Advertentie:Hansie

Members
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Hansie last won the day on June 25

Hansie had the most liked content!

Community Reputation

30 Heel goed

About Hansie

 • Rank
  Semi-professional
 • Birthday 08/10/1973

Personal Information

 • Gewicht
  88
 • Vetpercentage
  24
 • Lengte (in cm)
  181

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. Interessante link gevonden over de interactie van de darmbacteriën en gelukshormonen zoals serotonine en dopamine. Zoals @Peter al aanhaalt. Hoogstwaarschijnlijk is er een verband tussen depressie en darmflora voor de mensen die dit interessant zouden vinden. Check this out: https://radio1.be/vlaamse-wetenschappers-vinden-langverwachte-link-tussen-darmflora-en-depressie
 2. Morgen gaan de gyms open!

  Basic Fit mag je al trainingsblok van 2 uur reserveren. Kleedkamers en lockers mogen ook terug gebruikt worden. Super toch !
 3. Zijn eiwitshakes slecht voor je zaadkwaliteit?

  Goed advies van Shorty. Endocrinoloog is de man die je moet hebben. Succes in ieder geval en het zal allemaal wel in orde komen !
 4. Zijn eiwitshakes slecht voor je zaadkwaliteit?

  De hoeveelheid aspartaam in Whey-shakes zal puur op zich zelf allicht niet bepalend zijn voor slechte spermakwaliteit en aspartaam is inderdaad slechts één van de vele mogelijke oorzaken van het probleem maar het goedje is wel niet erg bevorderlijk voor de zaadcellen. Toch vond ik deze site effe interessant om te vermelden. https://www.opednews.com/articles/Aspartame-s-Mitochondrial-by-Stephen-Fox-92-Symptoms-Of-Aspartame-Poisoning-According-To-Fd_Betty-Martini_Brain-Tumors-Caused-By-Ajinomoto-Aspartame_Epidemiology-180624-936.html Groetjes
 5. Zijn eiwitshakes slecht voor je zaadkwaliteit?

  Welkom beste kerel, Overbezorgde ouders ik ken er alles van. Toen ik in de jaren 90 begon met eiwitshakes of weightgainers dachten de brave mensen ook dat dit kunstmatig opdrijven van spieren was. Heb zojuist de ingrediënten van je shake Gold Standard Whey van Optimum Nutrition eens nagezien en nu is er één ding dat de kwaliteit van het sperma ZOU kunnen aantasten en dat is aspartaam. In hoeverre en welke dosis aspartaam schadelijk zou kunnen zijn kan ik niet zeggen maar in ieder geval zijn er verschillende artikels te vinden online met vermelding van dokteronderzoeken die de negatieve relatie sperma-aspartaam verduidelijken. Nu zal die hoeveelheid in je shake wel meevallen maar misschien gebruik je cola light of andere zaken. Het is maar een denkpiste hé man, wil hier ook geen onrust zaaien. Groetjes Hansie
 6. Vitamine K in de strijd tegen Covid?

  Probiotica heeft zijn werking nochtans toch al bewezen. Als je junkfood daarbij consumeert zal dat inderdaad weinig baten. Info komt van dokter, die naast huisdokter, gespecialiseerd is in alternatieve geneeswijzen en die steevast bij elk bezoek de buik aftast. Alles begint bij de buik. Lijnzaadolie zou ook enorm bevorderlijk zijn.
 7. Vitamine K in de strijd tegen Covid?

  Lees het hier juist na, curcumine in vloeibare vorm hé en de prijs is doenbaar, super. Probiotica zou iedereen eens een tijd moeten kuren. Schone darmen zijn essentieel voor de algemene immuniteit. In een holistische benadering wordt zelfs depressie beïnvloed door slecht functionerende darmen. Zo wordt nog maar eens duidelijk hoezeer psyche en lichaam met elkaar verbonden zijn.
 8. Vitamine K in de strijd tegen Covid?

  Zou ook graag Curcumine nemen maar voor een kwalitatieve goed opneembare betaal je toch al vlug 30à 50 Euro per maand en dat is budgettair niet haalbaar voor mij.
 9. Vitamine K in de strijd tegen Covid?

  Toch dan wat meer spinazie en broccoli eten voor de vitamine K. Baat het niet dan kunnen de longen er maar goed bij varen.
 10. Enquete ondernemersplan

  Hey William. Ingevuld. Woon in provincie Antwerpen. Inderdaad geen mogelijkheid om dat aan te vinken. Succes
 11. Help!

  Welkom, Volgens verschillende hobby blogs zou roeien effectiever zijn dan hardlopen voor vetverbranding. Of dat wetenschappelijk onderbouwt wordt weet ik niet. Online vind je wel zeer interessante roeiprogramma's.
 12. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Bij ons vrijdag weer crisisvergadering. Hoofd bekommernis blijft de horeca die al dan niet de 8e juni gaat herstarten. Over de fitnesscentra blijft het windstil.
 13. Klinkt als muziek in de oren. Maar zoals vele stellingen heb je believers en non-believers. Ik hoor bij de eerste groep. Bulk- en cutfans, zoals de meesten, zullen dit niet graag horen en dit weerleggen of op zijn minst minimaliseren. Allicht zal de gewonnen spiermassa wat bescheidener zijn dan bij de echte hardcore bulkers, maar dat de mogelijkheid bestaat om überhaupt spiermassa te winnen terwijl je ook vet verbrand is zalig toch en een zegen voor de mensen die het niet zien zitten om zich vol te proppen met carbs om een calorieoverschot te creëren. In ieder geval elk vogeltje zingt zoals hij gebekt is. Nog van dat Peter.
 14. Ondanks dat ik me voorlopig enkel wat bezighoudt met weerstandsbanden kreeg ik vannacht na lange tijd 3 stomme draai duizelingen op korte tijd. Gelukkig zonder uren overgeven als vroeger. Liggend klampte ik me vast aan mijn bed met het gevoel er uit te vallen. Opgestapelde corona stress speelt toch wat parten. Linker evenwichtsorgaan werd in het verleden verwijderd om nog draai duizelingen te vermijden maar blijkbaar worden celletjes terug actief. Hersenen hadden zich nochtans goed aangepast aan leven met één evenwichtsorgaan. Voorlopig wat kalm houden. But i will be back haha.
 15. Even voorstellen.

  Inderdaad hetzelfde hier Vooral met de oefeningen voor "shoulder issues"