Advertentie:

geert gielissen

Members
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

geert gielissen last won the day on March 25

geert gielissen had the most liked content!

Community Reputation

18 Goed

About geert gielissen

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

111 profile views
 1. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Let wel op je vloer, maat! Anders denk ik dat je je creativiteit in je portemonnee gaat voelen :).
 2. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Gooi die dumbbells bij elkaar in een kussensloop Hansie. Kun je toch wat spelen met de totaalbelasting.
 3. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Helemaal goed Fit. Zelfs de reviews niet klakkeloos aannemen. De meeste mensen trainen erg weinig en met een lage belasting. Krachtsporters hebben een hogere trainingsfrequentie en een aanzienlijk grotere belasting.
 4. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Bol.com heeft een flink assortiment. Let er op dat de resistance bands / fitness tubes in een bijbehorend tasje geleverd worden waar het logo of de naam van de fabrikant op staat. De kwaliteit is beter dan die van naamloze prutsers die alleen maar op je geld uit zijn. Met name de musketons (bevestigings'haken') van deze 'drop shippers' (dank je wel Fit :)) zijn ronduit slecht. Ze sluiten niet goed en verbuigen snel. Sowieso altijd de product beschrijving goed lezen. Haastige spoed......
 5. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Goeie zet Fit. Komt altijd uit. Ook als je bijvoorbeeld 'ns een paar dagen weg moet. Beter iets dan niets! Top!
 6. Elastiek :)

  Daar heb je 't al Shorty. Ben door de hele situatie alle besef van tijd kwijt. Thnx!
 7. Elastiek :)

  Of, in het kader van de 'help yourself' situatie: één of meerdere samengevoegde fiets tubes.
 8. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Yep. Wanneer je wilt, wat je wilt en hoe je wilt!
 9. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Tip: Gorilla Sports heeft met regelmaat zogenaamde voordeelbundels in de aanbieding. Laatst nog 6 schijven van 5 kg/st. aangeschaft voor net geen E 30,=. Haal een stuk pijp (diameter 30 mm) bij de schroot en je kunt trainen. Twee kleine stukken pijp als dumbbell. Als sluiting kun je bijv. slangklemmen (let op de goeie diameter) gebruiken. Al met al kost 't niet veel en kun je effe vooruit. There you go Fit! Aanvulling: E 30,= voor 6 schijven met een binnendiameter van 30 (kunststof). Er zijn ook schijven met een as diameter van 28 mm. Let dus op dat je de goeie hebt. Verder heeft bol.com ook regelmatig leuke aanbiedingen. Twee stevige kussenslopen (zakken) vullen met zand, dichtsnoeren en gaan. Bezemsteel d'r tussen en barbellen maar of aan één kant steel verzwaren (T-bar/landmine/enz.).
 10. Corona.

  Beste sportvrienden, Ik wens jullie in deze bizarre tijd veel kracht en wijsheid toe. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren!!! Take care, Geert.
 11. Sportscholen dicht vanwege corona.

  Gelukkig heeft deze 'oude' man vaker met ongewenste situaties te maken gehad. Afgebrande gym, familiaire omstandigheden etc.. Stukje bij beetje een bescheiden home gym opgebouwd. Noem 't maar een noodrantsoen. Wanneer je je verveelt: zie instructiefilmpjes DIY HOME GYM (Do It Yourself). Ga aan de slag, verdrijf de tijd en ben toch met de sport bezig! Zorg goed voor jezelf mensen!
 12. schema in praktijk omgezet

  Sluit ik me helemaal bij aan Fit (Be ripped)! Succes Hansie!!!
 13. schema in praktijk omgezet

  Hansie kerel, Logisch dat je gefrustreerd raakt. Je hopt van het ene schema naar het andere en laat je door veel te veel meningen beïnvloeden. Kijk eerst eens naar je persoonlijke wensen/ wat wil je bereiken?/ wat is daar voor nodig?/ welke oefeningen zet ik in om m'n training aangenaam te maken?/ enz. Niet te veel op internet maar beperk je tot bv. de raad van gevorderden als Shorty (bro science) of Peter Wouters die enorm wat expertise in huis heeft. Bouw een voor jou aantrekkelijk schema en hou je daar de komende tijd aan. Pas over langere tijd kun je wat aanpassingen/veranderingen aanbrengen zodat je op den duur een op het lijf geschreven schema hebt. Vraag de guys om een basis schema en ga aan de slag!!! P.S. Fit kan je wellicht ook verder helpen. Deze mensen hebben de site gelanceerd en zullen zeker bereid zijn je te helpen!
 14. mijn schema en stats

  Goeie instelling Hansie. Leg jezelf echter ook niet te veel druk op. Leg de focus allereerst maar 'ns op de oefeningen die je vooral fijn vindt om te doen; wel met oog voor evenwicht. Minder prestatie gericht, meer plezier. Sowieso ben je een bijter lijkt me, maar hou 't simpel en leuk. En geloof me, ik ken ook m'n slechte periodes Hansie, maar waar een wil is, is een weg. Hou je echter aan de hoofdweg en laat de zijstraten voor wat ze zijn! Succes kerel!