Advertentie:

MindMuscleConnection

Members
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

MindMuscleConnection last won the day on December 18 2023

MindMuscleConnection had the most liked content!

Community Reputation

41 Heel goed

About MindMuscleConnection

 • Rank
  Semi-professional

Personal Information

 • Gewicht
  90
 • Vetpercentage
  12
 1. Zo natty als Simeon Panda en Mike O'hearn dus!
 2. Mind muscle connection

  U riep mij? I <3 Mind Mossel Connection. De gedachte erachter is dat veel bodybuilders doen aan powerlifting. Ze krijgen de gewichten de lucht in en that's it. Spierprikkel is vaak ondergeschikt aan hoeveel gewicht er gebruikt wordt met als resultaat dat er niet het maximale uit een training gehaald wordt. Besef welke spieren je aanspreekt. Vooral bij rugtrainingen vind ik dit heerlijk. Veel te vaak haalt men 90% uit de biceps en 10% uit de rugspieren. Wanneer je focust tijdens de training zal je veel beter de rugspieren kunnen aanspreken.
 3. Winstrol

  Nee, jij bent al een gigantische lul.
 4. Winstrol

  ^^
 5. Winstrol

  Winstrol is een leuk eerste 'kuurtje' inderdaad. Kreeg er een gigantische leuter van trouwens.
 6. https://www.youtube.com/watch?v=3_xAJfGSxHI
 7. Ziet er goed uit Gino Pietermaai! 100% natty of..?
 8. Mass Perfection Review

  100% droge spiermassa uiteraard!
 9. Mass Perfection Review

  Heb zelf geen gainers nodig (gain al van twee sneetjes brood) maar veel bekenden van me gebruiken deze wel en volgens mij bevalt het hen goed!
 10. Welke supplementen gebruik jij?

  Past 'ie wel in je dashboard-kastje dan?
 11. Full body schema voor beginners

  Een spotter kan handig zijn om de beweging te begeleiden en corrigeren indien nodig, maar moet geen must zijn voor een beginner qua ondersteuning van de kracht. Om de basis (uitvoering) onder de knie te krijgen is het niet erg dat je zelf 20 herhalingen met een glimlach uit kan voeren, voor een paar weken. Progressieve overload is wenselijk maar zeker geen must in 6 weken tijd. In 6 weken tijd haal je het gewenste resultaat niet, dit is een kwestie van jaren. In 6 weken tijd leg je de basis.
 12. Full body schema voor beginners

  Sneller slechte uitvoering -> Dat komt omdat de beweging niet onder de knie is. Er is inderdaad minder contragewicht, waardoor er meerdere kanten met het gewicht op kan worden gegooid. Als jij bankdrukt met 40% van je 1RM dan kan jij ook gewoon het normale bewegingspatroon aanhouden omdat je de beweging onder de knie hebt. Denken geen spotter nodig te hebben -> Dit is geen nadeel. Dit is inderdaad waar, maar dat ligt aan de sporter zelf. Bij een relatief licht gewicht heb je doorgaans geen spotter nodig. Wat voor de een licht is hoeft voor de ander niet licht te zijn. Beginnende sporters hebben altijd een spotter nodig, omdat het ondanks een voor velen 'licht' gewicht is, het voor de beginnende sporter niet licht is. Vandaar dat het begrip 'licht' een relatief begrip is Minder vooruitgang zien qua gewicht -> niet waar. Iedereen begint bij de basis en werkt vanuit dat punt ergens naartoe. Iemand die van 40 kg in een maand naar 50 kg gaat boekt net zoveel progressie als iemand die in een maand van 80 kg naar 100 kg gaat. Je kan moeilijk een beginner met 100 kg laten beginnen en vanuit daar kijken of het nog zwaarder kan zo snel mogelijk. Wanneer je juist te zwaar begint met trainen zal je niet snel progressie boeken qua kracht en gewicht omdat je te hoog inzet.
 13. Wat eet jij nu?

  Clean Protein reepieee
 14. Full body schema voor beginners

  Om te wennen aan de belasting en de oefeningen onder de knie te krijgen is 8-12 herhalingen te weinig. 15-20 is een betere richtlijn hiervoor. Staat veel over op internet of download anders het Spierenplan van B&F even.
 15. Full body schema voor beginners

  5 -10 / 8-12 herhalingen voor een beginner lijkt mij niet aan te raden..