Advertentie:

LvlUp

Members
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

LvlUp last won the day on November 12 2015

LvlUp had the most liked content!

Community Reputation

18 Goed

About LvlUp

 • Rank
  Gevorderd

Personal Information

 • Gewicht
  83
 • Vetpercentage
  12
 1. Body en fit casein kwaliteit

  Ik ben ook niet zo van die supplementen lab dinges. Niet een transparante website, waardoor ik geen idee heb in hoeverre zij onafhankelijk zijn. B&f heeft ook testen online staan, ik kan me niet voorstellen dat daarmee geknutseld wordt.
 2. Hoe gaat het vandaag?

  Hallo allemaal! Om de dag goed te beginnen: https://www.youtube.com/watch?v=Ln2Xq8fCNI8 (geluid aanzetten)
 3. Mass Perfection Review

  Thanks! Als je dat hebt zijn weightgainers niet je vrienden inderdaad. Ik moet er juist voor oppassen dat wanneer ik weer fanatiek aan het sporten ben ik voldoende eet. Zeker na een intensieve rugbytraining kan ik een goede weightgainer echt wel goed gebruiken.
 4. Hoe gaat het vandaag?

  Hoe gaat het met iedereen? @Marleentje is hopelijk ook weer wat blijer. Straks heb ik lekker weekend en als ik nu mijn raam uit kijk zie ik alleen maar een stralend blauwe lucht en de zon, dat belooft veel goeds! Oké.. dat ik de zon zie is gelogen, die verschuild zich achter het gebouw. Maar dan nog!
 5. Mass Perfection Review

  Een product dat ik veel gebruik na mijn training om voldoende kcal binnen te krijgen (snelle verbranding + massive muscles) is Mass Perfection. Naast dat dit voor mij een makkelijke manier is om eiwitten en koolhydraten binnen te krijgen, vind ik het ook gewoon erg lekker na de training. Wat is het? Informatie van de website: Mass Perfection, puur "Super Food" voor je spieren! Mass Perfection zal een nieuw tijdperk inluiden waar het gaat om Weight Gainers. Mass Perfection, professionele massa voor bodybuilders en fanatieke sporters. Vrijwel suikervrij maar bomvol waardevolle voedingstoffen. Mass Perfection is ongeëvenaard in de opbouw van massa. Kenmerken Mass Perfection: - Ongeëvenaard in de opbouw van massa - Elke shake laat je groeien! - Pure kwaliteit en dat merk je - Alleen de allerbeste eiwitten en aminozuren! - De 4 allerbeste koolhydraten - Bomvol vitamines en bouwstoffen - Vrijwel vrij van suikers Prijs: €19,90 voor een pot van 2200gr. Ik heb bij het uitgaan wel drankjes gehad waar ik meer voor moest betalen, deze prijs stelt dus echt niks voor! Verpakking: Een shiny grijze pot, zoals de nieuwe verpakkingen van B&F er allemaal uitzien. Zoals ik shine in de gym, zo shined de pot in mijn keukenkast! Inhoud: Poeder, om precies te zijn 2,2 gram poeder. Om precies te zijn: eiwitpoeder, havermeelpoeder, zilvervliesrijstpoeder, palatinosepoeder, rijstzemelenpoeder en de rest wat poeder is. Heel veel poeder, poeder dat jou helpt je lichaam groot en big te krijgen! Structuur: In de pot? poeder. In je shake? In je shake is het zoals een eiwitproduct, maar dan iets dikker. Door de havermeelpoeder krijgt je shake wel een dikkere structuur. Maar dat is niet erg, dit geeft het juist een flinke “bite” zo na je hard-bevochten training. Smaak: Goood, very goood. Mijn favo smaak is de banaan, ik neem altijd banaan. Maar hiervan heb ik vanille genomen. Maar die is dan ook erg lekker, ik raak er in ieder geval nooit op uitgekeken. De smaak is zoals je van vanille verwacht en dan heel subtiel, daarom raak ik er ook niet van op uitgekeken. Meestal is dat bij hele aanwezige smaken wel het geval. Behalve bij banaan, banaan is lekker. Na-gevoel: Voldaan. En dan niet alleen van de training, maar ook van het gevoel dat ik mijn lichaam wat extra’s heb gegeven om nog meer big massive muscles te kunnen groeien. Vaak heb je nog dat semi lege honger gevoel na een training, je bent helemaal leeg en je kan wel wat eten. Maar dan is het al 10 uur, en om dan nog flink te eten lukt niet meer. Hiermee heb je wel dat volle gevoel, maar niet het ongemak van s’avonds laat nog moeten eten. Conclusie: Dit is mijn life-time aanrader. De muscles die ik hiermee heb aangezet zijn niet meer op 1 arm te tellen. Niet alleen doet het zijn werk meer dan goed, de smaak is ook nog eens een blijvertje. Geen ge-etter meer met het uitzoeken van smaken, met vanille zit je voor levenslang geramd! (Al is banaan ook erg lekker) Link naar product
 6. Hoe gaat het vandaag?

  Goed nieuws Alex, hoe lang ben je er al met al mee bezig geweest?
 7. Hoe gaat het vandaag?

  Huh, welke storm!? ;)
 8. Hoe gaat het vandaag?

  Mooi zuur dat je net de enigste 2 buien van de dag te pakken hebt gehad. Ik moet vanavond tot 10u werken, hoop dat het tegen die tijd wel droog is!
 9. Hoe gaat het vandaag?

  Half 4 en bijna pikkedonker buiten. We're in for a (shit) storm!
 10. Hoe gaat het vandaag?

  @ijzer
 11. Hoe gaat het vandaag?

  Uuhm.. ik geloof dat Ijzer een jongetje is marleentjuh
 12. Waar luister je nu naar?

  Veronica 90's hits op het werk.