Advertentie:

Baardman

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Normaal

About Baardman

 • Rank
  Amateur
 1. Even voorstellen

  Ik kan je op een of andere manier geen berichten sturen ik krijg dan melding dat je geen berichten kan ontvangen.
 2. Even voorstellen

  @Shorty thanks voor de info, sta je misschien open om mij advies te geven voor een sarm cycle?
 3. Even voorstellen

  Ik krijg juist te horen dat sarms wel degelijk zwaar kunnen onderdrukken, er zijn zelfs mensen die aanraden na een zware sarms kuur hcg te gebruiken naast clomid of nolvadex. Dit wordt onder andere verteld door Greg Doucette op YouTube. Of dat dit ook echt klopt geen idee want ik weet nu dus ook zelf niet of ik wel echte sarms te pakken had.
 4. Even voorstellen

  R Ik heb toen lgd-4033 10mg, rad-140 20mg en 25mg mk677 gebruikt voor 12 weken ben toen uit gegaan van informatie die niet helemaal klopte omdat rad en lgd op de zelfde receptoren werken en het volkomen nutteloos is dit in deze dosering te gebruiken.. mijn eigen test was na een week of 6 zwaar onderdrukt en ik was gruwelijk moe en had nergens meer zin In. Heb uiteraard wel doorgebuffeld en volgehouden en daarna goed nagekuurd maar duurde wel even om mijn natuurlijke aanmaak van test op gang te krijgen.
 5. Even voorstellen

  Hey allemaal, ik lees al een tijdje mee op dit forum. Ik zal me even voorstellen, Bas 26 jaar oud en ik train nu ongeveer 5 jaar waarvan 4 jaar serieus. Ben begonnen rond de 65kg met 1m88 dus ik was echt een schriele panlat, gelukkig heb ik flink wat gegaind waardoor ik nu 97kg weeg met een vetpercentage rond de 20%. Mijn doel op dit moment is om een stuk droger te worden, hierna zal ik proberen zo lean mogelijk te bulken om niet meer zo gek omhoog te gaan met mijn vetpercentage! Verder heb ik twee jaar geleden een winstrol only kuurtje gedaan wat achteraf erg dom was en ik er haast niks aan heb gehad. Wel heb ik vorig jaar een sarms cycle gedaan die erg goed bevallen is dus misschien dat dit in de toekomst nog vaker gaat gebeuren.