uit bonen bijvoorbeeld. Veel beter voor je. - Ijzer gaat ook een probleem zijn, maar dat is simpel te supplementeren. Groeten!!
 2. Hallo!

  Yes! Welkom! Hoop dat je je vragen hier kwijt kunt. Genoeg mensen hier met kennis Powerliften doen we volgens mij allemaal iets minder, maar daarin heb ik wel vrienden die ook wedstrijden draaien.
 3. Oh ja inderdaad. Dat zou ook kunnen een Decathlon. Maar die zitten niet overal. Had er niet aan gedacht haha
 4. Hey Rein, Welkom op het forum! Ik heb gevonden wat je zoekt, het was letterlijk 20 seconden werk... https://www.fitness-seller.nl/standaard-schroefsluitingen/ Groeten Theo
 5. Interesse in moedermelk?

  Dat zou natuurlijk ook kunnen! Doneren is dan altijd beter idd.
 6. S4 mogelijke bijwerking

  Dan ben jij het levende voorbeeld dat ze in jouw geval niets met de cholesterol spiegels doen! 5 dagen is namelijk nooit zat om weer te dalen naar een normaal niveau ALS ie super fucked zou zijn geweest. Trouwens! Als je nu wel last krijgt van de bijwerking en je vind hem te kut voor op de weg, kan je ook "5 dagen op - 2 dagen af" doen dan neemt de dosis S4 weer snel af in je systeem en dan gaat het weg en dan duurt het natuurlijk weer even voordat je het krijgt. Groetjes Theo
 7. TRT en Ostraine

  "Acceptabel" inderdaad, niet echt hoog hoor. Ik persoonlijk zou een keer meer smeren, maar dat ben ik. 13 is niet om over naar huis te schrijven of iets. Ik zou eens vragen of je niet iets meer mag smeren. Wat is je VRIJE Testosteron? DAT is belangrijk eigenlijk. Totale testosteron maakt niets uit als je vrije testosteron niet hoog is, want dan betekent het simpelweg dat je SHBG te hoog is. En dan heb je dus niets aan alle Testosteron gels etcetera, want het is geen actieve testosteron als het gebonden wordt door die SHBG. De Ostarine erbij is, zoals al eerder gezegd, een hele mooie toevoeging.
 8. TRT en Ostraine

  Zoals je het nu hebt Corstiaan, is het perfect! Gewoon de TRT door blijven doen, als je hiermee stopt zal het zelfs slecht voor je zijn! Wat is je TRT dosis als ik vragen mag? Die krijg je wel wekelijks als het goed is? Veel artsen hebben helaas geen verstand van hormoonvervangingstherapie... Kan je me vertellen wat voor Testosteron je krijgt, hoeveel en hoevaak? Groeten Theo
 9. Interesse in moedermelk?

  Ik weet niet hoe het zit met legaliteit, maar als je dat alsnog wilt doen, lijkt het me ook slim even te noteren wat je zoal eet op een dag, of je eventueel zelfs iets aan je lijf hebt. Klein voorbeeldje: Als je bijvoorbeeld hepatitis hebt of rookt bijvoorbeeld, zou de ontvanger van jouw melk dat ook binnenkrijgen. (Je zoontje ook trouwens natuurlijk he) Dat gebeurt omdat de melk niet gepasteuriseerd wordt etc. Ikzelf heb geen interesse, maar als iemand hier wel interesse in heeft, moeten we diegene wel even een 100% veilige manier geven van doen en laten. Groeten Theo
 10. S4 mogelijke bijwerking

  Hey Lisa, De pharmaceutische industrie heeft hier niks mee te maken. Die wil alleen winst maken, en nu wordt er gewoon geld verdiend aan Testosteron, Proviron etc. Die mogen gewoon nog verkocht worden en voorgeschreven, en zijn vele malen goedkoper. Dus voorlopig blijven ze in die status. Die cholesterol issues heb je echt niet met echte SARMs... 50% reductie van HDL heb je met Winstrol bijvoorbeeld wel, en dat is een van de lompste roids op je cholesterol spiegels... Een SARM zal dat niet doen, omdat S4 ook selectief is in de dingen die het doet. (Alleen actief op receptoren van pezen, spieren en botten.) De bijwerking van S4 is inderdaad dat je MOGELIJK een gelige tint in je zicht kunt krijgen. (Dit is dosisafhankelijk en ook of je daar genetisch gevoelig voor bent) De dosis begin je altijd op 50mg per dag, gesplit in 2 keer 25mg. Halfwaarde is heel kort, dus neem een dosis van 25mg een uur of 3-4 voor het sporten en dan zit ie al meerendeels in je systeem. (Je kunt opbouwen na een paar weken in dosis naar 62.5mg of 75mg per dag) Als je veel op de weg zit overdag zoals jij, is dat niet erg. Maar als je veel in de nacht zou rijden, kan het zijn dat het irritant is qua kleuren van lampen etc. Misschien is dan het wennen aan de lampen ook minder. (Ikzelf krijg deze bijwerking niet, ook niet op 75mg. Lucky me) Groetjes Theo
 11. Iemand ooit gehoort van Probolan 50?

