Advertentie:Fulkano

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Normaal

About Fulkano

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 01/28/1980

Personal Information

 • Gewicht
  95
 • Vetpercentage
  20
 • Lengte (in cm)
  196
 1. CUT schema beginner

  Allright thx again Bart. Moet zeggen dat cutten best goed gaat al. Ben al van 100 naar 93,5 kg gegaan vanaf begin juli. Zit qua vet% nu op 18 a 19% den ik. Hoop in januari op 12% te zitten en ga dan bulken. Wat het schema betreft vervang ik kaas voor kipfilet en heb handje walnoten toegevoegd en de shakes iets teruggebracht. Wat het brood betreft zit ik nog te prakkiseren. Ik lunch op mijn werk (lunch wordt verzorgd) en vind iets stevigs eten toch wel lekker tussen de middag. Weet niet zo goed hoe ik da moet vervangen. Eet verder overigens geen brood de hele dag.
 2. CUT schema beginner

  Thx Bart. Weight gainer is trouwens niet met dextrose hoor (Mass Perfection van Body&Fit). Ik ga kijken wat ik hiermee kan! Probeer iig qua vetten wat meer noten te introduceren en kan kaas wel vervangen voor kipfilet. Is de hoeveelheid eiwitten wel goed zo? Tevens ben ik gelijk gaan cutten, maar volgens mij heb je de meeste kans op gains in het begin. Ik vraag me soms af of ik die potentie nu niet verpest door eerst te gaan cutten. Of is dat onzin?
 3. CUT schema beginner

  Hi all, tijd geleden dat ik hier was. Ben na jaren weer begonnen met trainen. Er moet eerst flink wat vet af nog (vet%20%). Ik heb een cut voedingsschema gemaakt. Graag jullie oordeel. Er zitten weight gainer shakes in, maar ik blijf in totaal op de gewenste kcal. De shakes zijn dus vooral voor goede eiwitten en koolhydraten. Ik lees vaak dat je ook op trainingsdagen meer kunt eten om evengoed wat te gainen. Ik train alleen in de avond. Is het dan niet handig om dan de dag erna juist wat meer te eten? In dit schema neem ik in ieder geval in de avond nog een shake en kwark. Doel is vet% van 12 begin feb. Dus van 95kg en 20% naar 85kg en 10% vet. Voedingsschema 80%.xlsx