Advertentie:

alex

Members
 • Content count

  241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

alex last won the day on November 13 2016

alex had the most liked content!

Community Reputation

73 Heel goed

About alex

 • Rank
  Semi-professional

Personal Information

 • Gewicht
  85
 • Vetpercentage
  13
 • Lengte (in cm)
  180

Recent Profile Visitors

2,353 profile views
 1. resultaten alex

  intressant peter ga ik zeker eens beter bekijken, spreekt me zeker wel aan om zo te gaan trainen
 2. resultaten alex

  thx guys ga het zeker wat rustig doen nu en de komende tijd, het is alleen een beetje jammer dat ik dat zelf altijd als laatste door heb ben al wel aan het kijken hoe ik over een tijdje mijn training en voeding in zal gaan vullen, want het moet wel een beetje anders allemaal.
 3. resultaten alex

  redelijk goed nieuws dit keer, vandaag nog wat onderzoekjes gehad en het gesprek met de arts wat op stond voor donderdag kon ook gelijk vandaag, arts deed zelf de onderzoeken en had door het uitvallen van een andere patient gelijk tijd om alles af te handelen. het probleem komt bij het hart vandaan maar is het is niet ernstig en behoeft geen behandeling, kan daar gewoon 100 mee worden ik moet in de toekomst wel de combinatie stress vermoeidheid en dan toch hard willen trainen zien te vermijden. en dat was nu precies wat er die dag gebeurde, ik voelde mezelf al een tijd moe, kreeg die dag heel slecht nieuws te verwerken en ben toen toch maar gaan trainen, en toen ging ik op de deadlift helemaal out, en dan word je wakker in het ziekenhuis. dan is het 5 uur later, en is je hart geresett maar genoeg daarover, vandaag toch ook maar weer getraind, met dezelfde gewichten als zaterdag, het voelde wel een heel stuk beter aan, heb zaterdag, zondag en vandaag behoorlijk wat calorieen naar binnen lopen werken en dat doet me goed. en er is veel meer rust nu na het gesprek met de arts ik hou mijn stronglift schema toch maar even aan, met de verlaging die ik nu heb gedaan train ik deze week en volgende week nog behoorlijk onder mijn vorige nivo dus dat is niet te zwaar, ben wel nog wat meer gewicht kwijt
 4. resultaten alex

  tsja, ik hou hier een logje bij dus dan hoort dit er ook bij ( helaas) ik zou deze maand niet willen uitroepen tot beste maand ever, in tegendeel vandaag heb ik weer een poging gedaan om te trainen na dat ik op 8 sepetember een paar dagen in het ziekenhuis terecht ben gekomen. heb met de moed der wanhoop mijn 5x5 schema hervat en van alle oefeningen 15 kg af gehaald, ik heb ze wel gehaald maar weet nu al dat ik niet kan verhogen de volgende keer, moet volgende week ook nog terug naar het ziekenhuis voor wat onderzoek en kan dan ook veel minder trainen, dus mijn strongliftschema aan blijven houden zal niet zoveel zin hebben denk ik. het gewichtverlies valt wel mee, maar kracht heb ik wel veel in moeten leveren, het voelde vandaag heel zwaar aan en ik was ondanks dat deze workout toch niet veel voorstelt helemaal kapot. maandag terug naar de poli, en donderdag een geprek met de specialist. voelt niet goed allemaal, wordt er heel onrustig van. wish me luck....
 5. aanpassen trainingsschema

  weeg nu rond de 86 kilo @ 14-15 prc , dat is natuurlijk een beetje verneukeratief want stiekum pak je er dan nog wel wat vetjes bij, toen ik begon op ongeveer 77 kg begin dit jaar en op 13 prc zat, dan had ik 10kg bodyfat, nu 86kg en 15 prc is 13 kg, stel dat ik doorga naar ongeveer 90 kg op 15 prc, dan is dat 13-14 kg vetjes, het is dus wel zaak voor mij om niet meer in vp te stijgen. wat jij doet is wel knap dan. bijkomen en niet stijgen in je vp
 6. aanpassen trainingsschema

