Advertentie:

Fitmeid

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Fitmeid last won the day on October 25 2019

Fitmeid had the most liked content!

Community Reputation

3 Normaal

About Fitmeid

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

761 profile views
 1. Het bewaren van eten

  Als ik het dus goed begrijp, zit jij alleen op dit forum zodat wij een enquete van jou kunnen invullen.... beetje jammer vind ik.
 2. Afvallen

  Hallo Roy, als je wilt afvallen moet je minder eten dan dat je nu eet. maakt niet uit wat je uit je dieet haalt maar ga eerst gewoon 200 kcal naar beneden. Dus wat Peter Wouter zegt als je een blikje cola drinkt is dat 148 kcal dan hoef je nog maar 50 kcal ergens anders weg te halen en dan kijk je of je afvalt. Even een kleine meetstaaf 7000 kcal minder eten ongeveer 1 kilo lichaamsgewicht afvallen. succes alvast!
 3. Vermagering benen

  Hallo mariec, Het is helaas niet mogelijk om vet kwijt te raken op een bepaald lichaamsdeel. Als je gaat afvallen verlies je vet dus ook op je benen. Je kan niet zeggen dat je dan ook alleen vet kan verliezen bij je benen.
 4. AAS wel of niet log.

  Avatar kan je niet kijken of je terecht kan bij een endocrinoloog. Als je test zo te zien 11 is dan is dat aan de lage kant. Een endocrinoloog kan je dan ook helpen met de dosis en bijwerkingen van de test zoals het converteren naar oestrogeen. mensen die zwaarder zijn hebben sneller last van het converteren. Mocht het zo zijn dat de CK waarde door het sporten komt dan moet je kijken of je goed gevarieerd eet en gewoon een structuur maakt in je “dieet”. dus echt kcall bijhouden en je voedingstoffen binnen krijgen.
 5. AAS wel of niet log.

  maar jij denkt dat het door de test komt dan? heb je zelf ideën waardoor je ck waarde verhoogd is test 11? welke meethode is er gebruikt om de testwaarde te meten? 11 lijkt me heel onwaarschijnlijk
 6. AAS wel of niet log.

  kijk eens op ncbi daar leer je wat van. ohh wacht en gewoon naar je huisarts gaan.
 7. AAS wel of niet log.

  een prik AAS gaat je niet helpen met je fit voelen. Dat is iets wat je zelf moet doen en niet met een “prik”.... je lichaam “verteerd” waarschijnlijk door de medicatie. Te weinig test zorgt niet voor de CK waardes dat is iets anders wat dat doet. Als ze CK waardes door test komen dan moet elke vrouw daar problemen mee hebben....
 8. AAS wel of niet log.

  Hallo avatar, CK kan niet te hoog zijn door het sporten. Daar zit dan te veel tijd tussen. Als je bepaalde medicatie slikt kan je CK ook verhoogd zijn. koorts net na het sporten kan door oververhitting zijn. Maar je lichaamstemp gaat altijd wat omhoog bij een training. Je moet je temp dan 1 uur na het sporten meten dan weet je of de koorts aanhoudt.
 9. S4 mogelijke bijwerking

  Hallo theo, bedankt voor de informatie, ik zie wel of ik een gele tint ga krijgen van de S4. Ik maak me alleen zorgen om die bijwerking omdat ik inderdaad veel op de weg zit. Maar ik zal het ervaren wat er gaat gebeuren Ik test altijd mijn bloed voor en 5 dagen na de kuur. Ik zie dan ook helemaal geen verschil in de bloedwaardes voor dat ik de kuur ben begonnen. Sterker nog mijn HDL was na de kuur beter dan ervoor. Dat komt dan waarschijnlijk omdat ik meer goede vetten eet tijdens de kuur. Groet, Lisa
 10. Interesse in moedermelk?

  Hallo melissa, Volgens mij weet u de wetgeving niet helemaal. Het is VERBODEN om moedermelk te verkopen, het valt namelijk niet onder de warenwet. Het is wel lekker makkelijk zo geld verdienen een beetje kolven en dat hier proberen te verkopen. Mensen weten dan niet wat ze kopen want hoe kunt u aantonen dat de melk schoon is zonder bloedtest van u zelf en de melk laten testen. Wel kunt u uw melk kwijt bij als donor, dan hebben baby’s er nog wat aan, namelijk als hun eigen mama geen melk kan produceren. Ik denk dat u beter daar terecht kan.
 11. S4 mogelijke bijwerking

  Hallo peter wouters, bedankt voor de informatie dit is al mijn 3 sarm kuur alleen heb ik S4 nog geen ervaring mee dus vandaar dat ik even rond wil vragen of iemand hier ervaring heeft met S4 en de bijwerking wat S4 met zich mee kan brengen. Ik vraag mij af of de gele tint in het zicht storend is. Elke keer als ik aan een sarm kuur ga dan laat ik me bloed testen, voor en na de kuur.
 12. S4 mogelijke bijwerking

  Hallo, ik begin binnenkort met een S4 Sarm kuur. Nu is mijn vraag over een bijwerking die je zou kunnen krijgen. Ik lees dat je als bijwerking een gele tint in je zicht kan gaan ervaren. Ik vraag mij af of mensen hier dat als bijwerking hebben gehad met een S4 kuur en of ze dat als hinderlijk hebben ervaren. Groetjes, Lisa
 13. Informatie SARM Ostarine / MK-2866

  Interessant shorty! Is het mogelijk om ostarine te stacken en zo ja, met welke andere sarm zou je ostarine dan stacken?