Advertentie:

Super Saiyan

Members
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Super Saiyan last won the day on November 17 2015

Super Saiyan had the most liked content!

Community Reputation

12 Goed

About Super Saiyan

 • Rank
  Gevorderd

Personal Information

 • Gewicht
  0
 1. Mass Perfection Review

  Goed review en ik sluit helemaal bij je aan. Goed product, doet wat het moet doen en een mooie prijs voor deze kwaliteit. Vult goed en heeft ook een goede smaak, vaak wel eens weight gainers van andere merken gehad die mij te zoet waren. Deze is precies goed.
 2. Hoe gaat het vandaag?

  Gaat lekker, vanavond weer chesten/cardio en heb er zin in. Vol in de voorbereiding, 16 weeks out op t moment voor de Open Rotterdamsche en de voeding is weer tip top in orde.
 3. Winstrol

  Mocht je ooit van plan zijn te gaan kuren is winstrol een mooie kickstart.
 4. Wat eet jij nu?

  Tonijn tosti's, +1 Normaal tonijn heb ik echt moeite om dit te eten, doe het ook altijd op een broodje en tussen de tosti ijzer, hierna paar druppels citroensap en klein beetje ketchup over de tonijn heen. Smullen maar
 5. Wat eet jij nu?

  Maakt niet uit dat dit in de weg zit haha zoek nogal wat variatie in mijn voeding, zeker waard om het een keer uit te proberen. Thanks!
 6. Wat eet jij nu?

  Klinkt lekker man, ga deze combi ook zeker eens proberen!
 7. Wat eet jij nu?

  Kip met volkoren pasta, gains
 8. 1ste kuur test/deca

  Anderhalf tot 2 jaar training.. Je hebt je lichaam nog lang niet naar z'n max gebracht dus waarom een kuur? zonde als je het mij vraagt. Ik train inmiddels 5 jaar bijna en still gaining. Grootste nadeel is dat je waarschijnlijk na je kuur(omdat je er te vroeg mee begonnen bent) je erg moeite krijgt om dan nog op natuurlijke wijze spiegroei te hebben. Je moet dus dan blijven kuren wil je resultaten behalen.
 9. Voeding voor het slapen gaan

  Nee doordeweeks eigenlijk niet, einde van de week vrijdag/zaterdag avond.. man man dit zijn wel hele lastige avonden om niet iets slechts te eten voor het slapen gaan.
 10. Voeding voor het slapen gaan

  Ik neem altijd caseine van B&F, probeer elke keer weer een andere smaak zo wissel ik dit af. Doet het prima voor mij voor het slapen gaan.
 11. Stoppen met TV kijken

  nice.
 12. Whey Drink

  Morgen een bestelling doen, zat al te iets te zoeken om uit te proberen. Ziet er erg goed uit dus deze gaat in t winkelmandje!
 13. Waar luister je nu naar?

  90's/2000's hip hop.. Altijd goed.
 14. Hoe gaat het vandaag?

  Hij moet ook inderdaad ff z'n profielfoto veranderen.