Advertentie:

Avatar

Members
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Avatar last won the day on October 19 2019

Avatar had the most liked content!

Community Reputation

11 Goed

About Avatar

 • Rank
  Semi-professional
 1. AAS wel of niet log.

  Compenseer hem dan wel met een plusje maar dacht je nu echt dat ik tegen de 32 aan zat of begreep ik hem verkeerd. ? 11 is niet super maar met CK van 240 zegt het wel iets naar mijn idee. Ik neem aan dat je ook een grapje maakte over CK en medicatie.............
 2. AAS wel of niet log.

  Jo, je kunt zien dat de test van 17 oktober is, dat is niet oud toch? Maar 11 is niet per definitie heel laag en heb er weinig aan zonder vrije test. Je krijgt nu een minnetje van mij, ik heb 11! ik zit niet tegen 32 aan....... Nog wakker? Of hebben we nu een misverstand? Dan haal ik het minnetje weg Dit is puur totale test, als ik de rest meeneem dan gaat het vermoedelijk dramatisch worden.
 3. AAS wel of niet log.

  Ik denk dat de twee weken daarvoor toen ik mij helemaal kopot heb getraind van invloed is. Ik heb er echt alles uitgeperst wat ik nog maar kon en helemaal stuk gegaan, dus ik denk dat twee weken later het nog redelijk is dat het iets verhoogd is, maar ik weet totaal niet hoe lang het duurt om te herstellen. Mocht je binnen een paar dagen herstellen dan denk ik dat een tekort aan test van invloed kan zijn op spier herstel.... wellicht dat ik daarom langzaam verzwak. maar 240 is niet echt bijzonder. Het was alleen de gedachte dat het iets te hog is en of het van invloed is ivm vrije T. Maar ik zit totaal niet in deze materie.
 4. AAS wel of niet log.

  Nee, CK is 240..... Test totaal is 11 en moet morgen vragen om het uitgebreide onderzoek. Na Serequel heb ik niets gebruikt en 14 dagen later geprikt. Optimaal eten gehad en de dagen daarvoor flink lopen rukken (advies van de arts).
 5. AAS wel of niet log.

  Waar? Conclusie: er is geen gecontroleerd onderzoek naar de medicamenteuze Die 240 stelt niets voor maar er is wel een reden om daar over na te denken. En als de halfwaarde 8 uur is van sq xr..... meh.... dan zou het echt geen invloed mogen hebben.... immers had ik al dagen niet gebruikt voor het prikken. 14 dagen verder Onmogelijk dat Sq nog van invloed kon zijn! Test tekort...... 240, relatief onmogelijk. Daarom log ik!
 6. AAS wel of niet log.

  Dus als mijn Test te laag is dan kan het niet zo zijn dat mijn CK ook beïnvloed gaat worden? En Serequel voor een paar dagen jaagt mijn CK omhoog na een week? Dacht het niet! Dus welke medicatie kan dat wel doen? "haloperidol. Ook cholesterolverlagende" medicatie zoals statines, tramadol, bepaalde antidepressiva, ...... ?
 7. AAS wel of niet log.

  .....
 8. AAS wel of niet log.

  Heeft iemand een idee waarom mijn CK iets te hoog is? Ik heb voor het onderzoek 2 weken niet getraind. 3 oktober helemaal kapot gegaan (het was totaal op) en toen twee weken rust en op 17 oktober nuchter tegen 10:00 geprikt. En toch nog een minimaal verhoogde CK ? Als het om spierschade gaat had mijn CK toch allang moeten herstellen naar een normale waarde? En kan dit een reden zijn dat ik elke keer na inspanning koorts heb? Over twee weken moet ik weer prikken op CK en heb nu een nieuwe lijst liggen voor bloedcontrole met alleen maar Algemeen en CK. (van de huisarts)
 9. AAS wel of niet log.

