Advertentie:

Marleentje

Members
 • Content count

  231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Marleentje last won the day on April 28 2016

Marleentje had the most liked content!

Community Reputation

25 Heel goed

1 Follower

About Marleentje

 • Rank
  Semi-professional

Personal Information

 • Gewicht
  77
 • Vetpercentage
  Geen idee
 • Lengte (in cm)
  1,51

Recent Profile Visitors

2,081 profile views
 1. Trainingslog Marleentje

  Eerst allerlei rekoefeningen gedaan. Niet mijn leukste oefeningen. Vandaag ook weer gewogen en gemeten en ben weer afgevallen dus het gaat goed. Daarna nog discussie over mucuna gehad. De lymearts is het niet mee eens dat ik het slik en wil over gaan op een ander medicijn, alleen ik voel er nog weinig voor omdat de mucuna bij mij erg goed werkt vooral voor de spastische bewegingen. Deadlift5x 60 kilo3x 80 kilo1x 100 kilo3x 110 kilo1x 120 kilo PR
 2. Ik last van 2, op het moment gaat het beter en val nu wel af.
 3. Trainingslog Marleentje

  Lekker getraint weer. Oefenen met hurken. Me heupen werken nog niet helemaal mee vandaar deze oefeningen. Niet heel leuk om te doen maar ja moet nu eenmaal. Deadlift 10x 60 kilo 3x 90 kilo 3x 105 kilo En was weer afgevallen. Ben nu 4 weken bezig en weeg nu 75 kilo, ben er zelf ontzettend trots op. Mijn streefgewicht is uiteindelijk 60 kilo. Lager mag ik van de arts niet gaan. En mocht het eerder dan 60 kilo stoppen, was het ook niet erg en niet harder gaan proberen om die laatste kilos kwijt te raken.
 4. Trainingslog Marleentje

  Zo goed nieuws uit het ziekenhuis. Jammer alleen dat het zo uitliep. Eerst een bloeddrukmeting... Een tip neem nooit je man mee dan want ik geloof dat hij allerlei knopjes uit geprobeerd heb en zat alleen maar lol te trappen. De dietist ook nog even bezocht. Dat zit er standaard bij in als je diabetes heb. Ik heb meer aan youandi maar goed. Die was tevreden. Ook nog even gewogen dus weet het gewicht voor morgen al... Deze keer geen kilo er af maar het scheelt niet veel...De gemiddelde suiker houden ze op 53 en ik zat op de 5,2, bloeddruk vond hij redelijk en cholestrol was helemaal netjes. Dus tot zover zijn ze tevreden wel een doorverwijzing naar de gynaecoloog omdat hij pcos vermoed (tenminste heb even op het briefje naar de gynaecoloog gespiekt wat hij geschreven had haha). En als dat allemaal goed is, heb ik ook groen licht om zwanger te worden. Dus nog maar een hele poos het voedingsschema van Youandi van Staablijven volgen.
 5. Trainingslog Marleentje

  Ja heerlijk, omdat de problemen in mijn bindweefsel zitten of fascie heb ik veel pijn. Sauna verlicht de pijn bij mij. Ik vind vooral de verschillende baden in de sauna heerlijk en de sauna zelf ook natuurlijk. Maar kan gerust een uur in het bubbelbad zitten. Af en toe kwamen ze me er uit halen moet eigenlijk ieder uur wat eten om me suiker op peil te houden. Maar in de sauna denk er niet aan, dat laat ik aan degene over die me meenemen naar de sauna. Zijn toevallig ook allebei artsen dus zit helemaal goed toch? Het gaat op het moment goed, maar komt ook weer omdat het lente wordt. Het supplement is cluco-fytal, zelf vind ik het erg duur. En aangezien mijn pt en zijn vrouw die me met de voeding begeleid het niet echt heel noodzakelijk vonden schaf ik het voor nu nog niet aan... Ondanks dat de lymearts het voorschrijft. Het oordeel van mijn pt is voor mij bindend omdat ik hem volledig vertrouw en altijd eerlijk is. En daar ga ik op af. Je wilt niet weten hoe hoog mijn zorgkosten zijn op het moment per maand....
 6. Trainingslog Marleentje

  De week goed begonnen goed gisteren eerst begonnen met een dagje sauna. Degene met wie ik was waren allebei arts veiliger kan niet. Ging helemaal goed geen hypos gehad. Af en toe kwamen ze me halen om wat te eten of te drinken, want dat moet ik regelmatig doen anders gaat het niet goed. Vandaag eerst naar youandi, waar ik vorige week maar 2 ons afgevallen was was ik nu 1 kilo afgevallen. Vetpercentage en bmi waren ook gedaald. Ze heeft wel gezegd omdat ik voor haar ook de suikerwaarde bijhou, dat het er op lijkt dat ik gewoon type 2 heb ipv 1. Precieze cijfers weet ik niet uit me hoofd. Moet ik het blaadje pakken en ben gewoon te lui nu. Daarna behandeling van Alexander eerst want liep weer behoorlijk op me tenen hij noemt dat altijd een spitsvoet. Nu had ik het rechts en links. Nog even over een supplement gehad die de lymearts voor had geschreven. Ik vind het supplement te duur. En aangezien Youandi en ALexander het niet noodzakelijk vonden doen we die niet. Wel de vitamine D. Deadlift 5x 70 kilo 1x 80 kilo 1x 90 kilo 5x 100 kilo
 7. Trainingslog Marleentje

