Advertentie:

Mieshka

Members
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Mieshka last won the day on February 16 2017

Mieshka had the most liked content!

Community Reputation

30 Heel goed

About Mieshka

 • Rank
  Semi-professional
 • Birthday 05/18/1980

Personal Information

 • Gewicht
  75
 • Lengte (in cm)
  180
 1. Eigen huis :)

  Leuk om te zien hoe het geworden is! Ons huis is inmiddels opgeleverd en we zijn met de afwerking bezig. Op de foto's is de zolder nog kaal, maar het geeft wel een indruk van de ruimte. Lekker hoog en stevige betonnen vloer. Alles is inmiddels wit geschilderd met 1 donkergrijze muur. Op de vloer ligt pvc. Dan willen we uiteindelijk van die dikke rubbertegels, een powercage, bankje en iets van een hometrainer. Komt wel als allerlaatste aan de beurt, want het is wel zo praktisch om eerst de aankleding, keuken, bed etc. op orde te hebben. Kan best nog even duren. Maar de ruimte is er alvast!
 2. Wie traint wat vandaag?

  Alle crossfit is altijd zwaar, want cardio.
 3. Wie traint wat vandaag?

  Zou het dan niet beter zijn om eerst de kracht te doen en daarna de crossfit style training? Zoals er ook altijd gezegd wordt dat je eerst kracht en daarna cardio moet doen? Anders ben je al moe voordat je kracht gaat doen en kun je nooit het maximale uit je krachttraining halen. Verder op zich denk ik dat het best een idee kan zijn om kracht en crossfit op een of andere manier in 1 training te gooien.
 4. Eigen huis :)

  Alleen een huis kunnen kopen op zich is al heel wat! Wij zijn met z'n 2-en zonder kinderen en werken fulltime, vandaar dat we nu wat kunnen upgraden.
 5. Wie traint wat vandaag?

  Ik heb dat al eens geprobeerd, maar dat werkt helaas niet voor mij. Blijkbaar zit ik dan mijn herstel in de weg, mijn kracht ging er niet op vooruit. Ik ga dus nu weer puur voor kracht (hooguit wat niet al te belastende cardio ertussen zoals wandelen en fietsen). Misschien ben ik te oud / is mijn ziekteverleden te heftig / heb ik gewoon pech, dat ik niet kan combineren. Ik vind beide leuk en beide hebben zo z'n voor- en nadelen. Maar omdat ik de 'grote lifts' echt wel miste (te weinig deed naar m'n zin en ook niet zwaar genoeg) is alleen krachttraining voor nu de keuze.
 6. Eigen huis :)

  Ik wilde alleen maar verhuizen als ik dan stevige betonnen vloeren + ruimte voor homegym zou krijgen. Gaat wel goedkomen.
 7. Wie traint wat vandaag?

  Ik ben vorige week weer met Stronglifts 5x5 begonnen. Ik miste de 'pure' krachttraining met de 'grote lifts' toch te erg. Ik ben echt weer bij het absolute begin (dus de lege stang) begonnen, want ik heb maandenlang alleen crossfit gedaan, dus maar ff back to basics en je bouwt zo weer op. Gisteren squat - bench - row, vandaag rust en morgen squat - oh press - deadlift.
 8. Eigen huis :)

  Ben benieuwd naar hoe je homegym wordt! Wij hebben nu heipalen en fundering.
 9. Vroeger wel, in de vorm van dieetboeken. Mijn probleem is, dat ik dan altijd vind dat ik zo belachelijk weinig mag eten en dat ik me er dan toch nooit aan houd. Ik heb altijd het idee dat standaard voedingsschema's voor vrouwen gemaakt worden voor vrouwen van 1.50 m. die de hele dag zitten ofzo. Ik begin daar dus niet meer aan. Verder denk ik dat ik tegenwoordig 'te arrogant' ben dat ik het zelf allemaal wel weet. Ik weet wel hoe ik moet trainen en eten om mijn doelen te bereiken. Motivatie heb ik ook echt wel. Soms laat ik anderen mijn techniek checken. Ik zie voor mezelf op het moment dus geen meerwaarde voor personal training of online coaching.
 10. Aangepast trainingsschema na operatie

  Squat, deadlift, hip thrust, sit ups, lunges.
 11. Staan is toch ook helemaal niet zo gezond? Spataders enzo... Ik zou wel zo'n loopband-bureau voor erbij willen hebben.
 12. Wat doen jullie tijdens de winter?

  Permabulk. Nah, eigenlijk doe ik niet echt (gepland) aan bulken of cutten. Als ik een periode per ongeluk te veel junkfood heb gegeten, doe ik het daarna een periode wat rustiger aan. Maar ik train dan ook voor kracht en conditie, niet echt voor uiterlijk.
 13. Eigen huis :)

  Ja, klopt.
 14. Eigen huis :)

  Ja, ik kijk ook uit naar mijn verhuizing. Moet alleen nog ff geduld hebben, huis moet nog gebouwd worden en moet zomer volgend jaar klaar zijn.
 15. Pokemon GO

  Ik! Level 18 en 60 verschillende Pokemon nu.