  Bedankt voor de tip en neem het mee! De huisarts had zelden in zijn 40 jarige carrière iemand op Test. laten controleren en had het nog nooit meegemaakt dat iemand laag zat. Daarnaast weet hij er ook gewoon niets vanaf, immers is LH en FSH puur vrouwelijke hormonen en heeft dat niets met een man te maken. Dus ik heb verder nergens naar gevraagd meer en dacht dat ik in elk geval de T.vrij en SHBG er ook bij had zitten. Verder ben ikzelf in het begin heen gegaan met het verhaal dat ik zo verschrikkelijk slecht sliep en allemaal klachten had daardoor, dat ik vrijwel om de dag wel een paar borrels dronk om nog te kunnen slapen. In die gedachte was het dus volgens hem een soort burn-out en stelde hij verslaving specialistische zorg voor zodat ook mijn slaapproblemen daar aangepakt konden worden. En dan zou de onderliggende problematiek die mogelijk speelde daar behandelt kunnen worden. Doordat dit zijn voorgeschiedenis is, denk ik dat alles nu op de psyche wordt afgeschoven door hem en het achterlijke is dat ikzelf ook dacht dat daar het probleem zat. Terwijl ik dit probleem al veel eerder heb gehad en het in de loop der jaren weer veel slechter is geworden omdat ik het niet meer vol kon houden om constant te presteren. Nu heb ik dus een arts van de verslavingszorg die zelf absoluut niet gelooft dat het een burn-out is of dat therapie mij gaat helpen, maar dat ik eerst moet zorgen dat ik weer normaal ga slapen en dat mijn problemen dan opgelost zijn. Daarom kreeg ik van hem Serequel, wat dus niet werkt, maar was hij niet bang om het te hebben over hormonen en gaf aan niet direct volgens de regels te werken. Maar nu is de ellende dat er nog een maatschappelijk werker is die het aanstuurt op domweg niet een goed dag en nachtritme en etc, dus die wil dat ik vrijwillig voor een poosje in behandeling ga om dat aan te pakken met de gedachte dat ik dan weer 100% in orde ben. Al met al is het nu een klote verhaal aan het worden en moet ikzelf gewoon zorgen dat ik zo snel mogelijk nu die bloedonderzoeken laat uitvoeren met de gedachte (en ergens het ook wel weet) dat daar iets mis is. Wordt vervolgt. Edit: Mijn grootste frustratie is dat ik mijn hele leven relatief goed heb gefunctioneerd naar mijn idee, maar dat ik in de loop der 10 jaar afzakte naar een put. Toen gebruikt en vervolgens alles op alles gezet om gezond en sportief te leven en vervolgens weer 3 a 4 jaar verder weer tegen die put aan en niet meer harder kan lopen dan ik heb gedaan. En de laatste maanden vreet dit geestelijk aan mij dat het niet meer lukt om nog een tandje harder mijn best te doen. Het enige wat ik denk is die spuit er maar in rammen want dan ben ik binnen twee week van alle klachten af. Maar ik wil het nu goed doen dus maar eerst weer het nieuwe bloedonderzoek afwachten.
 10. AAS wel of niet log.

  Dat wou de huisarts dus allemaal niet meten. Morgen naar een andere arts toe met het papiertje en verwacht dat hij wel alles wil laten controleren. Ik dacht ook dat de huisarts het totale pakketje voor test. had aangevraagd. En ik weet dat ik op een "fit" moment het heb laten controleren. Afijn ik heb een legitieme reden om meer te laten controleren en al helemaal gezien mijn klachten. Morgen laat ik wel weten hoe de andere arts reageert. Dit wil ik laten controleren. ASAT ALAT Gamma-GT Creatinine Cholesterol Testosteron totaal Testosteron vrij SHBG Albumine LH FSH
 11. AAS wel of niet log.

 12. Domweg loggen.

  Aangezien ik thuis train kan ik mijn training over drie uur spreiden in de ochtend en ondertussen een beetje huishouden doen, ik vind de intensiteit te laag en de training zelf is te snel voorbij. De eerste poging met fietsen en lopen erbij heeft mij opgebrand en was te veel, maar nu ik weer hersteld ben daarvan is wat ik nu doe weer te min. En met de luxe om ruim de tijd te hebben voor ene training zou ik best wel wat meer kunnen doen, helemaal nu ik niet meer ga fietsen of lopen. Dit voelt gewoon niet lekker aan. De Sq doe ik rustig aan (laag gewicht) omdat deze zwaar is voor mij en ik de houding niet goed kan vasthouden en beter moet oefenen. Maar de rest is weer aan de lichte kant en kan gewoon zwaarder, dus ik ga weer de stoute schoenen aantrekken en tegen de regels in het proberen zodat ik de sweet-spot kan vinden wat goed haalbaar is voor mij, en ook op het maximale train van verantwoord. Onderstaande wil ik voor drie trainingen proberen, en moet dan ervaren hoe dat is na die dagen en dan heb ik zondag de laatste training van deze reeks. De reeks daarna wil ik alles ophogen met 2,5 kilo.
 13. Met de beste techniek trainen.

  Lekker voor de Bench Step.
 14. Onderrug oefening ivm Squad.

  Ik zoek 1 oefening die ik dagelijks kan uitvoeren zodat ik mijn onderrug sterker maak, zodat ik daar voordeel bij heb ivm de Sq. Weet iemand welke oefening ik dan het beste kan doen als isolatie oefening naast Sl 5x5 ?
 15. Step Bench Brothers

  Ik zit zelf nog even na te denken over die trainingen wat ik allemaal zie, maar denk dat het voor mij te zwaar is allemaal en wat meer een beginners routine moet zoeken van een max 20 tot 30 minuten die niet te zwaar is. Ik kan niet een 50 tot 60 minuten zo trainen en heb daar geen conditie voor. Ik zoek nog even door naar iets wat lichter is voor mij en ook niet het harde springen en doen ivm de knieën. Ik denk dat ik eerst gewoon voor de basic bench step ga en dan probeer elke keer het een beetje langer vol te houden en de hoogte naarmate het beter gaat aan te passen. Dat is voor mij eerst genoeg en ga daarmee loggen hier. Ik denk dat ik het ga doen na mijn krachttraining en dan 3x per week en niet meer. Ga beginnen met 10 minuten en dan op een lekker tempo.