  Al ruim een week bezig met dat voedingsschema. Dinsdag voor het eerst gewogen en gemeten. Gewicht was bijna gelijk gebleven/ heel iets afgevallen. Dat komt waarschijnlijk omdat ik op het moment me suiker vaak door dextro weer omhoog moet helpen of zoals gisteren er een glas cola voor moet nemen. (En toen duurde het nog even voordat hij weer zover was dat ik geen gevaar meer liep). Verpercentage was wel behoorlijk gezakt en daar doen we het voor.
 8. Trainingslog Marleentje

  Eigenlijk eerst om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen want dat kreeg ik niet, en daarna afvallen omdat ik steeds meer gezondheidsproblemen krijg.
 9. Trainingslog Marleentje

  Afgelopen Dinsdag: Deadlift 5x 70 kilo 1x 80 kilo 1x 90 kilo 5x 100 kilo Daarna afspraak met youandi en samen een voedingsplan opgesteld. Ben daarmee woensdag gestart en het gaat aardig goed, Wel erg wennen moet van alles afwegen. Nu ik heel anders eet staat de insuline te hoog afgesteld, dus moet erg opletten dat hij niet te laag gaat. Van de week al meerdere hypos gehad. Waaronder 1 onder het autorijden en auto rijden en een hypo hebben ehm gaat niet zo goed samen.
 10. Post je meals (fotos)

  Zal het mijne ook laten zien. Heb mijn angst opzij gezet en vanavond voor me zelf gekookt. Hier doe ik dan twee dagen mee. Maar ben wel een beetje trots op mijzelf. Prei tomaten paprika oregano en nog iets wat ik niet weet met kip
 11. Post je meals (fotos)

  pfff wel veel eten hoor daar doe ik een week over
 12. Trainingslog Marleentje

  Heb natuurlijk een lymearts en een dietiste. En natuurlijk krijg je dan ook twee verschillende dieetadviezen. Die niet met elkaar samen opgaan. Dus dan is het uitproberen en kijken hoe ik er op reageer. Eerst het advies van de dietiste gedaan: Dat bestaat uit veel fruit, minstens twee sneeen brood. Rijst pasta etc. Suiker was heel de dag erg hoog zelfs na het sporten bijAlexander van Staa zat hij nog op de 10. Met een uitschieter naar de 14,7. En heel de dag buikpijn.Gisteren het advies van de arts dat dieet bestaat uit groente, rauwkost, vlees en vooral eiwitten en vetten. En absoluut geen rijst, aardappels of pasta. Gevolg me suiker heel de dag netjes rond de 6 met voor het slapen gaan 7,3 (zal ongetwijfeld dat handje chip zijn geweest) nu moet hij tussen de 4 en 8 zijn dus zat alsnog goed.En alleen na het avondeten wat buikpijn.
 13. Trainingslog Marleentje

  Weer veel gebeurt deze week. Maandag naar de dietiste geweest. Me suiker zakt wel, maar schommelt heel erg. En zakt soms in een uur tijd van de 10+ naar die 4 of er onder en ze weten niet goed hoe dat komt. Ook reageer ik heel erg op bepaalde producten waardoor de suiker omhoogschiet. Dus moet erg mijn eten in de gaten houden. Was gelukkig niet aangekomen, maar ook niet afgevallen. Verder is de arts mijn voeding aan het afstemmen, en moet ik proberen om wat meer te eten. Het is nog allemaal erg onduidelijk en niemand weet het eigenlijk. Die onduidelijkheid is het lastigste. Aan de lymearts en Alexander heb ik het meest. Maar die zitten ook echt op een lijn. Eigenlijk heel lang gepraat, soms heb ik dat nodig Daarna nog even deadlift gedaan het is en blijft mijn favoriet 5 x 60 kilo dit vooral om houding te oefenen. Mijn knieen willen niet altijd wat ik wil. 1x 70 1x 80 1x 90 5 x 95 tong op de schoenen maar ik heb het gehaald.
 14. Trainingslog Marleentje

  Nog even contact gehad met de lymearts. De dietiste wou namelijk dat ik nog minder ging eten. Krijg per dag ongeveer 1200/1300 kcal binnen. Met af een toe een uitschieter naar de 1400.. De lymearts vond het alleen geen goed idee dat ik nog minder ging eten.Omdat ik nu al veel tekort heb. Hij vermoed voedselintoleranties nog geen idee wat het is moet ik even opzoeken. Hij gaat nu zelf een voedingsplan maken met waarschijnlijk supplementen om de tekorten op te vangen.
 15. Aangenaam

  Ja maar dadelijk was je gewoon iemand die er op leek