Advertentie:

ijzer

Members
 • Content count

  199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ijzer last won the day on December 8 2015

ijzer had the most liked content!

Community Reputation

29 Heel goed

About ijzer

 • Rank
  Semi-professional
 • Birthday 06/04/1987

Personal Information

 • Gewicht
  98
 • Vetpercentage
  11
 • Lengte (in cm)
  198

Recent Profile Visitors

3,114 profile views
 1. Body en fit casein kwaliteit

  Het onderzoek is gedaan door Supplementenlabtest, die alles doen om XXL op te hemelen en B&F onderuit te halen. Ik betwijfel hun onafhankelijkheid en betrouwbaarheid enorm. Bij het product op de site van B&F vind je ook gewoon een goede labtest. Planmatig je concurrent proberen onderuit te halen als je het mij vraagt.
 2. Mijn doelstelling wordt de drie cijfers halen op de weegschaal, meer doen wat ik zelf wil en niet wat anderen van je verwachten en genieten!
 3. Welke eiwitten

  Als je de allerbeste whey wil zou ik voor Gold Standard van Optimum Nutrition gaan. Zowel in Amerika en Engeland erg populair. Maar een gewone Whey Perfection van Body & Fit doet ook prima zijn werk. Dit zijn overigens alleen snelle eiwitten voor na je training. Qua caseine is het inderdaad verstandig om dat s'avonds te nemen, door de trage opname kom je de nacht door zonder spierafbraak. In de ochtend kan het ook, maar complexe koolhydraten zijn s'ochtend ook belangrijk voor energie.
 4. Hoe gaat het vandaag?

  Gaat prima voor een maandag! Rug getraind en zit al op bijna 3000 kcal vandaag.
 5. Mind muscle connection

  Daarom kan je ook het beste oefeningen pakken die voor jou goed voelen. Je zal hem dan beter en uitgebreider uitvoeren ten opzichte van een in elkaar gedraaid schema door de lokale 'fitness trainer'. In mijn optiek gaat het daar ook al mis. Bij de intake wordt alles maar klakkeloos aangenomen en mensen gaan zelf niet op onderzoek uit. Alles moet het liefst voorgekauwd worden. Kortom, ga zelf op onderzoek uit op internet. Kijk wat de grote jongens doen en ga zelf dingen proberen. Voel aan wat goed bij jou en je lichaam past.
 6. https://www.youtube.com/watch?v=S1Od_fbhwi4
 7. Ook overgewicht gehad? Ik was juist heel skinny en 73 kg.
 8. Trainingslog Marleentje

  Goed bezig! Je tilt meer dan de gemiddelde jongen in mijn sportschool. Merk je ook dat de deadlift positieve invloed heeft?
 9. Even voorstellen

  Ja, gewoon voor het slapen gaan pakken is ook goed!
 10. Even voorstellen

  Als jij met jouw schema je gewenste hoeveelheid calorieën haalt hoef je het brood niet te wijzigen. Ik had echter nog geen indicatie van je verhouding, vandaar dat het me wat veel leek. Met brood pak je al snel veel koolhydraten, dit zal je in het schema ook wel terugvinden. Mocht je te weinig resultaat halen kan je er altijd een broodje uithalen. Wat betreft je voeding s'avonds zou ik dat koekje bij de thee eruit halen en s'avonds rond 22:00 uur nog kwark nemen. Zo krijg je extra eiwitten binnen en scheelt het weer suikers van dat koekje Alle beetjes helpen.
 11. Even voorstellen

  Goed dat je een verandering wil maken. Het snoepen eruit halen zal al een hele verbetering opleveren, het scheelt veel suikers en vetten. Het is belangrijk om tussendoortjes te pakken zoals Fit zegt, zo krijg je niet de behoefte om te gaan snoepen. Je kan dan denken aan fruit, kwark of een handje noten. Je eet best wel veel brood, dit zou ik iets minderen. Of bijvoorbeeld kiezen voor speltbrood of een gezonde smoothie.
 12. resultaten alex

  Ik zou extra complexe koolhydraten toevoegen aan je ontbijt, het lijkt nu een beetje weinig. Je kan bijvoorbeeld Oats door je melk heen doen. Of gewoon een shake nemen s'ochtends met oats en whey. Eet je na 18 uur niets meer? Dit gat is te groot en ik zou de kwark verplaatsen naar s'avonds, bijvoorbeeld om 22:00 uur. Dit zijn trage eiwitten waardoor je de nacht doorkomt zonder spierafbraak. Heb je uitgerekend hoe je verhouding koolhydraten/eiwitten/vetten is? Het is slim om dit in kaart te brengen, dit kan bijvoorbeeld met de app My Fitness Pall.
 13. Hoe gaat het vandaag?

  Gaat goed! Vandaag een oud t-shirt aan van een jaar terug en ik zie duidelijk verschil in gainz.