  ja zeker weten, maar ik ga het toch maar doen in ieder geval de komende 2-4 weken, beetje afhankelijk van hoe ik me voel, ik snap het ook niet waar die vermoeidheid nu vandaan komt, tot 4 weken terug ging het allemaal als een trein, nul niks geen problemen, nog een week rust gehad tussendoor, en nu gaat het soms zo moeizaam. mijn doel is nu om in ieder geval dat sl 5x5 programma af te werken, daar zit nog wel progressie in, ik kan gewoon nog volgens schema verzwaren, zal wel een keer ergens vastlopen maar dat lijkt me normaal, als ik maar vooruit blijf gaan in kracht. en ik wil zwaarder blijven worden, zonder vet aan te zetten, liefst tot een 90 kg in februari/maart. dan wil ik gaan cutten, en omdat ik nog steeds wat oude vetjes rond mn middel heb, word dit een behoorlijke cut, zover als dat ik aan kan. dit is wat ik al een tijdje wil, in grote lijnen dan natuurlijk ik denk dat ik t.z.t wel een beroep op je ga doen voor een trainingsschema en voeding, het risico bestaat wel dat ik een van je vervelendste klanten ben voor nu en de komende weken werken aan mn motivatie en niet teveel klagen en zeuren ( al ben ik er wel goed in )
 7. Zelfgemaakte bulking bars

  nou ja aanrader, ze zijn erg lekker denk ik, dus af en toe kan wel, je moet niet je voeding om die bars heenbouwen natuurlijk 85 procent clean foodzzzzz en 15 procent cheat kan wel, als je bulkt en moeilijk aankomt misschien wat meer, IIFYM !!
 8. Zelfgemaakte bulking bars

  deze bars worden inderdaad over het algemeen met wheypoeder gemaakt en het is van scooby. dus goed
 9. aanpassen trainingsschema

  met ingang van volgende week toch maar besloten om alleen het sl 5x5 schema aan te houden. het zit wel in m'n kop dat ik niet 1,2 maar 3 stappen terug moet doen, terwijl dit waarschijnlijk niet zo is, maar als ik doortrain zoals nu ga ik mijn doelen in week 12 nooit halen en breng ik mijn eigen doelstellingen om zeep. dus 3x per week vanaf next week voor mij ben er nu al sjaggo van
 10. Wie traint wat vandaag?

  vandaag week 4 afgerond van sl 5x5 squat-ohp-deadlift ging wel aardig, beetje spierpijn in de beentjes
 11. aanpassen trainingsschema

  ik heb mijn schema dan toch maar aangepast, de ma-di-wo blijven hetzelfde, de donderdag wordt een rustdag en de training die ik op donderdag deed gaat naar zaterdag. zondag is dan ook een rustdag de armtrainingen die ik in de ochtend deed komen ook te vervallen, en doe dus alleen nog 2x schouders in de ochtend de voeding na de training heb ik uitbesteed aan mijn neefjes, ik heb al een hele reeks met mogelijkheden voorbij horen komen dus dat komt ook wel goed.
 12. aanpassen trainingsschema

  dus na het trainen wat meer en beter eten en dan toch een rustdag in de week erbij pakken, dan zou ik de donderdag avond training kunnen skippen, dat voelt wel als een stap terug doen. maar toch kom ik wel gewicht aan, nu de laatste maand een procentje vet erbij gepakt maar ben nu toch vanaf december wel een kilo of 8 bijgekomen, en dat is toch met een 6 daags schema geweest al die tijd.
 13. resultaten alex

  dat zou je dan moeten doen als dat onder been nog sterker zou kunnen worden, dat is helaas niet het geval, die spier werkt niet meer, dus is het voor mij zaak om zo veel mogelijk spieren te trainen die het fuctieverlies (deels) kunnen opvangen, dit gaat denk ik toch het beste met de squat en deadlift, bovenbenen lopen wel aardig gelijk in groei links is iets kleiner maar komt goed mee.
 14. resultaten alex

  dat zou kunnen, trainen met machines, maar ik wil dat eigenlijk niet, ja een lat pully, das een fijne machine, maar voor de rest eigenlijk zo min mogelijk machines voor mij, ik train het liefst met losse gewichten, ik geef toe dat ik wel wat voorzichtiger moet zijn maar ik heb wel geleerd om naar mijn lijf te luisteren en niet meer door te duwen of trekken als het niet goed voelt, dat is voor mij de uitdaging, de dingen doen die eigenlijk voor mij niet kunnen, een onmogelijk doel stellen en het toch halen. van mijn fysiotherapeut, kreeg ik toen ik klaar was bij hem na mijn ongeluk een tegeltje met de volgende tekst erop het is onmogelijk, zei de trots het is riskant, zei de ervaring het is zinloos, zei het verstand geef het een kans, sprak het hart... het hangt bij mij in m'n homegym, en ik kijk er naar als het even tegen zit.