  Wil je graag geband worden? Want zo wordt je geband? Als je 59 kg weegt (dat is echt HEEL weinig, ik woog 59 toen ik 14 was... en ik ben maar 1.67 geworden uiteindelijk...) en je begint met trainen, vliegen die kilo's eraan. Dat product is pure paardenstront en alleen nuttig als je niet weet wat je verder met je zuurverdiende centen moet. Net als al die "CrazyBulk" shit. Groeten Theo!
 12. Nieuweling zoekt advies

  Dat is dus prima. Wat ik me nu afvraag is hoelang je bent! 60kg kan al heel netjes zijn als je 1.62 bent of zo. Op die lengte ben je met 10% een beest van een vent! Hoelang ben je? Verder zeg ik: voer het volume op. 4 of 5 sets per oefening, totaal 3 oefeningen minimaal per spiergroep. Gewoon rammen op die spiergroepen als je meestal goed warm bent!
 13. Kant en klaarmaaltijden

  Is maar een idee: Waarom koop je geen bakjes bij de action, maak je op zaterdag/zondag maaltijden voor de week, en haal je ze uit de vriezer of koelkast als je ze nodig hebt? Zo kan je zelf koken wat je wilt, je macro's en vooral je zout... kiezen. zalm en pasta, pasta met pesto en kip, pizza (wel kant en klaar, who gives a shit), dat soort dingen liggen door mij gemaakt in de vriezer en koelkast. Ready to warm up and eat.
 14. Hey mensen!! Tweede video staat online. Dit keer ging hij over orale anabolica. De werkingen, bijwerkingen, leverimpact, doelen en gevaren. Verdere vragen kunnen jullie hier stellen of onder de video. We horen ze graag Groeten!!
 15. Video over orale anabolica staat online!

  Inositol is ook een goeie inderdaad! Om schade te voorkomen staat TUDCA echter bovenaan.
 16. Wow ho ff das geen 1000 kcal Hier gaat een rekenfoutje mis. Eiwitten en koolhydraten hebben 4kcal per gram en vetten hebben er 9. Als je 2750 kcal wil eten op 35 eiwit / 40 carbs / 25 vet, ziet de verhouding er dus zo uit: - 962 kcal aan eiwitten (962 gedeeld door 4 is 240 gram.) - 1100 kcal aan carbs (1100 / 4 = 275 gram.) - en 688 kcal aan vetten (688 / 9 = 77 gram.) Dat zou dus zijn voor 2750 kcal per dag. Uiteindelijk is het ideaal om die verhouding elke maaltijd aan te houden, maar dat is niet altijd te doen. Het gaat erom dat je aan het eind van de dag die 2750 kcal op hebt. (En dus meer verbruikt, anders val je niet af) Ook is 240 gram eiwit fucking veel, dat kan je niet eens allemaal gebruiken en omzetten. Daarbij is het zwaar op je nieren. Ik stel 170 gram altijd als maximum voor mezelf, dan ben je je lichaam niet aan het overstressen. En daar groei ik PRIMA op Zo kan je dan ook 70 gram koolhydraten wisselen met de eiwitten, 280 kcal in totaal dus. Koolhydraten zijn makkelijker te eten dan eiwitten, dus dat maakt het "dieet" makkelijker Dat is wat ik zou doen. Trek even je eigen plan hiermee, informatie heb je nu meer dan zat Groeten!
 17. @Fit Waar beginnen we?
 18. Video over orale anabolica staat online!

  Is ook een linkje van, in de topics hieronder "Nederlandse informatie over anabolica" heet het topic.
 19. Video over orale anabolica staat online!

  Daar hebben we het over gehad! Dat is Winstrol. Dat is nog steeds een van de meest gebruikten! Werd vroeger onder de handelsnamen genoemd (Stromba) en onder de werkzame stof naam (Stanozolol). Net zoals Anapolon de handelsbenaming is voor Anadrol.
 20. Onderzoek sportsupplementen

  Ik heb em ook ingevuld
 21. Hey mensen, Er wordt binnenkort een nieuwe video gemaakt door mij en Steven. We willen een beetje inventariseren wat de mensen willen weten over (orale in dit geval) steroïden. Het mag een vraag zijn over een specifieke compound waar je info over wilt of wat dan ook. De vraag mag ook hieronder gezet worden over SARMs eventueel, dan nemen we die misschien ook wel mee. En anders in een volgende video! Groeten!
 22. MK2866 en Massa en Vet

  Op onderhoud of net eronder is beter. Ik zou er net iets onder gaan zitten! 150-200 kcal onder je onderhoud. Met de SARM zal je alsnog wat spiermassa opbouwen normaal gesproken is dat ronduit onmogelijk. Je maakt er een lichte cut van. Probeer simpelweg veel dingen te eten die vullen. Een goed voorbeeld is popcorn, veel volume in je maag, maar weinig kcal (liefst ongesuikerd dan natuurlijk, anders schieten de kcal weer omhoog)
 23. Voorstel ronde met voedingsvraag!

  Ik zou er ietsje boven eten. Dat kan op jouw vetpercentage zeker weten wel! Gewoon doen, dat bouwt sneller de spiermassa op je bil en bovenbenen. Benen moet je mishandelen totdat ze groeien, dus go go go! Veel herhalingen, gewicht niet te hoog op gaan, tussen de 12 en 15 herhalingen.
 24. Voorstel ronde met voedingsvraag!

  Peter heeft niets overgeslagen! Prima advies en ik sluit me erbij aan! Heb je ook foto's van jezelf zodat we kunnen checken of dat vetpercentage klopt? Als het inderdaad 19 is, is dat laag voor een vrouw inderdaad en dan zou het alleen schorten aan wat spiermassa en verder niets
 25. Aas

  Hoi Jo, Die kunnen we hier niet bespreken, maar als je me een berichtje stuurt, kan ik je verder helpen met de beste bron van NL.