Advertentie:

Tomm95

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tomm95 last won the day on April 13 2017

Tomm95 had the most liked content!

Community Reputation

6 Normaal

About Tomm95

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Gewicht
  93
 • Vetpercentage
  16
 • Lengte (in cm)
  1.82
 1. Rugspieroefeningen

  Wat Fit zegt. Wel deel van je rug wil je trainen? Dumbell rows, barbell rows, lat pull downs en deadlifts hebben mijn voorkeur :)!
 2. Voorstellen: Tom

  Thanks! Laatste tijd wat tegenslag gehad helaas. Helaas een pees in mijn bicep gescheurd, wat het trainen in sommige gevallen wat lastig maakte. Hiernaast heb ik het erg druk met mijn opleiding gehad..
 3. Fitness op zomervakantie

  Haha precies wat Jolien zegt. Ik ga in de zomer vier weken op vakantie waarvan 3 weken naar Canada. Omdat we in een camper rond zullen trekken zal een home gym opzoeken geen optie zijn. De motivatie die ik nu heb om te trainen is echt een stuk minder geworden. Dit omdat ik weet dat ik veel zal kwijt raken in mijn vakantie dadelijk haha..
 4. Wat doen om echt breed te worden

  Goedemorgen Emiel, Echt aankomen bereik je alleen door meer te eten. Je geeft aan dat je in de middag 'gewoon' brood eet en s'avonds met de pot mee eet. Wellicht is het een idee om per dag bij te houden wat je eet, dit bijvoorbeeld met MyFitnessPal. Het zal je waarschijnlijk verbazen hoe weinig je eet in vergelijking met wat je denkt. Bij mij heeft deze app altijd goed geholpen.
 5. Wat doen om echt breed te worden

  Hoi Emiel! "Ik ben dus 21 jaar me lengte is 1.83 en gewicht is 72,8 net gewogen ik zou ook nog een foto meesturen van mij lichaam maar hoop dat iemand mij kan helpen vooral in het aanraden van supplementen of een simpele eetpatroon want heb geen tijd voor uitgebreide gerechten."} Het uitgebreide eten is toch de basis om massa aan te komen. Dit is ook het punt waar ik zou starten als ik jou was ;).. Supplementen kunnen uiteindelijk een goede toevoeging zijn. Is het een idee om te plaatsen wat je nu eet? In dat geval kunnen wij met je mee kijken.
 6. Supplementen

  Voedingssupplementen zijn zeker niet noodzakelijk. Het meeste kan je ook uit voeding halen. Voedingssupplementen zijn wel handig wanneer je door middel van voeding niet voldoende inname kan verkrijgen. Naar mijn mening kunnen voedingssupplementen zeker je basis versterken. Zelf neem ik op dagelijkse basis: Omega3, multivitamine en Vitamine D.
 7. Side bend

  Uiteindelijk zijn de 'lovehandles' alleen weg te werken met een effectief dieet haha De oefening kan effectief zijn, veel mensen voeren hem alleen niet goed uit wat voor problemen zorgt. Zorg dus dat je 'm wel correct uitvoert.
 8. Train ik goed of teveel?

  Persoonlijk zal ik er ook zeker niet voor kiezen om de grootste spiergroep (benen) gewoon achterwegen te laten omdat je al fietst. Zoals Fit al zegt: Krachttraining is heel anders als fietsen. Misschien is het makkelijk om je trainingen iets te specificeren, welke oefeningen doe je per spiergroep? Persoonlijk zou ik in een rode lijn van compound oefeningen doorvoeren in je week.
 9. Voorstellen: Tom

  Hierbij een kleine voortgangsfoto. Links was ergens eind 2013 rechts is een recente foto. Thanks! Ben er inderdaad prima tevreden mee, maar kan natuurlijk altijd beter
 10. Voorstellen: Tom

  Zit nu voor mijzelf redelijk laag in de calorieën. Wil dadelijk (na mijn afstudeerperiode) nog een kleine periode verder clean bulken. Thanks! Voornamelijk spiermassa inderdaad, natuurlijk wel een deel vet bij meegekomen. Zal binnenkort een keer een before/after picture hier neerzetten dan is het verschil wat beter zichtbaar
 11. Eigen huis :)

  Zelf weinig ervaring met Battle Ropes omdat wij deze niet hebben bij de sportschool. Hoor er wel goede verhalen over, hoe ervaar jij de oefeningen met de battle ropes? Met een rek en schijven kan je inderdaad al een heel stuk komen! Is de grond zelf niet wat kwetsbaar?
 12. Voorstellen: Tom

  Goedemorgen, Ook ik zal mijzelf maar even voorstellen. Ben zelf ondertussen 22 jaar en ben sinds ongeveer mijn 18e bezig met Fitness/BodyBuilding. Natuurlijk net als de meeste wat minder serieus begonnen om vervolgens serieuzer te gaan trainen. Na een wat drukkere periode nu weer wat intensiever bezig met trainen en voeding. Op het lange termijn toch al wat resultaat weten te behalen. Van 65kg naar 97kg gegaan en weeg nu weer 92kg. Mijn doel is om komende zomer toch wat meer vetvrije massa te creëren.
 13. Eigen huis :)

  Heel netjes, ziet er goed uit
 14. Eigen huis :)

  Op AlieExpress zijn ze vaak niet zo duur: https://nl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170404022505&SearchText=Bodybuilding+poster In ieder geval genoeg aanbod! Ziet er steeds beter uit man.
 15. Favoriete oefening

  Deadlifts ;)!