Advertentie:Simon

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Normaal

About Simon

 • Rank
  Amateur
 1. Supplementen aanraders

  Hey jongens Sorry dat ik nu pas reageer maar was afgelopen dagen nogal druk.. Maar heel erg bedankt voor jullie duidelijke reacties ! Ik heb nu mijn voedingsschema iets meer aangepast naar aanraden van een vriend die ook al wat langer in de fitnesswereld zit aangezien ik toch vrij moeilijk aankom. Hij vertelde mij ook dat supplementen geen 'must' zijn als ik me goed focus op voeding rust en training dus ik ga het zo voorlopig verder doen en hopelijk zal progressie en gewenning aan deze levensstijl volgen ! Nogmaals bedankt jongens !
 2. Supplementen aanraders

  Ten eerste bedankt voor je reactie ! Zelf had ik inderdaad whey proteïne in gedachte, natuurlijke is het de bedoeling om al veel proteïne uit voeding te halen maar aangezien je toch heel wat proteïne zou moeten binnen krijgen voor optimale resultaten kan whey proteïne volgens mij wel van pas komen. Verder had ik ook nog gelezen over 'kreatine', heb je daar enige ervaring mee ?
 3. Supplementen aanraders

  Hallo allemaal Ik ben pas nieuw in de fitness wereld en ben nog een beetje zoekende, ik sport inmiddels 3 maanden. Heb zelf heel mijn leven gesport (voetbal) maar vanwege blessure en studies ben ik daar van afgestapt. Inmiddels ben ik ook begonnen met het letten op mijn eten. Maar nu vraag ik mij af welke supplementen passen het beste bij mij. Ben 1,80 en weeg 71 kilo mijn fitness doel is niet om super opgepompt te zijn maar gewoon goed in shape met niet al te veel vet. Welke supplementen zouden me hierbij het best helpen om mijn doelen te behalen ? Groeten Simon