Advertentie:Dropje

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Normaal

About Dropje

 • Rank
  Amateur
 1. Even voorstellen

  Ja misschien heb ik daar iets te makkelijk over gedacht, over die fatburners. Ik dacht ik neem ze voor het sporten voor extra energie en ook om het vet verliezen te versnellen. Zal ik daar nog maar even mee wachten ? Thanks voor je advies, Ik houd elke dag Mn log bij op de app van mijn eet meter en daarnaast in mijn log boekje van trainingen nog wat ik gedaan heb zodat ik elke keer weer net even een stapje extra kan zetten of een paar oefeningen meer kan doen. Thanks! Voor je tip!
 2. Ik hoop het, alleen als mijn basis calorieverbranding 1900 is hoeveel moet ik dan eten als sport? Ik weet nu niet goed of ik mijn basishoeveelheid aan moet houden of die calorieën van werk en sport erbij moet rekenen omdat ik nu dus aankom omdat ik te weinig eet, hebben jullie daar ervaring mee?
 3. Last van nr 2 en nr 4... even snel eten, geen pauze of eerst maar het werk klaar en dan eet ik wel, dan heb je geen honger meer.... gemiddeld 1000- 1500 calorieën per dag gegeten, te weinig groente en fruit, innig maar over de suikers te zwijgen... bij de diëtiste mijn calorieverbruik in rust laten meten en daardoor moet ik minimaal 1900 calorieën eten op een rustdag, dat is echt enorm veel!!!
 4. Even voorstellen

  Hoi allemaal, sinds afgelopen zaterdag lid van krachtforum, ook sinds zaterdag begonnen met het maken van een nieuw sport/fitnes plan, waarbij ik gebruik wil maken van de hardloop app van evy en Insanity (vanavond mijn fittest gedaan en ik dacht dat ik dood ging...?) maar ik ga door!!!! Ik ben nu 34 en ik wil het er zo graag af hebben en houden! Mijn doel is afvallen en van obesitas (34% vetpercentage) af te komen, mijn doel is om deze naar 20% zien te krijgen. Daarnaast ook mijn conditie verbeteren maar ook spiermassa aanmaken en deze onderhouden. Maar ik hoop via deze site mee te kunnen lezen in jullie ervaringen en ideeen op te doen maar vooral ook een beetje motivatie! Ik heb al een aantal stukjes gelezen dus ik denk dat dat wel in orde komt. Tevens ook een bestelling gedaan op body en fitshop, de ripped fatburners en whey poeder, zodat ik een beetje hulp heb bij de nieuwe start. Alvast bedankt dat ik mee mag lezen! Grtjs