Advertentie:Batman123

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Normaal

About Batman123

 • Rank
  Amateur
 1. Bedankt! hoe kan je dit schema het beste toepassen als je maar 3x per week kun trainen?
 2. Trainingschema

  Dat zou fijn zijn! Hoe kies ik dan het juiste schema? gr,
 3. Trainingschema

  Hallo, ik ben opzoek naar een trainingsschema. Ik kan 3x per week trainen en ik wil graag spiermassa aankomen. Wat kan ik het beste doen? (Welke oefeningen etc.) alvast bedankt.
 4. Eiwit poeder

  Bedankt. Ik heb ook niks met veganisme, maar een zoektocht op Google zorgde voor steeds meer vragen!
 5. Eiwit poeder

  Oké! En zit er dan nog verschil tussen dierlijke en plantaardige eiwitten?
 6. Eiwit poeder

  Niet perse angst voor suikers, maar je hoort zoveel verhalen dat suikers slecht zijn. Ook andere toevoegingen waar ik de naam niet van weet. Dierlijke poeders schijnen ook weer slecht voor je te zijn. ik moet erbij zeggen dat ik echt weinig ervaring heb en het daarom aan jullie vraag. Ik ben gewoon opzoek naar een goede keuze.
 7. Eiwit poeder

  Deze vraag is waarschijnlijk al vaak gesteld, maar ik vraag het nog een keer.😝 Bestaat er eiwitpoeder zonder alle toevoegingen en suikers enz die ongezond voor je zijn? Welke poeders zijn nu echt het best? alvast bedankt
 8. Voedingsschema

  Bedankt, ik ga het doorlezen. Op voorhand zeg ik wel dat ik er weinig verstand van heb? Kom ik er dan nog goed uit denken jullie?
 9. Voedingsschema

  Hallo, ik ben opzoek naar een voedingsschema. Er zijn veel websites waar je tegen betaling een voedingsschema kan kopen, maar ik weet niet welke goed zijn. mijn doel is spieren opbouwen. Ik ben 1.85 lang en 74kg. Ik heb kantoor werk en train momenteel 3x in de week. kan iemand advies geven over wat te doen? Ik zou het fijn vinden als ik bijvoorbeeld weet wat ik elke dag moet eten. Alvast bedankt.